Udlejningsbiler fra Hertz i Riyadh

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Riyadh

Riyadh, Saudi-Arabien
12. dec. — 19. dec.
Riyadh, Saudi-Arabien
tir. 12.12
Middag
tir. 19.12
Middag
Chaufførens alder:

Riyadh Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Riyadh, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,0

Comfort

5,0

Samlet

5,0

Afhentning/aflevering

4,0

Value

10,0

Information om Hertz udlejningsbiler i Riyadh

Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Riyadh?

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Hertz i Riyadh. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Hertz for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i Riyadh?

I Riyadh har Hertz 5 lokationer. Terminal 1,intl Arrivals er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 54% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Riyadh fra Hertz, Terminal 1,intl Arrivals lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Riyadh?

Priser for biler i Riyadh opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Riyadh?

Antallet af udbydere for biler i Riyadh er 90 fra december 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Riyadh?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Riyadh. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Riyadh?

For at leje en bil i Riyadh, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Riyadh på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.