Udlejningsbiler fra Hertz i Riyadh

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Riyadh

Riyadh, Saudi-Arabien
8. juli — 15. juli
Samme aflevering
Riyadh, Saudi-Arabien
fre. 8.7
Middag
fre. 15.7
Middag
Chaufførens alder:

Riyadh Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Riyadh, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
5 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

10,0

Information om Hertz udlejningsbiler i Riyadh

Udvidede rengøringsmetoder som desinfektion af interiør og eksteriør af alle Hertz udlejningsbiler er blot få af de sikkerhedsforanstaltninger de har indført siden COVID-19. For at sikre, at deres Riyadh kunder og personale føler sig sikre, har Hertz også vedtaget disse ekstra politikker:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Hertz i Riyadh. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Hertz for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

I Riyadh har Hertz 5 lokationer. Terminal 1,intl Arrivals er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 68% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Riyadh fra Hertz, Terminal 1,intl Arrivals lokationen.