Billeje i Budapest

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Budapest

Budapest, Ungarn
3. mar — 10. mar
Samme aflevering
Budapest, Ungarn
ons 3.3
Middag
ons 10.3
Middag

Hvornår er det billigst at leje en bil i Budapest?

Alle

53 kr. - 499 kr.

Economy

53 kr. - 151 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Budapest er i marts. Med en lejepris på kun 53 kr. pr. dag er prisen 61% lavere end resten af året. Den dyreste måned er april. Hvis du er på udkig efter en særlig biltype, er det måske værd at leje en Economy-lejebil i marts. I Budapest kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Budapest

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Budapest
Vurdering af udbyder: Fantastisk 10.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Fantastisk 9.3

Vurdering baseret på 3 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 9.1

Vurdering baseret på 4 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.8

Vurdering baseret på 2 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.8

Vurdering baseret på 5 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: God 6.9

Vurdering baseret på 16 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Okay 5.6

Vurdering baseret på 1 anmeldelse


Information om din rejse til Budapest

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Budapest?

Ungarn er et af de lande, som mange danske turister tager til. Leveomkostningerne er forholdsvis lave og dermed er der ofte råderum i budgettet til at foretage billeje i Budapest. Byen er opdelt i to, da floden Donau løber igennem, så der er ekstra god grund til at booke en udlejningsbil, så du nemt og bekvemt kan opleve begge sider. Det er dog nødvendigt at kende udlejningsfirmaernes regelsæt først, hvor aldersgrænser er en del af det. Hos en udbyder som Fox Autorent skal du eksempelvis være minimum 21 år for at kunne benytte en lejebil. Derudover skal der betales et beløb på ca. 2.900 HUF (ca. 67 DKK) pr. dag, hvis du er under 25 år. Hos et lokalt selskab som eksempelvis Schiller Rent a Car skal du ligeledes være fyldt 21 år for at kunne leje en bil. Også her skal du betale et ung-fører-tillæg, hvis du er under 25 år, hvilket ligger på ca. 2.500 HUF (ca. 60 DKK) pr. dag. Hos begge udlejningsfirmaer skal du desuden have haft kørekort i mindst et år. Du kan også vælge en af de større udlejerkæder, som eksempelvis Sixt, Europcar, Avis, Hertz samt flere andre.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Billeje i Budapest kræver, at du sætter dig ind i trafik- og færdselsreglerne i Ungarn, så du kan undgå uheldige episoder. Man slår hårdt ned på alkohol kombineret med kørsel, hvilket også ses på loven om nul promille under kørsel. Du må gerne besvare et telefonopkald, hvis blot du bruger et headset og dermed ikke anvender en håndholdt mobiltelefon. I forhold til fartgrænser må du maks. køre 50 km/t i byområder. På motortrafikveje må du køre maks. 110 km/t, mens du på motorveje må køre maks. 130 km/t. Før du kører ind på en motorvej, skal du betale for et adgangsklistermærke, som blandt andet kan købes via https://ematrica.nemzetiutdij.hu/.

Parkering

Billig billeje giver en frihed til at køre rundt i Budapest og omegn, hvor du også finder mange parkeringspladser. Byen er opdelt i p-zoner, som har forskellige priser. Zone 1 er den mest centrale med betalingsparkering fra kl. 8-20 på hverdage samt en timepris på ca. 440 HUF (ca. 10 DKK). I zone 2 skal der betales fra kl. 8-18 til en timepris på ca. 265 HUF (ca. 6 DKK). I zone 3 skal der ligeledes betales i tidsrummet 8-18 på hverdage til en timepris på ca. 175 HUF (ca. 4 DKK). I alle zoner må der maks. parkeres i tre timer. Vil du parkere længere, findes der p-huse, som er åbne døgnet rundt.

Udflugtsmål i og omkring Budapest

Du kan med fordel nyde godt af billeje i Budapest ved at køre ud af byen og se de smukke regioner. Biludlejning kan eksempelvis tage dig til byen Eger, der lokker med sine termiske bade, samt eventyrlige kulisser. Det er også værd at køre til Balatonsøen for at nyde landskabet og udsigterne, foruden at du også kan købe dig til en bådtur på søen.

Hvilke forsikringer skal man have?

En skræddersyet forsikring i forbindelse med biludlejning skaber tryghed. Du bør ikke gå på kompromis med risikoen, når du kører rundt i Budapests gader. Derfor er det anbefalelsesværdigt at eliminere selvrisikoen samt at se nærmere på de genstande, som forsikringen dækker. Der er nemlig ofte brug for at tegne selvstændige ekstradækninger på ting som glas, hjul og dæk eksempelvis.

Kan man bruge sit danske kørekort i Budapest, eller skal man have et internationalt?

Ungarn er medlem af EU, og dermed kan du bruge dit danske kørekort i forbindelse med billeje i Budapest.

Hvor i Budapest kan man hente og aflevere sin lejebil?

Budapest Ferihegy Lufthavn er stedet, hvor du både kan hente og aflevere din lejebil. Der findes dog også flere muligheder tættere på centrum.


Afstanden fra Budapest til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Budapest Ferenc Liszt Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Budapest

155 brugere har søgt efter billeje i Budapest med momondo i februar.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Budapest for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Budapest har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på beliggenheder så som Enterprise, Sixt, og Budget. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Budapest. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Budapest i marts?

For en weekend i marts er de bedste biludlejningstilbud i Budapest fra omkring 141 kr.-141 kr.. Ved at strække din billeje over syv dage skifter prislejet til 58 kr.-182 kr..

Hvilke biludlejningsfirmaer i Budapest har de billigste biludlejningspriser?

Klass Wagen har typisk de billigste daglige priser i Budapest, som du har adgang til gennem alle deres udlejningskontorer. I gennemsnit, skal du forvente at betale 131 kr./dag, men vores brugere har fundet priser helt ned til 58 kr./dag for deres udlejningsbil i Budapest.

Er der et afbestillingsgebyr på min Budapest biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Budapest opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Budapest så som Enterprise, Sixt og Budget der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er den bedste type bil at leje i Budapest i marts måned?

Leje af en standardbil i Budapest i marts måned er hvad de fleste rejsende foretrækker. Temperaturer på et gennemsnit omkring 10 °C og nedbør omkring 40 mm i marts, kan en standardbil sagtens klare. Det er den perfekte udlejningstype til vådeveje og temperaturer over frysepunktet. Leje af en Standard i Budapest koster 360 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Budapest har flest biludlejningssteder?

BUCHBINDER er meget populært i Budapest, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 3 biludlejningssteder i Budapest by, og du kan forvente at betale omkring 162 kr./dag for din udlejningsbil i Budapest.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Budapest?

Hastighedsbegrænsningen i Budapest er 50 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Budapest har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 90 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Budapest, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 130 km/t..

Hvordan er vejret i Budapest, Ungarn i februar?

I februar måned er gennemsnitstemperaturen i Budapest 1 °C, og den forventede nedbør er 30 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Budapest.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i februar?

Vejret i Budapest i februar vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Budapest. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Budapest plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Hyundai i10, Volkswagen Polo og Ford Focus.

Minder vejret i Budapest om vejret i resten af Budapest?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Budapest og rundt i Budapest eller til de omkringliggende områder i februar måned, kan forvente temperaturer på omkring 1 °C og ca. 30 mm regn i løbet af hele måneden.


Biludlejning i lufthavne i Budapest

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Budapest

Kom i gang med at planlægge din rejse til Budapest

 • Få den seneste informatiom om fly til Budapest

  Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

  Find fly til Budapest
 • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

  Få overblik over de bedste hoteller i Budapests mest populære områder

  Find hoteller in Budapest
 • Ophold i en feriebolig

  Nyd godt af faciliteterne hjemmefra, selvom du er ude. Læs mere om ferieboliger her.

  Find ferieboliger i Budapest