Billeje i Budapest

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Budapest

Budapest, Ungarn1. okt — 4. okt
Budapest, Ungarn
tor 10/1
Middag
søn 10/4
Middag

Hvornår er det billigst at leje en bil i Budapest?

Alle

51 kr. - 509 kr.

Economy

51 kr. - 151 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Budapest er i marts. Med en lejepris på kun 51 kr. pr. dag er prisen 62% lavere end resten af året. Den dyreste måned er april. Hvis du er på udkig efter en særlig biltype, er det måske værd at leje en Economy-lejebil i marts. I Budapest kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Budapest

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Budapest
Vurdering af udbyder: Fantastisk 10.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Fantastisk 9.3

Vurdering baseret på 3 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 9.1

Vurdering baseret på 4 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.8

Vurdering baseret på 2 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.8

Vurdering baseret på 5 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: God 6.9

Vurdering baseret på 16 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Okay 5.6

Vurdering baseret på 1 anmeldelse


Information om din rejse til Budapest

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Budapest?

Ungarn er et af de lande, som mange danske turister tager til. Leveomkostningerne er forholdsvis lave og dermed er der ofte råderum i budgettet til at foretage billeje i Budapest. Byen er opdelt i to, da floden Donau løber igennem, så der er ekstra god grund til at booke en udlejningsbil, så du nemt og bekvemt kan opleve begge sider. Det er dog nødvendigt at kende udlejningsfirmaernes regelsæt først, hvor aldersgrænser er en del af det. Hos en udbyder som Fox Autorent skal du eksempelvis være minimum 21 år for at kunne benytte en lejebil. Derudover skal der betales et beløb på ca. 2.900 HUF (ca. 67 DKK) pr. dag, hvis du er under 25 år. Hos et lokalt selskab som eksempelvis Schiller Rent a Car skal du ligeledes være fyldt 21 år for at kunne leje en bil. Også her skal du betale et ung-fører-tillæg, hvis du er under 25 år, hvilket ligger på ca. 2.500 HUF (ca. 60 DKK) pr. dag. Hos begge udlejningsfirmaer skal du desuden have haft kørekort i mindst et år. Du kan også vælge en af de større udlejerkæder, som eksempelvis Sixt, Europcar, Avis, Hertz samt flere andre.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Billeje i Budapest kræver, at du sætter dig ind i trafik- og færdselsreglerne i Ungarn, så du kan undgå uheldige episoder. Man slår hårdt ned på alkohol kombineret med kørsel, hvilket også ses på loven om nul promille under kørsel. Du må gerne besvare et telefonopkald, hvis blot du bruger et headset og dermed ikke anvender en håndholdt mobiltelefon. I forhold til fartgrænser må du maks. køre 50 km/t i byområder. På motortrafikveje må du køre maks. 110 km/t, mens du på motorveje må køre maks. 130 km/t. Før du kører ind på en motorvej, skal du betale for et adgangsklistermærke, som blandt andet kan købes via https://ematrica.nemzetiutdij.hu/.

Parkering

Billig billeje giver en frihed til at køre rundt i Budapest og omegn, hvor du også finder mange parkeringspladser. Byen er opdelt i p-zoner, som har forskellige priser. Zone 1 er den mest centrale med betalingsparkering fra kl. 8-20 på hverdage samt en timepris på ca. 440 HUF (ca. 10 DKK). I zone 2 skal der betales fra kl. 8-18 til en timepris på ca. 265 HUF (ca. 6 DKK). I zone 3 skal der ligeledes betales i tidsrummet 8-18 på hverdage til en timepris på ca. 175 HUF (ca. 4 DKK). I alle zoner må der maks. parkeres i tre timer. Vil du parkere længere, findes der p-huse, som er åbne døgnet rundt.

Udflugtsmål i og omkring Budapest

Du kan med fordel nyde godt af billeje i Budapest ved at køre ud af byen og se de smukke regioner. Biludlejning kan eksempelvis tage dig til byen Eger, der lokker med sine termiske bade, samt eventyrlige kulisser. Det er også værd at køre til Balatonsøen for at nyde landskabet og udsigterne, foruden at du også kan købe dig til en bådtur på søen.

Hvilke forsikringer skal man have?

En skræddersyet forsikring i forbindelse med biludlejning skaber tryghed. Du bør ikke gå på kompromis med risikoen, når du kører rundt i Budapests gader. Derfor er det anbefalelsesværdigt at eliminere selvrisikoen samt at se nærmere på de genstande, som forsikringen dækker. Der er nemlig ofte brug for at tegne selvstændige ekstradækninger på ting som glas, hjul og dæk eksempelvis.

Kan man bruge sit danske kørekort i Budapest, eller skal man have et internationalt?

Ungarn er medlem af EU, og dermed kan du bruge dit danske kørekort i forbindelse med billeje i Budapest.

Hvor i Budapest kan man hente og aflevere sin lejebil?

Budapest Ferihegy Lufthavn er stedet, hvor du både kan hente og aflevere din lejebil. Der findes dog også flere muligheder tættere på centrum. (Priser tjekket 27/09/2018)


Afstanden fra Budapest til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Budapest Ferenc Liszt Intls biludlejningsdisk

Corinthia Budapest

Erzsebet krt 43 49

16.0 km fra lufthavnen

DI Verdi Imperial Hotel

Thaly Kálmán u. 43

14.2 km fra lufthavnen

Hilton Budapest

Hess A Ter 1-3

18.2 km fra lufthavnen

Corinthia Budapest

Erzsebet krt 43 49

16.0 km fra lufthavnen

DI Verdi Imperial Hotel

Thaly Kálmán u. 43

14.2 km fra lufthavnen

Hilton Budapest

Hess A Ter 1-3

18.2 km fra lufthavnen

Kempinski Hotel Corvinus Budapest

Erzsebet Ter 7-8

16.7 km fra lufthavnen

easyHotel Budapest Oktogon

Eotvos Utca 25/a

16.5 km fra lufthavnen

Danubius Hotel Hungaria City Center

Rákoczi Ut 90

15.0 km fra lufthavnen

Sofitel Budapest Chain Bridge

Szechenyi Istvan Ter 2

17.0 km fra lufthavnen

The Aquincum Hotel Budapest

Arpad Fejedelem Utja 94

19.3 km fra lufthavnen

Continental Hotel Budapest

Dohany Utca 42-44

15.7 km fra lufthavnen

Anantara New York Palace Budapest

Erzsebet Korut 9-11

15.5 km fra lufthavnen

Danubius Hotel Gellert

Szent Gellert Ter 2

16.1 km fra lufthavnen

NH Budapest City

Vigszinhaz Utca 3

17.5 km fra lufthavnen

Aquaworld Resort Budapest

16 Ives Street

21.2 km fra lufthavnen

Hotel Golden Park Budapest

Baross Tér 10

14.8 km fra lufthavnen

New York Residence

Osvat Utca 2-8

15.4 km fra lufthavnen

Mercure Budapest Korona Hotel

Kecskemeti utca 14

15.7 km fra lufthavnen

Mercure Budapest City Center Hotel

Vaci Utca 20

16.5 km fra lufthavnen

Avenue Hostel

Oktogon Ter 4

16.3 km fra lufthavnen


Biludlejning i Budapest

155 brugere har søgt efter billeje i Budapest med momondo i september.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Budapest for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Budapest har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på beliggenheder så som Enterprise, Sixt, og Budget. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Budapest. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Budapest i oktober?

For en weekend i oktober er de bedste biludlejningstilbud i Budapest fra omkring 144 kr.-144 kr.. Ved at strække din billeje over syv dage skifter prislejet til 60 kr.-187 kr..

Hvilke biludlejningsfirmaer i Budapest har de billigste biludlejningspriser?

Klass Wagen har typisk de billigste daglige priser i Budapest, som du har adgang til gennem alle deres udlejningskontorer. I gennemsnit, skal du forvente at betale 135 kr./dag, men vores brugere har fundet priser helt ned til 59 kr./dag for deres udlejningsbil i Budapest.

Er der et afbestillingsgebyr på min Budapest biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Budapest opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Budapest så som Enterprise, Sixt og Budget der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er den bedste type bil at leje i Budapest i oktober måned?

Leje af en standardbil i Budapest i oktober måned er hvad de fleste rejsende foretrækker. Temperaturer på et gennemsnit omkring 3 °C og nedbør omkring 60 mm i oktober, kan en standardbil sagtens klare. Det er den perfekte udlejningstype til vådeveje og temperaturer over frysepunktet. Leje af en Standard i Budapest koster 370 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Budapest har flest biludlejningssteder?

Avis er meget populært i Budapest, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 3 biludlejningssteder i Budapest by, og du kan forvente at betale omkring 490 kr./dag for din udlejningsbil i Budapest.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Budapest?

Hastighedsbegrænsningen i Budapest er 50 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Budapest har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 90 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Budapest, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 130 km/t..


Kom i gang med at planlægge din rejse til Budapest

Budapest

Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

Få overblik over de bedste hoteller i Budapests mest populære områder

Find hoteller in Budapest
Budapest

Få den seneste informatiom om fly til Budapest

Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

Find fly til Budapest