Lej en bil i Budapest, Ungarn

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Budapest, Ungarn

Budapest, Ungarn
5. aug — 12. aug
Samme aflevering
Budapest, Ungarn
tor 5.8
Middag
tor 12.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Budapest, Ungarn

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

85 kr. - 305 kr.

Alle biltyper

85 kr. - 514 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Budapest, Ungarn, er 131 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Budapest, Ungarn, er i marts. Prisen er 36% lavere end resten af året og ligger på kun 85 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 48% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Budapest. I Budapest kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Budapest.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Budapest, Ungarn, er 246 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Budapest, Ungarn, er i oktober. Prisen er 31% lavere end resten af året og ligger på kun 172 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 2% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Budapest. I Budapest kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Budapest.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Budapest, Ungarn, er 261 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Budapest, Ungarn, er i september. Prisen er 50% lavere end resten af året og ligger på kun 133 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 5% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Budapest. I Budapest kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Budapest.

Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Klass Wagen

108 kr./dag

13 sep – 20 sep
Kia Rio Hatchback
Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Klass Wagen

108 kr./dag

5 sep – 18 sep
Kia Rio Hatchback
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Fox Autorent

113 kr./dag

13 sep – 20 sep
Chevrolet Sonic Sedan

Biludlejningsfirmaer i Budapest

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Budapest, Ungarn
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

10,0
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,5

Comfort

9,5

Samlet

9,5

Afhentning/aflevering

9,5

Valuta for pengerne

7,5
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,3

Comfort

8,6

Samlet

8,6

Afhentning/aflevering

8,6

Valuta for pengerne

7,3
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,3

Comfort

7,9

Samlet

7,9

Afhentning/aflevering

7,6

Valuta for pengerne

8,3
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,8

Comfort

7,0

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

6,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,0

Comfort

2,0

Samlet

4,0

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

2,0
8 kontorer
5 kontorer

Information om din rejse til Budapest

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Budapest?

Ungarn er et af de lande, som mange danske turister tager til. Leveomkostningerne er forholdsvis lave og dermed er der ofte råderum i budgettet til at foretage billeje i Budapest. Byen er opdelt i to, da floden Donau løber igennem, så der er ekstra god grund til at booke en udlejningsbil, så du nemt og bekvemt kan opleve begge sider. Det er dog nødvendigt at kende udlejningsfirmaernes regelsæt først, hvor aldersgrænser er en del af det. Hos en udbyder som Fox Autorent skal du eksempelvis være minimum 21 år for at kunne benytte en lejebil. Derudover skal der betales et beløb på ca. 2.900 HUF (ca. 67 DKK) pr. dag, hvis du er under 25 år. Hos et lokalt selskab som eksempelvis Schiller Rent a Car skal du ligeledes være fyldt 21 år for at kunne leje en bil. Også her skal du betale et ung-fører-tillæg, hvis du er under 25 år, hvilket ligger på ca. 2.500 HUF (ca. 60 DKK) pr. dag. Hos begge udlejningsfirmaer skal du desuden have haft kørekort i mindst et år. Du kan også vælge en af de større udlejerkæder, som eksempelvis Sixt, Europcar, Avis, Hertz samt flere andre.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Billeje i Budapest kræver, at du sætter dig ind i trafik- og færdselsreglerne i Ungarn, så du kan undgå uheldige episoder. Man slår hårdt ned på alkohol kombineret med kørsel, hvilket også ses på loven om nul promille under kørsel. Du må gerne besvare et telefonopkald, hvis blot du bruger et headset og dermed ikke anvender en håndholdt mobiltelefon. I forhold til fartgrænser må du maks. køre 50 km/t i byområder. På motortrafikveje må du køre maks. 110 km/t, mens du på motorveje må køre maks. 130 km/t. Før du kører ind på en motorvej, skal du betale for et adgangsklistermærke, som blandt andet kan købes via https://ematrica.nemzetiutdij.hu/.

Parkering

Billig billeje giver en frihed til at køre rundt i Budapest og omegn, hvor du også finder mange parkeringspladser. Byen er opdelt i p-zoner, som har forskellige priser. Zone 1 er den mest centrale med betalingsparkering fra kl. 8-20 på hverdage samt en timepris på ca. 440 HUF (ca. 10 DKK). I zone 2 skal der betales fra kl. 8-18 til en timepris på ca. 265 HUF (ca. 6 DKK). I zone 3 skal der ligeledes betales i tidsrummet 8-18 på hverdage til en timepris på ca. 175 HUF (ca. 4 DKK). I alle zoner må der maks. parkeres i tre timer. Vil du parkere længere, findes der p-huse, som er åbne døgnet rundt.

Udflugtsmål i og omkring Budapest

Du kan med fordel nyde godt af billeje i Budapest ved at køre ud af byen og se de smukke regioner. Biludlejning kan eksempelvis tage dig til byen Eger, der lokker med sine termiske bade, samt eventyrlige kulisser. Det er også værd at køre til Balatonsøen for at nyde landskabet og udsigterne, foruden at du også kan købe dig til en bådtur på søen.

Hvilke forsikringer skal man have?

En skræddersyet forsikring i forbindelse med biludlejning skaber tryghed. Du bør ikke gå på kompromis med risikoen, når du kører rundt i Budapests gader. Derfor er det anbefalelsesværdigt at eliminere selvrisikoen samt at se nærmere på de genstande, som forsikringen dækker. Der er nemlig ofte brug for at tegne selvstændige ekstradækninger på ting som glas, hjul og dæk eksempelvis.

Kan man bruge sit danske kørekort i Budapest, eller skal man have et internationalt?

Ungarn er medlem af EU, og dermed kan du bruge dit danske kørekort i forbindelse med billeje i Budapest.

Hvor i Budapest kan man hente og aflevere sin lejebil?

Budapest Ferihegy Lufthavn er stedet, hvor du både kan hente og aflevere din lejebil. Der findes dog også flere muligheder tættere på centrum.


Afstanden fra Budapest, Ungarn til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Budapest Ferenc Liszt Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Budapest

155 brugere har søgt efter billeje i Budapest med momondo i juli.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Budapest for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Budapest har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på beliggenheder så som National, Avis, og Enterprise. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Budapest. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Budapest har de billigste biludlejningspriser?

Klass Wagen har typisk de billigste daglige priser i Budapest, som du har adgang til gennem alle deres udlejningskontorer. I gennemsnit, skal du forvente at betale 135 kr./dag, men vores brugere har fundet priser helt ned til 59 kr./dag for deres udlejningsbil i Budapest.

Er der et afbestillingsgebyr på min Budapest, Ungarn biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Budapest opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Budapest så som National, BUCHBINDER og Avis der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Budapest har flest biludlejningssteder?

Hertz er meget populært i Budapest, Ungarn, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 3 biludlejningssteder i Budapest, Ungarn by, og du kan forvente at betale omkring 321 kr./dag for din udlejningsbil i Budapest, Ungarn.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Budapest, Ungarn?

Hastighedsbegrænsningen i Budapest er 50 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Budapest har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 90 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Budapest, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 130 km/t..

Hvordan er vejret i Budapest, Ungarn i juli?

I juli måned er gennemsnitstemperaturen i Budapest 20 °C, og den forventede nedbør er 40 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Budapest.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

Temperaturerne i Budapest er normalt høje i juli, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i Budapest om vejret i resten af Budapest?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Budapest og rundt i Budapest eller til de omkringliggende områder i juli måned, kan forvente temperaturer på omkring 20 °C og ca. 40 mm regn i løbet af hele måneden.


Biludlejning i lufthavne i Budapest

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Budapest

Kom i gang med at planlægge din rejse til Budapest