Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Budapest

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Budapest

Budapest, Ungarn
26. mar. — 2. apr.
Budapest, Ungarn
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i Budapest

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Budapest

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Budapest?

De billigste udlejningsbiler i Budapest kan normalt findes gennem Klass Wagen. Når du booker hos Klass Wagen, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 40 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Budapest er 77 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Budapest har flest lokationer?

Sixt har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Budapest, med 9 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Budapest?

Leje af Volkswagen Polo og Volkswagen T-Cross in Budapest er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Volkswagen Polo in Budapest kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 292 kr./dag og kan gå helt ned til 40 kr./dag. Priser på leje af en Volkswagen T-Cross kan også variere, men plejer at ligge på omkring 322 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 124 kr./dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Budapest

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Budapest
Economy98 kr./dag
Lille mellemklasse170 kr./dag
Stor mellemklasse247 kr./dag
Varevogn til passagerer506 kr./dag
Mellemstor SUV182 kr./dag
Kompakt stationcar208 kr./dag
Kompakt SUV219 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Budapest

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Budapest?

Ungarn er et af de lande, som mange danske turister tager til. Leveomkostningerne er forholdsvis lave og dermed er der ofte råderum i budgettet til at foretage billeje i Budapest. Byen er opdelt i to, da floden Donau løber igennem, så der er ekstra god grund til at booke en udlejningsbil, så du nemt og bekvemt kan opleve begge sider. Det er dog nødvendigt at kende udlejningsfirmaernes regelsæt først, hvor aldersgrænser er en del af det. Hos en udbyder som Fox Autorent skal du eksempelvis være minimum 21 år for at kunne benytte en lejebil. Derudover skal der betales et beløb på ca. 2.900 HUF (ca. 67 DKK) pr. dag, hvis du er under 25 år. Hos et lokalt selskab som eksempelvis Schiller Rent a Car skal du ligeledes være fyldt 21 år for at kunne leje en bil. Også her skal du betale et ung-fører-tillæg, hvis du er under 25 år, hvilket ligger på ca. 2.500 HUF (ca. 60 DKK) pr. dag. Hos begge udlejningsfirmaer skal du desuden have haft kørekort i mindst et år. Du kan også vælge en af de større udlejerkæder, som eksempelvis Sixt, Europcar, Avis, Hertz samt flere andre.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Billeje i Budapest kræver, at du sætter dig ind i trafik- og færdselsreglerne i Ungarn, så du kan undgå uheldige episoder. Man slår hårdt ned på alkohol kombineret med kørsel, hvilket også ses på loven om nul promille under kørsel. Du må gerne besvare et telefonopkald, hvis blot du bruger et headset og dermed ikke anvender en håndholdt mobiltelefon. I forhold til fartgrænser må du maks. køre 50 km/t i byområder. På motortrafikveje må du køre maks. 110 km/t, mens du på motorveje må køre maks. 130 km/t. Før du kører ind på en motorvej, skal du betale for et adgangsklistermærke, som blandt andet kan købes via https://ematrica.nemzetiutdij.hu/.

Parkering

Billig billeje giver en frihed til at køre rundt i Budapest og omegn, hvor du også finder mange parkeringspladser. Byen er opdelt i p-zoner, som har forskellige priser. Zone 1 er den mest centrale med betalingsparkering fra kl. 8-20 på hverdage samt en timepris på ca. 440 HUF (ca. 10 DKK). I zone 2 skal der betales fra kl. 8-18 til en timepris på ca. 265 HUF (ca. 6 DKK). I zone 3 skal der ligeledes betales i tidsrummet 8-18 på hverdage til en timepris på ca. 175 HUF (ca. 4 DKK). I alle zoner må der maks. parkeres i tre timer. Vil du parkere længere, findes der p-huse, som er åbne døgnet rundt.

Udflugtsmål i og omkring Budapest

Du kan med fordel nyde godt af billeje i Budapest ved at køre ud af byen og se de smukke regioner. Biludlejning kan eksempelvis tage dig til byen Eger, der lokker med sine termiske bade, samt eventyrlige kulisser. Det er også værd at køre til Balatonsøen for at nyde landskabet og udsigterne, foruden at du også kan købe dig til en bådtur på søen.

Hvilke forsikringer skal man have?

En skræddersyet forsikring i forbindelse med biludlejning skaber tryghed. Du bør ikke gå på kompromis med risikoen, når du kører rundt i Budapests gader. Derfor er det anbefalelsesværdigt at eliminere selvrisikoen samt at se nærmere på de genstande, som forsikringen dækker. Der er nemlig ofte brug for at tegne selvstændige ekstradækninger på ting som glas, hjul og dæk eksempelvis.

Kan man bruge sit danske kørekort i Budapest, eller skal man have et internationalt?

Ungarn er medlem af EU, og dermed kan du bruge dit danske kørekort i forbindelse med billeje i Budapest.

Hvor i Budapest kan man hente og aflevere sin lejebil?

Budapest Ferihegy Lufthavn er stedet, hvor du både kan hente og aflevere din lejebil. Der findes dog også flere muligheder tættere på centrum.


Find billig billeje i Budapest

Find den lejebil i Budapest, der passer til dine behov

Lille biler

96 kr. - 339 kr.

Alle biltyper

160 kr. - 1.065 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Budapest, Ungarn er 183 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Budapest, Ungarn er i oktober. Prisen er 48% lavere end resten af året og ligger på kun 96 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 53% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Budapest. I Budapest kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Budapest.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Budapest, Ungarn er 377 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Budapest, Ungarn er i september. Prisen er 71% lavere end resten af året og ligger på kun 111 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 4% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Budapest. I Budapest kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Budapest.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Budapest, Ungarn er 1.159 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Budapest, Ungarn er i januar. Prisen er 66% lavere end resten af året og ligger på kun 396 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 67% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Budapest. I Budapest kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Budapest, Ungarn er 297 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Budapest, Ungarn er i oktober. Prisen er 56% lavere end resten af året og ligger på kun 133 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 24% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Budapest. I Budapest kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Budapest.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Budapest, Ungarn er 1.053 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Budapest, Ungarn er i april. Prisen er 63% lavere end resten af året og ligger på kun 394 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 63% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Budapest. I Budapest kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Budapest.

Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

98 kr./dag

4 apr. - 8 apr.
Volkswagen Polo
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

109 kr./dag

4 apr. - 8 apr.
Opel Corsa
Renault Clio
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

163 kr./dag

29 mar. - 1 apr.
Renault Clio

Biludlejningsfirmaer i Budapest

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Budapest

BUCHBINDER

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

10,0

GREEN MOTION

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,5

Comfort

8,0

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

7,5

Value

8,0

Hertz

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,6

Comfort

7,9

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,2

Value

7,2

Europcar

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,0

Comfort

6,0

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,0

Value

6,0

Enterprise Rent-A-Car

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

8,9

Samlet

6,9

Afhentning/aflevering

5,9

Value

6,9

Budget

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,4

Comfort

7,1

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,0

Sixt

9 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,4

Comfort

6,4

Samlet

6,4

Afhentning/aflevering

6,2

Value

6,0

Avis

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

2,0

Hurtige fakta om biludlejning i Budapest

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Budapest

Det mest populære bureau

Klass Wagen

Populære biltyper

Compact, Economy, Mini

Billigste lejebil

123 kr.

Den mest populære model

Volkswagen Polo
Det mest populære biludlejningsbureau i Budapest, der er fundet på momondo i denne måned, er Klass Wagen. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er FMC Rent og CarWiz
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Budapest i de seneste 72 timer: Compact, Economy, Mini.
Den laveste pris for en lejebil i Budapest er 123 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 201 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Budapest i de seneste 7 dage er Volkswagen Polo. Vores brugere foretrækker også Volkswagen T-Cross som alternativ.

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Budapest

Nærliggende attraktioner:

Puskás Aréna13,9 km
Deak Ferenc Ter16,5 km

Nærliggende attraktioner:

Puskás Aréna144,7 km
Deak Ferenc Ter147,7 km

Nærliggende attraktioner:

Deak Ferenc Ter1,6 km
Puskás Aréna3,8 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Budapest

Herunder vises de mest populære hoteller i Budapest
Intercontinental Budapest, An IHG Hotel

Intercontinental Budapest, An IHG Hotel

Apaczai Csere Janos 12-14, Budapest, Hungary

0,5 km fra centrum

Radisson Blu Beke Hotel, Budapest

Radisson Blu Beke Hotel, Budapest

Terez Krt 43, Budapest, Hungary

1,2 km fra centrum

Áurea Ana Palace by Eurostars Hotel Company

Áurea Ana Palace by Eurostars Hotel Company

Akadémia Utca 15-17, Budapest, Hungary

0,9 km fra centrum

Kempinski Hotel Corvinus Budapest

Kempinski Hotel Corvinus Budapest

Erzsébet Tér 7-8, Budapest, Hungary

0,2 km fra centrum

Hilton Budapest

Hilton Budapest

Hess A Ter 1-3, Budapest, Hungary

1,7 km fra centrum

Danubius Hotel Arena

Danubius Hotel Arena

Ifjusag Utja 1-3, Budapest, Hungary

3,7 km fra centrum

Aquaworld Resort Budapest

Aquaworld Resort Budapest

16 Ives Street, Budapest, Hungary

12,3 km fra centrum

Corinthia Budapest

Corinthia Budapest

Erzsebet Krt 43-49, Budapest, Hungary

1,0 km fra centrum

Hotel Mediterran

Hotel Mediterran

Budaorsi Ut 20/A, Budapest, Hungary

2,6 km fra centrum

Danubius Hotel Astoria City Center

Danubius Hotel Astoria City Center

Kossuth Lajos Utca 19-21, Budapest, Hungary

0,5 km fra centrum

Danubius Hotel Helia

Danubius Hotel Helia

Karpat U. 62-64, Budapest, Hungary

3,1 km fra centrum

Benczur Hotel

Benczur Hotel

Benczur str.35, Budapest, Hungary

2,2 km fra centrum

ibis Styles Budapest Airport

ibis Styles Budapest Airport

Vecses 1185, Budapest, Hungary

17,1 km fra centrum

Anantara New York Palace Budapest

Anantara New York Palace Budapest

Erzsebet Korut 9-11, Budapest, Hungary

1,2 km fra centrum

easyHotel Budapest Oktogon

easyHotel Budapest Oktogon

Eotvos Utca 25/a, Budapest, Hungary

1,2 km fra centrum

D50 Hotel

D50 Hotel

50 Damjanich u., Budapest, Hungary

2,3 km fra centrum

Bohem Art Hotel

Bohem Art Hotel

Molnar u 35, Budapest, Hungary

1,0 km fra centrum

Eurostars Ambassador

Eurostars Ambassador

Eötvös U. 12, Budapest, Hungary

1,1 km fra centrum


Kørsel i lejebil i Budapest – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Budapest, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Budapest, Ungarn biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Budapest opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Budapest så som National, Hertz og Europcar der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er den bedste type bil at leje i Budapest i april måned?

Leje af en standardbil i Budapest i april måned er hvad de fleste rejsende foretrækker. Temperaturer på et gennemsnit omkring 15 °C og nedbør omkring 70 mm i april, kan en standardbil sagtens klare. Det er den perfekte udlejningstype til vådeveje og temperaturer over frysepunktet. Leje af en Standard i Budapest koster 581 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Budapest, Ungarn?

Hastighedsbegrænsningen i Budapest er 50 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Budapest har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 90 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Budapest, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 130 km/t..

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Seat Ateca in Budapest?

Hvordan er vejret i Budapest, Ungarn i marts?

I marts måned er gennemsnitstemperaturen i Budapest 6 °C, og den forventede nedbør er 40 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Budapest.

Minder vejret i Budapest om vejret i resten af Budapest?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Budapest og rundt i Budapest eller til de omkringliggende områder i marts måned, kan forvente temperaturer på omkring 6 °C og ca. 40 mm regn i løbet af hele måneden.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Budapest?

Priser for biler i Budapest blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Budapest?

Antallet af udbydere for biler i Budapest er 97 fra marts 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Budapest?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Budapest. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Budapest?

Alle førere, der lejer en bil i Budapest, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Budapest?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Budapest, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Budapest?

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Budapest. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Budapest med gratis afbestilling?

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Budapest med gratis afbestillig.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Budapest på momondo?

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Budapest.

Kan jeg finde billeje i Budapest, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Budapest.

Kan jeg søge efter billeje i Budapest med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Budapest.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Budapest på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Budapest

Populære typer af udlejningsbiler i Budapest


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo