Billeje i Budapest, Budapest

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Budapest, Budapest

Budapest, Ungarn
15. aug. — 22. aug.
Samme aflevering
Budapest, Ungarn
man. 15.8
Middag
man. 22.8
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Budapest, Budapest

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Budapest, Budapest
Audi A5 Sportback
eller lignende Premium
Op til 5 passagerer

113 kr./dag

27 aug. - 3 sep.
Audi A5 Sportback
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

40 kr./dag

7 sep. - 9 sep.
Nissan Qashqai
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

55 kr./dag

7 sep. - 9 sep.
Hyundai i40
Audi Q3
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer
5-dørs køretøjer

88 kr./dag

27 aug. - 3 sep.
Audi Q3
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

19 kr./dag

27 aug. - 3 sep.
Opel Corsa
Ford Focus Wagon
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

36 kr./dag

7 sep. - 9 sep.
Ford Focus Wagon
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

43 kr./dag

27 aug. - 3 sep.
Nissan Qashqai
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

31 kr./dag

27 aug. - 3 sep.
Volkswagen Polo
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

59 kr./dag

27 aug. - 3 sep.
Hyundai i40

Vigtige oplysninger om billeje i Budapest

Ungarn er et af de lande, som mange danske turister tager til. Leveomkostningerne er forholdsvis lave og dermed er der ofte råderum i budgettet til at foretage billeje i Budapest. Byen er opdelt i to, da floden Donau løber igennem, så der er ekstra god grund til at booke en udlejningsbil, så du nemt og bekvemt kan opleve begge sider. Det er dog nødvendigt at kende udlejningsfirmaernes regelsæt først, hvor aldersgrænser er en del af det. Hos en udbyder som Fox Autorent skal du eksempelvis være minimum 21 år for at kunne benytte en lejebil. Derudover skal der betales et beløb på ca. 2.900 HUF (ca. 67 DKK) pr. dag, hvis du er under 25 år. Hos et lokalt selskab som eksempelvis Schiller Rent a Car skal du ligeledes være fyldt 21 år for at kunne leje en bil. Også her skal du betale et ung-fører-tillæg, hvis du er under 25 år, hvilket ligger på ca. 2.500 HUF (ca. 60 DKK) pr. dag. Hos begge udlejningsfirmaer skal du desuden have haft kørekort i mindst et år. Du kan også vælge en af de større udlejerkæder, som eksempelvis Sixt, Europcar, Avis, Hertz samt flere andre.

Billeje i Budapest kræver, at du sætter dig ind i trafik- og færdselsreglerne i Ungarn, så du kan undgå uheldige episoder. Man slår hårdt ned på alkohol kombineret med kørsel, hvilket også ses på loven om nul promille under kørsel. Du må gerne besvare et telefonopkald, hvis blot du bruger et headset og dermed ikke anvender en håndholdt mobiltelefon. I forhold til fartgrænser må du maks. køre 50 km/t i byområder. På motortrafikveje må du køre maks. 110 km/t, mens du på motorveje må køre maks. 130 km/t. Før du kører ind på en motorvej, skal du betale for et adgangsklistermærke, som blandt andet kan købes via https://ematrica.nemzetiutdij.hu/.

Billig billeje giver en frihed til at køre rundt i Budapest og omegn, hvor du også finder mange parkeringspladser. Byen er opdelt i p-zoner, som har forskellige priser. Zone 1 er den mest centrale med betalingsparkering fra kl. 8-20 på hverdage samt en timepris på ca. 440 HUF (ca. 10 DKK). I zone 2 skal der betales fra kl. 8-18 til en timepris på ca. 265 HUF (ca. 6 DKK). I zone 3 skal der ligeledes betales i tidsrummet 8-18 på hverdage til en timepris på ca. 175 HUF (ca. 4 DKK). I alle zoner må der maks. parkeres i tre timer. Vil du parkere længere, findes der p-huse, som er åbne døgnet rundt.

Du kan med fordel nyde godt af billeje i Budapest ved at køre ud af byen og se de smukke regioner. Biludlejning kan eksempelvis tage dig til byen Eger, der lokker med sine termiske bade, samt eventyrlige kulisser. Det er også værd at køre til Balatonsøen for at nyde landskabet og udsigterne, foruden at du også kan købe dig til en bådtur på søen.

En skræddersyet forsikring i forbindelse med biludlejning skaber tryghed. Du bør ikke gå på kompromis med risikoen, når du kører rundt i Budapests gader. Derfor er det anbefalelsesværdigt at eliminere selvrisikoen samt at se nærmere på de genstande, som forsikringen dækker. Der er nemlig ofte brug for at tegne selvstændige ekstradækninger på ting som glas, hjul og dæk eksempelvis.

Ungarn er medlem af EU, og dermed kan du bruge dit danske kørekort i forbindelse med billeje i Budapest.

Budapest Ferihegy Lufthavn er stedet, hvor du både kan hente og aflevere din lejebil. Der findes dog også flere muligheder tættere på centrum.


Find billig billeje i Budapest, Budapest

Find den lejebil i Budapest, der passer til dine behov

Biler i Lille

105 kr. - 413 kr.

Alle biltyper

134 kr. - 1.053 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Budapest, Ungarn er 193 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Budapest, Ungarn er i december. Prisen er 46% lavere end resten af året og ligger på kun 105 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 55% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Budapest. I Budapest kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Budapest.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Budapest, Ungarn er 591 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Budapest, Ungarn er i oktober. Prisen er 64% lavere end resten af året og ligger på kun 213 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 29% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Budapest. I Budapest kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Budapest.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Budapest, Ungarn er 356 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Budapest, Ungarn er i september. Prisen er 57% lavere end resten af året og ligger på kun 154 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 16% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Budapest. I Budapest kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Budapest.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

30 kr./dag

27 aug. - 3 sep.
Opel Corsa
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

19 kr./dag

27 aug. - 3 sep.
Opel Corsa
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

22 kr./dag

7 sep. - 9 sep.
Volkswagen Polo

Biludlejningsfirmaer i Budapest

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Budapest, Budapest
8 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0
3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,4

Comfort

7,4

Samlet

6,9

Afhentning/aflevering

6,9

Value

6,9
4 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

4,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

4,0
3 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

7,9

Samlet

3,9

Afhentning/aflevering

1,9

Value

3,9
7 kontorer
6 kontorer
4 kontorer
3 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Budapest

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Budapest

Det mest populære bureau

Klass Wagen

Populære biltyper

Mini, Compact, Economy

Billigste lejebil

100 kr.

Den mest populære model

Toyota Aygo
Det mest populære biludlejningsbureau i Budapest, der er fundet på momondo i denne måned, er Klass Wagen. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Hertz og MEGADRIVE
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Budapest i de seneste 72 timer: Mini, Compact, Economy.
Den laveste pris for en lejebil i Budapest er 100 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 213 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Budapest i de seneste 7 dage er Toyota Aygo. Vores brugere foretrækker også Volkswagen Polo som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Budapest

Herunder vises de mest populære hoteller i Budapest

Kørsel i lejebil i Budapest – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Budapest, så du er klar til næste rejse.

Klass Wagen har typisk de billigste daglige priser i Budapest, som du har adgang til gennem alle deres udlejningskontorer. I gennemsnit, skal du forvente at betale 173 kr./dag, men vores brugere har fundet priser helt ned til 42 kr./dag for deres udlejningsbil i Budapest.

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Budapest opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Budapest så som National, BUCHBINDER og Avis der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Leje af en standardbil i Budapest i september måned er hvad de fleste rejsende foretrækker. Temperaturer på et gennemsnit omkring 10 °C og nedbør omkring 60 mm i september, kan en standardbil sagtens klare. Det er den perfekte udlejningstype til vådeveje og temperaturer over frysepunktet. Leje af en Standard i Budapest koster 431 kr./dag i gennemsnit.

Hertz er meget populært i Budapest, Ungarn, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 3 biludlejningssteder i Budapest, Ungarn by, og du kan forvente at betale omkring 404 kr./dag for din udlejningsbil i Budapest, Ungarn.

Hastighedsbegrænsningen i Budapest er 50 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Budapest har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 90 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Budapest, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 130 km/t..

I august måned er gennemsnitstemperaturen i Budapest 20 °C, og den forventede nedbør er 70 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Budapest.

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Budapest og rundt i Budapest eller til de omkringliggende områder i august måned, kan forvente temperaturer på omkring 20 °C og ca. 70 mm regn i løbet af hele måneden.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Budapest

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Budapest

Populære udlejningsbiler i Budapest

Lej en af disse populære biltyper i Budapest

Se flere lejebiler i Ungarn

Find billige udlejningsbiler i Ungarn

Kom i gang med at planlægge din rejse til Budapest


Hvorfor vælge momondo?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Budapest, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Budapest. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Budapest med gratis afbestillig.

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Budapest.

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Budapest.

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Budapest.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.