Udlejningsbiler fra BUCHBINDER i Budapest

Find og sammenlign gode tilbud på BUCHBINDER udlejningsbiler i Budapest

Budapest, Ungarn
28. sep. — 5. okt.
Samme aflevering
Budapest, Ungarn
tir. 28.9
Middag
tir. 5.10
Middag
Chaufførens alder:

Budapest BUCHBINDER lokationer

Herunder kan du finde information om alle BUCHBINDER biludlejningssteder i Budapest, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

10,0

Information om BUCHBINDER udlejningsbiler i Budapest

 • Er det sikkert at leje en bil fra BUCHBINDER i Budapest under COVID-19?

  BUCHBINDER ønsker at deres kunder og personale i Budapest skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har BUCHBINDER indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Budapest. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra BUCHBINDER i Budapest koste i oktober?

  Ifølge sidste års data kan du forvente BUCHBINDER biludlejningspriser i Budapest at være 168 kr. per dag i gennemsnit i oktober.Det er dog ikke umuligt at finde priser helt ned til 118 kr. per dag fra BUCHBINDER på denne tid af året i Budapest. Gennemsnitsprisen er typisk 1.177 kr. for en uges billeje fra BUCHBINDER i oktober når man er i Budapest.

 • Har BUCHBINDER en lokation i Lufthavn: Budapest Ferenc Liszt Intl?

  Ja. De 1 lokation som BUCHBINDER har i Lufthavn: Budapest Ferenc Liszt Intl kan findes på T2 Terminál.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra BUCHBINDER når man er i Budapest i oktober?

  Ifølge vores data er Varevogn til passagerer biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra BUCHBINDER mens de besøgte Budapest i oktober. Baseret på BUCHBINDER biludlejningspriser i oktober sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Varevogn til passagerer på 467 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 292 kr./dag sidste oktober, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra BUCHBINDER i Budapest?

  At leje en Lille mellemklasse er den billigste type af bil tilgængelig fra BUCHBINDER i Budapest. AT leje en Lille mellemklasse fra BUCHBINDER koster 208 kr./dag i gennemsnit (29% billigere end udlejningsfirmaet dyreste bil). I de sidste 12 måneder, har 16% af vores brugere valgt at leje en Lille mellemklasse for at spare penge på deres udlejningsbil i Budapest.

 • Hvor mange BUCHBINDER biludlejningslokationer er der i Budapest?

  Der er 4 BUCHBINDER biludlejningslokationer i Budapest. Ifølge vores brugere er den mest populære BUCHBINDER lokation i Budapest beliggende på T2 Terminál. 80% af vores brugere som har lejet bil fra BUCHBINDER i Budapest lejede fra denne lokation det seneste år.