Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Ungarn

Leder du efter billig biludlejning i Ungarn? Så søg her!

Budapest, Ungarn
8. mar. — 15. mar.
Budapest, Ungarn
fre. 8.3
Middag
fre. 15.3
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i Ungarn

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Ungarn

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Ungarn?

I øjeblikket er Dryyve det billigste biludlejningsfirma i Ungarn. Gennem dem kan rejsende finde gode tilbud på helt ned til 59 kr. om dagen. De rejsende, som lejer bil hos Dryyve, får normalt tilbud, der er lavere end landets gennemsnit på 152 kr. om dagen. Husk, at priserne kan variere afhængigt af det sted, hvor du lejer bilen, antallet af dage, du lejer bilen i, og den biltype, du vælger.

Hvad er det mest populære biludlejningssted i Ungarn?

Ifølge vores data er Klass Wagen et af de mest populære biludlejningsfirmaer i Ungarn. Den sidste måned har 61% af brugere valgt Klass Wagen til at dække deres behov for biludlejning. 10 af vores brugere har givet en anmeldelse af deres oplevelse med Klass Wagen under deres besøg i Ungarn, og har givet udlejningsfirmaet en vurdering på 6,8 ud af 10.

Hvilket udlejningsbureau i Ungarn har flest biludlejningssteder?

Hvis du har planer om at rejse til Ungarn og leje bil, så hav in mente, at Sunnycars er det biludlejningsfirma, som har flest biludlejningssteder. Du har derfor større sandsynlighed for at finde et af deres 26 biludlejningssteder, som ligger fordelt over hele landet, enten i lufthavnen på din destination eller et sted i centrum af byen. Hvis du ikke har valgt, hvilken by du vil besøge, kan vi fortælle, at Budapest er den mest populære destination i øjeblikket. I Budapest har Sunnycars også 6 biludlejningssteder.

Hvad er den mest populære biltype at leje i Ungarn?

Når det drejer sig om at leje bil i Ungarn, foretrækker de rejsende at leje en Economy. Faktisk har 32% af momondos brugere lejet denne biltype inden for de seneste 30 dage, og de har i gennemsnit betalt 265 kr. pr. dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Ungarn

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Ungarn
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

59 kr./dag

25 mar. - 30 mar.
Volkswagen Polo
Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

75 kr./dag

25 mar. - 30 mar.
Kia Cee'd
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

96 kr./dag

25 mar. - 30 mar.
Opel Corsa
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

173 kr./dag

25 mar. - 30 mar.
Volkswagen Polo
Vauxhall Mokka
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

176 kr./dag

25 mar. - 30 mar.
Vauxhall Mokka
Renault Clio Estate
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

185 kr./dag

25 mar. - 30 mar.
Renault Clio Estate
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

196 kr./dag

25 mar. - 30 mar.
Nissan Qashqai
Fiat Tipo Wagon
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

211 kr./dag

25 mar. - 30 mar.
Fiat Tipo Wagon
Vauxhall Mokka
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

211 kr./dag

25 mar. - 30 mar.
Vauxhall Mokka

Oplysninger om billeje i Ungarn

Har Ungarn nogen specielle færdselslove?

I det store hele kører man efter de samme regler i Ungarn som i Danmark, men med nogle få undtagelser. F.eks. kan politiet give bøder, som man skal kunne betale med det samme i ungarsk valuta. Husk at få en kvittering. Har man ikke kontanter på sig, er det muligt at betale med posten indenfor 30 dage. Dette gælder også for ungarske udlejningsbiler. Det er ikke tilladt at køre i bil, efter man har drukket. For at kunne køre i Ungarn er det nødvendigt med et internationalt kørekort. Kører man på tosporet eller større motorvej, og der bliver optræk til kø, bør man enten holde helt til venstre eller til højre, så der dannes et nødspor i midten, hvis politiet eller ambulancer bliver tilkaldt. Busser samt sporvogne har førsteretten, så der skal altid gøres plads til dem. Er der børn i bilen, siger loven at de hører til på bagsædet indtil de er 12 år. Der skal altid bruges sele i bilen.

Hvad er de juridiske krav samt dokumentationskrav for at leje biler i Ungarn?

For at kunne leje biler er det nødvendigt at kunne fremvise et kørekort samt billeddokumentation, så som dit pas. Som regel kræves det også at man kan fremvise et kreditkort samt ens hjemmeadresse fra hjemlandet. Udlejningsbiler i Ungarn kan med fordel bestilles hjemmefra. Ofte er der mulighed for at spare penge, hvis man bestiller billetter samt udlejningsbil på samme tid. identifikations papirer er meget vigtige når man kører, i tilfældet af at man bliver stoppet af politiet, da de med jævne mellemrum stopper folk. For at kunne leje en bil, skal føreren af bilen være mindst 21 år, og kunne bevise at han har haft kørekort i mindst 12 måneder. Det er normalt at udlejere under 25 år skal betale ekstra for biludlejning.

Hvilke områder i Ungarn har mest trafik?

Området omkring Budapest, som er det mest besøgte sted i Ungarn, er også der hvor der er mest trafik. Hovedstaden er egentlig to byer. Buda samt Pest. Buda er bjergrig. Pest har mange små hyggelige gader med gode shopping muligheder og restauranter. De store veje samt motorveje, som er betalings motorveje, er godt vedligeholdte, men kommer man ud på de mindre trafikerede veje vil man hurtigt opdage at vejene er knap så velholdte. Det er også vigtigt at være opmærksom på at der i Budapest er miljøzoner, som træder i kraft når luftforureningen er ekstra slem. Dette påvirker selvfølgelig også ungarske udlejningsbiler. Det er også værd at bemærke at Budapest har været på flere lister over de værste byer at køre i, på grund af den tætte trafik.

Hvad er de bedste, naturskønne veje i Ungarn?

Ungarn er et smeltedige af Øst samt Vesteuropa. Landet anses for at være et af de smukkeste i verden. Landet har også hele otte steder på UNESCO’s verdensarvsliste. Kommer man fra Budapest, så kør sydøst for at besøge Balatonfoldvar, hvor familien vil kunne opleve flere kurbade, samt landet største sø Balaton. Søen er så stor at den ligner et helt hav. Kør videre til Balatonakarattya Magaspart, hvor man kan se den flotteste udsigt over søen. Fra Budapest kan man også tage på dagstur til blandt andet Puszta-sletten Kecskemet. Turen igennem sletten er en oplevelse i sig selv, den kan nemt kombineres med et besøg hos Kecskemet, som er et ungarsk hesteshow. Turen igennem Ungarns vinregion, Etyek, er også naturskøn oplevelse. Her kan man gå på opdagelse i områdets hyggelige landsbyer og vinmarker samt besøge de ældgamle vinkældre.


Find billig billeje i Ungarn

Find den lejebil i Ungarn, der passer til dine behov

Lille cars

97 kr. - 354 kr.

Alle biltyper

161 kr. - 1.243 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Ungarn er 189 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Ungarn er i oktober. Prisen er 49% lavere end resten af året og ligger på kun 97 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 55% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Ungarn. I Ungarn kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille car i Ungarn.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Ungarn er 378 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Ungarn er i september. Prisen er 71% lavere end resten af året og ligger på kun 112 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 9% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Ungarn. I Ungarn kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor car i Ungarn.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Ungarn er 1.015 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Ungarn er i januar. Prisen er 45% lavere end resten af året og ligger på kun 561 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 60% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Ungarn. I Ungarn kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Ungarn er 294 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Ungarn er i oktober. Prisen er 55% lavere end resten af året og ligger på kun 133 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 29% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Ungarn. I Ungarn kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Ungarn.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Ungarn er 1.083 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Ungarn er i januar. Prisen er 66% lavere end resten af året og ligger på kun 378 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 62% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Ungarn. I Ungarn kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Ungarn.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus car bil i Ungarn er 895 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus car bil i Ungarn er i januar. Prisen er 12% lavere end resten af året og ligger på kun 1.006 kr. pr. dag. Leje af luksus car er normalt 54% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Ungarn. I Ungarn kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

59 kr./dag

25 mar. - 30 mar.
Volkswagen Polo
Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

75 kr./dag

25 mar. - 30 mar.
Kia Cee'd
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

96 kr./dag

25 mar. - 30 mar.
Opel Corsa

Biludlejningsfirmaer i Ungarn

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Ungarn

Sunnycars

26 kontorer

Avis

22 kontorer

keddy by Europcar

18 kontorer

Hertz

17 kontorer

Europcar

15 kontorer

Sixt

14 kontorer

FLIZZR

9 kontorer

GREEN MOTION

4 kontorer

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Ungarn

Nærliggende attraktioner:

Puskás Aréna13,9 km
Deak Ferenc Ter16,5 km

Nærliggende attraktioner:

Puskás Aréna188,8 km
Deak Ferenc Ter192,0 km

Nærliggende attraktioner:

Deak Ferenc Ter169,4 km
Puskás Aréna172,3 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Ungarn

Herunder vises de mest populære hoteller i Ungarn
Intercontinental Budapest, An IHG Hotel

Intercontinental Budapest, An IHG Hotel

Apaczai Csere Janos 12-14, Budapest, Hungary

0,5 km fra centrum

Radisson Blu Beke Hotel, Budapest

Radisson Blu Beke Hotel, Budapest

Terez Krt 43, Budapest, Hungary

1,2 km fra centrum

Áurea Ana Palace by Eurostars Hotel Company

Áurea Ana Palace by Eurostars Hotel Company

Akadémia Utca 15-17, Budapest, Hungary

0,9 km fra centrum

Hilton Budapest

Hilton Budapest

Hess A Ter 1-3, Budapest, Hungary

1,7 km fra centrum

Kempinski Hotel Corvinus Budapest

Kempinski Hotel Corvinus Budapest

Erzsébet Tér 7-8, Budapest, Hungary

0,2 km fra centrum

Danubius Hotel Arena

Danubius Hotel Arena

Ifjusag Utja 1-3, Budapest, Hungary

3,7 km fra centrum

Aquaworld Resort Budapest

Aquaworld Resort Budapest

16 Ives Street, Budapest, Hungary

12,3 km fra centrum

Corinthia Budapest

Corinthia Budapest

Erzsebet Krt 43-49, Budapest, Hungary

1,0 km fra centrum

Danubius Hotel Astoria City Center

Danubius Hotel Astoria City Center

Kossuth Lajos Utca 19-21, Budapest, Hungary

0,5 km fra centrum

Hotel Mediterran

Hotel Mediterran

Budaorsi Ut 20/A, Budapest, Hungary

2,6 km fra centrum

Danubius Hotel Helia

Danubius Hotel Helia

Karpat U. 62-64, Budapest, Hungary

3,1 km fra centrum

Benczur Hotel

Benczur Hotel

Benczur str.35, Budapest, Hungary

2,2 km fra centrum

Bohem Art Hotel

Bohem Art Hotel

Molnar u 35, Budapest, Hungary

1,0 km fra centrum

Anantara New York Palace Budapest

Anantara New York Palace Budapest

Erzsebet Korut 9-11, Budapest, Hungary

1,2 km fra centrum

D50 Hotel

D50 Hotel

50 Damjanich u., Budapest, Hungary

2,3 km fra centrum

ibis Styles Budapest Airport

ibis Styles Budapest Airport

Vecses 1185, Budapest, Hungary

17,1 km fra centrum

easyHotel Budapest Oktogon

easyHotel Budapest Oktogon

Eotvos Utca 25/a, Budapest, Hungary

1,2 km fra centrum

Eurostars Ambassador

Eurostars Ambassador

Eötvös U. 12, Budapest, Hungary

1,1 km fra centrum


Billeje i Ungarn

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Ungarn, så du er klar til næste rejse.

I hvilken side af vejen kører man i Ungarn?

Hvis du lejer bil i Ungarn, skal du være opmærksom på, at du skal køre i højre side hele tiden.

Hvor gode er vejene i Ungarn?

Ungarn har en score på 4,2 for vejkvalitet på en skala fra 1 til 7, hvor 1 er den laveste score. Det sætter Ungarn som nr. 58 ud af 137 lande for vejforhold. Du kan opleve, at det afhænger af hvor i Ungarn, du rejser, hvor gode vejforholdene er.

Hvad er promillegrænsen i Ungarn?

Grænsen for spirituskørsel i Ungarn ligger på 0,00%. Forskellige regioner og byer i Ungarn kan have lokal lovgivning på området foruden den landsdækkende lovgivning, så sørg for at tjekke det, inden du lejer bil. Bemærk, at man i Ungarn skal være 18 for at måtte indtage alkohol. Personer, som er yngre end dette, og vælger at køre bil, vil blive straffet hårdere.

Hvor meget koster benzin i Ungarn?

I sidste uge lå benzinprisen i Ungarn på 11,78 kr. pr. liter i gennemsnit. Dette kan variere afhængigt af den by, du besøger, tidspunktet på året og landets aktuelle økonomi. Hvis du skifter mening i forhold til at leje bil i Ungarn, har Kuwait nogle af de laveste benzinpriser i verden, som lå på kun 2,35 kr. pr. liter i sidste uge. Til sammenligning har Hong Kong i gennemsnit de dyreste priser på 21,48 kr. pr. liter, men er dog stadig et godt valg for dem, der gerne vil leje bil.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Ungarn?

Priser for biler i Ungarn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Ungarn?

Fra februar 2024 er der 198 udbydere at vælge mellem for biler i Ungarn.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Ungarn?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Ungarn. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Ungarn?

For at leje en bil i Ungarn, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Ungarn?

Hvis du booker billeje i Ungarn via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Ungarn?

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Ungarn. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Ungarn med gratis afbestilling?

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Ungarn med gratis afbestillig.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Ungarn på momondo?

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Ungarn med fair brændstofregler.

Kan jeg finde billeje i Ungarn, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo viser tilbud med øget rengøring af lejebiler i Ungarn.

Kan jeg søge efter billeje i Ungarn med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Ungarn på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Ungarn på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Ungarn

Find billeje i disse populære byer i Ungarn


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Biler i Ungarn
fre. 8.3
Middag
fre. 15.3
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo