Billeje i Ungarn

Leder du efter billig biludlejning i Ungarn? Så søg her!

Budapest, Ungarn
6. dec. — 13. dec.
Samme aflevering
Budapest, Ungarn
tir. 6.12
Middag
tir. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Ungarn

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Ungarn
Fiat Tipo Wagon
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

15 kr./dag

6 dec. - 13 dec.
Fiat Tipo Wagon
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

9 kr./dag

6 dec. - 13 dec.
Ford Fiesta
Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

16 kr./dag

6 dec. - 13 dec.
Kia Cee'd
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

16 kr./dag

6 dec. - 13 dec.
Volkswagen Polo
Citroen C4 Picasso
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

21 kr./dag

6 dec. - 13 dec.
Citroen C4 Picasso
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

16 kr./dag

6 dec. - 13 dec.
Nissan Qashqai
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

12 kr./dag

6 dec. - 13 dec.
Ford Fiesta
Toyota Avensis Touring Sports
eller lignende Middel stationcar
Op til 5 passagerer

23 kr./dag

6 dec. - 13 dec.
Toyota Avensis Touring Sports
Renault Clio Estate
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

16 kr./dag

6 dec. - 13 dec.
Renault Clio Estate

Oplysninger om billeje i Ungarn

I det store hele kører man efter de samme regler i Ungarn som i Danmark, men med nogle få undtagelser. F.eks. kan politiet give bøder, som man skal kunne betale med det samme i ungarsk valuta. Husk at få en kvittering. Har man ikke kontanter på sig, er det muligt at betale med posten indenfor 30 dage. Dette gælder også for ungarske udlejningsbiler. Det er ikke tilladt at køre i bil, efter man har drukket. For at kunne køre i Ungarn er det nødvendigt med et internationalt kørekort. Kører man på tosporet eller større motorvej, og der bliver optræk til kø, bør man enten holde helt til venstre eller til højre, så der dannes et nødspor i midten, hvis politiet eller ambulancer bliver tilkaldt. Busser samt sporvogne har førsteretten, så der skal altid gøres plads til dem. Er der børn i bilen, siger loven at de hører til på bagsædet indtil de er 12 år. Der skal altid bruges sele i bilen.

For at kunne leje biler er det nødvendigt at kunne fremvise et kørekort samt billeddokumentation, så som dit pas. Som regel kræves det også at man kan fremvise et kreditkort samt ens hjemmeadresse fra hjemlandet. Udlejningsbiler i Ungarn kan med fordel bestilles hjemmefra. Ofte er der mulighed for at spare penge, hvis man bestiller billetter samt udlejningsbil på samme tid. identifikations papirer er meget vigtige når man kører, i tilfældet af at man bliver stoppet af politiet, da de med jævne mellemrum stopper folk. For at kunne leje en bil, skal føreren af bilen være mindst 21 år, og kunne bevise at han har haft kørekort i mindst 12 måneder. Det er normalt at udlejere under 25 år skal betale ekstra for biludlejning.

Området omkring Budapest, som er det mest besøgte sted i Ungarn, er også der hvor der er mest trafik. Hovedstaden er egentlig to byer. Buda samt Pest. Buda er bjergrig. Pest har mange små hyggelige gader med gode shopping muligheder og restauranter. De store veje samt motorveje, som er betalings motorveje, er godt vedligeholdte, men kommer man ud på de mindre trafikerede veje vil man hurtigt opdage at vejene er knap så velholdte. Det er også vigtigt at være opmærksom på at der i Budapest er miljøzoner, som træder i kraft når luftforureningen er ekstra slem. Dette påvirker selvfølgelig også ungarske udlejningsbiler. Det er også værd at bemærke at Budapest har været på flere lister over de værste byer at køre i, på grund af den tætte trafik.

Ungarn er et smeltedige af Øst samt Vesteuropa. Landet anses for at være et af de smukkeste i verden. Landet har også hele otte steder på UNESCO’s verdensarvsliste. Kommer man fra Budapest, så kør sydøst for at besøge Balatonfoldvar, hvor familien vil kunne opleve flere kurbade, samt landet største sø Balaton. Søen er så stor at den ligner et helt hav. Kør videre til Balatonakarattya Magaspart, hvor man kan se den flotteste udsigt over søen. Fra Budapest kan man også tage på dagstur til blandt andet Puszta-sletten Kecskemet. Turen igennem sletten er en oplevelse i sig selv, den kan nemt kombineres med et besøg hos Kecskemet, som er et ungarsk hesteshow. Turen igennem Ungarns vinregion, Etyek, er også naturskøn oplevelse. Her kan man gå på opdagelse i områdets hyggelige landsbyer og vinmarker samt besøge de ældgamle vinkældre.


Find billig billeje i Ungarn

Find den lejebil i Ungarn, der passer til dine behov

Biler i Lille

78 kr. - 294 kr.

Alle biltyper

132 kr. - 1.338 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Ungarn er 181 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Ungarn er i november. Prisen er 57% lavere end resten af året og ligger på kun 78 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 65% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Ungarn. I Ungarn kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Ungarn.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Ungarn er 565 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Ungarn er i oktober. Prisen er 57% lavere end resten af året og ligger på kun 246 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 11% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Ungarn. I Ungarn kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Ungarn.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Ungarn er 811 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Ungarn er i december. Prisen er 1% lavere end resten af året og ligger på kun 808 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 38% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Ungarn. I Ungarn kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Ungarn er 518 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Ungarn er i november. Prisen er 72% lavere end resten af året og ligger på kun 146 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 2% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Ungarn. I Ungarn kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Ungarn.

Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

9 kr./dag

6 dec. - 13 dec.
Ford Fiesta
BMW 1 Series
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

11 kr./dag

6 dec. - 13 dec.
BMW 1 Series
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

12 kr./dag

6 dec. - 13 dec.
Volkswagen Polo

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Ungarn

Herunder vises de mest populære hoteller i Ungarn

Billeje i Ungarn

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Ungarn, så du er klar til næste rejse.

I øjeblikket er Klass Wagen det billigste biludlejningsfirma i Ungarn. Gennem dem kan rejsende finde gode tilbud på helt ned til 73 kr. om dagen. De rejsende, som lejer bil hos Klass Wagen, får normalt tilbud, der er lavere end landets gennemsnit på 204 kr. om dagen. Husk, at priserne kan variere afhængigt af det sted, hvor du lejer bilen, antallet af dage, du lejer bilen i, og den biltype, du vælger.

Ifølge vores data er Klass Wagen et af de mest populære biludlejningsfirmaer i Ungarn. Den sidste måned har 90% af brugere valgt Klass Wagen til at dække deres behov for biludlejning. 8 af vores brugere har givet en anmeldelse af deres oplevelse med Klass Wagen under deres besøg i Ungarn, og har givet udlejningsfirmaet en vurdering på 7,0 ud af 10.

Hvis du har planer om at rejse til Ungarn og leje bil, så hav in mente, at Avis er det biludlejningsfirma, som har flest biludlejningssteder. Du har derfor større sandsynlighed for at finde et af deres 20 biludlejningssteder, som ligger fordelt over hele landet, enten i lufthavnen på din destination eller et sted i centrum af byen. Hvis du ikke har valgt, hvilken by du vil besøge, kan vi fortælle, at Budapest er den mest populære destination i øjeblikket. I Budapest har Avis også 3 biludlejningssteder.

Hvis du lejer bil i Ungarn, skal du være opmærksom på, at du skal køre i højre side hele tiden.

Ungarn har en score på 4,2 for vejkvalitet på en skala fra 1 til 7, hvor 1 er den laveste score. Det sætter Ungarn som nr. 58 ud af 137 lande for vejforhold. Du kan opleve, at det afhænger af hvor i Ungarn, du rejser, hvor gode vejforholdene er.

Grænsen for spirituskørsel i Ungarn ligger på 0,00%. Forskellige regioner og byer i Ungarn kan have lokal lovgivning på området foruden den landsdækkende lovgivning, så sørg for at tjekke det, inden du lejer bil. Bemærk, at man i Ungarn skal være 18 for at måtte indtage alkohol. Personer, som er yngre end dette, og vælger at køre bil, vil blive straffet hårdere.

Når det drejer sig om at leje bil i Ungarn, foretrækker de rejsende at leje en Mini. Faktisk har 25% af momondos brugere lejet denne biltype inden for de seneste 30 dage, og de har i gennemsnit betalt 70 kr. pr. dag.

I sidste uge lå benzinprisen i Ungarn på 12,53 kr. pr. liter i gennemsnit. Dette kan variere afhængigt af den by, du besøger, tidspunktet på året og landets aktuelle økonomi. Hvis du skifter mening i forhold til at leje bil i Ungarn, har Algeriet nogle af de laveste benzinpriser i verden, som lå på kun 2,37 kr. pr. liter i sidste uge. Til sammenligning har Hong Kong i gennemsnit de dyreste priser på 21,12 kr. pr. liter, men er dog stadig et godt valg for dem, der gerne vil leje bil.


Biludlejning i populære byer i Ungarn

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Ungarn

Biludlejning i populære lufthavne i Ungarn

Lej en bil fra en af de mest populære lufthavne i Ungarn

Kom i gang med at planlægge din rejse til Ungarn


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du booker billeje i Ungarn via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Ungarn. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Ungarn med gratis afbestillig.

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Ungarn med fair brændstofregler.

Ja, momondo viser tilbud med øget rengøring af lejebiler i Ungarn.

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Ungarn på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.