Billeje i Moldova

Leder du efter billig biludlejning i Moldova? Så søg her!

Chisinau, Moldova
19. aug. — 26. aug.
Samme aflevering
Chisinau, Moldova
fre. 19.8
Middag
fre. 26.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Moldova

Find den lejebil i Moldova, der passer til dine behov

Biler i Lille

100 kr. - 321 kr.

Alle biltyper

100 kr. - 572 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Moldova er 129 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Moldova er i november. Prisen er 24% lavere end resten af året og ligger på kun 100 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 17% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Moldova. I Moldova kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Moldova

Herunder vises de mest populære hoteller i Moldova

Billeje i Moldova

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Moldova, så du er klar til næste rejse.

De billigste udlejningsbiler i Moldova kan normalt findes gennem Avis. Når du booker hos Avis, kan du være heldig at finde priser på helt ned til 221 kr./dag, afhængigt af den by, du gerne vil besøge. Til sammenligning skal siges, at gennemsnitsprisen på at leje bil i Moldova er 229 kr./dag.

Hvis du har planer om at rejse til Moldova og leje bil, så hav in mente, at FLIZZR er det biludlejningsfirma, som har flest biludlejningssteder. Du har derfor større sandsynlighed for at finde et af deres 5 biludlejningssteder, som ligger fordelt over hele landet, enten i lufthavnen på din destination eller et sted i centrum af byen. Er du ikke sikker på, hvilken by du vil besøge, men du ved, at du gerne vil leje bil hos FLIZZR? Chisinau er den mest populære by at besøge i Moldova, og FLIZZR har 5 biludlejningssteder.

Folk kører i højre side i Moldova. Hvis du rejser til Moldova fra et land, der kører i den modsatte side af vejen, kan det tage noget tid at vænne sig til, især hvis du har planer om at leje bil under dit ophold.

Ifølge data fra 2019 rangerer Moldova som nr. 133 i verden for sin vejkvalitet. Landet har en score på 2,4 ud af 7 for sin vejkvalitet, hvor 7 er den højest mulige score. Husk, at vejr og vejarbejde også kan påvirke vejforholdene under dit besøg.

Grænsen for spirituskørsel i Moldova ligger på 0,03%. Forskellige regioner og byer i Moldova kan have lokal lovgivning på området foruden den landsdækkende lovgivning, så sørg for at tjekke det, inden du lejer bil. Bemærk, at man skal være 18 for at indtage alkohol i Moldova, og der er en streng lovgivning, som forbyder personer under denne alder at køre efter indtagelse af alkohol.

Når det drejer sig om at leje bil i Moldova, foretrækker de rejsende at leje en Mini. Faktisk har 73% af momondos brugere lejet denne biltype inden for de seneste 30 dage, og de har i gennemsnit betalt 162 kr. pr. dag.

Benzin i Moldova kostede i sidste uge 10,39 kr. pr. liter. Hvis du har planer om at leje bil i Moldova, kan du med fordel afsætte et beløb til benzin, baseret på hvor meget du regner med at skulle køre. Som kontrast hertil kan nævnes, at Algeriet i øjeblikket har den laveste gennemsnitspris på benzin på kun 2,31 kr. pr. liter. Du bør også overveje at besøge Hong Kong, selvom du der vil opleve, den højeste gennemsnitspris på benzin på 21,49 kr. pr. liter.


Biludlejning i populære byer i Moldova

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Moldova

Kom i gang med at planlægge din rejse til Moldova


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Moldova, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Moldova. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Moldova med gratis afbestillig.

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Moldova.

Ja, momondo viser tilbud med øget rengøring af lejebiler i Moldova.

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Moldova.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.