Billeje i Montenegro

Leder du efter billig biludlejning i Montenegro? Så søg her!

Podgorica, Montenegro
18. aug. — 25. aug.
Samme aflevering
Podgorica, Montenegro
tor. 18.8
Middag
tor. 25.8
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Montenegro

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Montenegro
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

48 kr./dag

17 aug. - 20 aug.
Hyundai i40
Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

48 kr./dag

18 aug. - 26 aug.
Volkswagen up!
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

39 kr./dag

18 aug. - 26 aug.
Opel Corsa
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

74 kr./dag

18 aug. - 26 aug.
Mazda CX-3
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

115 kr./dag

18 aug. - 26 aug.
Nissan Qashqai
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

49 kr./dag

18 aug. - 26 aug.
Volkswagen Polo
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

73 kr./dag

18 aug. - 26 aug.
Hyundai i40
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

45 kr./dag

18 aug. - 25 aug.
Opel Corsa
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

47 kr./dag

18 aug. - 26 aug.
Mazda CX-3

Oplysninger om billeje i Montenegro

Lej en bil i Montenegro, hvis du drømmer om en ferie med total bevægelsesfrihed. At leje en bil i Montenegro er ligetil og et populært valg blandt besøgende og turister. Når man kører i Montenegro kører man, ligesom i Danmark, i højre side af vejen. Det er, ligesom i Danmark, også lovpligtigt at alle passagerer i bilen er fastspændt med sikkerhedssele under hele turen. Hvis du kører med børn under fem år, skal de være fastspændt i et børnesæde. Det er ikke lovligt at benytte håndholdte telefoner eller navigationssystemer, når man kører i en lejebil. I Montenegro kan man få bøder på stedet, hvis man overtræder disse færdselslove. Man kan godt opleve, at bilerne er parkerede på fortovet. Flere steder i byerne er dette lovligt, og der er ikke altid skiltet. Vær derfor ekstra opmærksom når du skal finde parkering, da parkeringsmulighederne ikke virker ligeså åbenlyse som du kan være vant til.

Når du vælger at leje en udlejningsbil i Montenegro, skal du under kørslen altid være i besiddelse af dit pas og kørekort. Det samme gør sig gældende, når du skal afhente og aflevere din lejebil. Ved udlejning får du forsikringspapirerne på bilen, disse dokumenter skal du også have med når du køre gennem Montenegro i din lejebil. Derudover skal du være fyldt mindst 21 år for at leje en bil i Montenegro, visse steder skal du være 25 år. Der kan forekomme yderligere gebyrer eller et større depositum, hvis du er under 25 år. Der kan også være restriktioner på, hvilke biler udlejningsselskabet i Montenegro vil leje til dig.

De mest populære områder i Montenegro er Tivat, Kotor og Budva. Disse store byer har også den største befolkning samlet på ét sted, hvilket gør trafikken tættere her end i andre steder af landet. Der er også restriktioner på farten i de større byer, hvilket gør trafikken langsommere. I - og omkring Kotor by er trafikken centreret omkring den gamle bydel og de større veje ind til byen. Den gamle bydel har mange smalle og ensrettede veje, så du skal være ekstra opmærksom på hvilke veje du vælger, når du kører rundt i din lejebil i Montenegro. Du vil i kystbyen Kotor også opleve, at der er øget trafik når de store krydstogtskibe ligger til kajs.

Det er populært at leje en bil i Montenegro fordi landskabet er smukt, og de lange veje giver besøgende gode muligheder for at opleve dele af landet skjult for dem som udelukkende rejser med offentlig transport. Landet har en smuk kystlinje og hvis din tur skal byde på både smukke strande og mindre byer, er en tur langs kysten udenfor Kotor en rigtig god ide. Hvis du ankommer med fly i Dubrovnik Lufthavn, er dette også den første strækning du vil møde, når du påbegynder din tur i din udlejningsbil. Montenegro byder på både strande og bjerge, og denne tur lader dig se det hele. Fra Kotor kan du køre mod Cetinje og direkte ind i Montenegros hjerte. På denne rute kan du gå på opdagelse i de mindre bjergbyer, samt overnatte på små lokale hoteller beliggende i landets bjerge. Hvis du drømmer om en køretur i bjergene er ruten fra Tara til Piva perfekt for dig. Denne tur tager dig direkte til Durmitor National Park, hvor du kan se nogle af Montenegros smukkeste floder.


Find billig billeje i Montenegro

Find den lejebil i Montenegro, der passer til dine behov

Biler i Lille

31 kr. - 388 kr.

Alle biltyper

35 kr. - 822 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Montenegro er 161 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Montenegro er i november. Prisen er 81% lavere end resten af året og ligger på kun 31 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 46% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Montenegro. I Montenegro kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Montenegro.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Montenegro er 317 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Montenegro er i oktober. Prisen er 22% lavere end resten af året og ligger på kun 248 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 6% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Montenegro. I Montenegro kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Montenegro.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Montenegro er 265 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Montenegro er i november. Prisen er 7% lavere end resten af året og ligger på kun 249 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 12% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Montenegro. I Montenegro kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Montenegro.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

39 kr./dag

18 aug. - 26 aug.
Opel Corsa

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Montenegro

Nærliggende attraktioner:

Slovenska Beach34,6 km

Nærliggende attraktioner:

Slovenska Beach16,6 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Montenegro

Herunder vises de mest populære hoteller i Montenegro

Billeje i Montenegro

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Montenegro, så du er klar til næste rejse.

De billigste udlejningsbiler i Montenegro kan normalt findes gennem INTERRENT . Når du booker hos INTERRENT , kan du være heldig at finde priser på helt ned til 215 kr./dag, afhængigt af den by, du gerne vil besøge. Til sammenligning skal siges, at gennemsnitsprisen på at leje bil i Montenegro er 397 kr./dag.

GREEN MOTION er det mest populære biludlejningsfirma i Montenegro med 32% af momondos brugere der har valgt firmaet den sidste måned. GREEN MOTION har også 2 anmeldelserog en vurdering på 6,0 ud af 10, hvilket gør dette biludlejningsfirma til et populært valg blandt rejsende.

GREEN MOTION er det biludlejningsfirma i Montenegro, der i øjeblikket har flest biludlejningssteder. Med 16 biludlejningssteder fordelt i hele landet, bør det ikke volde nogen problemer at finde et sted i nærheden af din destination. Podgorica er en af de mest populære byer at besøge i Montenegro, og du bør ikke få nogen problemer med at leje bil på et af de 6 biludlejningssteder, som GREEN MOTION har i byen.

Uanset om du lejer eller ejer en bil i Montenegro, er det påkrævet ved lov, at du kører i højre side. Husk, at du altid kan ringe efter en taxa eller vælge at dele transport med andre, hvis du ikke føler dig godt tilpas ved at køre i denne side af vejen.

Ifølge data fra 2019 rangerer Montenegro som nr. 104 i verden for sin vejkvalitet. Landet har en score på 3,2 ud af 7 for sin vejkvalitet, hvor 7 er den højest mulige score. Husk, at vejr og vejarbejde også kan påvirke vejforholdene under dit besøg.

Promillegrænsen i Montenegro er 0,05%. Hvis din promille er højere, anses det for spirituskørsel, og du kan risikere at få bødestraf, få sanktioneret kørekortet eller blive straffet på anden vis. Hvis du er under 18, som er den alder, hvorfra det er tilladt at drikke alkohol i Montenegro, står du over for strenge straffe, hvis du tages i spirituskørsel. Husk, at det aldrig er en god idé at drikke og køre bil, uanset hvor gammel du er.

Når det drejer sig om at leje bil i Montenegro, foretrækker de rejsende at leje en Economy. Faktisk har 29% af momondos brugere lejet denne biltype inden for de seneste 30 dage, og de har i gennemsnit betalt 88 kr. pr. dag.

Benzin i Montenegro kostede i sidste uge 10,80 kr. pr. liter. Hvis du har planer om at leje bil i Montenegro, kan du med fordel afsætte et beløb til benzin, baseret på hvor meget du regner med at skulle køre. Hvis du gerne vil leje bil, men dit budget ikke er så stort, så kan du overveje at tage til et land, hvor benzinpriserne ikke er så høje, f.eks. Algeriet, hvor gennemsnitsprisen ligger på 2,32 kr. pr. liter. Hvis du ikke bekymrer dig om benzinpriser, så er Hong Kong et andet fantastisk land at besøge. Her plejer priserne at ligge på omkring 21,60 kr. pr. liter (data fra sidste uge).


Biludlejning i populære byer i Montenegro

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Montenegro

Biludlejning i populære lufthavne i Montenegro

Lej en bil fra en af de mest populære lufthavne i Montenegro

Kom i gang med at planlægge din rejse til Montenegro


Hvorfor vælge momondo?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Montenegro. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Montenegro på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Ja, uanset om det er for biler i Montenegro eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i Montenegro.

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Montenegro.

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Montenegro.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.