Billeje i Montenegro

Leder du efter billig biludlejning i Montenegro? Så søg her!

Podgorica, Montenegro
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Podgorica, Montenegro
ons. 4.10
Middag
ons. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Montenegro

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Montenegro

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Montenegro?

De billigste udlejningsbiler i Montenegro kan normalt findes gennem GREEN MOTION . Når du booker hos GREEN MOTION , kan du være heldig at finde priser på helt ned til 124 kr./dag, afhængigt af den by, du gerne vil besøge. Til sammenligning skal siges, at gennemsnitsprisen på at leje bil i Montenegro er 167 kr./dag.

Hvad er det mest populære biludlejningssted i Montenegro?

GREEN MOTION er det mest populære biludlejningsfirma i Montenegro med 71% af momondos brugere der har valgt firmaet den sidste måned. GREEN MOTION har også 5 anmeldelserog en vurdering på 6,4 ud af 10, hvilket gør dette biludlejningsfirma til et populært valg blandt rejsende.

Hvilket udlejningsbureau i Montenegro har flest biludlejningssteder?

GREEN MOTION er det biludlejningsfirma i Montenegro, der i øjeblikket har flest biludlejningssteder. Med 17 biludlejningssteder fordelt i hele landet, bør det ikke volde nogen problemer at finde et sted i nærheden af din destination. Podgorica er en af de mest populære byer at besøge i Montenegro, og du bør ikke få nogen problemer med at leje bil på et af de 7 biludlejningssteder, som GREEN MOTION har i byen.

Hvad er den mest populære biltype at leje i Montenegro?

Når det drejer sig om at leje bil i Montenegro, foretrækker de rejsende at leje en Mini. Faktisk har 34% af momondos brugere lejet denne biltype inden for de seneste 30 dage, og de har i gennemsnit betalt 207 kr. pr. dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Montenegro

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Montenegro
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

49 kr./dag

8 okt. - 14 okt.
Volkswagen Polo
Hyundai i30
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

54 kr./dag

8 okt. - 14 okt.
Hyundai i30
Vauxhall Mokka
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

65 kr./dag

8 okt. - 14 okt.
Vauxhall Mokka
Skoda Octavia
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

68 kr./dag

8 okt. - 14 okt.
Skoda Octavia
Ford Focus Wagon
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

88 kr./dag

8 okt. - 14 okt.
Ford Focus Wagon
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

97 kr./dag

12 okt. - 23 okt.
Volkswagen Polo
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

104 kr./dag

12 okt. - 23 okt.
Volkswagen Polo
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

128 kr./dag

8 okt. - 14 okt.
Opel Corsa
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

128 kr./dag

8 okt. - 14 okt.
Peugeot 208

Oplysninger om billeje i Montenegro

Har Montenegro nogen unikke færdselslove?

Lej en bil i Montenegro, hvis du drømmer om en ferie med total bevægelsesfrihed. At leje en bil i Montenegro er ligetil og et populært valg blandt besøgende og turister. Når man kører i Montenegro kører man, ligesom i Danmark, i højre side af vejen. Det er, ligesom i Danmark, også lovpligtigt at alle passagerer i bilen er fastspændt med sikkerhedssele under hele turen. Hvis du kører med børn under fem år, skal de være fastspændt i et børnesæde. Det er ikke lovligt at benytte håndholdte telefoner eller navigationssystemer, når man kører i en lejebil. I Montenegro kan man få bøder på stedet, hvis man overtræder disse færdselslove. Man kan godt opleve, at bilerne er parkerede på fortovet. Flere steder i byerne er dette lovligt, og der er ikke altid skiltet. Vær derfor ekstra opmærksom når du skal finde parkering, da parkeringsmulighederne ikke virker ligeså åbenlyse som du kan være vant til.

Hvad er de juridiske krav og dokumentationskrav for at leje en bil i Montenegro?

Når du vælger at leje en udlejningsbil i Montenegro, skal du under kørslen altid være i besiddelse af dit pas og kørekort. Det samme gør sig gældende, når du skal afhente og aflevere din lejebil. Ved udlejning får du forsikringspapirerne på bilen, disse dokumenter skal du også have med når du køre gennem Montenegro i din lejebil. Derudover skal du være fyldt mindst 21 år for at leje en bil i Montenegro, visse steder skal du være 25 år. Der kan forekomme yderligere gebyrer eller et større depositum, hvis du er under 25 år. Der kan også være restriktioner på, hvilke biler udlejningsselskabet i Montenegro vil leje til dig.

Hvilke områder i Montenegro har mest trafik?

De mest populære områder i Montenegro er Tivat, Kotor og Budva. Disse store byer har også den største befolkning samlet på ét sted, hvilket gør trafikken tættere her end i andre steder af landet. Der er også restriktioner på farten i de større byer, hvilket gør trafikken langsommere. I - og omkring Kotor by er trafikken centreret omkring den gamle bydel og de større veje ind til byen. Den gamle bydel har mange smalle og ensrettede veje, så du skal være ekstra opmærksom på hvilke veje du vælger, når du kører rundt i din lejebil i Montenegro. Du vil i kystbyen Kotor også opleve, at der er øget trafik når de store krydstogtskibe ligger til kajs.

Hvad er de bedste, naturskønne veje i Montenegro?

Det er populært at leje en bil i Montenegro fordi landskabet er smukt, og de lange veje giver besøgende gode muligheder for at opleve dele af landet skjult for dem som udelukkende rejser med offentlig transport. Landet har en smuk kystlinje og hvis din tur skal byde på både smukke strande og mindre byer, er en tur langs kysten udenfor Kotor en rigtig god ide. Hvis du ankommer med fly i Dubrovnik Lufthavn, er dette også den første strækning du vil møde, når du påbegynder din tur i din udlejningsbil. Montenegro byder på både strande og bjerge, og denne tur lader dig se det hele. Fra Kotor kan du køre mod Cetinje og direkte ind i Montenegros hjerte. På denne rute kan du gå på opdagelse i de mindre bjergbyer, samt overnatte på små lokale hoteller beliggende i landets bjerge. Hvis du drømmer om en køretur i bjergene er ruten fra Tara til Piva perfekt for dig. Denne tur tager dig direkte til Durmitor National Park, hvor du kan se nogle af Montenegros smukkeste floder.


Find billig billeje i Montenegro

Find den lejebil i Montenegro, der passer til dine behov

Biler i Lille

43 kr. - 414 kr.

Alle biltyper

43 kr. - 801 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Montenegro er 189 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Montenegro er i januar. Prisen er 78% lavere end resten af året og ligger på kun 43 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 53% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Montenegro. I Montenegro kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Montenegro.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i Montenegro er 350 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i Montenegro er i februar. Prisen er 42% lavere end resten af året og ligger på kun 205 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 14% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Montenegro. I Montenegro kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Montenegro.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Stor bil i Montenegro er 473 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Stor bil i Montenegro er i december. Prisen er 15% lavere end resten af året og ligger på kun 403 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 15% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Montenegro. I Montenegro kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Montenegro er 429 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Montenegro er i november. Prisen er 44% lavere end resten af året og ligger på kun 242 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 6% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Montenegro. I Montenegro kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Montenegro.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Varevogn bil i Montenegro er 378 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Varevogn bil i Montenegro er i februar. Prisen er 46% lavere end resten af året og ligger på kun 205 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 7% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Montenegro. I Montenegro kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Montenegro.

Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

49 kr./dag

8 okt. - 14 okt.
Volkswagen Polo
Hyundai i30
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

54 kr./dag

8 okt. - 14 okt.
Hyundai i30

Biludlejningsfirmaer i Montenegro

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Montenegro

GREEN MOTION

17 kontorer

SURPRICE CAR RENTAL

16 kontorer

Montenegro Car

11 kontorer

Stella Car

9 kontorer

Sixt

8 kontorer

Sunnycars

8 kontorer

Viaggiare Rent

7 kontorer

Avis

6 kontorer

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Montenegro

Nærliggende attraktioner:

Slovenska Beach34,6 km

Nærliggende attraktioner:

Slovenska Beach16,6 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Montenegro

Herunder vises de mest populære hoteller i Montenegro

Billeje i Montenegro

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Montenegro, så du er klar til næste rejse.

I hvilken side af vejen kører man i Montenegro?

Uanset om du lejer eller ejer en bil i Montenegro, er det påkrævet ved lov, at du kører i højre side. Husk, at du altid kan ringe efter en taxa eller vælge at dele transport med andre, hvis du ikke føler dig godt tilpas ved at køre i denne side af vejen.

Hvor gode er vejene i Montenegro?

Ifølge data fra 2019 rangerer Montenegro som nr. 104 i verden for sin vejkvalitet. Landet har en score på 3,2 ud af 7 for sin vejkvalitet, hvor 7 er den højest mulige score. Husk, at vejr og vejarbejde også kan påvirke vejforholdene under dit besøg.

Hvad er promillegrænsen i Montenegro?

Promillegrænsen i Montenegro er 0,05%. Hvis din promille er højere, anses det for spirituskørsel, og du kan risikere at få bødestraf, få sanktioneret kørekortet eller blive straffet på anden vis. Hvis du er under 18, som er den alder, hvorfra det er tilladt at drikke alkohol i Montenegro, står du over for strenge straffe, hvis du tages i spirituskørsel. Husk, at det aldrig er en god idé at drikke og køre bil, uanset hvor gammel du er.

Hvor meget koster benzin i Montenegro?

Benzin i Montenegro kostede i sidste uge 12,48 kr. pr. liter. Hvis du har planer om at leje bil i Montenegro, kan du med fordel afsætte et beløb til benzin, baseret på hvor meget du regner med at skulle køre. Hvis du gerne vil leje bil, men dit budget ikke er så stort, så kan du overveje at tage til et land, hvor benzinpriserne ikke er så høje, f.eks. Kuwait, hvor gennemsnitsprisen ligger på 2,40 kr. pr. liter. Hvis du ikke bekymrer dig om benzinpriser, så er Hong Kong et andet fantastisk land at besøge. Her plejer priserne at ligge på omkring 21,78 kr. pr. liter (data fra sidste uge).

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Montenegro?

Priser for biler i Montenegro blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Montenegro?

Fra september 2023 er der 172 udbydere at vælge mellem for biler i Montenegro.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Montenegro?

Blandt forskellige lande, herunder Montenegro, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Montenegro?

Alle førere, der lejer en bil i Montenegro, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Biludlejning i populære byer i Montenegro

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Montenegro

Biludlejning i populære lufthavne i Montenegro

Lej en bil fra en af de mest populære lufthavne i Montenegro

Kom i gang med at planlægge din rejse til Montenegro


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Montenegro?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Montenegro. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Montenegro?

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Montenegro på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Viser momondo tilbud på billeje i Montenegro med gratis afbestilling?

Ja, uanset om det er for biler i Montenegro eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Montenegro på momondo?

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i Montenegro.

Kan jeg finde billeje i Montenegro, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Montenegro.

Kan jeg søge efter billeje i Montenegro med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Montenegro.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Montenegro på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.