Billeje i Ukraine

Leder du efter billig biludlejning i Ukraine? Så søg her!

Kyiv, Ukraine
19. aug. — 26. aug.
Samme aflevering
Kyiv, Ukraine
fre. 19.8
Middag
fre. 26.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Ukraine

Find den lejebil i Ukraine, der passer til dine behov

Biler i Lille

152 kr. - 364 kr.

Alle biltyper

171 kr. - 790 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Ukraine er 173 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Ukraine er i januar. Prisen er 13% lavere end resten af året og ligger på kun 152 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 55% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Ukraine. I Ukraine kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Ukraine

Herunder vises de mest populære hoteller i Ukraine

Billeje i Ukraine

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Ukraine, så du er klar til næste rejse.

Det billigste biludlejningsfirma i Ukraine er Budget. Rejsende har fundet lejebiler fra Budget for helt ned til 214 kr./dag på nogle biludlejningssteder, hvilket er billigere end landets gennemsnitspris på 322 kr./dag. Husk, at priserne kan variere afhængigt af de krav, du har til billejen.

Budget er det mest populære biludlejningsfirma i Ukraine med 25% af momondos brugere der har valgt firmaet den sidste måned. Budget har også 4 anmeldelserog en vurdering på 7,4 ud af 10, hvilket gør dette biludlejningsfirma til et populært valg blandt rejsende.

Det biludlejningsfirma med flest biludlejningssteder i Ukraine er Sixt. De har i øjebillet 28 biludlejningssteder, som ligger i lufthavne og centrum af byerne rundt omkring i hele landet. Sixt plejer at have biludlejningssteder i alle de byer, man bare må se i Ukraine. I Kyiv har Sixt for eksempel 8 biludlejningssteder.

Hvis du lejer bil i Ukraine, skal du være opmærksom på, at du skal køre i højre side hele tiden.

Ukraine blev rangeret som nr. 132 ud af 137 lande i hele verden for sin vejkvalitet i 2019. På en skala fra 1 til 7 fik Ukraine en bedømmelse på 2,4 for sin vejkvalitet. Husk, at vejforholdene i Ukraine kan variere, afhængigt af det område i landet du har planer om at tage til.

Den lovlige promillegrænse (BAC) i Ukraine er 0,02%. Det er dog vigtigt at tjekke regional eller lokal lovgivning på området, fordi grænsen kan variere. Promillegrænsen i Ukraine kan også variere afhængigt af alder, kørselserfaring og af, om du kører i et erhvervskøretøj eller ej. Bemærk, at man i Ukraine skal være 18 for at måtte indtage alkohol. Personer, som er yngre end dette, og vælger at køre bil, vil blive straffet hårdere.

Når det drejer sig om at leje bil i Ukraine, foretrækker de rejsende at leje en Economy. Faktisk har 50% af momondos brugere lejet denne biltype inden for de seneste 30 dage, og de har i gennemsnit betalt 212 kr. pr. dag.

Benzin i Ukraine kostede i sidste uge 9,81 kr. pr. liter. Hvis du har planer om at leje bil i Ukraine, kan du med fordel afsætte et beløb til benzin, baseret på hvor meget du regner med at skulle køre. Hvis du skifter mening i forhold til at leje bil i Ukraine, har Algeriet nogle af de laveste benzinpriser i verden, som lå på kun 2,31 kr. pr. liter i sidste uge. Til sammenligning har Hong Kong i gennemsnit de dyreste priser på 21,49 kr. pr. liter, men er dog stadig et godt valg for dem, der gerne vil leje bil.


Biludlejning i populære byer i Ukraine

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Ukraine

Kom i gang med at planlægge din rejse til Ukraine


Hvorfor vælge momondo?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Ukraine, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Når du har udført en søgning efter billeje i Ukraine, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Ukraine.

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Ukraine.

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Ukraine.

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Ukraine med ubegrænset kilometertal på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.