Hoteller i Ukraine

Find tilbud på 5.095 hoteller i Ukraine

Ukraine
28. nov. — 29. nov.2
ons. 29.11
søn. 3.12
Rejseopdatering: Tjek de lokale rejsevejledninger, inden du booker.

Populære hoteller til en overnatning i Ukraine

Find det perfekte hotel til dit ophold i Ukraine
Pris
kr.121
kr.1282
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Ukraines bedste byer at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære byer i Ukraine

Pris

183 kr. – 993 kr.

BILLIGSTE BY I UKRAINELviv58% billigereHoteller i Lviv er de billigste i Ukraine med kun 183 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE BY I UKRAINEKyiv56% dyrereKyiv har de højeste hotelpriser i Ukraine med værelser til 993 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE BY I UKRAINEKyiv8% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Kyiv end i andre byer i Ukraine

Oplevelser i Ukraine


Hoteller i populære byer i Ukraine

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Ukraine og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Ukraine?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Ukraine
LavsæsonseptemberDet billigste tidspunkt
Højsæsonmajdet dyreste tidspunkt
83%forventet prisfald
55%forventet prisstigning

Rejsepriser

68 kr. - 886 kr.

Billigeste dag på ugentirsdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugensøndager den dyreste ugedag at booke på
50 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
764 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nyttig indsigt i hoteller i Ukraine

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Ukraine

Laveste hotelpris

54 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Boutique Hotel California

Hoteller i nærheden af lufthavnen

4438
Den billigste pris for et værelse i Ukraine, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 54 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Dream Hostel Lviv, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Boutique Hotel California, det mest populære 5-stjernede hotel i Ukraine(bedømmelse på 9/10 ud fra 865 anmeldelser).
Der er 4.438 hoteller i Ukraine tæt på Kyiv Zhulhany. Airport Hotel er det nærmeste og ligger 0,3 km fra denne lufthavn.

Information om overnatning i Ukraine

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Ukraine

Hvilke byer i Ukraine er bedst at bo i?

Ukraine har flere byer med gode transportsystemer, som giver rejsende mulighed for at komme til flere steder. En af de større byer i Ukraine der er værd at udforske er Odesa. Odesa er Ukraines hovedstad, og kan tilbyde mange former for transport for rejsende. Odesas sporvognssystem kører uden for byens centrum, og de nærmeste sporvognslinjer stopper ved Preorazhoens'ka vul. Der er 11 busruter med sporvogn og omkring 90 busruter i Odessa. Busserne har forbindelser til Moldova via Pridenstrovie og andre steder imellem. Odesa tilbyder også privatejede minibusser der stopper overalt. Rejsende kan preje dem som almindelige taxier og arrangere deres ture med chauffører. Odesa tilbyder også en kabelbane, der drives ved siden af den berømte Pot 'omkins' ki skhody. Rejsende kan tage på kabelbanen for at vandre ad de stejle trapper og få panoramaudsigt over havnen og bugten. Odesa huser også den internationale lufthavn Odesa, som tilbyder indenrigsafgange til ukrainske byer som Kiev og andre byer uden for Ukraine. Fra Odesa kan rejsende tage højhastighedstoget mellem byerne, der kører fra Odesa til Kiev. Rejsende, der ønsker at finde Ukraine-hoteller i Odesa, kan tjekke Continental Hotel ud, som ligger i hjertet af Odesa.

Hvad er nogle af de populære attraktioner i Ukraine?

Ukraine er det største land i Europa, og det kan prale af flere attraktioner, der er værd at udforske. Attraktioner i Ukraine spænder fra rullende landskab til brostensbelagte gader i gamle bycentre. Dette gør det til den ideelle destination for alle rejsende, der ønsker at udforske landet. Et godt eksempel på en af de mest populære attraktioner er Kærlighedens tunnel. Kærlighedens tunnel er en jernbanestrækning, der giver rejsende en illusion om en endeløs tunnel. Hvis du besøger attraktionen om foråret, spirer broen blomster og giver en betagende udsigt over broen. Attraktionen har været vært for flere brudefester, og par kan tage dertil for en romantisk spadseretur. Rejsende, der søger billige hoteller i Ukraine, kan overveje at bo på Hotel- og Restaurant-komplekset Skolmo, som ligger inden for en kort køretur fra området.

Hvilke byer i Ukraine har det bedste natteliv?

Ukraine er berømt for sine naturskønne bylandskaber, ikoniske traditioner og naturskønne horisonter. Ud over disse attraktioner er Ukraine anerkendt for sit fantastiske natteliv. Kiev tilbyder en perfekt kombination af livlige natklubber, der er ideelle for festelskere. Kiev har underholdende og livlige klubber med fantastisk musik. Disse barer tilbyder de fineste vine sammen med lækker mad. Ud over fester tilbyder Kiev et gammelt Podol-område med livlige gader og indre gårdhave. Nattelivsentusiaster kan tilbringe deres nætter i området, mens de får en fantastisk udsigt over byen fra Kiev. Kyiv tilbyder også mange restauranter med overnatning, der serverer velsmagende ukrainske retter. Nogle af disse restauranter omfatter Public Cage, 11 Mirrors og Under Wonder. Rejsende kan forkæle deres smagsløg med traditionelle retter, der serveres i byen, såsom fyldte kålruller og dumplings. Rejsende på udkig efter hoteller i Ukraine og en livlig aften i byen, kan overveje at få billige hoteller i Kiev. Et godt eksempel er Hotel Ukraine, som ligger i hjertet af Kiev, en kort gåtur fra Independence Square.

Hvilke byer i Ukraine har mest historie og kunst?

Kunstelskere, der besøger Ukraine, kan overveje at få billige hoteller i Kiev. Kyiv er en af de ældste slaviske byer med mere end 14 århundreder gamle seværdigheder. Rejsende kan tage på betalte guidede ture i Podol, St. Sofias domkirke, den gyldne port og Kreschatik. Disse monumenter og arkitektoniske ensembler giver historisk meningsfuldhed og et glimt af slavisk kultur. Kiev har også over 60 museer, der er ideelle for både historie og kunstelskere. Kiev tilbyder betalte ture for besøgende på Museum of Cultural Heritage, National Art Museum of Ukraine, National Museum of Medicine, Kiev Art Gallery, Kiev Museum of Wax Figures og ARTest Gallery. De bedste måneder til at besøge disse museer er juli til september, men hvis du vil undgå menneskemængder, så overvej at besøge dem i november eller februar. Rejsende på udkig efter billige hoteller i Kiev kan få overnatning på Golden Gate Inn, der ligger inden for en kort gåtur fra Golden Gate.

Hvornår er det billigst at overnatte i Ukraine?

Du kan rejse billigt ved at besøge Ukraine i januar, da hotelovernatninger på dette tidspunkt kun koster 19 kr. pr. nat i gennemsnit. Undgå at rejse i juli hvis du vil spare penge, da dette i gennemsnit er den dyreste måned for overnatninger.

Hvor i Ukraine vælger de fleste at overnatte?

Der er ingen tvivl om, at rejsende nyder mange forskellige byer i Ukraine, men flertallet af rejsende, der besøger Ukraine, har en tendens til at tilbringe mest tid i Kyiv.

Hvilken by i Ukraine har de dyreste hotelværelser?

Overnatning i Kyiv vil koste dig mere end i andre byer i Ukraine. Forvent at skulle betale i gennemsnit 238 kr. pr. nat, hvilket er 26% højere end landets gennemsnit for hotelovernatninger.

Hvilken by i Ukraine har de billigste hotelværelser?

Lviv er den billigste by at overnatte i, i Ukraine. Med en gennemsnitspris på 56 kr. pr. nat, er Lviv ca. 59% billigere end andre byer i Ukraine.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Ukraine?

Fra november 2023 er der 25.887 udbydere at vælge mellem for hoteller i Ukraine.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Ukraine?

Priser for hoteller i Ukraine opdateres hver dag.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Ukraine gennem momondo?

Ved hurtigt at finde og vise hoteller og andre overnatningsmuligheder i Ukraine kan momondo spare dig tid og penge. Vi søger efter hoteller og overnatningstilbud blandt adskillige uafhængige og større virksomheder. Det eneste, du skal gøre, er at vælge, hvor du vil overnatte.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Ukraine?

Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere på momondo. Det er sådan, vi kan hjælpe dig med at finde et godt sted at overnatte i Ukraine.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Ukraine på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.