Find billige fly til Ukraine

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 5.7
tir. 12.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til byer i Ukraine

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Ukraine fra Danmark
Kyiv
Kyiv

Brugbar information om dit fly til Ukraine

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Ukraine

Hvis du leder efter flybilletter til Ukraine billigere, så søg efter flyselsskaber som Wizz Air, LOT og Ryanair med priser der starter på henholdsvis 158 kr., 240 kr. og 283 kr..

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Ukraine du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 24t. 30min. at flyve fra København Kastrup til Kyiv Boryspil Intle. På den anden side tager det i gennemsnit 20t. 50min. at flyve fra Billund til Kyiv Boryspil Intle. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Prisen for at flyve til Ukraine varierer på grund af forskellige faktorer, men du kan forvente at finde priser så lave som 91 kr. eller så høje som 17.747 kr.. Baseret på de seneste data om flypriser har vi fundet ud af, at en billet til Ukraine for 1.283 kr. eller mindre er et godt tilbud, mens 1.396 kr. er den gennemsnitlige pris.

Hvis dine rejseplaner er fleksible, og du ønsker at spare penge på fly til Ukraine, skal du sørge for at bestille din afrejse på en fredag. Din bedste mulighed er at flyve på en fredag, såvel som en lørdag. Afrejse på en onsdag plejer at være den dyreste dag i ugen at flyve til Ukraine.De seneste flyrejser fundet til populære byer i Ukraine

Find fly til disse populære byer i Ukraine fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Ukraine

Se de billigste flyrejser til Ukraine fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
BillundLviv2t. 05min.241 kr.
BillundKyiv20t. 50min.1.822 kr.
KøbenhavnOdesa7t. 00min.1.900 kr.
KøbenhavnLviv13t. 25min.2.588 kr.
AalborgLviv17t. 10min.2.617 kr.
KøbenhavnKyiv24t. 30min.7.914 kr.
KøbenhavnTjernivtsi44t. 05min.13.445 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Ukraine

Du kan drage fordel af direkte rejser med fly til Ukraine fra Danmark. Flyselskaber som Ukraine International Airlines og Wizz Air tilbyder blandt andet direkte ture fra Københavns Lufthavn til Kiev. Det er muligt at flyve til priser fra ca. 400 DKK for en returbillet. De billige billetter er dog ofte eksklusiv bagage.

En direkte rejse fra København til Kiev tager ca. to timer. Flyver du fra Billund Lufthavn eller en af de andre danske lufthavne kommer der en eller to mellemlandinger på, og dermed en minimumrejsetiden på ca. fire timer og 20 minutter.

Selvom de ukrainske somre kan blive meget varme, er perioden fra juni til august stadig sæsonen, hvor flest turister vælger at rejse til Ukraine. Sommeren er ofte for varm til en storbyrejse i Kiev, men til gengæld venter Sortehavet med lækre resorts og strande. Månederne maj og september er skuldersæsoner, som også er ganske attraktive samt lidt køligere måneder at rejse i.

Danske statsborgere kan inden for en periode på 180 dage rejse op til 90 dage visumfrit i Ukraine. Dit pas skal naturligvis være gyldigt under hele opholdet.


Populære ruter til Ukraine

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra Billund til Lviv
Hurtigste flyvetid2t. 05min.
Laveste pris241 kr.
Fly fra Aalborg til Lviv
Hurtigste flyvetid17t. 10min.
Laveste pris2.617 kr.
Fly fra København til Lviv
Hurtigste flyvetid13t. 25min.
Laveste pris2.588 kr.
Fly fra København til Tjernivtsi
Hurtigste flyvetid44t. 05min.
Laveste pris13.445 kr.
Fly fra København til Odesa
Hurtigste flyvetid7t. 00min.
Laveste pris1.900 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Ukraine


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Ukraine.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Ukraine med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når alle potentielle fly til Ukraine vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Ukraine. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.