Find billige fly til Ukraine

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
man. 4.12
man. 11.12
Rejseopdatering: Tjek de lokale rejsevejledninger, inden du booker.

Indsigter og trends for flyrejser til Ukraine

Få indsigter om din flyrejse til Ukraine, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilke byer er det mest populært at rejse til i Ukraine?

Nogle af verdens mest besøgte byer ligger i Ukraine. Den mest populære by at rejse til i Ukraine er Kyiv, som momondo-brugere vælger som deres rejsedestination 60% oftere end andre byer. De næstmest populære byer i Ukraine er Dnipro og Odesa.

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Ukraine?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Ukraine du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 20t. 45min. at flyve fra København Kastrup til Kyiv Zhulhany. På den anden side tager det i gennemsnit 20t. 50min. at flyve fra Billund til Kyiv Zhulhany. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Ukraine? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder

De billigste fly til byer i Ukraine

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Ukraine fra Danmark
Kyiv
Kyiv

Brugbar information om dit fly til Ukraine

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Ukraine

Hvad er den mest populære lufthavn i Ukraine at flyve til?

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Ukraine?

Priser for fly til Ukraine opdateres dagligt.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Ukraine?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Ukraine hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Ukraine?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Ukraine kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Ukraine. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


De seneste flyrejser fundet til populære byer i Ukraine

Find fly til disse populære byer i Ukraine fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Ukraine

Se de billigste flyrejser til Ukraine fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
BillundLviv2t. 05min.231 kr.
BillundKyiv20t. 50min.1.747 kr.
KøbenhavnOdesa7t. 00min.1.822 kr.
KøbenhavnLviv13t. 25min.2.481 kr.
AalborgLviv17t. 10min.2.508 kr.
KøbenhavnTjernivtsi44t. 05min.12.888 kr.
KøbenhavnKyiv20t. 45min.52.210 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Ukraine

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Ukraine?

Du kan drage fordel af direkte rejser med fly til Ukraine fra Danmark. Flyselskaber som Ukraine International Airlines og Wizz Air tilbyder blandt andet direkte ture fra Københavns Lufthavn til Kiev. Det er muligt at flyve til priser fra ca. 400 DKK for en returbillet. De billige billetter er dog ofte eksklusiv bagage.

Hvor lang tid tager det at flyve til Ukraine?

En direkte rejse fra København til Kiev tager ca. to timer. Flyver du fra Billund Lufthavn eller en af de andre danske lufthavne kommer der en eller to mellemlandinger på, og dermed en minimumrejsetiden på ca. fire timer og 20 minutter.

Hvilken årstid skal man rejse til Ukraine?

Selvom de ukrainske somre kan blive meget varme, er perioden fra juni til august stadig sæsonen, hvor flest turister vælger at rejse til Ukraine. Sommeren er ofte for varm til en storbyrejse i Kiev, men til gengæld venter Sortehavet med lækre resorts og strande. Månederne maj og september er skuldersæsoner, som også er ganske attraktive samt lidt køligere måneder at rejse i.

Kan man rejse til Ukraine uden pas eller visum?

Danske statsborgere kan inden for en periode på 180 dage rejse op til 90 dage visumfrit i Ukraine. Dit pas skal naturligvis være gyldigt under hele opholdet.


Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Ukraine

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Ukraine?

    Find fordelagtige priser med momondos Prisagenter ved først at søge efter fly til Ukraine. Flytilbud bliver vist som de nuværende tilgængelige priser, der kan ændre sig over tid. Herfra kan du oprette en Prisagent for din rute ved at slå funktionen til.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Ukraine med momondo?

    Brug vores værktøj "Priskalender" til at se de rejsedage, det bedst kan betale sig at flyve tur-retur på din rejse. Vores "Prisprognose"-værktøj bruger AI-teknologi til at forudsige, om du skal købe billet nu eller vente med at booke til priserne potentielt bliver billigere. Explore viser dig alle flymuligheder fra en by eller lufthavn, så du kan skræddersy dit helt eget eventyr. Bloggen Discover giver desuden værdifulde tips til, hvordan du kan spare penge, når du skal booke din rejse. Har du søgt på et fly, kan du oprette "Prisagenter" for at spore priser for din ønskede flyrejse, så du kan booke fly på det helt rigtige tidspunkt.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    Vi viser dig tilbud fra mere end 700 konkurrenter med ét klik. Med muligheder inden for flyselskaber og online rejsebureauer fra vores 30 internationale markeder, giver vi dig en bred vifte af tilbud, så du kan skræddersy din rejse.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Ukraine?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Ukraine.

Kan jeg finde fly til Ukraine med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Ukraine med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Ukraine?

Når alle potentielle fly til Ukraine vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Ukraine lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Ukraine. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Ukraine på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.