Find billige flybilletter til Zaporozhye

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 3.8
tir 10.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Zaporozhye. De nuværende restriktioner til Zaporozhye er baseret på Ukraine rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Ukraine

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Zaporozhye

Find de billigste fly til disse Zaporozhye-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Zaporozhye

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Zaporozhye

København (CPH) til Zaporozhye (OZH)

Fly til Zaporozhye ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Zaporozhye Zaporizhia Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 1.197 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ZAPOROZHYE FRA KØBENHAVNjuni32% billigereAt flyve fra København til Zaporozhye ​​koster i gennemsnit blot 818 kr. i juni
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ZAPOROZHYE FRA KØBENHAVNdecember35% dyrereDet koster cirka 1.611 kr. at flyve til Zaporozhye ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ZAPOROZHYE FRA KØBENHAVNdecember352% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Zaporozhye fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Zaporozhye?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Zaporozhye?

  Den bedste pris, der er fundet på momondo til Zaporozhye, lå på 1.005 kr./pr. person fra København, hvilket er 56% billigere end gennemsnitsflyprisen til Zaporozhye. Hvis du vil finde de billigste priser til Zaporozhye fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Zaporozhye?

  Generelt er juni den billigste måned at flyve fra Danmark til Zaporozhye på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 818 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Zaporozhye i juni, så bør du vente til september til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 900 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Zaporozhye på?

  Vores data viser at tirsdag er den billigste dag at flyve til Zaporozhye på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.317 kr.. På den anden side er torsdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 1.893 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Zaporozhye?

  Når du flyver til Zaporozhye fra Danmark er om formiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 1.348 kr. for fly med afgang om formiddagen. Fly om aftenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 2.307 kr..

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Zaporozhye?

  Rejsende, som flyver til Zaporozhye, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Dnipro Dnepropetrovsk (59 km fra Zaporozhye centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Zaporozhye på?

  Med en gennemsnitspris på 2.263 kr. pr. person er Lufthavn: Dnipro Dnepropetrovsk den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Zaporozhye. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Zaporozhye?

På nuværende tidspunkt inkluderer Ukraine rejserestriktioner rejser til Zaporozhye. Indrejserestriktioner

Ukraine har ophævet restriktionerne for udenlandske borgeres indrejse i Ukraine.

Indrejsekrav

Alle udenlandske statsborgere skal være i besiddelse af en sygesikringsattest. Et sådant sygesikringsbevis udstedes af et selskab, der er registreret i Ukraine, eller et udenlandsk forsikringsselskab, der har et repræsentationskontor i Ukraine, og/eller som i aftaleforbindelserne med forsikringsselskabet er partner i Ukraine. Sygeforsikringscertifikatet skal dække udgifter til behandling og observation af COVID-19 og være gyldigt under hele opholdet i Ukraine. Den forsikringspolice, der blev købt gennem portalen, kan udskydes i den periode, der er nødvendig for turisten. Datoændringsproceduren kan gennemføres flere gange.

Karantænekrav

Rejsende, der ankommer fra lande i den grønne zone, skal ikke underkastes selvisolering eller observation ved ankomsten. Rejsende fra lande i det, som de ukrainske myndigheder kalder "den røde zone" (hvor forekomsten af COVID-19-tilfælde i de foregående 14 dage har været højere end i Ukraine, og/eller hvor forekomsten er steget med over 30 % i de foregående 14 dage), skal gennemgå 14 dages selvisolering, som er påvist af “Dii Vdoma” sporingsappen (kræver ukrainsk mobilnummer) eller karantæne i et regeringsgodkendt anlæg i 14 dage efter ankomsten. Obligatorisk selvisolation eller karantæne er ikke længere nødvendig, hvis en rejsende gennemgår en PCR-test og får et negativt resultat højst 48 timer før sin ankomst til Ukraine eller én gang i Ukraine. Børn under 12 år, førere og besætningsmedlemmer i lastkøretøjer, busser, tog, lokomotiver, fly, skibe og flodskibe er heller ikke forpligtet til at underkaste sig selvisolering eller karantæne, forudsat at de ikke har været i kontakt med en person med COVID-19. Se listen over lande i røde og grønne zoner ved at klikke på »mere detaljerede« links i informationsfelterne »For borgere i grønne/røde zoner«.

Hvis du planlægger rejser til Zaporozhye nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Zaporozhye


Find billige flybilletter til andre byer i Ukraine

Ukraine er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?