Find billige flybilletter til Kharkiv

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Kharkiv

Find de billigste fly til disse Kharkiv-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Kharkiv

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Kharkiv

København (CPH) til Kharkiv (HRK)

Fly til Kharkiv ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Kharkiv Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 2.184 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KHARKIV FRA KØBENHAVNnovember31% billigereAt flyve fra København til Kharkiv ​​koster i gennemsnit blot 1.516 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KHARKIV FRA KØBENHAVNaugust41% dyrereDet koster cirka 3.075 kr. at flyve til Kharkiv ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KHARKIV FRA KØBENHAVNjuli609% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Kharkiv fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Kharkiv?

Generelt er november den billigste måned at flyve fra Danmark til Kharkiv på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.516 kr.. januar måned er endnu en god mulighed for at rejse til Kharkiv med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.730 kr..

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Kharkiv fra Danmark er 32 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 2.184 kr..

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Kharkiv er på en mandag. Rejsende, som vælger at rejse til Kharkiv på en mandag kan finde billetter helt ned til 1.842 kr.. Fly fra Danmark til Kharkiv på en tirsdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 2.417 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Når du flyver til Kharkiv fra Danmark er om eftermiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 1.956 kr. for fly med afgang om eftermiddagen. Undgå at købe billetter om aftenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 2.076 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.Hvilke flyselskaber flyver til Kharkiv?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Kharkiv

Hvilke flyselskaber flyver til Kharkiv?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Kharkiv fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Turkish Airlines, LOT, Ryanair og Ukraine International Airlines. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Kharkiv, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Kharkiv


Find billige flybilletter til andre byer i Ukraine

Ukraine er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Kharkiv.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Kharkiv, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Kharkiv.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Kharkiv og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.