Find billige flybilletter til Ivano-Frankivsk

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Ivano-Frankivsk

Find de billigste fly til disse Ivano-Frankivsk-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lviv

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Ivano-Frankivsk

København (CPH) til Lviv (LWO)

Fly til Ivano-Frankivsk ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Lviv Danylo Halytskyi Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 1.550 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Ivano-Frankivsk?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Ivano-Frankivsk, lå på 373 kr./pr. person fra Istanbul, hvilket er 75% billigere end gennemsnitsflyprisen til Ivano-Frankivsk. Hvis du vil finde de billigste priser til Ivano-Frankivsk fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Rejsende, som flyver til Ivano-Frankivsk, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Lviv Danylo Halytskyi Intl (113 km fra Ivano-Frankivsk centrum) eller Lufthavn: Tjernivtsi Chernovtsy (119 km fra Ivano-Frankivsk centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Den billigste lufthavn i nærheden af Ivano-Frankivsk er normalt Lufthavn: Ivano-Frankivsk Intl med en gennemsnitspris på 1.469 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Ivano-Frankivsk

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Ivano-Frankivsk fundet af momondos brugere for nylig
0

Hvilke flyselskaber flyver til Ivano-Frankivsk?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Ivano-Frankivsk

Hvilke flyselskaber flyver til Ivano-Frankivsk?

For fly fra Danmark til Ivano-Frankivsk, bestiller de fleste af momondos brugere med et populært flyselskab som Ukraine International Airlines. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Ivano-Frankivsk


Find billige flybilletter til andre byer i Ukraine

Ukraine er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Ivano-Frankivsk. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Ivano-Frankivsk, som overholder denne regel.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Ivano-Frankivsk ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Ivano-Frankivsk. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.