Find billige flybilletter til Austin

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Austin (AUS)
ons.. 21.4.
ons.. 28.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Austin. De nuværende restriktioner til Austin er baseret på USA rejserestriktioner.

Se nuværende USA rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Austin

Find de billigste fly til disse Austin-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Austin

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Austin

København (CPH) til Austin (AUS)

Fly til Austin ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Austin Bergstrom, hvor den gennemsnitlige pris er 4.789 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL AUSTIN FRA KØBENHAVNseptember28% billigereAt flyve fra København til Austin ​​koster i gennemsnit blot 3.467 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL AUSTIN FRA KØBENHAVNjuli19% dyrereDet koster cirka 5.702 kr. at flyve til Austin ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL AUSTIN FRA KØBENHAVNmarts706% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Austin fra København i marts end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Austin?

Hvilket er det absolut billigste fly til Austin?

324 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Austin. Dette fly er fra Los Angeles og er 92% billigere end de fleste andre flyrejser til Austin. Hvis du vil finde den billigste pris til Austin fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Austin?

september måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Austin fra Danmark, med flest priser fundet omkring 3.467 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i september, kan du bestille flyrejser til Austin fra Danmark i oktober i stedet. Fly til Austin i oktober, selvom de ikke er helt så billige som dem i september, har stadig kun et gennemsnit på omkring 3.925 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Austin?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at bestille et fly til Austin på, er omkring 34 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitlig koster 4.789 kr.. Folk har dog, de seneste 72 timer, fundet priser på fly fra Danmark helt ned til 4.612 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Austin på?

Vores data viser at tirsdag er den billigste dag at flyve til Austin på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 4.159 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en søndag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 5.548 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Austin.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Austin?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Austin normalt er dem med afrejse om eftermiddagen. Vores brugere har fundet fly til Austin om eftermiddagen helt ned til 4.111 kr.. Fly til Austin koster mest om formiddagen, med en gennemsnitlig pris på 5.083 kr.. Afgang om formiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Austin?

Rejsende, som flyver til Austin, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Killeen Fort Hood Regional (88 km fra Austin centrum), Lufthavn: San Antonio (108 km fra Austin centrum), Lufthavn: College Station Easterwood Field (137 km fra Austin centrum) eller Lufthavn: Waco (156 km fra fra Austin centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Austin på?

Den billigste lufthavn i nærheden af Austin er normalt Lufthavn: College Station Easterwood Field med en gennemsnitspris på 3.275 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Austin?

På nuværende tidspunkt inkluderer USA rejserestriktioner rejser til Austin. Indrejserestriktioner

USA har begrænset indrejsen for alle udenlandske statsborgere, der har passeret eller været i Kina, Iran, de fleste europæiske lande (Østrig, Belgien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenia, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Sydafrika og Brasilien indenfor de seneste 14 dage. Med undtagelse af visse rejsende, som omfatter visse familiemedlemmer til amerikanske statsborgere eller fastboende, herunder ægtefæller, børn (under 21 år), forældre (forudsat at hans/hendes amerikanske statsborger eller fastboende barn er ugift og under 21 år), og søskende (forudsat at både søskende og den amerikanske statsborger eller fastboende udlændinge er ugifte og under 21 år); Der er også en undtagelse for A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som ansat i TECRO eller TECO eller den ansattes nærmeste familiemedlemmer), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, NATO-1, gennem NATO-4 eller NATO-6 visum. Medlemmer af de amerikanske væbnede styrker, ægtefæller og børn af medlemmer af de amerikanske væbnede styrker; Rejsende med invitation fra USA's regering til et formål relateret til indeslutning/afbødning af coronavirus (COVID-19); Rejsende med dokumenter udstedt af US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection eller US Department of State, der indikerer, at den rejsende er undtaget fra begrænsningen; B1-besætningsmedlemmer, der beskæftiger sig med lightering, OCS-aktivitet (OCS), vindmølleparkaktivitet, privat luft-/søbesætning og andre lignende besætningsmedlemsaktiviteter. Studerende med et F-1 eller M-1 visum og deres F-2 og M-2 afhængige, hvis de ankommer fra eller har været i Irland, Storbritannien eller Schengen-området de sidste 14 dage.

Indrejsekrav

Alle rejsende over 2 år (inklusive amerikanske statsborgere og transitpassagerer) skal fremvise et negativt COVID-19 viral- eller antigen testresultat udstedt 72 timer før afgang, eller have bevis på at have kommet sig over COVID-19 inden for de seneste 90 dage inden ombordstigning på flyet. Undtagelser eller afkald på testkravene kan gives af CDC på en ekstremt begrænset basis, når nødrejser (som en akut medicinsk evakuering) skal forekomme for at bevare en persons liv, helbred mod en alvorlig fare, eller fysisk sikkerhed og test kan ikke udføres og afsluttes inden rejsen. Amerikanske statsborgere og permanente beboere, der ankommer fra Storbritannien, skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR eller antigen-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende, der ankommer til staten New York, skal udfylde Traveler Health Form . Rejsende, der ankommer til Massachusetts, skal udfylde Massachusetts Health Form .

Karantænekrav

Rejsende rådes til at blive testet 3-5 dage efter rejsen og forblive hjemme og gå i selvkarantæne i 7 dage efter rejsen. Selv hvis de tester negativt, skal de stadig være hjemme og være i karantæne i de fulde 7 dage. Hvis testen er positiv, skal de isoleres for at beskytte andre mod at blive smittet. Rejsende, der ikke blev testet, rådes til at blive hjemme og gå i selvkarantæne i 10 dage efter rejsen.

Alle andre oplysninger

Rejsende er underlagt COVID-19-foranstaltninger, der er fastsat af den stat/det område, hvor de endeligt skal bestemmes. Du kan læse mere på CDC-website.

Hvis du planlægger rejser til Austin nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Austin Bergstrom

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Austin Bergstrom fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
24. maj
11:45København Kastrup
14t. 12min.
1 stop
01:57Austin Bergstrom
1. jun.
10:10Austin Bergstrom
16t. 05min.
1 stop
02:15København Kastrup
9.132 kr.
Find lignende
Lufthansa
2. jul.
02:50Billund
14t. 25min.
1 stop
17:15Austin Bergstrom
26. aug.
07:59Austin Bergstrom
19t. 16min.
2 stop
03:15Billund
4.693 kr.
Find lignende
United Airlines
4. jun.
02:50Billund
14t. 25min.
1 stop
17:15Austin Bergstrom
8. jun.
07:59Austin Bergstrom
19t. 16min.
2 stop
03:15Billund
6.959 kr.
Find lignende
SAS
16. maj
11:45København Kastrup
14t. 12min.
1 stop
01:57Austin Bergstrom
4. jun.
06:08Austin Bergstrom
20t. 07min.
1 stop
02:15København Kastrup
9.584 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
25. sep.
04:45København Kastrup
21t. 37min.
2 stop
02:22Austin Bergstrom
3. okt.
14:25Austin Bergstrom
14t. 30min.
1 stop
04:55København Kastrup
5.089 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
25. sep.
03:20København Kastrup
20t. 14min.
3 stop
23:34Austin Bergstrom
3. okt.
10:30Austin Bergstrom
17t. 25min.
2 stop
03:55København Kastrup
5.256 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Austin Bergstrom

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Austin, så se nogle af vores tilbud herunder.
Lufthansa
23. jun.
02:40København Kastrup
14t. 35min.
1 stop
17:15Austin Bergstrom
3.659 kr.
Find lignende
British Airways
26. jun.
03:20København Kastrup
15t. 55min.
1 stop
19:15Austin Bergstrom
3.931 kr.
Find lignende
American Airlines
22. jun.
03:00København Kastrup
16t. 15min.
1 stop
19:15Austin Bergstrom
3.919 kr.
Find lignende

 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class