Find billige flybilletter til Kyiv

Returrejse
Economy
Seattle (SEA)
Kyiv (IEV)
ons.. 24.2.
ons.. 3.3.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Kyiv. De nuværende restriktioner til Kyiv er baseret på Ukraine rejserestriktioner.

Se nuværende Ukraine rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i Kyiv

Find de billigste fly til disse Kyiv-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Kyiv

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Kyiv

København (CPH) til Kyiv (IEV)

Fly til Kyiv ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Kyiv Zhulhany, hvor den gennemsnitlige pris er 794 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KYIV FRA KØBENHAVNaugust25% billigereAt flyve fra København til Kyiv ​​koster i gennemsnit blot 594 kr. i august
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KYIV FRA KØBENHAVNoktober24% dyrereDet koster cirka 986 kr. at flyve til Kyiv ​​fra København i oktober
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KYIV FRA KØBENHAVNoktober307% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Kyiv fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Kiev?

Østeuropa er kendt for sine kulturelle seværdigheder, smukke arkitektur og billige priser. Det gælder også Ukraine, som du kan opleve ved at rejse med fly til Kiev. Den ukrainske hovedstad ligger smukt ved floden Dnepr, som deler byen i to. Vejret er ret kontrastfyldt med meget kolde vintre og ret så varme somre på omkring 30 °C. Det er bedst at rejse med fly til Kiev fra maj til midt oktober. Perioden fra juni til august er højsæson og kan ofte være varm, selvom floden sørger for et maritimt klima. Maj er især en perfekt rejsemåned , da vejret ikke er for varmt, og hele byen står i fuldt flor.

Hvilket er det absolut billigste fly til Kyiv?

Brugere, der bestiller rejser til Kyiv fra Nürnberg, har fundet fly, der er 84% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Kyiv. Hvis du vil finde den billigste pris til Kyiv fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Kyiv?

Generelt er august den billigste måned at flyve fra Danmark til Kyiv på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 594 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Kyiv i august, så er marts den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Kyiv i marts har en gennemsnitlig pris på omkring 649 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Kyiv?

Det bedste tidspunkt at bestille en flybillet til Kyiv fra Danmark er 60 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 794 kr.. De sidste 72 timer har momondo brugere fundet fly fra Danmark til Kyiv helt ned til 582 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Kyiv på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Kyiv er på en fredag, hvor der kan findes priser helt ned til 781 kr.. Hvis du rejser ud på en onsdag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Kyiv for omkring 927 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Kyiv?

Ifølge vores data er om formiddagen den billigste dag at flyve til Kyiv på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Kyiv om formiddagen helt ned til 783 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Den dyreste tid på dagen at rejse til Kyiv på, er derimod om morgenen, hvor priserne ligger på omkring 951 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Kyiv?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Kyiv. Hvis du har planer om at flyve til Kyiv, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Kyiv Boryspil Intle (29 km fra Kyiv centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Kyiv på?

Lufthavn: Kyiv Boryspil Intle har en gennemsnitspris på 1.487 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Kyiv. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Kyiv?

På nuværende tidspunkt inkluderer Ukraine rejserestriktioner rejser til Kyiv. Indrejserestriktioner

Ukraine har ophævet restriktionerne for udenlandske borgeres indrejse i Ukraine.

Indrejsekrav

Alle udenlandske statsborgere skal være i besiddelse af en sygesikringsattest. Et sådant sygesikringsbevis udstedes af et selskab, der er registreret i Ukraine, eller et udenlandsk forsikringsselskab, der har et repræsentationskontor i Ukraine, og/eller som i aftaleforbindelserne med forsikringsselskabet er partner i Ukraine. Sygeforsikringscertifikatet skal dække udgifter til behandling og observation af COVID-19 og være gyldigt under hele opholdet i Ukraine. Den forsikringspolice, der blev købt gennem portalen, kan udskydes i den periode, der er nødvendig for turisten. Datoændringsproceduren kan gennemføres flere gange.

Karantænekrav

Rejsende, der ankommer fra lande i den grønne zone, skal ikke underkastes selvisolering eller observation ved ankomsten. Rejsende fra lande i det, som de ukrainske myndigheder kalder "den røde zone" (hvor forekomsten af COVID-19-tilfælde i de foregående 14 dage har været højere end i Ukraine, og/eller hvor forekomsten er steget med over 30 % i de foregående 14 dage), skal gennemgå 14 dages selvisolering, som er påvist af “Dii Vdoma” sporingsappen (kræver ukrainsk mobilnummer) eller karantæne i et regeringsgodkendt anlæg i 14 dage efter ankomsten. Obligatorisk selvisolation eller karantæne er ikke længere nødvendig, hvis en rejsende gennemgår en PCR-test og får et negativt resultat højst 48 timer før sin ankomst til Ukraine eller én gang i Ukraine. Børn under 12 år, førere og besætningsmedlemmer i lastkøretøjer, busser, tog, lokomotiver, fly, skibe og flodskibe er heller ikke forpligtet til at underkaste sig selvisolering eller karantæne, forudsat at de ikke har været i kontakt med en person med COVID-19. Se listen over lande i røde og grønne zoner ved at klikke på »mere detaljerede« links i informationsfelterne »For borgere i grønne/røde zoner«.

Hvis du planlægger rejser til Kyiv nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Kyiv Zhulhany

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Kyiv Zhulhany fundet af momondos brugere for nylig
Wizz Air
3. apr.
17:20
København Kastrup
2t. 15min.
19:35
Kyiv Zhulhany
10. apr.
15:25
Kyiv Zhulhany
2t. 25min.
17:50
København Kastrup
Flere flyselskaber
3. apr.
17:20
København Kastrup
2t. 15min.
19:35
Kyiv Zhulhany
10. apr.
02:05
Kyiv Zhulhany
4t. 35min.
1 stop
06:40
København Kastrup
Flere flyselskaber
23. mar.
08:05
København Kastrup
10t. 15min.
2 stop
18:20
Kyiv Zhulhany
30. mar.
15:25
Kyiv Zhulhany
2t. 25min.
17:50
København Kastrup
2.034 kr.
Find lignende
LOT
28. mar.
03:00
København Kastrup
14t. 55min.
1 stop
17:55
Kyiv Zhulhany
4. apr.
02:05
Kyiv Zhulhany
4t. 35min.
1 stop
06:40
København Kastrup
LOT
28. mar.
03:00
København Kastrup
14t. 55min.
1 stop
17:55
Kyiv Zhulhany
5. apr.
02:05
Kyiv Zhulhany
4t. 35min.
1 stop
06:40
København Kastrup
Flere flyselskaber
23. mar.
02:50
København Kastrup
10t. 10min.
2 stop
13:00
Kyiv Zhulhany
30. mar.
04:45
Kyiv Zhulhany
10t. 40min.
2 stop
15:25
København Kastrup
1.881 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Kyiv Zhulhany

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Kyiv, så se nogle af vores tilbud herunder fra Wizz Air
Wizz Air
3. apr.
17:20
København Kastrup
2t. 15min.
19:35
Kyiv Zhulhany
Wizz Air
6. apr.
17:20
København Kastrup
2t. 15min.
19:35
Kyiv Zhulhany
Wizz Air
7. mar.
08:50
København Kastrup
2t. 15min.
11:05
Kyiv Zhulhany

Hvilke flyselskaber flyver til Kiev?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Kyiv

Der er rigeligt med flyselskaber at vælge imellem, når du planlægger en rejse med fly til Kiev. Fra Københavns Lufthavn eller Billund Lufthavn kan du eksempelvis flyve med klassiske udbydere som Ukraine International Airlines, LOT Polish Airlines eller Czech Airlines. Du kan også finde billige flybilletter til Kiev med lavprisselskaber som airBaltic eller Ryanair. Hos lavprisselskaberne er check-in bagage og frit sædevalg om regel ikke inkluderet i prisen.

Hvem flyver direkte til Kiev?

Lavprisselskabet Wizz Air tilbyder direkte fly til Kiev fra Københavns Lufthavn og Billund Lufthavn. Derudover tilbyder Ukraine International Airlines flybilletter til Kiev med direkte afgange fra København.

Hvor lang tid tager det at flyve til Kiev?

En direkte flyafgang fra de danske lufthavne til Kiev tager ca. 2 t og 30 min. Den hurtigste flyafgang med en mellemlanding tager til sammenligning ca. 4 t og 30 min.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Kyiv samt afstand til centrum

Zhulyany Lufthavn ligger tæt på Kiev centrum. Herfra kan du tage bus nummer 368 eller 805 direkte fra lufthavnen. Billetprisen er ca. 6 UAH (ca. 2 DKK). En taxi koster ca. 200 UAH (ca. 50 DKK). Lander du i Boryspil Lufthavn, kan du tage med Sky Bus til centrum til en pris af ca. 80 UAH (ca. 20 DKK). En taxi koster ca. 450 UAH (ca. 113 DKK).


Populære fly til Kyiv

Find dine flybilletter til Kyiv blandt disse populære flyafgange
Fly fra Copenhagen til Kiev
Korteste rejsetid
2t. 15min.
Laveste pris
583 kr.
Fly fra Billund til Kiev
Korteste rejsetid
17t. 35min.
Laveste pris
797 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Kiev?

I Kiev kommer du nemmest rundt til fods kombineret med byens effektive offentlige transportmidler. Især metroen er hurtig og består af en rød, grøn og blå linje. Du kan også benytte byens busser, sporvogne eller trolleybusser. En billet koster ca. 1.5 UAH (ca. 0.5 DKK).


Kan man rejse til Kiev uden pas eller visum?

Som dansk statsborger kan du rejse visumfrit til Ukraine i op til 90 dage. Medbring dit pas, da det skal vises ved ankomst i lufthavnen.


Tips og gode råd til Kiev

Hvad skal man se i Kiev?

Der er spændende seværdigheder at opleve overalt i Kiev. Det store kloster-kompleks Pechersk Lavra er et af byens højdepunkter, hvor du som turist kommer tæt på de lokale. Byens ældste kirke fra 1100-tallet i form af St. Sophia Katedralen er også en af topattraktionerne. Den er på UNESCO’s liste og kendes på sine smukke guldkupler.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Rejser med børn til Kiev kan kun blive en succes. En tur i et af Europas største badelande kaldet Dream Town Aqua Pak vækker begejstring hos børn i alle aldre. En tur på FC Dynamo Kyivs hjemmebanestadion Olympic Stadium er også en oplevelse.

Skal man købe rejseforsikring?

Det er trygt at investere i en rejseforsikring, så du ikke står med ekstra udgifter, skulle du få brug for sygebehandling. Du kan også vælge tillægsdækninger, så du eksempelvis er forsikret ved mistet bagage eller tyveri.

Kan man drikke vand fra hanen?

Drik ikke vand fra hanen, men køb i stedet vand på flaske.

Giver man drikkepenge i Kiev?

I Ukraine giver du typisk ca. 10 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Khreshchatyk Street er sammen med indkøbscentrene Ocean Plaza og Gulliver populære steder at handle. (Priser checket: 02/05/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class