Find billige flybilletter til Stettin

Returrejse
Economy
Washington D.C. (WAS)
Stettin (SZZ)
søn.. 18.4.
søn.. 25.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Stettin. De nuværende restriktioner til Stettin er baseret på Polen rejserestriktioner.

Se nuværende Polen rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Stettin

Find de billigste fly til disse Stettin-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Stettin

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Stettin

København (CPH) til Stettin (SZZ)

Fly til Stettin ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Stettin Goleniow, hvor den gennemsnitlige pris er 1.006 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL STETTIN FRA KØBENHAVNapril48% billigereAt flyve fra København til Stettin ​​koster i gennemsnit blot 528 kr. i april
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL STETTIN FRA KØBENHAVNjuni52% dyrereDet koster cirka 1.528 kr. at flyve til Stettin ​​fra København i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL STETTIN FRA KØBENHAVNoktober265% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Stettin fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Stettin?

Efter Polens optagelse i EU er landet for alvor blevet en populær rejsedestination. Det er især historien og de mange kulturelle attraktioner, der trækker turister til landet, for ikke at tale om de rimelige priser. Rejser med fly til Stettin er populære i højsæsonen, der strækker sig fra juni til august. Sommermånederne byder på solskin og ca. 25 °C. Foråret og efteråret er også populære sæsoner af rejse med fly til Stettin, da vejret er mildt samtidig med, at der er knap så mange turister i byen. Det er noget, der danner basis for billige flybilletter til Stettin.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Stettin?

Generelt er april den billigste måned at flyve fra Danmark til Stettin på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 528 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Stettin i april, så rejs fra Danmark i maj, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 609 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Stettin?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 60 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Stettin. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 1.006 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Stettin på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Stettin er på en lørdag, hvor der kan findes priser helt ned til 914 kr.. Hvis muligt, undgå at bestille dit fly med afgang på en tirsdag da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Stettin på en tirsdag på 1.261 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Stettin?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Stettin på er om formiddagen. Fly fra Danmark til Stettin på dette tidspunkt kan findes helt ned til 504 kr.. Fly om morgenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 1.130 kr..


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Stettin?

På nuværende tidspunkt inkluderer Polen rejserestriktioner rejser til Stettin. Indrejserestriktioner

Polen har genoptaget flyvningerne til landet fra lande i EU, Norge, Schweiz samt Georgien, Japan, Canada, Thailand, New Zealand, Sydkorea, Tunesien og Australien. Flyvninger fra Armenien, Bosnien-Hercegovina, Georgien, Jordan, Kosovo (Rep.), Nordmakedonien (Rep.), Montenegro, Serbien, Storbritannien eller USA (undtagen lufthavne i Illinois og New York) er suspenderet. Fra 1. januar er britiske statsborgere ikke længere klassificeret som EU/EØS-statsborgere og får ikke adgang til Polen til ikke-væsentlige formål. Væsentlige rejser er stadig tilladt, og en liste over undtagelser for indrejse i Polen kan findes her på Polish Government Website . Disse begrænsninger gælder ikke for britiske statsborgere, der har lovligt ophold i Polen. De får lov til at komme ind i landet igen, men skal fremlægge bevis for deres ophold. Alle andre flyvninger forbliver suspenderet, undtagen humanitære og medicinske flyvninger, flyvninger til beskyttelse af den offentlige orden, nødflyvninger, flyvninger efter premierministerens ordre og repatrieringsflyvninger, der udføres af udenlandske luftfartsselskaber efter udenlandsk ordre. Listen over lande, hvis indbyggere kan rejse ind i Polen, revideres af den polske regering og ajourføres ofte på dette side (på polsk).

karantænekrav

Statsborgere fra EU og EØS er ikke længere forpligtet til at komme i karantæne ved ankomsten. Rejsende, der kommer ind i Polen fra et andet land uden for EU/EØS kan blive nødt til at isolere sig i 10 dage. Der er undtagelser, herunder for personer, der kan fremvise gyldig dokumentation på at have modtaget en COVID-19 vaccine, godsførere, indehavere af arbejdstilladelser, flykabinepersonale, ægtefælle og børn til polske statsborgere, togpersonale, landbrugsmedarbejdere, studerende og skoleelever, der studerer i Polen, samt medlemmer af diplomatiske missioner, konsulater eller internationale organisationer og deres familier.

Hvis du planlægger rejser til Stettin nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Hvilke flyselskaber flyver til Stettin?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Stettin

Udbuddet af flyselskaber, der tilbyder rejser med fly til Stettin er varieret. Fra Københavns Lufthavn og Billund Lufthavn kan du eksempelvis flyve med det lokale LOT Polish Airlines, velkendte SAS og lavprisselskabet Ryanair. Hos lavprisselskaberne er check-in bagage og frit sædevalg sjældent inkluderet i billetprisen. Kan du nøjes med håndbagage til weekendturen, kan du drage fordel af de billige billetter hos lavprisselskaberne.

Hvem flyver direkte til Stettin?

Det er muligt at finde flybilletter til Stettin med direkte flyafgange fra Københavns Lufthavn. Billetterne udbydes af SAS. Vælger du en af de andre danske lufthavne, som eksempelvis Billund Lufthavn, Aarhus Lufthavn i Tirstrup eller Aalborg Lufthavn i Nørresundby, er det nødvendigt med en mellemlanding undervejs på rejsen.

Hvor lang tid tager det at flyve til Stettin?

Stettin ligger i det nordvestlige Polen nær grænsen til Tyskland. Derfor tager en rejse med fly til Stettin kun ca. en t på en direkte flyafgang fra Københavns Lufthavn. Den hurtigste rejse fra eksempelvis Billund Lufthavn tager ca. fire t med et stop undervejs på turen.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Stettin samt afstand til centrum

Selskabet PKP tilbyder direkte tog fra lufthavnen til centrum. Turen tager ca. 40 min og koster ca. 26 PLN (ca. 45 DKK). For samme pris kan du rejse med en af lufthavnens minibusser med en rejsetid på ca. 1 t.


Hvordan kommer man nemmest rundt i Stettin?

Du kommer nemmest rundt til fods kombineret med byens offentlige transportmidler i form af busser og sporvogne. Bus nummer 50 og 100 samt sporvognslinje nummer nul er såkaldte turistruter, som du med fordel kan benytte. Det kan som regel betale sig at investere i et Stettin Tourist Card, der giver fri adgang til offentlige transportmidler samt rabatter til museer. Et 24-timers kort koster ca. 15 PLN (ca. 26 DKK).


Kan man rejse til Stettin uden pas eller visum?

Polen er medlem af EU og deltager fuldt ud i Schengen-samarbejdet. Derfor behøver du som dansk statsborger ikke at ansøge om visum. Husk alligevel dit pas, da det fungerer som internationalt ID.


Tips og gode råd til Stettin

Hvad skal man se i Stettin?

Du kan se frem til unikke seværdigheder på din ferie i Stettin. Hertugen af Pommerens Slot er en af byens hovedattraktioner. Den gamle bydel er ligeledes omdrejningspunkt for mange seværdigheder, ikke mindst det gamle rådhus Ratusz Staromiejski, kongeporten Brama Królewska og havneporten Brama Portowa.

Aktiviteter og oplevelser med børn

En bådtur med M/S Joanna på floden Oder er en oplevelse til vands for hele familien. Svømmelandet Arkonka og Be Happy-museet er desuden populære attraktioner blandt familiens yngste.

Skal man købe rejseforsikring?

Som EU-borger er du dækket på lige fod med de lokale i Polen. Det betyder ofte delvis egenbetaling i forbindelse med sygebehandling. Derfor er det klogt at investere i en rejseforsikring, som kan tilpasses dine individuelle behov.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen i Polen kan drikkes.

Giver man drikkepenge i Stettin?

I Polen giver du typisk ca. 10-15 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Wyzwolenia er hovedindkøbsgaden i Stettin. Derudover byder indkøbscentrene Galaxy, Turzyn og Kaskada på mange forskellige butikker. (Priser checket: 21/04/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class