0
Indsigter
FAQ
Flights to Stettin

Find billige fly til Stettin

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
Sun 28.4
Sun 5.5

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

“I år indtager momondo førstepladsen for bedste flyrejser på internettet.”
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Store navne og tilbud
Store navne og tilbud
Søg på hundredvis af rejsesites, og sammenlign priser.
Filtrer efter dine ønsker
Filtrer efter dine ønsker
Gratis wi-fi? Mellemlanding? Tilpas lynhurtigt dine resultater.
Gratis og troværdig
Gratis og troværdig
Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge – vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Indsigter og trends for flyrejser til Stettin

Få indsigter om din flyrejse til Stettin, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Stettin?

Den billigste måned at flyve til Stettin fra Danmark er i januar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.132 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i januar, kan du booke flyrejser til Stettin fra Danmark i april i stedet. Fly til Stettin i april, selvom de ikke er helt så billige som dem i januar, har stadig kun et gennemsnit på omkring 1.285 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Stettin på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Stettin fra Danmark på en tirsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en tirsdag helt ned til 1.739 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Fly fra Danmark til Stettin på en lørdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 2.464 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Stettin?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Stettin på er om morgenen. Fly fra Danmark til Stettin på dette tidspunkt kan findes helt ned til 1.838 kr.. Undgå at købe billetter om eftermiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 2.425 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Stettin?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Stettin på, er omkring 47 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 1.635 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Stettin

Find de billigste fly til disse Stettin-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Stettin

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Stettin

København (CPH) til Stettin (SZZ)

Fly til Stettin ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Stettin Goleniow, hvor den gennemsnitlige pris er 1.635 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL STETTIN FRA KØBENHAVNjanuar31% billigereAt flyve fra København til Stettin ​​koster i gennemsnit blot 1.132 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL STETTIN FRA KØBENHAVNjuli73% dyrereDet koster cirka 2.829 kr. at flyve til Stettin ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL STETTIN FRA KØBENHAVNfebruar771% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Stettin fra København i februar end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Stettin

Efter Polens optagelse i EU er landet for alvor blevet en populær rejsedestination. Det er især historien og de mange kulturelle attraktioner, der trækker turister til landet, for ikke at tale om de rimelige priser. Rejser med fly til Stettin er populære i højsæsonen, der strækker sig fra juni til august. Sommermånederne byder på solskin og ca. 25 °C. Foråret og efteråret er også populære sæsoner af rejse med fly til Stettin, da vejret er mildt samtidig med, at der er knap så mange turister i byen. Det er noget, der danner basis for billige flybilletter til Stettin.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Stettin Goleniow Lufthavn?

Priser for fly til Stettin Goleniow Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Stettin Goleniow Lufthavn?

Fraapril 2024 er der 1 udbyder at vælge mellem for fly til Stettin Goleniow Lufthavn..

Hvor gammel skal du være for at flyve til Stettin Goleniow Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Stettin Goleniow Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Stettin Goleniow Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Stettin Goleniow Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Stettin Goleniow Lufthavn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Stettin?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Stettin. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Kan jeg finde fly til Stettin med fleksibel booking på momondo?

Fly til Stettin med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Stettin?

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Stettin.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Stettin lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Prisagenter på fly til Stettin er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Stettin på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
1 voksen
Fra?
Til?
Sun 28.4
Sun 5.5
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater for din overnatning i Stettin

Populære byer i Polen
Populære flyrejser ifølge antal klik inden for de seneste 7 dage på momondo