Find billige fly til Stettin

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Stettin

Få indsigter om din flyrejse til Stettin, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Stettin?

Den billigste måned at flyve til Stettin fra Danmark er i januar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.055 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i januar, kan du booke flyrejser til Stettin fra Danmark i oktober i stedet. Fly til Stettin i oktober, selvom de ikke er helt så billige som dem i januar, har stadig kun et gennemsnit på omkring 1.191 kr..

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Stettin på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Stettin fra Danmark på en tirsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en tirsdag helt ned til 1.039 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Fly fra Danmark til Stettin på en lørdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 1.647 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Stettin?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Stettin på er om aftenen. Fly fra Danmark til Stettin på dette tidspunkt kan findes helt ned til 1.217 kr.. Undgå at købe billetter om formiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 2.424 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Stettin?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Stettin på, er omkring 50 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 1.377 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Stettin

Find de billigste fly til disse Stettin-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Stettin

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Stettin

København (CPH) til Stettin (SZZ)

Fly til Stettin ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Stettin Goleniow, hvor den gennemsnitlige pris er 1.377 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL STETTIN FRA KØBENHAVNjanuar23% billigereAt flyve fra København til Stettin ​​koster i gennemsnit blot 1.055 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL STETTIN FRA KØBENHAVNjuli32% dyrereDet koster cirka 1.816 kr. at flyve til Stettin ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL STETTIN FRA KØBENHAVNjuli373% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Stettin fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Stettin

Efter Polens optagelse i EU er landet for alvor blevet en populær rejsedestination. Det er især historien og de mange kulturelle attraktioner, der trækker turister til landet, for ikke at tale om de rimelige priser. Rejser med fly til Stettin er populære i højsæsonen, der strækker sig fra juni til august. Sommermånederne byder på solskin og ca. 25 °C. Foråret og efteråret er også populære sæsoner af rejse med fly til Stettin, da vejret er mildt samtidig med, at der er knap så mange turister i byen. Det er noget, der danner basis for billige flybilletter til Stettin.


Andre kabineklasser på fly til Stettin

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Stettin

Hvilke flyselskaber flyver til Stettin?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Stettin

Hvilke flyselskaber flyver til Stettin?

På rejser til Stettin fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: LOT, Scandinavian Airlines, Ryanair eller Norwegian. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.

LOT-fly til Stettin

LOT er et populært valg for brugere, der rejser til Stettin. Selskabet flyver 7 fly om ugen til Stettin, og de flyver oftest fra Warszawa Chopin. Billetpriserne hos LOT afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 783 kr. (fra Billund). I 208 anmeldelser har momondo-brugere givet LOT en gennemsnitlig bedømmelse på 7,2/10.

Ryanair-fly til Stettin

Et andet populært valg for fly til Stettin er Ryanair (7,0/10, 1.007 anmeldelser). De fleste Ryanair-fly, der lander i Stettin, kommer fra Dublin, men der er 1 Ryanair-fly til Stettin fra alle afgangssteder globalt set, så priserne kan variere betydeligt. Det bedste tilbud med Ryanair, der blev fundet på momondo i denne uge, kostede 373 kr. (Billund til Stettin, returrejse).


Lufthavne i nærheden af Stettin

Neden for finder du alle lufthavne i Stettin samt deres afstand til centrum

Selskabet PKP tilbyder direkte tog fra lufthavnen til centrum. Turen tager ca. 40 min og koster ca. 26 PLN (ca. 45 DKK). For samme pris kan du rejse med en af lufthavnens minibusser med en rejsetid på ca. 1 t.


Hvordan rejser jeg rundt i Stettin

Du kommer nemmest rundt til fods kombineret med byens offentlige transportmidler i form af busser og sporvogne. Bus nummer 50 og 100 samt sporvognslinje nummer nul er såkaldte turistruter, som du med fordel kan benytte. Det kan som regel betale sig at investere i et Stettin Tourist Card, der giver fri adgang til offentlige transportmidler samt rabatter til museer. Et 24-timers kort koster ca. 15 PLN (ca. 26 DKK).


Visumkrav for Stettin

Polen er medlem af EU og deltager fuldt ud i Schengen-samarbejdet. Derfor behøver du som dansk statsborger ikke at ansøge om visum. Husk alligevel dit pas, da det fungerer som internationalt ID.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Stettin


De bedste oplevelser og seværdigheder i Stettin

Du kan se frem til unikke seværdigheder på din ferie i Stettin. Hertugen af Pommerens Slot er en af byens hovedattraktioner. Den gamle bydel er ligeledes omdrejningspunkt for mange seværdigheder, ikke mindst det gamle rådhus Ratusz Staromiejski, kongeporten Brama Królewska og havneporten Brama Portowa.

Som EU-borger er du dækket på lige fod med de lokale i Polen. Det betyder ofte delvis egenbetaling i forbindelse med sygebehandling. Derfor er det klogt at investere i en rejseforsikring, som kan tilpasses dine individuelle behov.

Vand fra hanen i Polen kan drikkes.

I Polen giver du typisk ca. 10-15 % i drikkepenge.

Wyzwolenia er hovedindkøbsgaden i Stettin. Derudover byder indkøbscentrene Galaxy, Turzyn og Kaskada på mange forskellige butikker.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Stettin. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Fly til Stettin med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Stettin.

Prisagenter på fly til Stettin er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.