Find billige flybilletter til Stettin

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 26.10
tir. 2.11

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Stettin.
Se nuværende rejserestriktioner for Polen

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Stettin

Find de billigste fly til disse Stettin-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Stettin

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Stettin

København (CPH) til Stettin (SZZ)

Fly til Stettin ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Stettin Goleniow, hvor den gennemsnitlige pris er 1.035 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL STETTIN FRA KØBENHAVNapril48% billigereAt flyve fra København til Stettin ​​koster i gennemsnit blot 543 kr. i april
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL STETTIN FRA KØBENHAVNjuni52% dyrereDet koster cirka 1.572 kr. at flyve til Stettin ​​fra København i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL STETTIN FRA KØBENHAVNoktober265% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Stettin fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Stettin?

Efter Polens optagelse i EU er landet for alvor blevet en populær rejsedestination. Det er især historien og de mange kulturelle attraktioner, der trækker turister til landet, for ikke at tale om de rimelige priser. Rejser med fly til Stettin er populære i højsæsonen, der strækker sig fra juni til august. Sommermånederne byder på solskin og ca. 25 °C. Foråret og efteråret er også populære sæsoner af rejse med fly til Stettin, da vejret er mildt samtidig med, at der er knap så mange turister i byen. Det er noget, der danner basis for billige flybilletter til Stettin.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Stettin?

  Den billigste måned at flyve til Stettin fra Danmark er i april. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 543 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i april, kan du booke flyrejser til Stettin fra Danmark i maj i stedet. Fly til Stettin i maj, selvom de ikke er helt så billige som dem i april, har stadig kun et gennemsnit på omkring 626 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Stettin?

  Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Stettin på, er omkring 60 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 1.035 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Stettin på?

  I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Stettin fra Danmark på en lørdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en lørdag helt ned til 941 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Fly fra Danmark til Stettin på en tirsdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 1.297 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Stettin?

  Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Stettin på er om formiddagen. Fly fra Danmark til Stettin på dette tidspunkt kan findes helt ned til 519 kr.. Undgå at købe billetter om morgenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 1.163 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.


Kan jeg flyve til Stettin Goleniow fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Stettin Goleniow

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Stettin Goleniow.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 48 timer inden afrejse til Stettin Goleniow.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Stettin Goleniow.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Stettin Goleniow?

Hjemrejse til Danmark fra Stettin Goleniow

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Stettin Goleniow skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 48 timer inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Stettin Goleniow er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Stettin nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Hvilke flyselskaber flyver til Stettin?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Stettin
 • Hvilke flyselskaber flyver til Stettin?

  På rejser til Stettin fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: LOT, SAS, Norwegian eller Ryanair. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.


Lufthavne i nærheden af Stettin

Neden for finder du alle lufthavne i Stettin samt deres afstand til centrum

Selskabet PKP tilbyder direkte tog fra lufthavnen til centrum. Turen tager ca. 40 min og koster ca. 26 PLN (ca. 45 DKK). For samme pris kan du rejse med en af lufthavnens minibusser med en rejsetid på ca. 1 t.


Hvordan rejser jeg rundt i Stettin

Du kommer nemmest rundt til fods kombineret med byens offentlige transportmidler i form af busser og sporvogne. Bus nummer 50 og 100 samt sporvognslinje nummer nul er såkaldte turistruter, som du med fordel kan benytte. Det kan som regel betale sig at investere i et Stettin Tourist Card, der giver fri adgang til offentlige transportmidler samt rabatter til museer. Et 24-timers kort koster ca. 15 PLN (ca. 26 DKK).


Visumkrav for Stettin

Polen er medlem af EU og deltager fuldt ud i Schengen-samarbejdet. Derfor behøver du som dansk statsborger ikke at ansøge om visum. Husk alligevel dit pas, da det fungerer som internationalt ID.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Stettin


De bedste oplevelser og seværdigheder i Stettin

Hvad skal man se i Stettin?

Du kan se frem til unikke seværdigheder på din ferie i Stettin. Hertugen af Pommerens Slot er en af byens hovedattraktioner. Den gamle bydel er ligeledes omdrejningspunkt for mange seværdigheder, ikke mindst det gamle rådhus Ratusz Staromiejski, kongeporten Brama Królewska og havneporten Brama Portowa.

Aktiviteter og oplevelser med børn

En bådtur med M/S Joanna på floden Oder er en oplevelse til vands for hele familien. Svømmelandet Arkonka og Be Happy-museet er desuden populære attraktioner blandt familiens yngste.

Skal man købe rejseforsikring?

Som EU-borger er du dækket på lige fod med de lokale i Polen. Det betyder ofte delvis egenbetaling i forbindelse med sygebehandling. Derfor er det klogt at investere i en rejseforsikring, som kan tilpasses dine individuelle behov.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen i Polen kan drikkes.

Giver man drikkepenge i Stettin?

I Polen giver du typisk ca. 10-15 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Wyzwolenia er hovedindkøbsgaden i Stettin. Derudover byder indkøbscentrene Galaxy, Turzyn og Kaskada på mange forskellige butikker.