Find billige flybilletter til Bydgoszcz

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
fre 6.8
fre 13.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Bydgoszcz. De nuværende restriktioner til Bydgoszcz er baseret på Polen rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Polen

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Bydgoszcz

Find de billigste fly til disse Bydgoszcz-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Bydgoszcz

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Bydgoszcz

Aarhus (AAR) til Gdańsk (GDN)

Fly til Bydgoszcz ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra Aarhus til Gdańsk Rebiechowo, hvor den gennemsnitlige pris er 471 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BYDGOSZCZ FRA KØBENHAVNfebruar37% billigereAt flyve fra København til Bydgoszcz ​​koster i gennemsnit blot 714 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BYDGOSZCZ FRA KØBENHAVNjuni61% dyrereDet koster cirka 1.824 kr. at flyve til Bydgoszcz ​​fra København i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BYDGOSZCZ FRA KØBENHAVNnovember362% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Bydgoszcz fra København i november end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Bydgoszcz?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Bydgoszcz?

  Brugere, der bestiller rejser til Bydgoszcz fra Aarhus, har fundet fly, der er 93% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Bydgoszcz. Hvis du vil finde den billigste pris til Bydgoszcz fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Bydgoszcz på?

  Den billigste dag at rejse fra Danmark til Bydgoszcz er på en fredag. Rejsende, som vælger at rejse til Bydgoszcz på en fredag kan finde billetter helt ned til 739 kr.. Den dyreste dag at flyve til Bydgoszcz er lørdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 2.338 kr..

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Bydgoszcz?

  Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Bydgoszcz. Hvis du har planer om at flyve til Bydgoszcz, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Poznan Lawica (111 km fra Bydgoszcz centrum) eller Lufthavn: Gdańsk Rebiechowo (143 km fra Bydgoszcz centrum).

 • Findes der en billigere måde at flyve til Bydgoszcz på?

  Lufthavn: Poznan Lawica har en gennemsnitspris på 1.366 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Bydgoszcz. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Bydgoszcz?

På nuværende tidspunkt inkluderer Polen rejserestriktioner rejser til Bydgoszcz. Indrejserestriktioner

Polen har genoptaget flyvningerne til landet fra lande i EU, Norge, Schweiz samt Georgien, Japan, Canada, Thailand, New Zealand, Sydkorea, Tunesien og Australien. Flyvninger fra Armenien, Bosnien-Hercegovina, Georgien, Jordan, Kosovo (Rep.), Nordmakedonien (Rep.), Montenegro, Serbien, Storbritannien eller USA (undtagen lufthavne i Illinois og New York) er suspenderet. Fra 1. januar er britiske statsborgere ikke længere klassificeret som EU/EØS-statsborgere og får ikke adgang til Polen til ikke-væsentlige formål. Væsentlige rejser er stadig tilladt, og en liste over undtagelser for indrejse i Polen kan findes her på Polish Government Website . Disse begrænsninger gælder ikke for britiske statsborgere, der har lovligt ophold i Polen. De får lov til at komme ind i landet igen, men skal fremlægge bevis for deres ophold. Alle andre flyvninger forbliver suspenderet, undtagen humanitære og medicinske flyvninger, flyvninger til beskyttelse af den offentlige orden, nødflyvninger, flyvninger efter premierministerens ordre og repatrieringsflyvninger, der udføres af udenlandske luftfartsselskaber efter udenlandsk ordre. Listen over lande, hvis indbyggere kan rejse ind i Polen, revideres af den polske regering og ajourføres ofte på dette side (på polsk).

karantænekrav

Statsborgere fra EU og EØS er ikke længere forpligtet til at komme i karantæne ved ankomsten. Rejsende, der kommer ind i Polen fra et andet land uden for EU/EØS kan blive nødt til at isolere sig i 10 dage. Der er undtagelser, herunder for personer, der kan fremvise gyldig dokumentation på at have modtaget en COVID-19 vaccine, godsførere, indehavere af arbejdstilladelser, flykabinepersonale, ægtefælle og børn til polske statsborgere, togpersonale, landbrugsmedarbejdere, studerende og skoleelever, der studerer i Polen, samt medlemmer af diplomatiske missioner, konsulater eller internationale organisationer og deres familier.

Hvis du planlægger rejser til Bydgoszcz nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Bydgoszcz