Find billige fly til Barisal

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
man. 28.11
man. 5.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Barisal

Få indsigter om din flyrejse til Barisal, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvor lang tid tager det at flyve til Barisal?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Barisal du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 19t. 05min. at flyve fra København Kastrup til Dhaka Hazrat Shahjalal Intl. På den anden side tager det i gennemsnit at flyve fra Billund til Dhaka Hazrat Shahjalal Intl. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Barisal

Find de billigste fly til disse Barisal-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Dhaka

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Barisal

København (CPH) til Dhaka (DAC)

Fly til Barisal ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Dhaka Hazrat Shahjalal Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 6.960 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Barisal

Brugere, der booker rejser til Barisal fra Kolkata, har fundet fly, der er 77% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Barisal. Hvis du vil finde den billigste pris til Barisal fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Rejsende, som flyver til Barisal, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Dhaka Hazrat Shahjalal Intl (127 km fra Barisal centrum), Lufthavn: Jessore (135 km fra Barisal centrum) eller Lufthavn: Chittagong Patenga (157 km fra Barisal centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Barisal for 479 kr. i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvilke flyselskaber flyver til Barisal?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Barisal

Hvilke flyselskaber flyver til Barisal?

Ifølge vores data, er de mest populære flyselskaber der flyver til Barisal fra Danmark, Turkish Airlines, Qatar Airways, Emirates og British Airways. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Barisal


Find billige flybilletter til andre byer i Bangladesh

Bangladesh er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Barisal, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Barisal, så du sparer tid og penge.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Barisal med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Barisal.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Barisal og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.