Find billige fly til Zaragoza fra 2.067 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 10.12
søn. 17.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Zaragoza

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Zaragoza

Bedste pris på enkeltbillet

2.067 kr.

Hurtigste flyvetid

24t. 00min.
Den bedste pris på en enkeltbillet til Zaragoza fra Danmark i de seneste 72 timer er 2.067 kr. (København Kastrup til Zaragoza).
Det hurtigste fly til Zaragoza fra Danmark tager 24t. 00min. (København Kastrup til Zaragoza).

Indsigter og trends for flyrejser til Zaragoza

Få indsigter om din flyrejse til Zaragoza, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Zaragoza på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Zaragoza er på en onsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Zaragoza på en onsdag kan finde billetter helt ned til 856 kr.. Den dyreste dag at flyve til Zaragoza er lørdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 2.157 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Zaragoza?

Ifølge vores data er om morgenen den billigste dag at flyve til Zaragoza på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Zaragoza om morgenen helt ned til 1.523 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Undgå at købe billetter om aftenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 2.425 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Hvor lang tid tager det at flyve til Zaragoza?

Det tager i gennemsnit 5t. 10min. at flyve fra Danmark til Zaragoza, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Zaragoza (den mest populære lufthavn i Zaragoza). Hvis du flyver fra Billund til Zaragoza, tager det omkring 17t. 25min..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Zaragoza

Find de billigste fly til disse Zaragoza-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Zaragoza

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Zaragoza

København (CPH) til Zaragoza (ZAZ)

Fly til Zaragoza ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Zaragoza, hvor den gennemsnitlige pris er 1.619 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ZARAGOZA FRA KØBENHAVNfebruar43% billigereAt flyve fra København til Zaragoza ​​koster i gennemsnit blot 848 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ZARAGOZA FRA KØBENHAVNjuli118% dyrereDet koster cirka 3.232 kr. at flyve til Zaragoza ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ZARAGOZA FRA KØBENHAVNfebruar700% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Zaragoza fra København i februar end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Zaragoza

Hvor lang tid tager det at flyve til Zaragoza?

Du har flere muligheder, når du vil finde flybilletter fra Danmark til Zaragoza Lufthavn (ZAZ) i Spanien. For eksempel kan du finde flytilbud fra Københavns Lufthavn (CPH) i Danmark til Zaragoza, hvor den totale rejsetid er på lidt mere end syv timer. Du kan også vælge at benytte dig af et flytilbud, hvor rejsen udbydes af et lavprisselskab, og rejsetiden så er længere. Heraf kan det tage alt fra 11 til 24 timer at rejse fra København til Zaragoza. En anden mulighed er at flyve til Zaragoza fra Billund Lufthavn (BLL) i Jylland. Vælger du denne løsning, kan du forvente en rejsetid på ca. 11 timer eller mere. Den endelige rejsetid afhænger af varigheden på dit layover.

Hvorfra kan jeg flyve direkte til Zaragoza?

Der er desværre ingen flyselskaber, som udbyder direkte flyrejser mellem lufthavne i Danmark og Zaragoza. Langt de fleste flyvninger fra Københavns Lufthavn til Zaragoza Lufthavn indebærer minimum ét skift på rejsen. Rejser du fra Billund, skal du som regel forvente at skulle skifte fly to eller tre gange undervejs på turen. Normalt vil du på turen fra København til Zaragoza opleve at skulle skifte fly i lufthavne som blandt andet Wien-Schwechat (VIE) i Østrig, Bergamo Bergamo (BGY) i Italien eller Madrid-Barajas (MAD) i Spanien. Flyvninger fra Billund Lufthavn til Zaragoza indebærer som oftest skift i Københavns Lufthavn, London Stansted (STN) i Storbritannien eller Amsterdam Schiphol (AMS) i Holland.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Zaragoza?

april måned er endnu en god mulighed for at rejse til Zaragoza med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 910 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Zaragoza?

Rejsende, som flyver til Zaragoza, kan måske finde bedre priser til Lleida-Alguaire Lufthavn (118 km fra Zaragoza centrum), Pamplona Lufthavn (139 km fra Zaragoza centrum) eller Logroño Agoncillo Lufthavn (148 km fra Zaragoza centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Zaragoza Lufthavn?

Priser for fly til Zaragoza Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Zaragoza Lufthavn?

Fra december 2023 er der 2 udbydere at vælge mellem for fly til Zaragoza Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Zaragoza Lufthavn?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Zaragoza Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Zaragoza Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Zaragoza Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Zaragoza Lufthavn. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Zaragoza

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Zaragoza fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
BLLBillund
17t. 25min.
ZAZZaragoza
Ryanair
CPHKøbenhavn Kastrup
5t. 10min.
ZAZZaragoza

Find de billigste enkeltbilletter til Zaragoza

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Zaragoza, så se nogle af vores tilbud herunder.
Flere flyselskaber
28. dec.
CPH08:55København Kastrup
24t. 00min.
2 stop
ZAZ08:55Zaragoza
2.067 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
28. dec.
CPH20:25København Kastrup
38t. 00min.
3 stop
ZAZ10:25Zaragoza
2.481 kr.
Find lignende

Visumkrav for Zaragoza

Hvilke pas- og visumregler gælder for Zaragoza?

Som dansk statsborger er det let og gnidningsfrit at besøge Zaragoza. Byen udgør en del af Spanien, som ligesom Danmark er medlem af EU. Det betyder, at du kan besøge byen uden at ansøge om visum. Husk dog, at der stilles krav til, at dit pas er gyldigt under hele dit besøg i byen. Eventuelt kan du tjekke op på de gældende regler hos myndighederne.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Zaragoza

Hvilke attraktioner venter der mig i Zaragoza?

Zaragoza er en smuk spansk by, der byder på flere mindeværdige oplevelser og attraktioner. Booker du en flyrejse til Zaragoza, kan du blandt andet se frem til at opleve Caesaraugusta Forum Museum, som fortæller om tiden, hvor en by fra Romertiden befandt sig der, hvor Zaragoza ligger i dag. Ønsker du at fortsætte din rejse ind i historien, kan du lægge vejen forbi Palacio de Aljafería. Det smukke og velholdte arabiske palads er et af byens helt store trækplastre. Under dit besøg i den spanske by kan du også besøge Basílica de Nuestra Señora del Pilar, som er en flot katedral fra barokkens tid. Fra de historiske bygninger til de moderne. Dem byder Zaragoza bestemt også på. IAACC Pablo Serrano er moderne arkitektur, så det basker. Denne bygning er tilegnet moderne kunst og tilbyder sine gæster en række interessante udstillinger. Blandt andet kan du opleve malerier af Pablo Picasso og Andy Warhol.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Zaragoza?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Kan jeg finde fly til Zaragoza med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Zaragoza, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Zaragoza?

Når du har udført en søgning efter fly til Zaragoza, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Zaragoza lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Zaragoza lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Zaragoza og giver dig besked, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Zaragoza på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.