Find billige flybilletter til Zaragoza

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 29.6
ons. 6.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Zaragoza

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Zaragoza

Bedste pris på enkeltbillet

586 kr.

Bedste pris på returbillet

953 kr.

Hurtigste flyvetid

8t. 50min.

Betjenes af

1 flyselskab
Den bedste pris på en enkeltbillet til Zaragoza fra Danmark i de seneste 72 timer er 586 kr. (København Kastrup til Zaragoza).
Den bedste pris på en returbillet til Zaragoza fra Danmark i de seneste 72 timer er 953 kr. (København Kastrup til Zaragoza).
Det hurtigste fly til Zaragoza fra Danmark tager 8t. 50min. (København Kastrup til Zaragoza).
Der er 1 flyselskab, som flyver til Zaragoza, herunder Ryanair.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Zaragoza

Find de billigste fly til disse Zaragoza-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Zaragoza

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Zaragoza

København (CPH) til Zaragoza (ZAZ)

Fly til Zaragoza ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Zaragoza, hvor den gennemsnitlige pris er 1.159 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ZARAGOZA FRA KØBENHAVNapril32% billigereAt flyve fra København til Zaragoza ​​koster i gennemsnit blot 720 kr. i april
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ZARAGOZA FRA KØBENHAVNjuli58% dyrereDet koster cirka 1.681 kr. at flyve til Zaragoza ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ZARAGOZA FRA KØBENHAVNmarts620% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Zaragoza fra København i marts end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Zaragoza?

Du har flere muligheder, når du vil finde flybilletter fra Danmark til Zaragoza Lufthavn (ZAZ) i Spanien. For eksempel kan du finde flytilbud fra Københavns Lufthavn (CPH) i Danmark til Zaragoza, hvor den totale rejsetid er på lidt mere end syv timer. Du kan også vælge at benytte dig af et flytilbud, hvor rejsen udbydes af et lavprisselskab, og rejsetiden så er længere. Heraf kan det tage alt fra 11 til 24 timer at rejse fra København til Zaragoza. En anden mulighed er at flyve til Zaragoza fra Billund Lufthavn (BLL) i Jylland. Vælger du denne løsning, kan du forvente en rejsetid på ca. 11 timer eller mere. Den endelige rejsetid afhænger af varigheden på dit layover.

Der er desværre ingen flyselskaber, som udbyder direkte flyrejser mellem lufthavne i Danmark og Zaragoza. Langt de fleste flyvninger fra Københavns Lufthavn til Zaragoza Lufthavn indebærer minimum ét skift på rejsen. Rejser du fra Billund, skal du som regel forvente at skulle skifte fly to eller tre gange undervejs på turen. Normalt vil du på turen fra København til Zaragoza opleve at skulle skifte fly i lufthavne som blandt andet Wien-Schwechat (VIE) i Østrig, Bergamo Bergamo (BGY) i Italien eller Madrid-Barajas (MAD) i Spanien. Flyvninger fra Billund Lufthavn til Zaragoza indebærer som oftest skift i Københavns Lufthavn, London Stansted (STN) i Storbritannien eller Amsterdam Schiphol (AMS) i Holland.

1.648 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Zaragoza. Dette fly er fra København og er 28% billigere end de fleste andre flyrejser til Zaragoza. Hvis du vil finde den billigste pris til Zaragoza fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

marts måned er endnu en god mulighed for at rejse til Zaragoza med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 763 kr..

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Zaragoza er på en lørdag. Rejsende, som vælger at rejse til Zaragoza på en lørdag kan finde billetter helt ned til 634 kr.. Den dyreste dag at flyve til Zaragoza er søndag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 1.856 kr..

Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Zaragoza på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Zaragoza om aftenen helt ned til 687 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Undgå at købe billetter om morgenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 1.527 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Rejsende, som flyver til Zaragoza, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Lleida-Alguaire (118 km fra Zaragoza centrum), Lufthavn: Pamplona (139 km fra Zaragoza centrum) eller Lufthavn: Logroño Agoncillo (148 km fra Zaragoza centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Den billigste lufthavn i nærheden af Zaragoza er normalt Lufthavn: Pamplona med en gennemsnitspris på 2.043 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Zaragoza

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Zaragoza fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
28. okt.
CPH10:15København Kastrup
18t. 00min.
1 stop
ZAZ04:15Zaragoza
30. okt.
ZAZ13:55Zaragoza
14t. 30min.
1 stop
CPH04:25København Kastrup
Flere flyselskaber
28. okt.
CPH10:15København Kastrup
18t. 00min.
1 stop
ZAZ04:15Zaragoza
30. okt.
ZAZ13:55Zaragoza
25t. 50min.
2 stop
CPH15:45København Kastrup
1.095 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
28. okt.
CPH18:00København Kastrup
21t. 05min.
2 stop
ZAZ15:05Zaragoza
30. okt.
ZAZ13:55Zaragoza
25t. 50min.
2 stop
CPH15:45København Kastrup
1.335 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
28. okt.
CPH18:00København Kastrup
44t. 40min.
2 stop
ZAZ14:40Zaragoza
30. okt.
ZAZ16:00Zaragoza
46t. 50min.
3 stop
CPH14:50København Kastrup
1.871 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Zaragoza

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Zaragoza, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
26. aug.
CPH18:20København Kastrup
11t. 35min.
1 stop
ZAZ05:55Zaragoza
Flere flyselskaber
23. aug.
CPH14:40København Kastrup
13t. 00min.
1 stop
ZAZ03:40Zaragoza
Flere flyselskaber
24. aug.
CPH03:20København Kastrup
39t. 05min.
2 stop
ZAZ18:25Zaragoza

Hvilke flyselskaber flyver til Zaragoza?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Zaragoza

Hvilke flyselskaber flyver til Zaragoza?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Zaragoza fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Ryanair og Iberia. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Zaragoza, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

Iberia-fly til Zaragoza

Iberia flyver omkring 5 fly til Zaragoza om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra Palma de Mallorca, hvor det bedste tilbud på en returrejse med Iberia var på 1.465 kr. (København Kastrup til Zaragoza). Brugerne har bedømt Iberia med 7,2/10 i over 230 anmeldelser på momondo.

Ryanair-fly til Zaragoza

Ryanair flyver normalt til Zaragoza 2 gange om ugen, hvilket gør det til et populært flyselskab at flyve med, særligt på ruten til Zaragoza fra London Alle lufthavne. Ryanair (bedømmelse: 7,1, 734 anmeldelser) varierer i pris, afhængigt af hvornår du vil flyve til Zaragoza, og hvor du vil flyve fra. Den bedste pris på en Ryanair-billet, der er fundet på momondo til Zaragoza, var fra Billund (443 kr. retur).


Lufthavne i nærheden af Zaragoza

Neden for finder du alle lufthavne i Zaragoza samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer jeg fra lufthavnen til Zaragoza Centrum?

Det er forholdsvist nemt at komme fra lufthavnen til byens centrum. Du kan eventuelt køre med offentlig transport, når du vil finde til den centrale del af Zaragoza. Buslinje 501 kører hver dag i dag- og aftentimerne mellem lufthavnen og byens centrum. For eksempel kan du rejse med denne linje til Plaza Imperial eller Estación Intermodal. Sidstnævnte udgør byens centrale tog- og busstation. Derfra kan du let finde videre til andre dele af byen eller landet for den sags skyld. Vil du have mere komfort på rejsen og en direkte forbindelse til dit hotel, kan du vælge at praje en taxi i lufthavnen. Taxaerne holder parkeret foran lufthavnens ankomstterminal og kører på alle tider af døgnet. Det kan være at foretrække, hvis du ankommer til Zaragoza Lufthavn midt om natten.


Populære fly til Zaragoza

Find dine flybilletter til Zaragoza blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Zaragoza
Hurtigste flyvetid18t. 00min.
Laveste pris953 kr.
Fly fra Billund til Zaragoza
Hurtigste flyvetid12t. 20min.
Laveste pris1.511 kr.

Visumkrav for Zaragoza

Som dansk statsborger er det let og gnidningsfrit at besøge Zaragoza. Byen udgør en del af Spanien, som ligesom Danmark er medlem af EU. Det betyder, at du kan besøge byen uden at ansøge om visum. Husk dog, at der stilles krav til, at dit pas er gyldigt under hele dit besøg i byen. Eventuelt kan du tjekke op på de gældende regler hos myndighederne.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Zaragoza


De bedste oplevelser og seværdigheder i Zaragoza

Zaragoza er en smuk spansk by, der byder på flere mindeværdige oplevelser og attraktioner. Booker du en flyrejse til Zaragoza, kan du blandt andet se frem til at opleve Caesaraugusta Forum Museum, som fortæller om tiden, hvor en by fra Romertiden befandt sig der, hvor Zaragoza ligger i dag. Ønsker du at fortsætte din rejse ind i historien, kan du lægge vejen forbi Palacio de Aljafería. Det smukke og velholdte arabiske palads er et af byens helt store trækplastre. Under dit besøg i den spanske by kan du også besøge Basílica de Nuestra Señora del Pilar, som er en flot katedral fra barokkens tid. Fra de historiske bygninger til de moderne. Dem byder Zaragoza bestemt også på. IAACC Pablo Serrano er moderne arkitektur, så det basker. Denne bygning er tilegnet moderne kunst og tilbyder sine gæster en række interessante udstillinger. Blandt andet kan du opleve malerier af Pablo Picasso og Andy Warhol.


Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Zaragoza, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Zaragoza, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Zaragoza lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Zaragoza og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.