Flyrejser Europa Spanien

Find billige fly til Spanien

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Madrid (MAD)
tir.. 15.6.
tir.. 22.6.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Spanien.
Se nuværende rejserestriktioner for Spanien

De billigste fly til byer i Spanien

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Spanien fra Danmark
Madrid
Malaga

Bedste tidspunkt at flyve til Spanien

Når du booker et fly til Spanien, skal du huske, at priserne varierer afhængigt af hvilken by og lufthavn, du vil flyve til, samt hvilken måned, du rejser.

Mest populære by i Spanien

33% af momondo-brugere, der flyver til Spanien, vælger ofte at lande i Malaga. Gennemsnitsprisen for fly til Malaga er 95 kr..


Brugbar information om dit fly til Spanien

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Spanien

Hvilke byer er det mest populært at rejse til i Spanien?

For momondo-brugere er Malaga den mest populære by i Spanien, som besøges ca. 1.418% oftere end nogen anden by i Spanien. Andre byer, som vores brugere oftest rejser til, er Barcelona og Palma de Mallorca.

Hvilken lufthavn er det bedst at lande i for at besøge Playa de Palma?

At flyve til Lufthavn: Palma de Mallorca er typisk den bedste måde at besøge Playa de Palma på, da det er den lufthavn, der ligger tættest på.

Hvad er det billigste fly til Spanien?

Hvis du leder efter flybilletter til Spanien billigere, så søg efter flyselsskaber som Norwegian Air International, Ryanair og easyJet med priser der starter på henholdsvis 69 kr., 101 kr. og 118 kr..


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Spanien?

Indrejserestriktioner

Spanien har genåbnet sine grænser for rejsende fra de fleste EU- og Schengenområder, men indrejsen er fortsat begrænset for rejsende, der ankommer fra andre områder, undtagen spanske statsborgere og indbyggere, ledsagere og deres nærmeste familiemedlemmer. Spanien tillader ikke indrejse for rejsende, der har været i Storbritannien, Brasilien og Sydafrika indtil tidligst den 16. marts, med undtagelse af spanske statsborgere og personer, der lovligt opholder sig i Spanien. Fra den 22. juli har rejsende fra Serbien ikke længere adgang til Spanien. Rejsende, der ankommer uden for EU, kan kun få adgang til følgende kategorier af rejsende: •Personer med bopæl i EU, Schengen-associerede stater, Andorra, Monaco, Vatikanet eller San Marino. •Indehavere af et visum til længerevarende ophold udstedt af et Schengen-medlem af en associeret stat, som rejser til dette land. •Sundhedspersonale, der kommer til Spanien for at arbejde. •Varer og transportpersonale i udøvelsen af deres hverv. •Diplomater, konsulater, internationale tjenestemænd, militært personel, civilbeskyttelse og medlemmer af humanitære organisationer i udøvelsen af deres hverv. •Studerende, der studerer i et af EU/Schengen-medlemsstaterne og har et passende visum eller en tilsvarende tilladelse og sygeforsikring. De kan rejse ind i landet 15 dage før deres studier påbegyndes. •Højt kvalificerede arbejdstagere, herunder deltagere i sportsbegivenheder på højt niveau, der finder sted i Spanien. •Rejser med familie af behørigt godkendte årsager. •Personer, der rejser af behørigt godkendte humanitære årsager og af alvorlige årsager. •Indbyggere i Australien, Canada, Georgien, Japan, New Zealand, Rwanda, Sydkorea, Thailand, Tunesien eller Uruguay, forudsat at de kommer direkte fra disse lande eller kun foretager internationale transit i lufthavne uden for disse lande.

Indrejsekrav

Fra den 23. november har alle rejsende (herunder børn) fra Albanien, Andorra, Argentina, Armenien, Aruba, Østrig, Bahrain, Belgien, Belize, Bosnien-Hercegovina, Bulgarien, Kap Verde, Colombia, Costa Rica, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Estland, Frankrig, Fransk Polynesien, Georgien, Tyskland, Gibraltar, Grækenland, Guam, Ungarn, Island, Irland, Italien, Jordan, Kuwait, Letland, Libanon, Libyen, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Moldova , Monaco, Marokko, Holland, Nordmakedonien, Norges, palæstinensisk territorium, Panama, Polen, Portugal, Puerto Rico, Rumænien, Rusland, San Marino, Serbien, Slovakiet, Slovenien, St.Martin, Sverige, Schweiz, Tunesien, UAE, Storbritannien, Ukraine og USA pligt til at fremlægge en lægeerklæring med et negativt COVID-19 TMA, LAMP eller PCR testresultat udstedt inden for 72 timer før ankomst, med undtagelse af rejsende, der ankommer fra Azorerne i Portugal Rogaland, More og Romsdal, Nordland, Viken, Innlandet, Vestfold og Telemark, Agder, Vestland, Trondelag eller Troms og Finnmarkin i Norge; Kitri, Ionia Nisia, Dytiki Ellada eller Sterea Ellada i Grækenland; Færøerne eller Grønland. Ved ankomsten kan der foretages stikprøvekontrol for at bekræfte, at rejsende har gennemgået en COVID-19 PCR-, TMA- eller LAMP-test og har reageret negativt. Der kan udstedes en minimumsbøde på 3.000 EUR til enhver, der ikke overholder reglerne. Rejsende skal også gennemgå en temperaturkontrol og en visuel helbredsundersøgelse. Fra den 14. november skal rejsende, der besøger De Kanariske Øer og er booket på et reguleret overnatningssted, fremvise en negativ COVID-19-test, som er taget senest 72 timer tidligere, når de tjekker ind på deres overnatningssted, downloade og aktivere Radar COVID-anmeldelses appen for ophold på alle dage på øerne. Børn under 7 år er fritaget for disse krav. De regionale myndigheder på Balearerne (Mallorca, Menorca, Ibiza, Formentera) har indført tre kontrolfaser for indenlandske ankommende til øerne med skib eller fly ud over dem, der gælder for internationale ankommende til Spanien. Alle turister, der ankommer fra eller via regioner i Spanien med en kumulativ forekomst af virusset på 150 tilfælde pr. 100.000 indbyggere eller derover, skal fremvise en negativ PCR eller TMA udført inden for 72 timer før ankomst. Der opkræves en bøde på op til 3.000 EUR for alle, der ankommer uden en gyldig test. Personer med begrundet rejseårsag skal udfylde en erklæring og foretage en antigentest ved ankomsten til lufthavnen eller havnen eller skal underkastes en 10-dages karantæne. Personer, der bor på Balearerne, skal have en PCR inden for 72 timer før deres ankomst, eller blive testet ved ankomsten eller gennemgå en 10-dages karantæne.

Karantænekrav

Rejsende er i øjeblikket ikke underlagt karantænekrav, medmindre de spanske myndigheder instruerer dem ved ankomsten til Spanien på grund af særlige omstændigheder.

Transitregler

Rejsende, der rejser gennem Spanien via en spansk lufthavn på vej til deres endelige bestemmelsessted, gælder ikke ovennævnte krav til PCR, TMA eller LAMP-test og sundhedskontrolformular for at komme ind i landet. De bør dog være rede til at dokumentere deres videre rejse, f.eks. flybilletter til deres endelige bestemmelsessted. De restriktioner, som Spanien har indført for passagerrejser fra Storbritannien fra den 22. december til 19. januar, kan også gælde for dem der rejser gennem Spanien til andre internationale rejsemål.

Alle andre oplysninger

Opholdstilladelser og D-visa der udløb mellem d. 14. december 2019 og 21. juni 2020, accepteres som indrejse.

Hvis du planlægger rejser til Spanien nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Spanien? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder
Malaga
Andalusien

Palacio de Deportes José María Martín Carpena
Fundación Picasso
Castillo de Gibralfaro
Estadio La Rosaleda
Estadio Ciudad de Málaga
Barcelona
Catalonien

La Rambla
Plaza Catalunya
Passeig de Gracia
Sagrada Família
Katedralen i Barcelona
Palma de Mallorca
Baleariske Øer

Palma Arena
Castell de Bellver
Parc de la Mar
Palma Cathedral
Llotja de Palma
Alicante
Valencia

Playa del Postiguet
Museo Arqueológico Provincial de Alicante
Pabellón Pedro Ferrándiz
Castillo de Santa Bárbara
Museum of Contemporary Arts
Madrid
Madrid

Parque Warner Madrid
Puerta del Sol
Plaza Mayor Madrid
Estadio del Bernabeu
Vicente Calderón Stadion
Las Palmas de Gran Canaria
Kanariske Øer

Estadio Gran Canaria
Museo Canario
Casa de Colón
Castillo de la Luz
Plaza de la Feria
Granadilla
Kanariske Øer

Aqualand Costa Adeje
Valencia
Valencia

City of Arts and Sciences
Estadi Ciutat de València
Stadium Mestalla
Valencia Cathedral
Pont de l'Exposició
Sevilla
Andalusien

Alcázar
Estadio Benito Villamarin
Palacio Municipal de Deportes San Pablo
Hospital de los Venerables
Estadio Ramón Sánchez-Pizjuán
Bilbao
Basque Country

Palacio Chávarri
Guggenheimmuseet i Bilbao
Basílica de Nuestra Señora de Begoña
Estadio San Mamés
Santiago Cathedral

Billige flybilletter til Spanien

Se de billigste flyrejser til Spanien fundet af momondos brugere i Danmark
Afgang Destination Bedste pris
Billund Barcelona 135 kr.
København Alicante 154 kr.
Aarhus Madrid 608 kr.
Aalborg Palma de Mallorca 651 kr.

Fly til Spanien

Når turen går med fly til Spanien så ender din rejse typisk i enten Barcelona, Madrid, Malaga eller på en af de spanske øer Mallorca og Las Palmas. Uanset hvilken del af landet, du ønsker at opleve, så kan du hele året rundt finde gode priser på flybilletter til disse populære destinationer. Ønsker du at udforske Spanien yderligere end blot et besøg til de større byer, så er der hurtige indenrigsfly til et utal af mindre lufthavne, heriblandt Sevilla, Lanzarote og Girona.

Er du til en kulturel storbyoplevelse har Barcelona og Madrid alt, hvad hjertet begærer. Fra den ikoniske katedral La Sagrada Familia til shopping i verdensklasse. Små intime tapas-restauranter er et af Spaniens varemærker – her finder du med sikkerhed noget for enhver smag, og en hel aften går hurtigt før man får set sig om. Malaga og Sevilla derimod byder på ægte romantisk idyl, og et prisleje hvor de fleste kan være med. Fra slutningen af det danske forår og frem til det tidlige efterår, i skolesommerferien samt i de varme måneder fra juni til august kan det godt forventes, at priserne på flybilletter til Spanien stiger.

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Spanien?

Du finder direkte afgange til Spanien med flyselskaber som Norwegian, Iberia og British Airways.

Hvilken årstid skal man rejse til Spanien?

Højsæsonen for rejser til Spanien er typisk mellem maj og september, hvor temperaturen ligger omkring de 30 grader med ganske lidt regn. Det er perfekt hvis du har en badeferie i tankerne. Til det formål har Spanien adskillige perler, både langs Costa del Sol, men naturligvis også på Tenerife eller Gran Canaria. Alicante er en populær destination for dem, som ønsker en perfekt blanding af sol og strand og natteliv, hvorimod Girona er mere afslappet og familievenlig.

Hvor lang tid tager det at rejse til Spanien?

Direkte flyrejser fra Danmark til Spanien har typisk en rejsetid på ca. 3 timer. Skal du med fly til f.eks. Gran Canaria eller Tenerife vil rejsetiden typisk ligge på lidt over 4 timer.

Kan man rejse til Spanien uden pas eller visum?

Når du er EU-statsborger er der ikke behov for at medbringe andet end pas når ved indrejse til Spanien.


Populære ruter til Spanien

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra Billund til Barcelona
Korteste rejsetid
2t. 40min.
Laveste pris
136 kr.
Fly fra København til Alicante
Korteste rejsetid
3t. 20min.
Laveste pris
154 kr.
Fly fra Aarhus til Madrid
Korteste rejsetid
6t. 45min.
Laveste pris
608 kr.
Fly fra Aalborg til Palma de Mallorca
Korteste rejsetid
3t. 05min.
Laveste pris
651 kr.
Fly fra Malmø til Malaga
Korteste rejsetid
23t. 25min.
Laveste pris
3.236 kr.
Fly fra Caracas til Madrid
Korteste rejsetid
8t. 35min.
Laveste pris
4.783 kr.
Fly fra Mexico City til Madrid
Korteste rejsetid
11t. 10min.
Laveste pris
5.981 kr.
Fly fra Santa Cruz til Madrid
Korteste rejsetid
11t. 25min.
Laveste pris
7.368 kr.
Vis flere

Flyrejser Europa Spanien
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class