Find billige fly til Storbritannien fra 226 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 9.12
lør. 16.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Storbritannien

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Storbritannien

Bedste pris på enkeltbillet

226 kr.

Bedste pris på returbillet

301 kr.

Hurtigste flyvetid

1t. 40min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Storbritannien fra Danmark i de seneste 72 timer er 226 kr. (København Kastrup til London Gatwick).
Den bedste pris på en returbillet til Storbritannien fra Danmark i de seneste 72 timer er 301 kr. (København Kastrup til London-Stansted).
Det hurtigste fly til Storbritannien fra Danmark tager 1t. 40min. (Billund til London-Stansted).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Storbritannien, herunder British Airways, Norwegian og Ryanair.

Indsigter og trends for flyrejser til Storbritannien

Få indsigter om din flyrejse til Storbritannien, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvad er det billigste fly til Storbritannien?

Den bedste pris fundet på momondo for fly til Storbritannien er:
73 kr. pr. person med Ryanair
104 kr. pr. person med Ryanair UK
226 kr. pr. person med British Airways
Se priser fra:

Hvilke byer er det mest populært at rejse til i Storbritannien?

Nogle af verdens mest besøgte byer ligger i Storbritannien. Den mest populære by at rejse til i Storbritannien er London, som momondo-brugere vælger som deres rejsedestination 76% oftere end andre byer. De næstmest populære byer i Storbritannien er Manchester og Edinburgh.

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Storbritannien?

Det tager i gennemsnit 2t at flyve fra Danmark til Storbritannien, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til London Heathrow (den mest populære lufthavn i Storbritannien). Hvis du flyver fra Billund til London Heathrow, tager det omkring 1t. 40min..

Hvilke flyselskaber flyver til Storbritannien?

Der er 11 flyselskaber, der flyver til Storbritannien regelmæssigt, men Ryanair, Scandinavian Airlines og Norwegian er de mest populære blandt vores brugere. I det seneste år søgte 48% af dem, der søgte efter fly til Storbritannien, at rejse med Ryanair, hvilket gør dette flyselskab til det foretrukne valg blandt momondos rejsende.

De billigste fly til byer i Storbritannien

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Storbritannien fra Danmark
London
London

Bedste tidspunkt at flyve til Storbritannien

Når du booker et fly til Storbritannien, skal du huske, at priserne varierer afhængigt af hvilken by og lufthavn, du vil flyve til, samt hvilken måned, du rejser.

Mest populære by i Storbritannien

76% af momondo-brugere, der flyver til Storbritannien, vælger ofte at lande i London. Gennemsnitsprisen for fly til London er 566 kr..


Brugbar information om dit fly til Storbritannien

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Storbritannien

Hvilke populære vartegn er der i Storbritannien?

Hvilken lufthavn er det bedst at lande i for at besøge Olympia?

På besøg til Olympia i London, er den nærmeste lufthavn London Heathrow Lufthavn.

Hvad er den mest populære lufthavn i Storbritannien at flyve til?

Hvor meget koster fly til Storbritannien?

Prisen for at flyve til Storbritannien varierer på grund af forskellige faktorer, men du kan forvente at finde priser så lave som 86 kr. eller så høje som 21.142 kr.. Baseret på de seneste data om flypriser har vi fundet ud af, at en billet til Storbritannien for 1.226 kr. eller mindre er et godt tilbud, mens 2.151 kr. er den gennemsnitlige pris.

Hvilken ugedag er den bedste at flyve til Storbritannien?

Den bedste dag på ugen at flyve til Storbritannien er lørdag, da priserne er lavest. Du kan også overveje at flyve ud på en onsdag, da denne dag også har tendens til at være billigere. søndag er omvendt den dyreste dag at flyve til Storbritannien.

Hvor er det billigst at flyve til i Storbritannien?

Hvis du skal til Storbritannien, så overvej at flyve til London Heathrow lufthavn i London for at få de bedste tilbud men en gennemsnitspris på 86 kr.. Alternativt ligger Edinburgh Turnhouse lufthavn i Edinburgh på en tæt andenplads, når det kommer til billige fly til Storbritannien med en gennemsnitspris på 88 kr..

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Storbritannien?

Priser for fly til Storbritannien opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Storbritannien?

Fra december 2023 er der 15 udbydere at vælge mellem for fly til Storbritannien.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Storbritannien?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Storbritannien hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Storbritannien?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Storbritannien rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Storbritannien. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


De seneste flyrejser fundet til populære byer i Storbritannien

Find fly til disse populære byer i Storbritannien fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Storbritannien

Se de billigste flyrejser til Storbritannien fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
AalborgLondon1t. 45min.219 kr.
BillundLondon1t. 35min.226 kr.
KøbenhavnLondon1t. 50min.294 kr.
KøbenhavnManchester1t. 50min.329 kr.
AarhusLondon1t. 45min.329 kr.
KøbenhavnEdinburgh1t. 50min.500 kr.
KøbenhavnBristol2t. 05min.527 kr.
BillundEdinburgh1t. 40min.554 kr.
KøbenhavnLeeds2t. 05min.780 kr.
KøbenhavnBirmingham2t. 00min.808 kr.
KøbenhavnNewcastle upon Tyne1t. 55min.842 kr.
KøbenhavnGlasgow4t. 45min.904 kr.
BillundManchester1t. 40min.917 kr.
BillundGlasgow13t. 15min.1.136 kr.
BillundBirmingham3t. 55min.1.397 kr.
KøbenhavnBelfast5t. 45min.1.492 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Storbritannien

Hvilke populære events finder sted i Storbritannien?

Har du fundet et forrygende flytilbud til Storbritannien, er det bare med at kaste dig ud i alt det, du kan opleve på de britiske øer. Du kan for eksempel besøge The Edinburgh Festival, som i virkeligheden er fire eller fem festivaler i én: en bogfestival, en kunstfestival, en international festival, og så er der The Fringe, som har comedy, teater og musik fra både professionelle og amatører. Det finder sted hvert år i august og varer det meste af måneden. Er du i stedet i London, har du hvert år mulighed for at se og lytte til The Proms, som er en af verdens allerstørste events med klassisk musik. Det strækker sig over mange uger og løber hen over august måned typisk med begyndelse i slutningen af juli og med afslutning ind i september. I slutningen af juni måned kan du få en ordentlig en på opleveren, når Glastonbury, som er Englands største musikfestival, bliver afviklet. Over fem dage får den gas i Somerset med et virvar af verdens allerbedste kunstnere blandet med lokale og internationale håbefulde aspiranter.

Er Storbritannien kendt for bestemte kulinariske traditioner?

Nogle af verdens allerbedste restauranter ligger i Storbritannien, men den lokale madkultur får alt for sjældent den opmærksomhed, den fortjener. For eksempel kan du nyde specialiteten fish ’n’ chips, som er den ultimative takeaway-oplevelse, når den bare nydes på farten eller som opvarmning til en fodboldkamp. The Bay Fish & Chips i Stonehaven syd for skotske Aberdeen er bredt anerkendt for at have noget af landets allerbedste fish ’n’ chips. Når du alligevel er på de kanter, kan du også kaste dig over en mættende omgang haggis, som er skotternes nationalspise. Forestil dig en slags krydret grødbudding, så har du en idé om, hvad det er. I Skotland elsker de det, for det er et stabilt, ærligt og mættende måltid, der endda ofte tilberedes med fårelunger, og de er glade for deres får i Skotland. Apropos får, dem har de også rigeligt af i Wales, men her spiser de nu hellere kanin i deres nationalret Welsh Rarebit. Og ja, det er kanin med smeltet ost og krydret med stærk sauce, sennep og et skvæt Guinness.

Hvad kan du opleve i Storbritannien?

Hopper du på et fly til Storbritannien, venter der mange store oplevelser. I Englands hovedstad London kan du se en fodboldkamp fra verdens mest pengestærke liga, Premier League, eller du kan besøge Buckingham Palace og den engelske dronning. Hvis du er historisk interesseret, kan du lægge vejen forbi Stonehenge og slå et smut om Stratford Upon Avon og se, hvor William Shakespeare holdt til, da han skrev sine mange fantastiske historier. I Belfast i Nordirland kan du besøge Titanic-museet, der ligger præcis dér, hvor det berømte og tragiske skib blev bygget. Ud over alle de historiske facts og minder kan du genskabe dit eget Leo og Kate-øjeblik i stævnen af skibet og få et billede som evigt minde. Du kan også drage til Liverpool og besøge museet The Beatles Story, som er en interaktiv fortælling om gruppens allerførste møde og bandets lange karriere. Endelig kan du også tage til det skotske højland og besøge Loch Ness. Måske får du endda et glimt af ”Nessie”, det berømte uhyre, og ellers kan du nyde den storslåede natur og spadsere rundt for at se på de mange slotte eller sejle en tur på søen.

Hvilke dokumenter er påkrævet for at besøge Storbritannien?

Som dansker skal du have et gyldigt pas, hvis du vil rejse ind i Storbritannien. Og passet skal være gyldigt under hele dit ophold. Bliver du maksimalt 180 dage i Storbritannien, behøver du ikke visum, men det skal du altså både søge om og have, hvis du vil blive længere end 180 dage.


Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Storbritannien

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Storbritannien?

    Søg tilbud på fly til Storbritannien. Ud fra hvert af dine resultater kan du vælge at oprette en Prisagent.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Storbritannien med momondo?

    Med "Prisprognose" kan du finde ud af i hvor god tid, du skal booke dit fly. Uanset om du vil spare penge på din rejse ved at booke på en særlig ugedag eller et specifikt tidspunkt, giver vi dig nyttig information om det ideelle tidspunkt at booke på. Vores "Priskalender" viser dig et hurtigt overblik over, hvornår du skal booke din rejse for at få en lavere pris. Ved at oprette "Prisagenter" kan du holde dig opdateret om prisændringer og booke dit fly på det rette tidspunkt. Søg ud fra dit budget og din ønskede rejsedestination med funktionen "Explore". Uanset om du leder efter idéer til dit næste rejseeventyr eller sparetips, er vores blog "Discover" et genialt sted at starte.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    Vi indhenter vores priser fra mere end 700 interne konkurrenter inden for flybranchen og online rejsebureauer. Vi opererer på over 30 markeder verden over for at kunne give dig flest mulige rejsemuligheder.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Storbritannien?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Kan jeg finde fly til Storbritannien med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Storbritannien, som overholder denne regel.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Storbritannien?

Når alle potentielle fly til Storbritannien vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Storbritannien lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan spore priser på fly til Storbritannien og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Storbritannien på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.