Find billige flybilletter til Cork

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
søn. 29.5
søn. 5.6

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Cork

Find de billigste fly til disse Cork-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Cork

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Cork

København (CPH) til Cork (ORK)

Fly til Cork ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Cork Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 1.565 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL CORK FRA KØBENHAVNnovember16% billigereAt flyve fra København til Cork ​​koster i gennemsnit blot 1.314 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL CORK FRA KØBENHAVNjuni21% dyrereDet koster cirka 1.887 kr. at flyve til Cork ​​fra København i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL CORK FRA KØBENHAVNoktober506% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Cork fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Cork?

Du kan flyve til Cork Intl. (ORK) i Irland fra flere danske lufthavne. For eksempel fra Billund (BIL) i Jylland eller Københavns Lufthavn (CPH) i Kastrup. Får du et Cork flytilbud skal du ikke regne med at du kan flyve direkte til Cork. Du skal nemlig mellemlande en til to gange undervejs. Flyver du fra Billund til Cork kan du flyve med KLM og mellemlande i Amsterdam (AMS). Her varer de hurtigste flyvninger cirka fem timer. Vil du hellere flyve fra København (CPH) kan du for eksempel flyve med Ryanair og EasyJet og mellemlande undervejs i Liverpool John Lennon Lufthavn (LPL). Det tager omtrent ni timer med en enkel mellemlanding, alt efter hvilke flybilletter du køber.

Har du ikke lyst til at mellemlande på din rejse til Cork, Irland, så er det heldigvis muligt at foretage flyrejser fra flere lufthavne i Danmark til flere irske byer i nærheden af Cork. For eksempel har du mulighed for at flyve direkte fra Billund Lufthavn (BIL) til Dublin (DUB). Herefter skal du så selv sørge for at komme videre fra Dublin til Cork, som ligger i Sydirland. Alternativt kan du flyve fra Københavns Lufthavn til Dublin, men din flyvetid bliver en anelse længere end fra Billund. Et andet alternativ i forhold til at lande i Cork Airport, er at flyve til Shannon Airport (SNN) og derfra tage videre. Du kan dog ikke flyve direkte til Shannon, og du skal regne med i hvert fald ét enkelt stop i for eksempel London Gatwick (LGW). Til gengæld ligger Shannon tættere på Cork end Dublin.

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Cork fra London for 87 kr.. Det er 94% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Cork. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Cork fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Den billigste måned at flyve til Cork fra Danmark er i november. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.314 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i november, kan du booke flyrejser til Cork fra Danmark i september i stedet. Fly til Cork i september, selvom de ikke er helt så billige som dem i november, har stadig kun et gennemsnit på omkring 1.335 kr..

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Cork er 59 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 1.565 kr..

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Cork er på en onsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 1.554 kr.. Hvis du rejser ud på en søndag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Cork for omkring 2.801 kr..

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Cork på er om formiddagen. Fly fra Danmark til Cork på dette tidspunkt kan findes helt ned til 950 kr.. Fly om morgenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 2.162 kr..

Rejsende, som flyver til Cork, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Milltown (Kerry) Kerry (79 km fra Cork centrum), Lufthavn: Shannon (94 km fra Cork centrum), Lufthavn: Waterford (100 km fra Cork centrum) eller Lufthavn: Galway (159 km fra fra Cork centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Waterford for 890 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Hvilke flyselskaber flyver til Cork?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Cork

Hvilke flyselskaber flyver til Cork?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Cork fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er KLM, Ryanair, Air France og British Airways. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Cork, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

KLM-fly til Cork

14 KLM-fly flyver til Cork i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Amsterdam Schiphol til Cork, der er den mest populære rute, som KLM har til Cork. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste KLM-fly til Cork, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 1.047 kr. og afgik fra Aalborg. KLM er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 7,8/10 af 121 af vores brugere.

Air France-fly til Cork

Air France (7,8/10, 142 anmeldelser) er også et populært valg for fly til Cork med tilbud fra helt ned til 1.419 kr. retur fra København Kastrup. Med 5 Air France-fly til Cork om ugen i gennemsnit kan priserne variere betydeligt alt efter afrejsested og efterspørgsel.


Lufthavne i nærheden af Cork

Neden for finder du alle lufthavne i Cork samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du fra lufthavnen ind til centrum af Cork?

Det er forholdsvist nemt at komme fra Cork Lufthavn (ORK) og ind til centrum af Cork med bus. Du kan tage bus Eirann 226 og 226A ind mod byen. Det tager omtrent 20 minutter og bussen kører til Parnell Place Bus Station, hvorfra du kan komme videre med bus til andre dele af Irland. Alle busser holder lige uden for terminalbygningen, og du kan købe billet direkte ved chaufføren. Foretrækker du andre transportmidler, så er det heldigvis ganske nemt at praje en taxi. De holder også lige uden for terminalbygningen og kan køre dig direkte ind til byen eller til Kent Station, hvor du har mulighed for at tage toget videre til andre dele af Irland.


Visumkrav for Cork

Cork ligger i Irland, som er medlem af EU, så du har ikke brug for visum, når du rejser dertil fra Danmark. Du skal dog altid have dit pas med, når du rejser med fly - også selv om det er til et andet EU land.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Cork


De bedste oplevelser og seværdigheder i Cork

Cork er Irlands tredjestørste by og ligger på bredden af floden Lee. Med byens smukke beliggenhed og byens rige historiske og kulturelle liv, er det oplagt at gå på opdagelse i byen til fods. Tag for eksempel på en af de mange guidede ture, som udbydes. Cork byder også på flere interessante museer. Udforsk for eksempel livet i Cork i gamle dage inden og uden for fængselsmurene i Cork City Baol, hvor historien bliver ledsaget af livagtige voksfigurer. Du finder Cork Public Museum i udkanten af Fitzgerald Park. Her kan du lære mere om Corks historie gennem tiden, fra oldtiden og til nu. Bagefter kan du med fordel nyde den smukke grønne park, som ligger op ad floden. Når du bliver sulten kan du besøge The English Market. Det er et gammelt og traditionsrigt marked, hvor du kan købe alt fra frisk fisk til street food og tøj.


Find billige flybilletter til andre byer i Irland

Irland er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Cork. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Cork med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når alle potentielle fly til Cork vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Cork, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Cork spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.