Find billige fly til Cork

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 5.12
tir. 12.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Cork

Få indsigter om din flyrejse til Cork, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Cork?

Den billigste måned at flyve til Cork fra Danmark er i marts. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.091 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i marts, kan du booke flyrejser til Cork fra Danmark i maj i stedet. Fly til Cork i maj, selvom de ikke er helt så billige som dem i marts, har stadig kun et gennemsnit på omkring 1.173 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Cork på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Cork er på en tirsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 1.093 kr.. Hvis du rejser ud på en søndag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Cork for omkring 3.507 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Cork?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Cork på er om eftermiddagen. Fly fra Danmark til Cork på dette tidspunkt kan findes helt ned til 966 kr.. Fly om aftenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 2.523 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Cork?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Cork du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 5t. 15min. at flyve fra København Kastrup til Shannon. På den anden side tager det i gennemsnit at flyve fra Billund til Shannon. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Cork?

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Cork er 7 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 1.871 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Cork

Find de billigste fly til disse Cork-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Cork

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Cork

København (CPH) til Shannon (SNN)

Fly til Cork ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Shannon, hvor den gennemsnitlige pris er 1.373 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL CORK FRA KØBENHAVNmarts42% billigereAt flyve fra København til Cork ​​koster i gennemsnit blot 1.091 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL CORK FRA KØBENHAVNjuli53% dyrereDet koster cirka 2.872 kr. at flyve til Cork ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL CORK FRA KØBENHAVNaugust283% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Cork fra København i august end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Cork

Hvor lang tid tager det at flyve til Cork?

Du kan flyve til Cork Intl. (ORK) i Irland fra flere danske lufthavne. For eksempel fra Billund (BIL) i Jylland eller Københavns Lufthavn (CPH) i Kastrup. Får du et Cork flytilbud skal du ikke regne med at du kan flyve direkte til Cork. Du skal nemlig mellemlande en til to gange undervejs. Flyver du fra Billund til Cork kan du flyve med KLM og mellemlande i Amsterdam (AMS). Her varer de hurtigste flyvninger cirka fem timer. Vil du hellere flyve fra København (CPH) kan du for eksempel flyve med Ryanair og EasyJet og mellemlande undervejs i Liverpool John Lennon Lufthavn (LPL). Det tager omtrent ni timer med en enkel mellemlanding, alt efter hvilke flybilletter du køber.

Hvorfra kan du flyve direkte til Cork?

Har du ikke lyst til at mellemlande på din rejse til Cork, Irland, så er det heldigvis muligt at foretage flyrejser fra flere lufthavne i Danmark til flere irske byer i nærheden af Cork. For eksempel har du mulighed for at flyve direkte fra Billund Lufthavn (BIL) til Dublin (DUB). Herefter skal du så selv sørge for at komme videre fra Dublin til Cork, som ligger i Sydirland. Alternativt kan du flyve fra Københavns Lufthavn til Dublin, men din flyvetid bliver en anelse længere end fra Billund. Et andet alternativ i forhold til at lande i Cork Airport, er at flyve til Shannon Airport (SNN) og derfra tage videre. Du kan dog ikke flyve direkte til Shannon, og du skal regne med i hvert fald ét enkelt stop i for eksempel London Gatwick (LGW). Til gengæld ligger Shannon tættere på Cork end Dublin.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Cork?

Rejsende, som flyver til Cork, kan måske finde bedre priser til Milltown (Kerry) Kerry Lufthavn (79 km fra Cork centrum), Shannon Lufthavn (94 km fra Cork centrum), Waterford Lufthavn (100 km fra Cork centrum) eller Galway Lufthavn (159 km fra fra Cork centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Cork Intl Lufthavn?

Priser for fly til Cork Intl Lufthavn blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Cork Intl Lufthavn?

Fra november 2023 er der 3 udbydere at vælge mellem for fly til Cork Intl Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Cork Intl Lufthavn?

Et barn, der rejser alene, skal have en minimumsalder på fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Cork Intl Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Cork Intl Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Cork Intl Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Cork Intl Lufthavn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Visumkrav for Cork

Har jeg brug for pas eller visa for at besøge Cork?

Cork ligger i Irland, som er medlem af EU, så du har ikke brug for visum, når du rejser dertil fra Danmark. Du skal dog altid have dit pas med, når du rejser med fly - også selv om det er til et andet EU land.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Cork

Hvad kan du se og opleve i Cork?

Cork er Irlands tredjestørste by og ligger på bredden af floden Lee. Med byens smukke beliggenhed og byens rige historiske og kulturelle liv, er det oplagt at gå på opdagelse i byen til fods. Tag for eksempel på en af de mange guidede ture, som udbydes. Cork byder også på flere interessante museer. Udforsk for eksempel livet i Cork i gamle dage inden og uden for fængselsmurene i Cork City Baol, hvor historien bliver ledsaget af livagtige voksfigurer. Du finder Cork Public Museum i udkanten af Fitzgerald Park. Her kan du lære mere om Corks historie gennem tiden, fra oldtiden og til nu. Bagefter kan du med fordel nyde den smukke grønne park, som ligger op ad floden. Når du bliver sulten kan du besøge The English Market. Det er et gammelt og traditionsrigt marked, hvor du kan købe alt fra frisk fisk til street food og tøj.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Cork?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Cork. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Kan jeg finde fly til Cork med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Cork med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Cork?

Når alle potentielle fly til Cork vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Cork lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Cork, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Cork spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Cork på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.