Find billige fly til Shannon

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tor. 8.12
tor. 15.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Shannon

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Shannon

Bedste pris på enkeltbillet

522 kr.

Hurtigste flyvetid

10t. 00min.

Betjenes af

1 flyselskab
Den bedste pris på en enkeltbillet til Shannon fra Danmark i de seneste 72 timer er 522 kr. (København Kastrup til Shannon).
Det hurtigste fly til Shannon fra Danmark tager 10t. 00min. (København Kastrup til Shannon).
Der er 1 flyselskab, som flyver til Shannon, herunder Ryanair.

Indsigter og trends for flyrejser til Shannon

Få indsigter om din flyrejse til Shannon, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Shannon?

Den billigste måned at flyve til Shannon fra Danmark er i januar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 571 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan rejse til Shannon i januar, så rejs fra Danmark i marts, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 811 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Shannon?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Shannon, lå på 207 kr./pr. person fra Wrocław, hvilket er 86% billigere end gennemsnitsflyprisen til Shannon. Hvis du vil finde de billigste priser til Shannon fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Shannon på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Shannon er på en tirsdag hvor priserne kan findes helt ned til 1.207 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en mandag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 2.112 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Shannon.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Shannon?

Ifølge vores data er om eftermiddagen den billigste dag at flyve til Shannon på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Shannon om eftermiddagen helt ned til 1.395 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Den dyreste tid på dagen at rejse til Shannon på, er derimod om formiddagen, hvor priserne ligger på omkring 2.233 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Shannon?

Rejsetiden fra Danmark til Shannon varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til Shannon (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 15t. 10min.. En anden populær rute fra Danmark til Shannon er at flyve fra Billund til Shannon, hvilket tager ca. . Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Shannon

Find de billigste fly til disse Shannon-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Shannon

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Shannon

Aarhus (AAR) til Cork (ORK)

Fly til Shannon ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra Aarhus til Cork Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 1.216 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SHANNON FRA KØBENHAVNjanuar64% billigereAt flyve fra København til Shannon ​​koster i gennemsnit blot 571 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SHANNON FRA KØBENHAVNjuni74% dyrereDet koster cirka 2.765 kr. at flyve til Shannon ​​fra København i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SHANNON FRA KØBENHAVNdecember186% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Shannon fra København i december end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Shannon

Lufthavn: Galway, Lufthavn: Milltown (Kerry) Kerry, Lufthavn: Cork Intl, Lufthavn: Waterford eller Lufthavn: Knock Intl kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Shannon.

Med en gennemsnitspris på 898 kr. pr. person er Lufthavn: Waterford den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Shannon. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Gode tilbud på fly til Shannon

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Shannon fundet af momondos brugere for nylig
British Airways
CPHKøbenhavn Kastrup
15t. 10min.
SNNShannon

Find de billigste enkeltbilletter til Shannon

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Shannon, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Flere flyselskaber
19. apr.
CPH04:00København Kastrup
10t. 00min.
1 stop
SNN14:00Shannon
Ryanair
23. dec.
CPH04:45København Kastrup
26t. 55min.
1 stop
SNN07:40Shannon
Flere flyselskaber
19. apr.
CPH18:05København Kastrup
25t. 20min.
2 stop
SNN19:25Shannon

Andre kabineklasser på fly til Shannon

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Shannon

Hvilke flyselskaber flyver til Shannon?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Shannon

Hvilke flyselskaber flyver til Shannon?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Shannon fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Ryanair, KLM, British Airways og Air France. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Shannon, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

British Airways-fly til Shannon

British Airways flyver omkring 19 fly til Shannon om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra London Heathrow, hvor det bedste tilbud på en returrejse med British Airways var på 2.206 kr. (København Kastrup til Shannon). Brugerne har bedømt British Airways med 6,5/10 i over 1.104 anmeldelser på momondo.


Populære fly til Shannon

Find dine flybilletter til Shannon blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Shannon
Hurtigste flyvetid15t. 10min.
Laveste pris1.411 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Shannon


Find billige flybilletter til andre byer i Irland

Irland er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Shannon på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Shannon, der passer dig bedst.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Shannon med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når alle potentielle fly til Shannon vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Shannon lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Shannon og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.