Find billige fly til Tanzania fra 3.265 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 9.12
lør. 16.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Tanzania

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Tanzania

Bedste pris på returbillet

3.265 kr.

Hurtigste flyvetid

11t. 35min.

Betjenes af

4 flyselskaber
Den bedste pris på en returbillet til Tanzania fra Danmark i de seneste 72 timer er 3.265 kr. (København Kastrup til Dar es-Salaam Dar Es Salaam Intl).
Det hurtigste fly til Tanzania fra Danmark tager 11t. 35min. (København Kastrup til Dar es-Salaam Dar Es Salaam Intl).
Der er 4 flyselskaber, som flyver til Tanzania, herunder KLM, Turkish Airlines og Egypt Air.

Indsigter og trends for flyrejser til Tanzania

Få indsigter om din flyrejse til Tanzania, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilke byer er det mest populært at rejse til i Tanzania?

Tanzania er fuld af interessante byer, du kan besøge, hvis du har lyst til at tage på en tur rundt i landet. For størstedelen af ​​vores brugere (64%) er Zanzibar by den by, de helst vil besøge, og de næstmest populære byer i Tanzania er Dar es-Salaam og Arusha.

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Tanzania?

Rejsetiden fra Danmark til Tanzania varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til Zanzibar by Kisauni (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 14t. 45min.. En anden populær rute fra Danmark til Tanzania er at flyve fra Billund til Zanzibar by Kisauni, hvilket tager ca. 19t. 20min.. Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

Hvilke flyselskaber flyver til Tanzania?

Der er i alt 15 flyselskaber, der flyver til Tanzania, hvor Kenya Airways er den mest populære mulighed. Omkring 35% af dem, der flyver til Tanzania, vælger at flyve med Kenya Airways. Hvis du ikke kan finde billetter med Kenya Airways, er Turkish Airlines og KLM også populære flyselskaber at flyve med.

De billigste fly til byer i Tanzania

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Tanzania fra Danmark
Zanzibar by
Zanzibar by

Brugbar information om dit fly til Tanzania

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Tanzania

Hvad er det billigste fly til Tanzania?

Den bedste pris fundet på momondo for fly til Tanzania er:
291 kr. pr. person med Air Tanzania
316 kr. pr. person med Precision Air
327 kr. pr. person med Flightlink

Hvad er den mest populære lufthavn i Tanzania at flyve til?

Hvilken ugedag er den bedste at flyve til Tanzania?

Overvej at bestille fly til Tanzania på en onsdag, som er den billigste dag i ugen. Du vil også opdage, at det er billigt at flyve på en mandag. Prøv at undgå at bestille fly til Tanzania på en søndag, som har tendens til at være den dyreste dag i ugen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Tanzania?

Priser for fly til Tanzania opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Tanzania?

Fra december 2023 er der 23 udbydere at vælge mellem for fly til Tanzania.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Tanzania?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Tanzania hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Tanzania?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Tanzania kan variere baseret på din rute og personlige situation. Generelt bør du have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst. Vi anbefaler altid, at du beder om råd hos dit flyselskab eller hos en betroet tredjepart som IATA.


De seneste flyrejser fundet til populære byer i Tanzania

Find fly til disse populære byer i Tanzania fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Tanzania

Se de billigste flyrejser til Tanzania fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnDar es-Salaam11t. 50min.4.415 kr.
BillundZanzibar by19t. 20min.4.422 kr.
KøbenhavnZanzibar by14t. 55min.4.422 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Tanzania

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Tanzania?

På nuværende tidspunkt er der ingen flyselskaber, der tilbyder rejser med direkte fly til Tanzania fra Danmark. Der er derimod mange selskaber, som tilbyder rejser med én eller flere mellemlandinger fra eksempelvis Københavns Lufthavn, hvad enten det er Kenya Airways, Qatar Airways, KLM, Air France og mange andre.

Hvor lang tid tager det at flyve til Tanzania?

En af de hurtigste ruter fra eksempelvis Københavns Lufthavn til Dar es-Salaam tager ca. 13 timer med et enkelt stop undervejs. Du kan ofte finde billigere flybilletter ved at vælge en afgang med lang rejsetid samt med mere end én mellemlanding. En rejse fra Billund Lufthavn til Zanzibar kan til sammenligning klares på ca. 14 timer.

Kan man rejse til Tanzania uden pas eller visum?

Danske statsborgere har visumpligt på rejser til Tanzania. Du modtager dit visum som et stempel i passet ved indrejse, og det er gyldigt i tre måneder. Dit pas skal desuden være gyldigt i mindst seks måneder efter rejsens start samt indeholde blanke sider med plads til stemplet.


Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Tanzania

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Tanzania?

    Find fordelagtige priser med momondos Prisagenter ved først at søge efter fly til Tanzania. Flytilbud bliver vist som de nuværende tilgængelige priser, der kan ændre sig over tid. Herfra kan du oprette en Prisagent for din rute ved at slå funktionen til.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Tanzania med momondo?

    Brug vores værktøj "Priskalender" til at se de rejsedage, det bedst kan betale sig at flyve tur-retur på din rejse. Vores "Prisprognose"-værktøj bruger AI-teknologi til at forudsige, om du skal købe billet nu eller vente med at booke til priserne potentielt bliver billigere. Explore viser dig alle flymuligheder fra en by eller lufthavn, så du kan skræddersy dit helt eget eventyr. Bloggen Discover giver desuden værdifulde tips til, hvordan du kan spare penge, når du skal booke din rejse. Har du søgt på et fly, kan du oprette "Prisagenter" for at spore priser for din ønskede flyrejse, så du kan booke fly på det helt rigtige tidspunkt.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    Vi viser dig tilbud fra mere end 700 konkurrenter med ét klik. Med muligheder inden for flyselskaber og online rejsebureauer fra vores 30 internationale markeder, giver vi dig en bred vifte af tilbud, så du kan skræddersy din rejse.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Tanzania?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Kan jeg finde fly til Tanzania med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Tanzania med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Tanzania?

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Tanzania ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Tanzania lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Tanzania, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Tanzania spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Tanzania på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.