Find billige fly til Tanzania

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 5.7
tir. 12.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Tanzania

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Tanzania

Bedste pris på enkeltbillet

2.883 kr.

Bedste pris på returbillet

3.160 kr.

Hurtigste flyvetid

12t. 40min.

Betjenes af

3 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Tanzania fra Danmark i de seneste 72 timer er 2.883 kr. (København Kastrup til Zanzibar by Kisauni).
Den bedste pris på en returbillet til Tanzania fra Danmark i de seneste 72 timer er 3.160 kr. (Billund til Zanzibar by Kisauni).
Det hurtigste fly til Tanzania fra Danmark tager 12t. 40min. (København Kastrup til Zanzibar by Kisauni).
Der er 3 flyselskaber, som flyver til Tanzania, herunder Air France, Turkish Airlines og Kenya Airways.

De billigste fly til byer i Tanzania

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Tanzania fra Danmark
Zanzibar by
Zanzibar by

Brugbar information om dit fly til Tanzania

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Tanzania

Den bedste pris fundet på momondo for fly til Tanzania er:
160 kr. pr. person med Qatar Airways
282 kr. pr. person med Air Tanzania
342 kr. pr. person med Coastal

Rejsetiden fra Danmark til Tanzania varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til Zanzibar by Kisauni (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 15t. 10min.. En anden populær rute fra Danmark til Tanzania er at flyve fra Billund til Zanzibar by Kisauni, hvilket tager ca. 26t. 20min.. Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

Fly til Tanzania kan fås så billigt som 2.601 kr. pr. billet. Vores brugere har dog en tendens til at finde flybilletter til Tanzania for omkring 8.956 kr. i gennemsnit. Hvis du leder efter et godt tilbud på dit fly til Tanzania, bør du overveje at bestille, hvis du finder noget til 8.431 kr. eller mindre.

Overvej at bestille fly til Tanzania på en torsdag, som er den billigste dag i ugen. Du vil også opdage, at det er billigt at flyve på en søndag. Prøv at undgå at bestille fly til Tanzania på en lørdag, som har tendens til at være den dyreste dag i ugen.De seneste flyrejser fundet til populære byer i Tanzania

Find fly til disse populære byer i Tanzania fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Tanzania

Se de billigste flyrejser til Tanzania fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
BillundZanzibar by26t. 20min.3.160 kr.
KøbenhavnZanzibar by15t. 10min.3.217 kr.
KøbenhavnDar es-Salaam15t. 10min.4.121 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Tanzania

På nuværende tidspunkt er der ingen flyselskaber, der tilbyder rejser med direkte fly til Tanzania fra Danmark. Der er derimod mange selskaber, som tilbyder rejser med én eller flere mellemlandinger fra eksempelvis Københavns Lufthavn, hvad enten det er Kenya Airways, Qatar Airways, KLM, Air France og mange andre.

En af de hurtigste ruter fra eksempelvis Københavns Lufthavn til Dar es-Salaam tager ca. 13 timer med et enkelt stop undervejs. Du kan ofte finde billigere flybilletter ved at vælge en afgang med lang rejsetid samt med mere end én mellemlanding. En rejse fra Billund Lufthavn til Zanzibar kan til sammenligning klares på ca. 14 timer.

Danske statsborgere har visumpligt på rejser til Tanzania. Du modtager dit visum som et stempel i passet ved indrejse, og det er gyldigt i tre måneder. Dit pas skal desuden være gyldigt i mindst seks måneder efter rejsens start samt indeholde blanke sider med plads til stemplet.


Populære ruter til Tanzania

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Zanzibar by
Hurtigste flyvetid15t. 10min.
Laveste pris3.217 kr.
Fly fra Billund til Zanzibar by
Hurtigste flyvetid26t. 20min.
Laveste pris3.160 kr.
Fly fra København til Dar es-Salaam
Hurtigste flyvetid15t. 10min.
Laveste pris4.121 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Tanzania


Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Tanzania med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Tanzania ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Tanzania, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Tanzania spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.