Fly Afrika Tanzania

Find billige fly til Tanzania

fre.. 27.3.
fre.. 3.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

De billigste fly til byer i Tanzania

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Tanzania

Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Tanzania? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder
Zanzibar by
House of Wonders
Jozani Forest
Stone Town Beach
Livingstone's House
Changuu Island
Dar es-Salaam
Ilala Market
Dar-es-Salaam Zoo
Kunduchi Water Park
Little Theatre
Nyumba ya Sanaa
Iringa
Ruaha National Park
Dodoma
Dodoma Cathedral

Billige flybilletter til Tanzania

Se de billigste flyrejser til Tanzania fundet af momondos brugere
Afgang Destination Bedste pris
København Dar es-Salaam 3.205 kr
Billund Zanzibar by 3.260 kr

Fly til Tanzania

Med seks østater samt hele 48 kontinentale stater byder verdensdelen Afrika på mange oplevelsesmuligheder. Flyrejser til Tanzania er et af de oplagte valg, da landet er kendt for Afrikas højeste bjerg i form Kilimanjaro, der troner med sin sneklædte top i dette tropiske land. Når du er landet med fly til Tanzania, kan du derfor komme op i højderne igen ved at trekke til toppen, men du kan også blive på jorden og opleve landets mange safariparker. Der er også mulighed for en storbyferie i landets tidligere hovedstad, Dar es-Salaam, eller i den nuværende, Dodoma. Udover at rejse med fly til Tanzania fra Danmark kan du også rejse indenrigs i landet. Flyv eksempelvis til turistbyen Arusha med den populære safaripark eller Moshi, der ligger ved foden af Kilimanjaro. Bjerge, indsøer, naturreservater og kyststrækning – Tanzania-rejser er en indførelse i landets varierede klima og landskaber. Den nordlige del er kendetegnet af bjerge samt Kilimanjaro, mens den centrale del er én stor højslette med savanne. Den sydlige del af landet er til gengæld præget af nationalparker, mens Victoriasøen ligger i vest. Mange turister booker flybilletter til Tanzania og øen Zanzibar i Det Indiske Ocean mod øst, hvor der er garanti for en ægte bounty-ferie. Tanzania oplever to regnsæsoner i løbet af året, hvor den længste og tungeste varer fra marts til maj, mens den kortere og mildere regnsæson rammer i november og december.

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Tanzania?

På nuværende tidspunkt er der ingen flyselskaber, der tilbyder rejser med direkte fly til Tanzania fra Danmark. Der er derimod mange selskaber, som tilbyder rejser med én eller flere mellemlandinger fra eksempelvis Københavns Lufthavn, hvad enten det er Kenya Airways, Qatar Airways, KLM, Air France og mange andre.

Hvor lang tid tager det at flyve til Tanzania?

En af de hurtigste ruter fra eksempelvis Københavns Lufthavn til Dar es-Salaam tager ca. 13 timer med et enkelt stop undervejs. Du kan ofte finde billigere flybilletter ved at vælge en afgang med lang rejsetid samt med mere end én mellemlanding. En rejse fra Billund Lufthavn til Zanzibar kan til sammenligning klares på ca. 14 timer.

Hvilken årstid skal man rejse til Tanzania

Perioden fra ca. slut juni til oktober er optimal for flyrejser til Tanzania, da den er lig med den tørre sæson. Det er dermed også det bedste tidspunkt, hvis du ønsker at holde badeferie ud til Det Indiske Ocean og de fantastisk smukke strande. Perioden mellem de to regntider er også det bedste tidspunkt at bestige Kilimanjaro på.

Kan man rejse til Tanzania uden pas eller visum?

Danske statsborgere har visumpligt på rejser til Tanzania. Du modtager dit visum som et stempel i passet ved indrejse, og det er gyldigt i tre måneder. Dit pas skal desuden være gyldigt i mindst seks måneder efter rejsens start samt indeholde blanke sider med plads til stemplet.


Populære ruter til Tanzania

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste priser og mest passende afgangstider
Fly fra Copenhagen til Dar Es Salaam
Korteste rejsetid
15t. 05min.
Laveste pris
3.205 kr
Fly fra Billund til Zanzibar
Korteste rejsetid
17t. 35min.
Laveste pris
3.260 kr
Fly Afrika Tanzania