Find billige flybilletter til Stockholm

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Stockholm (STO)
fre.. 26.2.
fre.. 5.3.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Stockholm. De nuværende restriktioner til Stockholm er baseret på Sverige rejserestriktioner.

Se nuværende Sverige rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i Stockholm

Find de billigste fly til disse Stockholm-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lufthavn: Stockholm Skavsta (NYO)

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Stockholm

København (CPH) til Stockholm (STO)

Fly til Stockholm ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Stockholm, hvor den gennemsnitlige pris er 898 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL STOCKHOLM FRA KØBENHAVNapril13% billigereAt flyve fra København til Stockholm ​​koster i gennemsnit blot 783 kr. i april
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL STOCKHOLM FRA KØBENHAVNaugust24% dyrereDet koster cirka 1.114 kr. at flyve til Stockholm ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL STOCKHOLM FRA KØBENHAVNfebruar568% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Stockholm fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Stockholm?

Stockholms placering nær polarcirklen betyder, at man i byen oplever et meget varieret klima, der på mange måder minder om det danske vejr – dog en anelse koldere om vinteren. Byen har til gengæld rigtig mange lyse dage og solskinstimer om sommeren, hvilket for mange gør denne årstid til det bedste tidspunkt at rejse hertil. Derfor er der også mest liv i byen i juni, juli og august, hvor det er varmest.

Stockholm – en storby spredt over flere øer, der giver luft til at ånde, men også til at mærke den tætte storbyatmosfære.

Hvilket er det absolut billigste fly til Stockholm?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Stockholm, lå på 292 kr./pr. person fra Aarhus, hvilket er 83% billigere end gennemsnitsflyprisen til Stockholm. Hvis du vil finde de billigste priser til Stockholm fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Stockholm?

april måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Stockholm fra Danmark, med flest priser fundet omkring 783 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Stockholm i april, så rejs fra Danmark i marts, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 802 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Stockholm?

Det ideelle tidspunkt at bestille dit fly til Stockholm er 60 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 898 kr.. Du kan med fordel tjekke priserne nu, da momondo brugere fornyligt har fundet priser helt ned til 624 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Stockholm på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Stockholm fra Danmark på en fredag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en fredag helt ned til 869 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. På den anden side er tirsdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 1.030 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Stockholm?

Når du flyver til Stockholm fra Danmark er om eftermiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 875 kr. for fly med afgang om eftermiddagen. Fly om morgenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 954 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Stockholm?

Rejsende, som flyver til Stockholm, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Stockholm Arlanda (ARN) (36 km fra Stockholm centrum), Lufthavn: Stockholm Vasteras/Hasslo (VST) (86 km fra Stockholm centrum) eller Lufthavn: Stockholm Skavsta (NYO) (89 km fra Stockholm centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Stockholm på?

Med en gennemsnitspris på 1.548 kr. pr. person er Lufthavn: Stockholm Bromma (BMA) den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Stockholm. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Stockholm?

På nuværende tidspunkt inkluderer Sverige rejserestriktioner rejser til Stockholm. Indrejserestriktioner

Sverige har begrænset de fleste udenlandske rejsende, der ankommer uden for det udvidede Europæiske Samarbejdsområde, adgang til tidligst den 31. marts. Svenske statsborgere og personer med bopæl i Sverige kan stadig vende tilbage fra lande uden for EØS. Den 2. juli meddelte den svenske regering, at borgere og fastboende udlændinge i EØS-landene, Andorra, Monaco, San Marino, Schweiz eller Vatikanstaten, personer med svensk opholdstilladelse og deres familiemedlemmer nu kan rejse ind i Sverige, uanset rejseformålet. Fra den 21. december til den 14. februar indførte Sverige et midlertidigt indrejseforbud, der vil gælde for udlændinge, der er ankommet fra Storbritannien, Norge og Danmark, med undtagelse af visse rejsende. Visumindehavere i Sverige og personer med visum til et andet EØS-land på over tre måneder kan også rejse ind i landet, og det samme gælder personer med et "væsentligt formål" såsom sundhedspersonale, sundhedsforskere og studerende, der går på en svensk institution. Yderligere oplysninger findes here. Derudover kan personer med bopæl i Australien, Canada, Georgien, Japan, New Zealand, Rwanda, Sydkorea, Thailand, Tunesien og Uruguay også få adgang til Sverige. Diplomater, grænsearbejdere, sundhedspersonale, transportpersonale, hjælpepersonale og rejsende, der besøger Sverige af presserende familiemæssige årsager, kan også rejse ind i Sverige.

Indrejsekrav

Udenlandske rejsende skal fremlægge en lægeerklæring med et negativt testresultat udstedt inden for 48 timer før rejsen. Rejsende under 18 år er undtaget fra testkravet.

Karantænekrav

Den svenske regering anbefaler at alle passagerer der er ankommet fra Storbritannien siden 12. december, skal isolere sig i 7 dage og tage en PCR-test på ankomstdagen og efter 5 dage.

Hvis du planlægger rejser til Stockholm nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Stockholm

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Stockholm fundet af momondos brugere for nylig
Norwegian
2. maj
16:10
København Kastrup
1t. 10min.
17:20
Stockholm Arlanda (ARN)
9. maj
13:30
Stockholm Arlanda (ARN)
1t. 10min.
14:40
København Kastrup
Norwegian
8. maj
07:00
København Kastrup
1t. 10min.
08:10
Stockholm Arlanda (ARN)
15. maj
05:20
Stockholm Arlanda (ARN)
1t. 10min.
06:30
København Kastrup
Norwegian
1. apr.
15:00
København Kastrup
1t. 10min.
16:10
Stockholm Arlanda (ARN)
4. apr.
14:30
Stockholm Arlanda (ARN)
1t. 10min.
15:40
København Kastrup
Norwegian
8. maj
07:00
København Kastrup
1t. 10min.
08:10
Stockholm Arlanda (ARN)
15. maj
05:20
Stockholm Arlanda (ARN)
1t. 10min.
06:30
København Kastrup
Norwegian
18. jul.
09:20
København Kastrup
1t. 10min.
10:30
Stockholm Arlanda (ARN)
25. jul.
16:10
Stockholm Arlanda (ARN)
1t. 10min.
17:20
København Kastrup
Norwegian
9. maj
10:10
København Kastrup
5t. 35min.
1 stop
15:45
Stockholm Arlanda (ARN)
16. maj
13:30
Stockholm Arlanda (ARN)
1t. 10min.
14:40
København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Stockholm

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Stockholm, så se nogle af vores tilbud herunder fra Norwegian
Norwegian
6. maj
04:45
København Kastrup
1t. 10min.
05:55
Stockholm Arlanda (ARN)
Norwegian
10. maj
04:45
København Kastrup
1t. 10min.
05:55
Stockholm Arlanda (ARN)
Norwegian
18. jul.
14:30
København Kastrup
1t. 10min.
15:40
Stockholm Arlanda (ARN)

Hvilke flyselskaber flyver til Stockholm?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Stockholm

Nordiske selskaber som SAS og Norwegian er selvskrevne på det skandinaviske marked, men også lavprisselskaber som Ryanair og Air Berlin klarer turen til denne svenske storby. Rejser til Stockholm med direkte fly tager ca. 1 time og 10 minutter fra København.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Stockholm samt afstand til centrum

Skandinaviens største storby er omringet af lufthavne, der gør det nemt at komme ind til centrum.

Transport fra Arlanda lufthavn til centrum:
Flygbussarna er billigst med en pris på ca. 75 DKK samt en rejsetid på knap 45 minutter. Toget Arlanda Express er hurtigst med en rejsetid på 20 minutter samt en pris på ca. 212 DKK.

Transport fra Bromma lufthavn til centrum:
Flygbussarna er både billigst og hurtigst med en pris på ca. 60 DKK samt en rejsetid på blot 20 minutter.

Transport fra Skavsta lufthavn til centrum:
Hop på flygbussarna med en rejsetid på 80 minutter samt en billetpris på knap 105 DKK.

Transport fra Västerås lufthavn til centrum:
Det er både billigst og hurtigst at rejse med flygbussarna der koster ca. 105 DKK og har en rejsetid på lidt over 80 minutter (Information tjekket 07/06/2017).


Populære fly til Stockholm

Find dine flybilletter til Stockholm blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Stockholm
Korteste rejsetid
1t. 10min.
Laveste pris
667 kr.
Fly fra Aarhus til Stockholm
Korteste rejsetid
1t. 35min.
Laveste pris
869 kr.
Fly fra Billund til Stockholm
Korteste rejsetid
1t. 20min.
Laveste pris
1.236 kr.
Fly fra Aalborg til Stockholm
Korteste rejsetid
9t. 35min.
Laveste pris
1.671 kr.
Vis flere

Hvordan kommer man nemmest rundt i Stockholm?

Storbyen Stockholm kan let opleves til fods, hvis man har mod på at banke lidt kilometer af. Det er dog også muligt at benytte byens metrosystem hvor en ubegrænset 24-timers billet koster ca. 90 DKK. I Sverige elsker de også at cykle, så har du mod på det kan du leje en cykel og komme rundt på den måde. Prisen er ca. 165 DKK for 3 dages leje.


Kan man rejse til Stockholm uden pas eller visum?

Du skal ikke søge om visum, når du rejser til Stockholm, da Sverige er medlem af den nordiske pasunion samt Schengenaftalen. Et gyldigt pas skal dog medbringes, da det fungerer som ID under hele opholdet.


Tips og gode råd til Stockholm

Hvordan får man den billigste flybillet til Stockholm?

Skal du finde de bedste priser på fly til Stockholm, er det i vintermånederne november og januar du skal planlægge din rejse. Prøv at booke dine billetter omtrent 60 dage før afgang, da priserne her typisk er på deres absolut bedste (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Stockholm, februar 2018).

Hvad skal man se i Stockholm?

Stockholm har mange smukke og fascinerende bygninger, heriblandt Kungliga Slottet – kongefamiliens officielle bolig – der er en fantastisk barokbygning med over 600 værelser. En anden stilart, nemlig den romantiske stil, finder du på Stockholm Rådhus, som også er et besøg værd. Byens 14 øer samt 57 broer indbyder til en sejltur, hvor du oplever arkitekturen fra vandet. En bådtur til Drottningholm er enestående med udsigt til kongefamiliens private residens. Gamla Stan og Kungsholmen er også to områder, hvor du med sikkerhed opholder sig meget på turen, da det bugner med spisesteder og caféer i de fineste kulisser. Få flere tips til hvad du skal opleve i Stockholm.

Aktiviteter for børn

Skansen Open-Air Museum er et besøg værd for alle børn. Det er en zoo krydret med folk i gamle, autentiske kostumer samt masser af historiske fortællinger, hvilket skaber den perfekte ramme om sjov og læring. Endnu mere sjov og ballade finder man i Gröna Lund – en forlystelsespark, der er garanti for latter og morskab.

En tredje oplagt mulighed er Aquaria Water Museum, der vækker interessen hos ethvert barn med masser af liv under vandet i akvarierne, samt forskellige interaktive zoner.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales altid at have en god rejseforsikring som dækker, skulle der ske skader eller uheld på ferien.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan sagtens drikke vand fra hanen i Stockholm.

Giver man drikkepenge i Stockholm?

Det er ikke standard at give drikkepenge, da der allerede er en afgift inklusive på regningen.

Hvor er der god shopping?

Gamla Stan, Kungsholmen, Södermalm og Östermalm byder alle på rigtig gode shoppingmuligheder.


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class