Find billige fly til Skellefteå

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 3.10
tir. 10.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Skellefteå

Få indsigter om din flyrejse til Skellefteå, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Skellefteå?

oktober måned er endnu en god mulighed for at rejse til Skellefteå med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.514 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Skellefteå på?

Vores data viser at torsdag er den billigste dag at flyve til Skellefteå på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.234 kr.. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en onsdag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Skellefteå på en onsdag på 1.653 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Skellefteå?

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Skellefteå?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 46 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Skellefteå. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 1.923 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Skellefteå

Find de billigste fly til disse Skellefteå-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Skellefteå

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Skellefteå

København (CPH) til Luleå (LLA)

Fly til Skellefteå ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Luleå Kallax, hvor den gennemsnitlige pris er 1.602 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SKELLEFTEÅ FRA KØBENHAVNfebruar35% billigereAt flyve fra København til Skellefteå ​​koster i gennemsnit blot 1.267 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SKELLEFTEÅ FRA KØBENHAVNmaj21% dyrereDet koster cirka 2.335 kr. at flyve til Skellefteå ​​fra København i maj
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SKELLEFTEÅ FRA KØBENHAVNjuli380% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Skellefteå fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Skellefteå

Hvor lang tid tager det at rejse til Skellefteå i Sverige?

Når du skal besøge Skellefteå (SFT) i det nordøstlige Sverige, kan en flyrejse fra København tage omkring tre til seks timer, med et enkelt stop undervejs. Står der Billund på dine flybilletter, vil flyvningen typisk tage godt tre timer – også her med en enkelt mellemlanding. Rejser du derimod fra Aalborg (AAL), skal du regne med to stop undervejs, og en noget længere rejsetid på mellem otte til 11 timer. Besøg momondo og find de flybilletter der passer dine rejseplaner bedst.

Hvorfra kan du flyve direkte til Skellefteå?

Skellefteå Lufthavn, der af lokalbefolkningen kaldes Falmark, hører ikke til blandt de største. Derfor kan du desværre ikke flyve direkte dertil fra Danmark. Med afrejse fra Billund eller København, skal du forbi Stockholm Arlanda (ARN), før du kan sætte næsen mod Skellefteå. Fra Aalborg går der ingen direkte fly til Stockholm, så her skal du først mellemlande i København. Rejsetiden kan derfor variere meget alt efter din afrejselufthavn. På momondo kan du selv undersøge dine muligheder.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Skellefteå?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Skellefteå. Hvis du har planer om at flyve til Skellefteå, kan du overveje at booke flyrejse til Luleå Kallax Lufthavn (104 km fra Skellefteå centrum), Lycksele Lufthavn (109 km fra Skellefteå centrum), Umeå Lufthavn (111 km fra Skellefteå centrum) eller Arvidsjaur Lufthavn (122 km fra Skellefteå centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Skellefteå på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Skellefteå Umeå Lufthavn, hvor gennemsnitsprisen er 389 kr.. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Skellefteå Lufthavn?

Priser for fly til Skellefteå Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Skellefteå Lufthavn?

Fraseptember 2023 er der 1 udbyder at vælge mellem for fly til Skellefteå Lufthavn..

Hvor gammel skal du være for at flyve til Skellefteå Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Skellefteå Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Skellefteå Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Skellefteå Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Skellefteå Lufthavn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Hvilke flyselskaber flyver til Skellefteå?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Skellefteå

Hvilke flyselskaber flyver til Skellefteå?

Scandinavian Airlines-fly til Skellefteå

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Skellefteå på momondo er Scandinavian Airlines, som flyver 9 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Stockholm Arlanda (ARN), hvor det bedste tilbud på Scandinavian Airlines-fly til Skellefteå kostede 991 kr. (returrejse fra Aalborg til Skellefteå fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 445 anmeldelser af Scandinavian Airlines giver momondo-brugere bedømmelsen 7,2.


Visumkrav for Skellefteå

Skal du have visum for at rejse til Skellefteå?

Som nordisk statsborger kan du frit rejse til Sverige. Dog skal du altid kunne identificere dig med billedlegitimation. Studiekort, rejsekort og lignende godkendes ikke som gyldig billedlegitimation. Udover pas er det kun kørekort, der godkendes. Desuden kan du risikere at dit fly- eller færgeselskab forlanger at se dit pas. I Sverige må du opholde dig et helt år, før du skal folkeregistrere dig i Sverige.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Skellefteå


De bedste oplevelser og seværdigheder i Skellefteå

Hvad skal man se og opleve i Skellefteå?

Mange besøger området på grund af den smukke natur og udendørsaktiviteter. Lidt nord for Skellefteå by finder du Kåge. I bugten og på floden af samme navn, er det meget populært at sejle i kajak. Fra slut-juni til begyndelsen af august, har du mulighed for at sejle til Pite-Rönnskär øen, der er kendt for sit majestætiske fyrtårn og gode vandreture. Det er også muligt at overnatte på øen. Grundet de store afstande mellem indbyggere i det nordøstlige Sverige, blev der bygget små huse omkring kirkerne. Disse blev benyttet som midlertidige boliger til familier, der kom langvejs fra. Bonnstan er Skellefteås ”kirkeby”, og her står husene som de blev bygget i årene omkring år 1830 til 1840. I Skellefteå er de meget glade for ishockey, og det lokale hold har flere gange vundet Sveriges bedste række. Besøger du byen i vinterhalvåret, bør du ikke snyde dig selv for at overvære en kamp og mærke stemningen. Har I små børn med til Skellefteå, er det måske værd at overveje et besøg i Lilleputtlandet, hvor de mindste kan slå sig løs. I finder legelandet ved Stämningsgården i udkanten af Skellefteå. Det er også muligt at leje små hytter for overnatning.


Find billige flybilletter til andre byer i Sverige

Sverige er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Skellefteå?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Kan jeg finde fly til Skellefteå med fleksibel booking på momondo?

Alle flysøgninger til Skellefteå på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Skellefteå?

Når du har udført en søgning efter fly til Skellefteå, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Skellefteå lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Skellefteå. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Skellefteå på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.