Find billige flybilletter til Skellefteå

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Skellefteå

Find de billigste fly til disse Skellefteå-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Skellefteå

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Skellefteå

København (CPH) til Luleå (LLA)

Fly til Skellefteå ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Luleå Kallax, hvor den gennemsnitlige pris er 1.844 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SKELLEFTEÅ FRA KØBENHAVNnovember29% billigereAt flyve fra København til Skellefteå ​​koster i gennemsnit blot 1.765 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SKELLEFTEÅ FRA KØBENHAVNaugust32% dyrereDet koster cirka 3.267 kr. at flyve til Skellefteå ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SKELLEFTEÅ FRA KØBENHAVNfebruar763% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Skellefteå fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Skellefteå?

Når du skal besøge Skellefteå (SFT) i det nordøstlige Sverige, kan en flyrejse fra København tage omkring tre til seks timer, med et enkelt stop undervejs. Står der Billund på dine flybilletter, vil flyvningen typisk tage godt tre timer – også her med en enkelt mellemlanding. Rejser du derimod fra Aalborg (AAL), skal du regne med to stop undervejs, og en noget længere rejsetid på mellem otte til 11 timer. Besøg momondo og find de flybilletter der passer dine rejseplaner bedst.

Skellefteå Lufthavn, der af lokalbefolkningen kaldes Falmark, hører ikke til blandt de største. Derfor kan du desværre ikke flyve direkte dertil fra Danmark. Med afrejse fra Billund eller København, skal du forbi Stockholm Arlanda (ARN), før du kan sætte næsen mod Skellefteå. Fra Aalborg går der ingen direkte fly til Stockholm, så her skal du først mellemlande i København. Rejsetiden kan derfor variere meget alt efter din afrejselufthavn. På momondo kan du selv undersøge dine muligheder.

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Skellefteå for 271 kr./person, hvilket er 90% billigere end gennemsnitsflyprisen til Skellefteå. Hvis du vil finde den billigste pris til Skellefteå fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

juni måned er endnu en god mulighed for at rejse til Skellefteå med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.886 kr..

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 60 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Skellefteå. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 2.483 kr..

Vores data viser at tirsdag er den billigste dag at flyve til Skellefteå på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.975 kr.. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en onsdag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Skellefteå på en onsdag på 2.621 kr..

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Skellefteå på er om formiddagen. Fly fra Danmark til Skellefteå på dette tidspunkt kan findes helt ned til 1.636 kr.. Om eftermiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Skellefteå, så priserne er ofte dyrere på omkring 2.563 kr. pr. billet.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Skellefteå. Hvis du har planer om at flyve til Skellefteå, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Luleå Kallax (104 km fra Skellefteå centrum), Lufthavn: Lycksele (109 km fra Skellefteå centrum), Lufthavn: Umeå (111 km fra Skellefteå centrum) eller Lufthavn: Arvidsjaur (122 km fra Skellefteå centrum).

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Skellefteå Lufthavn: Umeå, hvor gennemsnitsprisen er 1.840 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Hvilke flyselskaber flyver til Skellefteå?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Skellefteå

Hvilke flyselskaber flyver til Skellefteå?

Ifølge vores data, er det mest populære flyselskab der flyver til Skellefteå fra Danmark, Scandinavian Airlines. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.

Scandinavian Airlines-fly til Skellefteå

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Skellefteå på momondo er Scandinavian Airlines, som flyver 6 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Stockholm Arlanda (ARN), hvor det bedste tilbud på Scandinavian Airlines-fly til Skellefteå kostede 1.495 kr. (returrejse fra Billund til Skellefteå fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 226 anmeldelser af Scandinavian Airlines giver momondo-brugere bedømmelsen 7,2.


Lufthavne i nærheden af Skellefteå

Neden for finder du alle lufthavne i Skellefteå samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man fra Skellefteå Lufthavn til centrum af Skellefteå?

Skellefteå Lufthavn ligger ved landsbyen Falmark, omtrent 17 kilometer fra Skellefteå. Det er dog let at komme fra lufthavnen ind til centrum, da du har flere transportmuligheder. I samarbejde med SAS er lufthavnsbusserne tilpasset lufthavnens ankomst og afgangstider. Busserne afgår omtrent et kvarter efter landing, så du har ikke megen tid at spilde, hvis du vil nå først mulige bus. Bemærk, at du ikke kan betale med kontanter på bussen, men skal benytte et betalingskort. Du kan også leje en bil i lufthavnen, hvor du har flere biludlejningsbureauer at vælge imellem. Uber er ikke til stede i Skellefteå, men er du ude i god tid, kan du prøve at arrangere en delebilstur gennem GoMore, der også har en svensk udgave. Endelig har du også mulighed for at praje en taxa i lufthavnen. Chaufførerne venter inde i ankomsthallen, så de er lette at finde.


Visumkrav for Skellefteå

Som nordisk statsborger kan du frit rejse til Sverige. Dog skal du altid kunne identificere dig med billedlegitimation. Studiekort, rejsekort og lignende godkendes ikke som gyldig billedlegitimation. Udover pas er det kun kørekort, der godkendes. Desuden kan du risikere at dit fly- eller færgeselskab forlanger at se dit pas. I Sverige må du opholde dig et helt år, før du skal folkeregistrere dig i Sverige.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Skellefteå


De bedste oplevelser og seværdigheder i Skellefteå

Mange besøger området på grund af den smukke natur og udendørsaktiviteter. Lidt nord for Skellefteå by finder du Kåge. I bugten og på floden af samme navn, er det meget populært at sejle i kajak. Fra slut-juni til begyndelsen af august, har du mulighed for at sejle til Pite-Rönnskär øen, der er kendt for sit majestætiske fyrtårn og gode vandreture. Det er også muligt at overnatte på øen. Grundet de store afstande mellem indbyggere i det nordøstlige Sverige, blev der bygget små huse omkring kirkerne. Disse blev benyttet som midlertidige boliger til familier, der kom langvejs fra. Bonnstan er Skellefteås ”kirkeby”, og her står husene som de blev bygget i årene omkring år 1830 til 1840. I Skellefteå er de meget glade for ishockey, og det lokale hold har flere gange vundet Sveriges bedste række. Besøger du byen i vinterhalvåret, bør du ikke snyde dig selv for at overvære en kamp og mærke stemningen. Har I små børn med til Skellefteå, er det måske værd at overveje et besøg i Lilleputtlandet, hvor de mindste kan slå sig løs. I finder legelandet ved Stämningsgården i udkanten af Skellefteå. Det er også muligt at leje små hytter for overnatning.


Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Alle flysøgninger til Skellefteå på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Skellefteå, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Skellefteå. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.