Find billige flybilletter til Kalmar

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tor. 7.7
tor. 14.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Kalmar?

Rejsetiden med fly fra Københavns Lufthavn (CPH) ved Kastrup og til Kalmar er typisk fra knapt fire timer og op til ni timer. Fra Billund Lufthavn (BLL) er du ude i knapt ni timers rejse, og fra Aalborg Lufthavn (AAL) tager rejsen omkring fem timer og op til generelt knapt ni timer. Du kan finde søgeresultater med kortere og længere rejsetiden, ligesom din momondo-søgning kan indeholde resultater med tog eller bus, men dette er de typiske tider med fly.

Der er ikke nogen flyvninger mellem danske lufthavne og Kalmar Lufthavn (KLR). Fra København kan du flyve via Stockholm Arlanda med SAS eller Norwegian og SAS. Fra Billund kan du komme med Lufthansa og SAS via Frankfurt og Stockholm Arlanda. Aalborg kan byde på turen med SAS via København og Stockholm Arlanda, inden du lander i Kalmar. Når rejsen er med samme selskab hele vejen, så er din bagage også tjekket ind til hele rejsen. I modsat fald skal du hente din bagage ved bagageudlevering for derefter at tjekke ind til næste del af rejsen. Det er måske lidt omstændigt, men ikke umuligt. Husk bare hold fast i flybilletten og hav den rigtige klar.

Brugere, der booker rejser til Kalmar fra Billund, har fundet fly, der er 93% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Kalmar. Hvis du vil finde den billigste pris til Kalmar fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Lufthavn: Ronneby Kallinge eller Lufthavn: Växjö kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Kalmar.

Med en gennemsnitspris på 1.946 kr. pr. person er Lufthavn: Ronneby Kallinge den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Kalmar. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.Gode tilbud på fly til Kalmar

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Kalmar fundet af momondos brugere for nylig
0

Hvilke flyselskaber flyver til Kalmar?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Kalmar

Hvilke flyselskaber flyver til Kalmar?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Kalmar fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Scandinavian Airlines. Dette flyselskab bør have regelmæssige fly til Kalmar, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.


Lufthavne i nærheden af Kalmar

Neden for finder du alle lufthavne i Kalmar samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum fra Kalmar Öland Airport?

Det lokale Kalmar Länstrafik eller KLT trafikerer lufthavnen med linje 402 cirka hvert 20. minut. Med den kan du kunne til Kalmar centrum, stationen og busterminal. Det er også muligt få en taxa lige uden for terminalen, der kan køre dig til centrum, eller hvor du nu vil hen. Udlejningsbiler er også tilgængelige i lufthavnen og kan være praktiske til at udforske ikke bare Kalmar, men også omkringliggende områder som Öland, Glasriget og Astrid Lindgrens hjemegn.


Visumkrav for Kalmar

Trods vores to lande jo ikke altid har været på lige god fod, så er det heldigvis meget længe siden, at vi sidst har strides med hinanden, og vores grænser har i mange årtier været nærmest helt åbne. Du skal dog altid huske pas, når du skal ud at flyve, også til Sverige. Ellers betyder det nordiske samarbejde faktisk, at du kan rejse rundt visumfrit og slå dig ned, så længe du er i stand til at forsørge dig, du må endda både studere og tage arbejde uden at skulle søge visum eller opholdstilladelse, hvis du blot har statsborgerskab i et af de nordiske lande.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Kalmar


De bedste oplevelser og seværdigheder i Kalmar

Kalmar er en gammel by, og heldigvis er en del af den gamle charme og de gamle bygninger bevaret. Stortorget er et besøg værd, om ikke andet så for at nyde den smukke Kalmar Domkirke. I kvarteret omkring finder også flere små, charmerende gader med små, gamle byhuse. Kalmar Slot, hvor Kalmarunionen under Margrete I blev bekræftet i juni 1397, er også et smukt og smukt beliggende slot med museum, som absolut er et besøg værd. Det regionale Kalmar Läns Museum er et andet sted, man absolut ikke bør undgå at besøge. Her kan man blive bekendt med områdets spændende og til tider eksplosive historie samt ikke mindst udstillingerne omkring regalskibet Kronan, der gik ned i 1676 under et søslag med den dansk/nederlandske flåde ved Öland. Apropos Öland, så er dette også en udflugt værd, eventuelt med lokalbus over den flotte Ölandsbro. Lige på den anden side ligger Ölands Djurpark, som er en spændende dyrepark for hele familien og i sig selv afstikkeren til Öland værd. Ellers så er Borgholm på Öland absolut også en tur værd med sin imponerende slotsruin og byens kirke, der er opført som kombineret kirke og skolehus. Til lidt afslapning byder området på gode bademuligheder – udendørs Kalmarsundsbadet og indendørs Äventyrsbadet.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Kalmar. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Fly til Kalmar med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Kalmar.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Kalmar og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.