Find billige fly til Kalmar

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
man. 4.12
man. 11.12

Indsigter og trends for flyrejser til Kalmar

Få indsigter om din flyrejse til Kalmar, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Kalmar på?


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Kalmar

Hvor lang tid tager det at flyve til Kalmar?

Rejsetiden med fly fra Københavns Lufthavn (CPH) ved Kastrup og til Kalmar er typisk fra knapt fire timer og op til ni timer. Fra Billund Lufthavn (BLL) er du ude i knapt ni timers rejse, og fra Aalborg Lufthavn (AAL) tager rejsen omkring fem timer og op til generelt knapt ni timer. Du kan finde søgeresultater med kortere og længere rejsetiden, ligesom din momondo-søgning kan indeholde resultater med tog eller bus, men dette er de typiske tider med fly.

Hvor kan du flyve direkte til Kalmar fra?

Der er ikke nogen flyvninger mellem danske lufthavne og Kalmar Lufthavn (KLR). Fra København kan du flyve via Stockholm Arlanda med SAS eller Norwegian og SAS. Fra Billund kan du komme med Lufthansa og SAS via Frankfurt og Stockholm Arlanda. Aalborg kan byde på turen med SAS via København og Stockholm Arlanda, inden du lander i Kalmar. Når rejsen er med samme selskab hele vejen, så er din bagage også tjekket ind til hele rejsen. I modsat fald skal du hente din bagage ved bagageudlevering for derefter at tjekke ind til næste del af rejsen. Det er måske lidt omstændigt, men ikke umuligt. Husk bare hold fast i flybilletten og hav den rigtige klar.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Kalmar?

Ronneby Kallinge Lufthavn eller Växjö Lufthavn kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Kalmar.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Kalmar Lufthavn?

Priser for fly til Kalmar Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Kalmar Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Kalmar Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Kalmar Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Kalmar Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Kalmar Lufthavn. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Visumkrav for Kalmar

Hvilke pas og visumkrav er der, når du besøger Kalmar?

Trods vores to lande jo ikke altid har været på lige god fod, så er det heldigvis meget længe siden, at vi sidst har strides med hinanden, og vores grænser har i mange årtier været nærmest helt åbne. Du skal dog altid huske pas, når du skal ud at flyve, også til Sverige. Ellers betyder det nordiske samarbejde faktisk, at du kan rejse rundt visumfrit og slå dig ned, så længe du er i stand til at forsørge dig, du må endda både studere og tage arbejde uden at skulle søge visum eller opholdstilladelse, hvis du blot har statsborgerskab i et af de nordiske lande.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Kalmar

Hvad kan du se og gøre i Kalmar?

Kalmar er en gammel by, og heldigvis er en del af den gamle charme og de gamle bygninger bevaret. Stortorget er et besøg værd, om ikke andet så for at nyde den smukke Kalmar Domkirke. I kvarteret omkring finder også flere små, charmerende gader med små, gamle byhuse. Kalmar Slot, hvor Kalmarunionen under Margrete I blev bekræftet i juni 1397, er også et smukt og smukt beliggende slot med museum, som absolut er et besøg værd. Det regionale Kalmar Läns Museum er et andet sted, man absolut ikke bør undgå at besøge. Her kan man blive bekendt med områdets spændende og til tider eksplosive historie samt ikke mindst udstillingerne omkring regalskibet Kronan, der gik ned i 1676 under et søslag med den dansk/nederlandske flåde ved Öland. Apropos Öland, så er dette også en udflugt værd, eventuelt med lokalbus over den flotte Ölandsbro. Lige på den anden side ligger Ölands Djurpark, som er en spændende dyrepark for hele familien og i sig selv afstikkeren til Öland værd. Ellers så er Borgholm på Öland absolut også en tur værd med sin imponerende slotsruin og byens kirke, der er opført som kombineret kirke og skolehus. Til lidt afslapning byder området på gode bademuligheder – udendørs Kalmarsundsbadet og indendørs Äventyrsbadet.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Kalmar?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Kalmar. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Kan jeg finde fly til Kalmar med fleksibel booking på momondo?

Fly til Kalmar med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Kalmar?

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Kalmar.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Kalmar lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan spore priser på fly til Kalmar og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Kalmar på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.