Find billige flybilletter til Luleå

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 5.7
tir. 12.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Luleå

Find de billigste fly til disse Luleå-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Luleå

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Luleå

København (CPH) til Luleå (LLA)

Fly til Luleå ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Luleå Kallax, hvor den gennemsnitlige pris er 1.837 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL LULEÅ FRA KØBENHAVNseptember15% billigereAt flyve fra København til Luleå ​​koster i gennemsnit blot 1.567 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL LULEÅ FRA KØBENHAVNnovember14% dyrereDet koster cirka 2.092 kr. at flyve til Luleå ​​fra København i november
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL LULEÅ FRA KØBENHAVNdecember261% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Luleå fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Luleå?

Luleå er beliggende i det nordlige Sverige. Det er den største lufthavn i dette område af landet, og der altså et godt stykke vej, selvom man let kan komme til Sverige med kort rejsetid. Den samlede varighed af flyrejser til Luleå vil afhænge af, hvor i landet du påbegynder afgangen. Rejsen starter fra Københavns Lufthavn (CPH), så der vil være behov for offentlig transport eller fly, hvis du bor i Jylland. Det vil naturligt nok føje et par timer til dine rejseplaner.

Det er ikke muligt at flyve direkte til Luleå Lufthavn (LLA) fra Danmark. Turen vil typisk kræve et kort ophold i Sverige forud for ankomsten i den nordlige by, og det er med flytilbud og flybilletter fra Københavns Lufthavn. Dette stop sker som oftest i Stockholms Arlanda Lufthavn (ARN), hvorfra du kan fortsætte flyrejsen videre til Luleå. Det kan godt betale sig for dig at flyve til København, hvis rejsen hjemmefra starter i den nordlige halvdel af Jylland. Her kan du passende flyve fra Aalborg Lufthavn (AAL).

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Luleå for 639 kr./person, hvilket er 73% billigere end gennemsnitsflyprisen til Luleå. Hvis du vil finde den billigste pris til Luleå fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

september måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Luleå fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.567 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i september, kan du booke flyrejser til Luleå fra Danmark i maj i stedet. Fly til Luleå i maj, selvom de ikke er helt så billige som dem i september, har stadig kun et gennemsnit på omkring 1.624 kr..

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Luleå 58 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Luleå for 1.837 kr..

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Luleå fra Danmark på en mandag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en mandag helt ned til 1.648 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Fly fra Danmark til Luleå på en lørdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 2.251 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Ifølge vores data er om formiddagen den billigste dag at flyve til Luleå på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Luleå om formiddagen helt ned til 1.528 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Den dyreste tid på dagen at rejse til Luleå på, er derimod om aftenen, hvor priserne ligger på omkring 2.082 kr..

Rejsende, som flyver til Luleå, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Skellefteå (118 km fra Luleå centrum) eller Lufthavn: Arvidsjaur (132 km fra Luleå centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Arvidsjaur for 2.117 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Hvilke flyselskaber flyver til Luleå?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Luleå

Hvilke flyselskaber flyver til Luleå?

Scandinavian Airlines og Norwegian er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Luleå regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Luleå med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

Scandinavian Airlines-fly til Luleå

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Luleå på momondo er Scandinavian Airlines, som flyver 18 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Stockholm Arlanda (ARN), hvor det bedste tilbud på Scandinavian Airlines-fly til Luleå kostede 1.416 kr. (returrejse fra Aalborg til Luleå fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 226 anmeldelser af Scandinavian Airlines giver momondo-brugere bedømmelsen 7,2.


Lufthavne i nærheden af Luleå

Neden for finder du alle lufthavne i Luleå samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til midtbyen fra Luleå Airport?

Luleå Lufthavn i Sverige er beliggende ved landsbyen Kallax. Her vil du befinde dig en smule syd for Luleås centrum, hvorfor en kortere køretur er nødvendig. Når du kommer ud fra lufthavnen efter ankomsten, vil det være muligt at købe adgang på buslinje 4, som kører direkte mod centrum. Du kan til hver en tid bestille en taxa, og det vil desuden være muligt at hoppe på afventende køretøjer i mindre travle perioder. Taxaen vil være en smule dyrere, så vælg den løsning, som passer bedst til dine præferencer mellem ventetid og køretid. Har du lokale rejsemål eller formål under besøget, som kræver lidt ventetid før afhentningen i lufthavnen, så er der rigeligt med komfortable områder, hvor tiden kan benyttes i rolige omgivelser.


Visumkrav for Luleå

Når du drager på flyrejser til Luleå i Sverige, så er det dit eget ansvar at overholde de lokale myndigheders regler for pas- og visum. I vores naboland gælder det, at du skal være i stand til at fremvise gyldig billedlegitimation. Dette er gældende for alle nordiske statsborgere. Både kørekort og pas godkendes, men det er fornuftigt at medbringe dit pas. Sørg for at følge op på gyldighed og udløbsdato i god tid.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Luleå


De bedste oplevelser og seværdigheder i Luleå

Når du flyver til Luleå, så kan du glædeligt se frem til en tur til en særdeles charmerende by. Luleå byder på mange hyggelige stræder, hvor det er muligt at nyde god mad helt ud mod det rolige byliv. Men en af de helt store attraktioner for Luleås besøgende er den famøse Isbanan. Når du befinder dig så langt nordpå, så vil der naturligvis være koldt hen over vintermånederne. Her fryser vandet til, og det giver anledning til gåture på det meget specielle underlag. Du kan altså observere den flotte by fra et helt nyt perspektiv. Det vil være muligt at låne gratis slæder, så hele familien kan komme på udflugt med fart hen over isen. Foregår rejsen ikke hen over vinteren, så er der skam stadig massevis af hyggelige områder, der berettiger et besøg. Meget tæt på lufthavnen finder du Flymuseet F21, hvor du kan se gamle historiske flyvemaskiner. Der er sågar også en flysimulator, som du kan prøve kræfter med. Kulturhistorien kan opleves på museer som Teknikens Hus og ved Kulturens Hus. Og du kan passende booke besøget, så det overlapper med Luleå Hamnfestival, der afholdes én gang årligt. Byen har rent faktisk også verdens første indendørs shoppingcenter, som blev opført helt tilbage i 1955. Finder du tid til lidt indkøb, så skal du da næsten forbi det historiske center i bymidten, som blot går under navnet Shopping.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Luleå. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Alle flysøgninger til Luleå på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Luleå. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Luleå lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Luleå og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.