Find billige fly til Luleå

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
fre. 1.12
fre. 8.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Luleå

Få indsigter om din flyrejse til Luleå, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Luleå?

marts måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Luleå fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.137 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i marts, kan du booke flyrejser til Luleå fra Danmark i september i stedet. Fly til Luleå i september, selvom de ikke er helt så billige som dem i marts, har stadig kun et gennemsnit på omkring 1.185 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Luleå på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Luleå fra Danmark på en onsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en onsdag helt ned til 1.437 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Fly fra Danmark til Luleå på en lørdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 2.375 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Luleå?

Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Luleå på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Luleå om aftenen helt ned til 1.320 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Den dyreste tid på dagen at rejse til Luleå på, er derimod om morgenen, hvor priserne ligger på omkring 1.873 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Luleå?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Luleå 28 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Luleå for 1.493 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Luleå

Find de billigste fly til disse Luleå-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Luleå

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Luleå

København (CPH) til Luleå (LLA)

Fly til Luleå ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Luleå Kallax, hvor den gennemsnitlige pris er 1.493 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL LULEÅ FRA KØBENHAVNmarts24% billigereAt flyve fra København til Luleå ​​koster i gennemsnit blot 1.137 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL LULEÅ FRA KØBENHAVNdecember26% dyrereDet koster cirka 1.886 kr. at flyve til Luleå ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL LULEÅ FRA KØBENHAVNdecember245% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Luleå fra København i december end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Luleå

Hvor lang tid tager det at flyve til Luleå?

Luleå er beliggende i det nordlige Sverige. Det er den største lufthavn i dette område af landet, og der altså et godt stykke vej, selvom man let kan komme til Sverige med kort rejsetid. Den samlede varighed af flyrejser til Luleå vil afhænge af, hvor i landet du påbegynder afgangen. Rejsen starter fra Københavns Lufthavn (CPH), så der vil være behov for offentlig transport eller fly, hvis du bor i Jylland. Det vil naturligt nok føje et par timer til dine rejseplaner.

Hvorfra kan du flyve direkte til Luleå?

Det er ikke muligt at flyve direkte til Luleå Lufthavn (LLA) fra Danmark. Turen vil typisk kræve et kort ophold i Sverige forud for ankomsten i den nordlige by, og det er med flytilbud og flybilletter fra Københavns Lufthavn. Dette stop sker som oftest i Stockholms Arlanda Lufthavn (ARN), hvorfra du kan fortsætte flyrejsen videre til Luleå. Det kan godt betale sig for dig at flyve til København, hvis rejsen hjemmefra starter i den nordlige halvdel af Jylland. Her kan du passende flyve fra Aalborg Lufthavn (AAL).

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Luleå?

Rejsende, som flyver til Luleå, kan måske finde bedre priser til Skellefteå Lufthavn (118 km fra Luleå centrum) eller Arvidsjaur Lufthavn (132 km fra Luleå centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Luleå Kallax Lufthavn?

Priser for fly til Luleå Kallax Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Luleå Kallax Lufthavn?

Fra november 2023 er der 2 udbydere at vælge mellem for fly til Luleå Kallax Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Luleå Kallax Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Luleå Kallax Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Luleå Kallax Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Luleå Kallax Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Luleå Kallax Lufthavn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Visumkrav for Luleå

Hvilke pas- og visumregler gælder ved rejse til Luleå?

Når du drager på flyrejser til Luleå i Sverige, så er det dit eget ansvar at overholde de lokale myndigheders regler for pas- og visum. I vores naboland gælder det, at du skal være i stand til at fremvise gyldig billedlegitimation. Dette er gældende for alle nordiske statsborgere. Både kørekort og pas godkendes, men det er fornuftigt at medbringe dit pas. Sørg for at følge op på gyldighed og udløbsdato i god tid.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Luleå

Hvad kan du opleve og se i Luleå?

Når du flyver til Luleå, så kan du glædeligt se frem til en tur til en særdeles charmerende by. Luleå byder på mange hyggelige stræder, hvor det er muligt at nyde god mad helt ud mod det rolige byliv. Men en af de helt store attraktioner for Luleås besøgende er den famøse Isbanan. Når du befinder dig så langt nordpå, så vil der naturligvis være koldt hen over vintermånederne. Her fryser vandet til, og det giver anledning til gåture på det meget specielle underlag. Du kan altså observere den flotte by fra et helt nyt perspektiv. Det vil være muligt at låne gratis slæder, så hele familien kan komme på udflugt med fart hen over isen. Foregår rejsen ikke hen over vinteren, så er der skam stadig massevis af hyggelige områder, der berettiger et besøg. Meget tæt på lufthavnen finder du Flymuseet F21, hvor du kan se gamle historiske flyvemaskiner. Der er sågar også en flysimulator, som du kan prøve kræfter med. Kulturhistorien kan opleves på museer som Teknikens Hus og ved Kulturens Hus. Og du kan passende booke besøget, så det overlapper med Luleå Hamnfestival, der afholdes én gang årligt. Byen har rent faktisk også verdens første indendørs shoppingcenter, som blev opført helt tilbage i 1955. Finder du tid til lidt indkøb, så skal du da næsten forbi det historiske center i bymidten, som blot går under navnet Shopping.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Luleå?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Luleå. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Kan jeg finde fly til Luleå med fleksibel booking på momondo?

Alle flysøgninger til Luleå på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Luleå?

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Luleå. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Luleå lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Luleå lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Luleå og giver dig besked, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Luleå på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.