Find billige fly til Umeå

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 3.10
tir. 10.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Umeå

Få indsigter om din flyrejse til Umeå, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Umeå?

Generelt er september den billigste måned at flyve fra Danmark til Umeå på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.175 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i september, kan du booke flyrejser til Umeå fra Danmark i februar i stedet. Fly til Umeå i februar, selvom de ikke er helt så billige som dem i september, har stadig kun et gennemsnit på omkring 1.210 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Umeå på?

Ifølge vores data er fredag den billigste dag at flyve til Umeå fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en fredag var 1.158 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Fly fra Danmark til Umeå på en lørdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 4.581 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Umeå?

Ifølge vores data er om eftermiddagen den billigste dag at flyve til Umeå på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Umeå om eftermiddagen helt ned til 1.106 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Undgå at købe billetter om morgenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 2.039 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Umeå?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Umeå 51 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Umeå for 1.606 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Umeå

Find de billigste fly til disse Umeå-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Umeå

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Umeå

København (CPH) til Umeå (UME)

Fly til Umeå ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Umeå, hvor den gennemsnitlige pris er 1.606 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL UMEÅ FRA KØBENHAVNseptember27% billigereAt flyve fra København til Umeå ​​koster i gennemsnit blot 1.175 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL UMEÅ FRA KØBENHAVNjuli48% dyrereDet koster cirka 2.378 kr. at flyve til Umeå ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL UMEÅ FRA KØBENHAVNjuli427% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Umeå fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Umeå

Hvor lang tid tager det at flyve til Umeå?

En flyrejse til Umeå i Sverige varierer en del i tid. Hvis du flyver fra Københavns Lufthavn (CPH) til Umeå Lufthavn (UME), tager den gennemsnitlige rejse omkring fire til seks timer. Rejsens varighed varierer dog, fordi mellemlandingerne kan være både korte og lange. Hvis du flyver fra Aarhus Lufthavn (AAR) til Umeå, skal du medregne to til tre timer oveni turen. Det skal du, fordi turen har et ekstra stop sammenlignet med turen fra København. Det samme gør sig gældende, hvis du flyver fra Aalborg Lufthavn (AAL). Det første stop på denne tur er nemlig i København, hvorefter du tager samme rute, som hvis din flyrejse til Umeå var påbegyndt i hovedstaden.

Hvorfra flyver man direkte til Umeå?

Når du booker dit flytilbud til Umeå, finder du desværre ingen direkte flyvninger. Flyver du fra enten Aarhus eller Aalborg Lufthavn, går turen først til København, hvorefter du flyver til enten Oslo Gardermoen (OSL) eller Stockholm Arlanda (ARN). Herfra kan du tage et direkte fly til Umeå. Du skal være opmærksom på, at hvis du flyver fra Danmark til Stockholm og herefter skal med et indenrigsfly, så skal du igennem sikkerhedskontrollen på ny, som du finder ved afgangshallen. Herefter får du adgang til den gate, hvorfra der er adgang til indenrigsflyvningerne i Sverige. Du skal derfor medregne tid til dette, hvis du flyver til Umeå via Stockholm.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Umeå?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Umeå. Hvis du har planer om at flyve til Umeå, kan du overveje at booke flyrejse til Ornskoldsvik Lufthavn (78 km fra Umeå centrum), Skellefteå Lufthavn (97 km fra Umeå centrum), Lycksele Lufthavn (110 km fra Umeå centrum) eller Kramfors Lufthavn (151 km fra Umeå centrum).

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Umeå Lufthavn?

Priser for fly til Umeå Lufthavn blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Umeå Lufthavn?

Fra september 2023 er der 2 udbydere at vælge mellem for fly til Umeå Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Umeå Lufthavn?

Et barn, der rejser alene, skal have en minimumsalder på fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Umeå Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Umeå Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Umeå Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Generelt bør du have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst. Vi anbefaler altid, at du beder om råd hos dit flyselskab eller hos en betroet tredjepart som IATA.


Hvilke flyselskaber flyver til Umeå?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Umeå

Hvilke flyselskaber flyver til Umeå?

Scandinavian Airlines-fly til Umeå

Scandinavian Airlines flyver omkring 17 fly til Umeå om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra Stockholm Arlanda (ARN), hvor det bedste tilbud på en returrejse med Scandinavian Airlines var på 1.021 kr. (Aalborg til Umeå). Brugerne har bedømt Scandinavian Airlines med 7,2/10 i over 445 anmeldelser på momondo.


Visumkrav for Umeå

Er der krav til pas og visum for at komme til Umeå?

Når du som dansker rejser til Umeå, er du ikke underlagt hverken visum- eller paspligt. Flyrejsende til Umeå og resten af Norden skal der derfor ikke søge visum. Hvis du vil leje en bil, skal du være i besiddelse af et gyldigt kørekort og pas. Hver opmærksom på, at rejser du ind i Sverige fra et ikke-nordisk land, så skal du have dit pas med dig.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Umeå


De bedste oplevelser og seværdigheder i Umeå

Hvad kan man se i Umeå?

Umeå er en universitetsby i det nordlige Sverige. Den ligger få timer fra den arktiske cirkel, hvilket betyder lyse nætter og mørke vintre med gode muligheder for nordlys. Byen har en ungdommelig vibe, da Nordsveriges største universitet er beliggende i hjertet i Umeå. Dette smitter af på byens rige bar- og kulturliv. For de kunst- og kulturinteresserede er de små lokale teatre ofte et hit, ligeledes er et besøg på den anerkendte Nordlandsopera. Byen emmer også af en alsidig kulturarv, hvorfor du finder Samiudstillinger på flere af byens museums. Hvis du vil nyde en svensk 'fika', gøres dette bedst i byens centrum. Her kan du nyde en stærk kop kaffe med en klassisk kanelbulla til den smukke udsigt over Umeälven. Byen voksede sig stor omkring 70'erne, hvilket giver den en helt unik charme. De små gader med fine huse går direkte ud i store bygninger og studieboliger om Ålidhem og Sofiehem. Du kan derfor mærke byens levende historie ved blot at gå fra centrum mod hospitalet og videre gennem det smukke universitetsområde.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Umeå?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Umeå.

Kan jeg finde fly til Umeå med fleksibel booking på momondo?

Fly til Umeå med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Umeå?

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Umeå ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Umeå lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan spore priser på fly til Umeå og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Umeå på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.