Indsigter
FAQ
Flights to Umeå

Find billige fly til Umeå

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 17.7
ons. 24.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

“I år indtager momondo førstepladsen for bedste flyrejser på internettet.”
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Store navne og tilbud
Store navne og tilbud
Søg på hundredvis af rejsesites, og sammenlign priser.
Filtrer efter dine ønsker
Filtrer efter dine ønsker
Gratis wi-fi? Mellemlanding? Tilpas lynhurtigt dine resultater.
Gratis og troværdig
Gratis og troværdig
Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge – vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? til at holde øje med priserne.

Indsigter og trends for flyrejser til Umeå

Få indsigter om din flyrejse til Umeå, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Umeå?

Generelt er oktober den billigste måned at flyve fra Danmark til Umeå på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.182 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i oktober, kan du booke flyrejser til Umeå fra Danmark i august i stedet. Fly til Umeå i august, selvom de ikke er helt så billige som dem i oktober, har stadig kun et gennemsnit på omkring 1.196 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Umeå på?

Ifølge vores data er onsdag den billigste dag at flyve til Umeå fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en onsdag var 1.218 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Fly fra Danmark til Umeå på en lørdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 2.265 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Umeå?

Ifølge vores data er om formiddagen den billigste dag at flyve til Umeå på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Umeå om formiddagen helt ned til 1.229 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Undgå at købe billetter om aftenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 1.849 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Umeå?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Umeå 42 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Umeå for 1.501 kr..

Billigste fly til Umeå

Find de billigste fly til Umeå fra din nærmeste by eller lufthavn
DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL UMEÅ FRA KØBENHAVNoktober22% billigereAt flyve fra København til Umeå ​​koster i gennemsnit blot 1.182 kr. i oktober
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL UMEÅ FRA KØBENHAVNjuli32% dyrereDet koster cirka 1.979 kr. at flyve til Umeå ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL UMEÅ FRA KØBENHAVNdecember403% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Umeå fra København i december end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Umeå

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Umeå Lufthavn?

Priser for fly til Umeå Lufthavn blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Umeå Lufthavn?

Fra juli 2024 er der 2 udbydere at vælge mellem for fly til Umeå Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Umeå Lufthavn?

Et barn, der rejser alene, skal have en minimumsalder på fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Umeå Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Umeå Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Umeå Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Generelt bør du have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst. Vi anbefaler altid, at du beder om råd hos dit flyselskab eller hos en betroet tredjepart som IATA.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Umeå?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Umeå.

Kan jeg finde fly til Umeå med fleksibel booking på momondo?

Fly til Umeå med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Umeå?

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Umeå ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Umeå lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan spore priser på fly til Umeå og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Umeå på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
1 voksen
Fra?
Til?
ons. 17.7
ons. 24.7
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater for din rejse til Umeå

Populære byer i Sverige
Populære flyrejser ifølge antal klik inden for de seneste 7 dage på momondo