Find billige flybilletter til Umeå

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Umeå

Find de billigste fly til disse Umeå-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Umeå

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Umeå

København (CPH) til Umeå (UME)

Fly til Umeå ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Umeå, hvor den gennemsnitlige pris er 1.953 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL UMEÅ FRA KØBENHAVNaugust23% billigereAt flyve fra København til Umeå ​​koster i gennemsnit blot 1.495 kr. i august
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL UMEÅ FRA KØBENHAVNjuli21% dyrereDet koster cirka 2.370 kr. at flyve til Umeå ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL UMEÅ FRA KØBENHAVNnovember302% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Umeå fra København i november end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Umeå?

En flyrejse til Umeå i Sverige varierer en del i tid. Hvis du flyver fra Københavns Lufthavn (CPH) til Umeå Lufthavn (UME), tager den gennemsnitlige rejse omkring fire til seks timer. Rejsens varighed varierer dog, fordi mellemlandingerne kan være både korte og lange. Hvis du flyver fra Aarhus Lufthavn (AAR) til Umeå, skal du medregne to til tre timer oveni turen. Det skal du, fordi turen har et ekstra stop sammenlignet med turen fra København. Det samme gør sig gældende, hvis du flyver fra Aalborg Lufthavn (AAL). Det første stop på denne tur er nemlig i København, hvorefter du tager samme rute, som hvis din flyrejse til Umeå var påbegyndt i hovedstaden.

Når du booker dit flytilbud til Umeå, finder du desværre ingen direkte flyvninger. Flyver du fra enten Aarhus eller Aalborg Lufthavn, går turen først til København, hvorefter du flyver til enten Oslo Gardermoen (OSL) eller Stockholm Arlanda (ARN). Herfra kan du tage et direkte fly til Umeå. Du skal være opmærksom på, at hvis du flyver fra Danmark til Stockholm og herefter skal med et indenrigsfly, så skal du igennem sikkerhedskontrollen på ny, som du finder ved afgangshallen. Herefter får du adgang til den gate, hvorfra der er adgang til indenrigsflyvningerne i Sverige. Du skal derfor medregne tid til dette, hvis du flyver til Umeå via Stockholm.

Brugere, der booker rejser til Umeå fra Stockholm, har fundet fly, der er 90% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Umeå. Hvis du vil finde den billigste pris til Umeå fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Generelt er august den billigste måned at flyve fra Danmark til Umeå på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.495 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i august, kan du booke flyrejser til Umeå fra Danmark i maj i stedet. Fly til Umeå i maj, selvom de ikke er helt så billige som dem i august, har stadig kun et gennemsnit på omkring 1.680 kr..

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Umeå 60 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Umeå for 1.953 kr..

Ifølge vores data er tirsdag den billigste dag at flyve til Umeå fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en tirsdag var 1.514 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Fly fra Danmark til Umeå på en lørdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 2.479 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Ifølge vores data er om eftermiddagen den billigste dag at flyve til Umeå på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Umeå om eftermiddagen helt ned til 1.826 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Undgå at købe billetter om morgenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 2.066 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Umeå. Hvis du har planer om at flyve til Umeå, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Ornskoldsvik (78 km fra Umeå centrum), Lufthavn: Skellefteå (97 km fra Umeå centrum), Lufthavn: Lycksele (110 km fra Umeå centrum) eller Lufthavn: Kramfors (151 km fra Umeå centrum).

Den billigste lufthavn i nærheden af Umeå er normalt Lufthavn: Kramfors med en gennemsnitspris på 1.698 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Hvilke flyselskaber flyver til Umeå?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Umeå

Hvilke flyselskaber flyver til Umeå?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Umeå fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Scandinavian Airlines og Norwegian. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Umeå, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

Scandinavian Airlines-fly til Umeå

Scandinavian Airlines flyver omkring 5 fly til Umeå om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra Stockholm Arlanda (ARN), hvor det bedste tilbud på en returrejse med Scandinavian Airlines var på 1.409 kr. (Aalborg til Umeå). Brugerne har bedømt Scandinavian Airlines med 7,2/10 i over 226 anmeldelser på momondo.


Lufthavne i nærheden af Umeå

Neden for finder du alle lufthavne i Umeå samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man til og fra centrum og Umeå Lufthavn?

Når du lander i Umeå Lufthavn, har du mulighed for at tage en bus direkte ind til centrum. Du finder busserne lige uden for ankomsthallen. Der er ikke mange afgange i timen, og det betyder, at du bør kontrollere deres køretider på forhånd. Busserne stopper med at køre 30 minutter efter dagens sidste afgang. Dette kan dog variere på helligdage. Det er også muligt at tage en taxa. I forbindelse med indkommende fly fyldes taxaholdepladsen vanligvis op. Det er både muligt at praje en taxa eller booke den i forvejen. Hvis du ønsker at leje en bil, kan du også gøre dette i forbindelse med bagageafhentningen. Det er smart at booke din bil på forhånd, så den står klar til dig efter ankomst.


Visumkrav for Umeå

Når du som dansker rejser til Umeå, er du ikke underlagt hverken visum- eller paspligt. Flyrejsende til Umeå og resten af Norden skal der derfor ikke søge visum. Hvis du vil leje en bil, skal du være i besiddelse af et gyldigt kørekort og pas. Hver opmærksom på, at rejser du ind i Sverige fra et ikke-nordisk land, så skal du have dit pas med dig.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Umeå


De bedste oplevelser og seværdigheder i Umeå

Umeå er en universitetsby i det nordlige Sverige. Den ligger få timer fra den arktiske cirkel, hvilket betyder lyse nætter og mørke vintre med gode muligheder for nordlys. Byen har en ungdommelig vibe, da Nordsveriges største universitet er beliggende i hjertet i Umeå. Dette smitter af på byens rige bar- og kulturliv. For de kunst- og kulturinteresserede er de små lokale teatre ofte et hit, ligeledes er et besøg på den anerkendte Nordlandsopera. Byen emmer også af en alsidig kulturarv, hvorfor du finder Samiudstillinger på flere af byens museums. Hvis du vil nyde en svensk 'fika', gøres dette bedst i byens centrum. Her kan du nyde en stærk kop kaffe med en klassisk kanelbulla til den smukke udsigt over Umeälven. Byen voksede sig stor omkring 70'erne, hvilket giver den en helt unik charme. De små gader med fine huse går direkte ud i store bygninger og studieboliger om Ålidhem og Sofiehem. Du kan derfor mærke byens levende historie ved blot at gå fra centrum mod hospitalet og videre gennem det smukke universitetsområde.


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Umeå.

Fly til Umeå med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Umeå ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Umeå og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.