Find billige flybilletter til Rimini

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Rimini (RMI)
fre.. 23.7.
fre.. 30.7.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Rimini. De nuværende restriktioner til Rimini er baseret på Italien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Italien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Rimini

Find de billigste fly til disse Rimini-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Rimini

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Rimini

København (CPH) til Bologna (BLQ)

Fly til Rimini ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Bologna Guglielmo Marconi, hvor den gennemsnitlige pris er 1.079 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL RIMINI FRA KØBENHAVNaugust38% billigereAt flyve fra København til Rimini ​​koster i gennemsnit blot 1.484 kr. i august
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL RIMINI FRA KØBENHAVNnovember77% dyrereDet koster cirka 4.261 kr. at flyve til Rimini ​​fra København i november
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL RIMINI FRA KØBENHAVNjuni727% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Rimini fra København i juni end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Rimini?

Det er ofte dyrt at rejse med fly til Rimini i sommermånederne, hvor det er varmest. Hvis du rejser uden for højsæsonen, kan du som regel spare penge og finde billige flybilletter til Rimini. Flybilletter til Rimini kan variere i pris og koste ca. 400-2000 DKK.

Hvilket er det absolut billigste fly til Rimini?

Brugere, der bestiller rejser til Rimini fra Napoli, har fundet fly, der er 89% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Rimini. Hvis du vil finde den billigste pris til Rimini fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Rimini?

Lufthavn: Ancona Falconara, Lufthavn: Perugia Sant Egidio, Lufthavn: Firenze Peretola, Lufthavn: Bologna Guglielmo Marconi eller Lufthavn: Venedig Marco Polo kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Rimini.

Findes der en billigere måde at flyve til Rimini på?

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Perugia Sant Egidio for 1.710 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Rimini?

På nuværende tidspunkt inkluderer Italien rejserestriktioner rejser til Rimini. Indrejserestriktioner

Italien har begrænset indrejse for de fleste udenlandske statsborgere indtil mindst 5. marts, med undtagelse af statsborgere og beboere i EU, Schengen-området, Andorra, Monaco, San Marino, Vatikanstaten, rejsende med en langvarig opholdstilladelse. eller et langvarigt "D" -visum udstedt af Schweiz eller en EØS-medlemsstat. Rejsende fra Australien, Japan, New Zealand, Republikken Korea, Rwanda, Singapore, Thailand kan også komme ind i landet. Indtil den 6. april har Italien suspenderet alle direkte flyvninger til og fra Storbritannien. Enhver, der har været i Storbritannien i de foregående 14 dage, får ikke adgang til Italien. Med undtagelse af statsborgere, beboere eller personer med væsentlige årsager, herunder presserende arbejde, sundhedsbehov eller studiekrav. Årsagen til rejsen skal erklæres skriftligt (af passageren ved hjælp af egenerklæringen). Et forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien gælder for alle, der rejser fra Brasilien, eller som har opholdt sig i/været i transit gennem Brasilien i de 14 dage forud for indrejsen til Italien. Der er i øjeblikket ingen undtagelser. Indtil den 5. marts er der forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien for alle, der rejser fra Østrig, eller som har opholdt sig i/været i transit i Østrig i mere end 12 timer.

Indrejsekrav

Alle udenlandske rejsende skal udfylde en egenerklæringsformular og fremlægge den for myndighederne ved ankomsten. Rejsende skal præsentere et negativt molekylært eller antigent testresultat, der er udstedt inden for 48 timer før de kommer ind i Italien. Rejsende, der ankommer fra Vatikanstaten og San Marino og er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der ønsker at besøge regionerne i Sardinien, Sicilien, Apulia, Calabria skal registrere sig på deres websteder før ankomsten og følge deres rejseregler. Regionale regeringer i Italien kan også pålægge rejsende fra visse udenlandske lande restriktioner, og rejsende der har til hensigt at rejse eller vende tilbage til Italien, rådes til at kontrollere om der er indført nye bestemmelser af deres bestemmelsesregion.

Karantænekrav

Rejsende, der ankommer fra EU-lande uden et negativt molekylært eller antigent testresultat udstedt inden for 48 timer før de rejser ind i Italien, er underlagt midlertidig isolering og sundhedsovervågning. Rejsende, der ankommer fra Australien, Japan, New Zealand, Korea, Rwanda, Singapore og Thailand er underlagt en 14-dages selvisolering. Rejsende fra lande, der ikke er nævnt ovenfor, har kun lov til at komme ind af specifikke grunde (såsom arbejde, sundhed eller studier eller absolutte hastesager, hvis de vender tilbage til deres hjem eller bolig) og ikke for turisme. Rejsende, der ankommer fra denne gruppe lande, skal udfylde en egenerklæringsformular, der angiver årsagen til indrejse/hjemkomst til Italien, og er underlagt en 14-dages selvisolering.

Alle andre oplysninger

Italien har udvidet forbuddet mod ikke-væsentlige rejser mellem sine regioner indtil den 27. marts.

Hvis du planlægger rejser til Rimini nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Rimini Miramare

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Rimini Miramare fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
10. aug.
CPH11:30København Kastrup
20t. 45min.
2 stop
RMI08:15Rimini Miramare
15. aug.
RMI08:50Rimini Miramare
23t. 30min.
3 stop
CPH08:20København Kastrup
1.723 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
10. aug.
CPH09:05København Kastrup
23t. 10min.
2 stop
RMI08:15Rimini Miramare
15. aug.
RMI08:50Rimini Miramare
31t. 00min.
2 stop
CPH15:50København Kastrup
1.616 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Rimini?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Rimini

Der afgår ingen direkte fly til Rimini fra Danmark. Det betyder flybilletter med en enkel mellemlanding i en anden europæisk lufthavn, for at komme til den smukke italienske by. Du kan eksempelvis flyve fra København til Budapest eller London, hvorfra turen går videre. Blandt andet tilbyder Lufthansa ofte billige fly til Rimini.

Hvor lang tid tager det at flyve til Rimini?

Fly til Rimini fra København tager omkring seks timer i alt, men rejsetiden kan selvfølgelig variere alt efter flyafgange og mellemlandinger.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Rimini samt afstand til centrum

Når du ankommer til Rimini, kan du tage bus nummer 9 direkte til Rimini togstation i centrum af byen. Billetter koster ca. 1 EUR (ca. 7,5 DKK) og kan købes i lufthavnen. Det er dermed blandt de billigste offentlige transportmidler til midtbyen. Lufthavnen ligger blot fem km fra centrum af Rimini, så det er nemt og hurtigt at komme til og fra lufthavnen.


Populære fly til Rimini

Find dine flybilletter til Rimini blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Rimini
Korteste rejsetid
23t. 10min.
Laveste pris
1.370 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Rimini?

Buslinje nummer 4 kører i den nordlige af byen, mens bus nummer 11 dækker den sydlige del af Rimini. Disse busser er blandt de vigtigste buslinjer i byen og kører det meste af døgnet. Enkeltbilletter koster ca. 1-2 EUR (ca. 7,5-15 DKK) og kan købes i kiosker og busser. Der findes yderligere buslinjer, der let tager dig rundt til diverse seværdigheder og turistattraktioner. I nogle områder af byen, specielt omkring turistattraktionerne, kan der være begrænset offentlig transport. Det giver dig mulighed for at opleve byen til fods, hvilket ikke er noget problem, da flere seværdigheder ligger side om side.


Kan man rejse til Rimini uden pas eller visum?

Da Italien er en del af Schengen, behøver du ikke have et visum for at rejse til Rimini. Der er nemlig visumfrit i op til 90 dage. Dit pas skal være gyldigt under hele opholdet i Rimini.


Tips og gode råd til Rimini

Hvad skal man se i Rimini?

Rimini bærer tydelige præg af sin fortid som en del af Romerriget. Du kan eksempelvis besøge Arch of Augustus, som på fin måde viser Riminis historiske fortid. Et andet fantastisk levn fra romertiden er Tiberio-broen, som ligger tæt på Arch of Augustus. Selvom broen er mere end 2000 år gammel, står den stadig i perfekt stand og er et imponerende levn fra fortiden. Trænger du til at slappe af på din ferie, vil du nyde Riminis mange populære strande. Byen er kendt for sin 15 km lange strækning med flotte, hvide sandstrande.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Søger du aktiviteter for børn, er Mirabilandia Forlystelsespark et oplagt valg. Parken, der er blandt de mest populære i Italien, ligger i den nordvestlige del af Rimini og er fuld af forlystelser og attraktioner for børn i alle aldre. Rivergreen Golf har minigolf i fantastiske omgivelser tæt på strand og flotte kanaler.

Skal man købe rejseforsikring?

På trods af Italiens status som EU-land, er det altid en god idé at have en privat rejseforsikring, hvis du for eksempel mister din bagage eller er ude for andre uheld.

Kan man drikke vand fra hanen?

I Italien kan du de fleste steder drikke vand fra hanen, men mange vælger alligevel at købe vand på flaske, da smagen af det italienske vand opleves anderledes end den danske.

Giver man drikkepenge i Rimini?

På de fleste restauranter tilføjes regningen drikkepenge. Det samme gælder i taxaer. Dog kan du runde beløbet op eller give lidt ekstra, hvis du har været tilfreds med servicen.

Hvor er der gode shoppingområder?

I hjertet af Rimini ligger Piazza Tre Martiri, der er et populært område i byen. Her finder du fantastiske butikker samt caféer og restauranter af høj kvalitet. Gader som Corso d’Augusto, via Garibaldi eller via Gambalunga er øvrige områder, hvor der er gode muligheder for at shoppe. Her findes alt fra diverse luksusbrands til små butikker med italiensk-inspirerede produkter. (Priser checket: 09/04/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class