Find billige fly til Rimini

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
man. 15.8
man. 22.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Rimini

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Rimini

Bedste pris på enkeltbillet

1.144 kr.

Bedste pris på returbillet

2.404 kr.

Hurtigste flyvetid

9t. 40min.

Betjenes af

1 flyselskab
Den bedste pris på en enkeltbillet til Rimini fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.144 kr. (København Kastrup til Rimini Miramare).
Den bedste pris på en returbillet til Rimini fra Danmark i de seneste 72 timer er 2.404 kr. (København Kastrup til Rimini Miramare).
Det hurtigste fly til Rimini fra Danmark tager 9t. 40min. (København Kastrup til Rimini Miramare).
Der er 1 flyselskab, som flyver til Rimini, herunder Ryanair.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Rimini

Find de billigste fly til disse Rimini-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Ancona

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Rimini

København (CPH) til Bologna (BLQ)

Fly til Rimini ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Bologna Guglielmo Marconi, hvor den gennemsnitlige pris er 1.431 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Rimini?

Det er ofte dyrt at rejse med fly til Rimini i sommermånederne, hvor det er varmest. Hvis du rejser uden for højsæsonen, kan du som regel spare penge og finde billige flybilletter til Rimini. Flybilletter til Rimini kan variere i pris og koste ca. 400-2000 DKK.

Brugere, der booker rejser til Rimini fra Palma de Mallorca, har fundet fly, der er 97% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Rimini. Hvis du vil finde den billigste pris til Rimini fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Rimini er på en torsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Rimini på en torsdag kan finde billetter helt ned til 1.733 kr.. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en lørdag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Rimini på en lørdag på 2.446 kr..

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Rimini normalt er dem med afrejse om aftenen. Vores brugere har fundet fly til Rimini om aftenen helt ned til 1.638 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om morgenen, hvor priserne ligger på 2.374 kr. i gennemsnit. Fly til Rimini fra Danmark om morgenen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Lufthavn: Ancona Falconara, Lufthavn: Perugia Sant Egidio, Lufthavn: Firenze Peretola, Lufthavn: Bologna Guglielmo Marconi eller Lufthavn: Venedig Marco Polo kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Rimini.

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Rimini Miramare for 1.673 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Rimini

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Rimini fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
20. aug.
CPH03:20København Kastrup
7t. 40min.
1 stop
RMI11:00Rimini Miramare
27. aug.
RMI13:05Rimini Miramare
13t. 45min.
1 stop
CPH02:50København Kastrup
2.404 kr.
Find lignende
Ryanair
20. aug.
CPH09:50København Kastrup
7t. 45min.
2 stop
RMI17:35Rimini Miramare
27. aug.
RMI13:05Rimini Miramare
13t. 45min.
1 stop
CPH02:50København Kastrup
2.542 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
1. sep.
CPH16:00København Kastrup
12t. 10min.
1 stop
RMI04:10Rimini Miramare
8. sep.
RMI11:00Rimini Miramare
9t. 45min.
2 stop
CPH20:45København Kastrup
2.681 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
20. aug.
CPH19:00København Kastrup
22t. 10min.
2 stop
RMI17:10Rimini Miramare
27. aug.
RMI18:00Rimini Miramare
17t. 35min.
2 stop
CPH11:35København Kastrup
5.522 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Rimini

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Rimini, så se nogle af vores tilbud herunder.
Flere flyselskaber
25. dec.
CPH15:50København Kastrup
19t. 30min.
2 stop
RMI11:20Rimini Miramare
1.144 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
24. dec.
CPH10:10København Kastrup
23t. 30min.
1 stop
RMI09:40Rimini Miramare
1.377 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
26. dec.
CPH01:40København Kastrup
9t. 40min.
2 stop
RMI11:20Rimini Miramare
2.367 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Rimini?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Rimini

Hvilke flyselskaber flyver til Rimini?

For fly fra Danmark til Rimini, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Ryanair og Lufthansa. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

Ryanair-fly til Rimini

Der er 5 fly med Ryanair til Rimini på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er Budapest Ferenc Liszt Intl, og den bedste pris på en Ryanair-billet, der er set på momondo, er 871 kr. (seneste 72 timer, fra Billund til Rimini). Ryanair har en bedømmelse på 7,0 fra 822 brugeranmeldelser på momondo.


Lufthavne i nærheden af Rimini

Neden for finder du alle lufthavne i Rimini samt deres afstand til centrum

Når du ankommer til Rimini, kan du tage bus nummer 9 direkte til Rimini togstation i centrum af byen. Billetter koster ca. 1 EUR (ca. 7,5 DKK) og kan købes i lufthavnen. Det er dermed blandt de billigste offentlige transportmidler til midtbyen. Lufthavnen ligger blot fem km fra centrum af Rimini, så det er nemt og hurtigt at komme til og fra lufthavnen.


Populære fly til Rimini

Find dine flybilletter til Rimini blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Rimini
Hurtigste flyvetid7t. 40min.
Laveste pris2.404 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Rimini

Buslinje nummer 4 kører i den nordlige af byen, mens bus nummer 11 dækker den sydlige del af Rimini. Disse busser er blandt de vigtigste buslinjer i byen og kører det meste af døgnet. Enkeltbilletter koster ca. 1-2 EUR (ca. 7,5-15 DKK) og kan købes i kiosker og busser. Der findes yderligere buslinjer, der let tager dig rundt til diverse seværdigheder og turistattraktioner. I nogle områder af byen, specielt omkring turistattraktionerne, kan der være begrænset offentlig transport. Det giver dig mulighed for at opleve byen til fods, hvilket ikke er noget problem, da flere seværdigheder ligger side om side.


Visumkrav for Rimini

Da Italien er en del af Schengen, behøver du ikke have et visum for at rejse til Rimini. Der er nemlig visumfrit i op til 90 dage. Dit pas skal være gyldigt under hele opholdet i Rimini.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Rimini


De bedste oplevelser og seværdigheder i Rimini

Rimini bærer tydelige præg af sin fortid som en del af Romerriget. Du kan eksempelvis besøge Arch of Augustus, som på fin måde viser Riminis historiske fortid. Et andet fantastisk levn fra romertiden er Tiberio-broen, som ligger tæt på Arch of Augustus. Selvom broen er mere end 2000 år gammel, står den stadig i perfekt stand og er et imponerende levn fra fortiden. Trænger du til at slappe af på din ferie, vil du nyde Riminis mange populære strande. Byen er kendt for sin 15 km lange strækning med flotte, hvide sandstrande.

På trods af Italiens status som EU-land, er det altid en god idé at have en privat rejseforsikring, hvis du for eksempel mister din bagage eller er ude for andre uheld.

I Italien kan du de fleste steder drikke vand fra hanen, men mange vælger alligevel at købe vand på flaske, da smagen af det italienske vand opleves anderledes end den danske.

På de fleste restauranter tilføjes regningen drikkepenge. Det samme gælder i taxaer. Dog kan du runde beløbet op eller give lidt ekstra, hvis du har været tilfreds med servicen.

I hjertet af Rimini ligger Piazza Tre Martiri, der er et populært område i byen. Her finder du fantastiske butikker samt caféer og restauranter af høj kvalitet. Gader som Corso d’Augusto, via Garibaldi eller via Gambalunga er øvrige områder, hvor der er gode muligheder for at shoppe. Her findes alt fra diverse luksusbrands til små butikker med italiensk-inspirerede produkter.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Rimini. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Rimini, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Rimini ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Prisagenter på fly til Rimini er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Andre kabineklasser på fly til Rimini

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Rimini

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.