Find billige fly til Chisinau

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Chisinau

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Chisinau

Bedste pris på returbillet

916 kr.

Hurtigste flyvetid

4t. 45min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en returbillet til Chisinau fra Danmark i de seneste 72 timer er 916 kr. (København Kastrup til Chisinau).
Det hurtigste fly til Chisinau fra Danmark tager 4t. 45min. (København Kastrup til Chisinau).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Chisinau, herunder LOT og Austrian Airlines.

Indsigter og trends for flyrejser til Chisinau

Få indsigter om din flyrejse til Chisinau, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Chisinau?

Den billigste måned at flyve til Chisinau fra Danmark er i januar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.563 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan rejse til Chisinau i januar, så rejs fra Danmark i maj, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 1.691 kr..

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Chisinau på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Chisinau fra Danmark på en torsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en torsdag helt ned til 1.693 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis du rejser ud på en onsdag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Chisinau for omkring 1.996 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Chisinau?

Når du flyver til Chisinau fra Danmark er om eftermiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 1.741 kr. for fly med afgang om eftermiddagen. Fly til Chisinau koster mest om formiddagen, med en gennemsnitlig pris på 1.881 kr.. Afgang om formiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Hvor lang tid tager det at flyve til Chisinau?

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i Chisinau (Chisinau), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 11t. 45min. og 19t. 20min..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Chisinau?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 53 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Chisinau. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 1.998 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Chisinau

Find de billigste fly til disse Chisinau-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Chisinau

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Chisinau

København (CPH) til Chisinau (KIV)

Fly til Chisinau ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Chisinau, hvor den gennemsnitlige pris er 1.998 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL CHISINAU FRA KØBENHAVNjanuar22% billigereAt flyve fra København til Chisinau ​​koster i gennemsnit blot 1.563 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL CHISINAU FRA KØBENHAVNjuli33% dyrereDet koster cirka 2.664 kr. at flyve til Chisinau ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL CHISINAU FRA KØBENHAVNjuli317% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Chisinau fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Chisinau

Fra Københavns Lufthavn (CPH) til Chisinau Internationale Lufthavn (KIV) tager den gennemsnitlige tur omkring fem til syv timer med en enkelt mellemlanding. Har du fået et flytilbud fra Billund (BLL), er der stor variation i rejsetiden, men typisk er den fra seks til ni timer med en enkelt eller to mellemlandinger. Med flybilletter fra Aalborg (AAL) vil du oftest have to mellemlandinger og en flyvetid på syv til tolv timer. Fra Aarhus (AAR) tager turen typisk otte til tolv timer – også med to mellemlandinger. Du bør være opmærksom på, at hvis du flyver med et lavprisselskab, så skal du måske skulle tjekke din bagage ind igen under mellemlandingen. Turens længde og bekvemmelighed kommer dermed meget an på, hvilken rute du vælger.

Det er desværre ikke muligt at flyve direkte fra Danmark til Chisinau på nuværende tidspunkt. Fra København vil du typisk have en enkelt mellemlanding i Warszawa (WAW). Fra Billund vil mellemlande i Frankfurt (FRA) eller London Stansted (STN). Flyver du fra Aalborg, vil du på en almindelig tur have to mellemlandinger i København og Prag Václav Havel Lufthavn (PRG) eller London Stansted. Fra Aarhus vil du typisk mellemlande i København og dernæst i Warszawa eller Wien-Schwechat (VIE).


Gode tilbud på fly til Chisinau

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Chisinau fundet af momondos brugere for nylig

Andre kabineklasser på fly til Chisinau

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Chisinau

Hvilke flyselskaber flyver til Chisinau?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Chisinau

Hvilke flyselskaber flyver til Chisinau?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Chisinau fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Austrian Airlines, LOT, Wizz Air og Lufthansa. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Chisinau, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

Turkish Airlines-fly til Chisinau

17 Turkish Airlines-fly flyver til Chisinau i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Istanbul til Chisinau, der er den mest populære rute, som Turkish Airlines har til Chisinau. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste Turkish Airlines-fly til Chisinau, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 1.707 kr. og afgik fra København Kastrup. Turkish Airlines er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 8,0/10 af 158 af vores brugere.

LOT-fly til Chisinau

LOT (7,2/10, 206 anmeldelser) er også et populært valg for fly til Chisinau med tilbud fra helt ned til 1.224 kr. retur fra Billund. Med 2 LOT-fly til Chisinau om ugen i gennemsnit kan priserne variere betydeligt alt efter afrejsested og efterspørgsel.


Lufthavne i nærheden af Chisinau

Neden for finder du alle lufthavne i Chisinau samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer jeg fra lufthavnen i Chisinau til centrum?

Chisinau Lufthavn ligger et godt stykke sydøst for Moldovas hovedstad af samme navn. Der afgår busser tæt på lufthavnen til centrum af Chisinau. Først skal du gå et stykke, til du rammer busstoppestedet ved lufthavnsafkørslen, og herfra tager du buslinje 30 til centrum. Vil du hellere praje en taxa, skal du dreje til højre, når du kommer ud af lufthavnsterminalen. Vil du derimod hellere leje en bil, så skal du krydse gaden foran terminalen. Her ligger flere udlejningsvirksomheder parate til at hjælpe dig.


Populære fly til Chisinau

Find dine flybilletter til Chisinau blandt disse populære flyafgange
Fly fra Billund til Chisinau
Hurtigste flyvetid19t. 20min.
Laveste pris1.762 kr.
Fly fra København til Chisinau
Hurtigste flyvetid11t. 45min.
Laveste pris916 kr.

Visumkrav for Chisinau

Indrejse til Chisinau i Moldova er visumfrit for ophold op til 90 dage. Du skal yderligere være opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i seks måneder efter udrejsen. Forlængede og provisoriske pas (også kendt som nødpas) anerkendes begge til både ind- og udrejse.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Chisinau


De bedste oplevelser og seværdigheder i Chisinau

Chisinau er en af Europas yngste hovedstæder. Byen blev godt nok grundlagt i 1400-tallet, men et stort jordskælv og Anden Verdenskrig jævnede byen med jorden. Herefter blev byen bygget op igen under tiden i Sovjetunion i storslået stalinistiske stil. Men Chisinau er også fyldt med parker og caféer. Området omkring Chisinau er også ved at blive kendt i den brede offentlighed som et fremragende vinområde, og det kan klart anbefales at booke en tur til en af de mange vingårde. Prøv for eksempel Milestii Mici. Hærmuseet på gaden Str Tighina fortæller om tiden under sovjetisk styre, hvor Moldova blev undertrykt. Det er en sober oplevelse og er ikke for sarte sjæle. Transnistria er et område i den østlige del af Moldova på grænsen til Ukraine. Efter Sovjetunionens opløsning erklærede området sig uafhængigt. Det er dog ikke anerkendt af Moldova eller nogle af FN’s medlemslande. Du kan finde flere udbydere af endagsture til udbryderstatens uofficielle hovedstad Tiraspol og omegn, men det er dog altid en god ide at kontrollere områdets sikkerhedsstatus, inden du tager afsted. Et godt bud på en af de bedste restauranter med fokus på det lokale køkken er La Placinte Bd-ul Mamaia. Efter middagen kan du slutte aftenen af med et godt glas vin. Her kan du prøve INVINO Enoteca, der ligger ved Stefan den Stores Park, eller Carpe Diem Wine Shop & Bar på Columna-gaden.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Chisinau. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Chisinau, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Chisinau.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Chisinau lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Chisinau og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.