Find billige flybilletter til Linköping

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 5.7
tir. 12.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Linköping

Find de billigste fly til disse Linköping-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lufthavn: Stockholm Skavsta (NYO)

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Linköping

København (CPH) til Lufthavn: Stockholm Skavsta (NYO) (NYO)

Fly til Linköping ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Stockholm Skavsta (NYO), hvor den gennemsnitlige pris er 1.016 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL LINKÖPING FRA KØBENHAVNjanuar69% billigereAt flyve fra København til Linköping ​​koster i gennemsnit blot 425 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL LINKÖPING FRA KØBENHAVNnovember139% dyrereDet koster cirka 3.234 kr. at flyve til Linköping ​​fra København i november
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL LINKÖPING FRA KØBENHAVNdecember433% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Linköping fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Linköping?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Linköping, lå på 381 kr./pr. person fra Billund, hvilket er 78% billigere end gennemsnitsflyprisen til Linköping. Hvis du vil finde de billigste priser til Linköping fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Generelt er januar den billigste måned at flyve fra Danmark til Linköping på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 425 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Linköping i januar, så rejs fra Danmark i juli, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 745 kr..

Rejsende, som flyver til Linköping, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Norrköping Kungsangen (41 km fra Linköping centrum), Lufthavn: Stockholm Skavsta (NYO) (86 km fra Linköping centrum), Lufthavn: Örebro Bofors (96 km fra Linköping centrum), Lufthavn: Jönköping Axamo (117 km fra Linköping centrum) eller Lufthavn: Stockholm Vasteras/Hasslo (VST) (143 km fra Linköping centrumr), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Med en gennemsnitspris på 365 kr. pr. person er Lufthavn: Norrköping Kungsangen den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Linköping. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.Hvilke flyselskaber flyver til Linköping?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Linköping

Hvilke flyselskaber flyver til Linköping?

Ifølge vores data, er det mest populære flyselskab der flyver til Linköping fra Danmark, KLM. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.

KLM-fly til Linköping

KLM flyver til Linköping ca. 11 gange på en normal uge. Hvor du flyver fra har betydning for, hvilke tilbud du kan få hos KLM, men der er fundet priser på helt ned til 1.326 kr. fra Billund til Linköping. KLM er blevet bedømt med 7,7/10 i anmeldelser fra momondo-brugere.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Linköping


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Linköping på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Linköping, der passer dig bedst.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Linköping med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når alle potentielle fly til Linköping vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Linköping. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.