Find billige fly til Nantucket

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 31.5
ons. 7.6

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Nantucket

Få indsigter om din flyrejse til Nantucket, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvor lang tid tager det at flyve til Nantucket?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Nantucket du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 8t. 20min. at flyve fra København Kastrup til Boston Logan Intl. På den anden side tager det i gennemsnit 10t. 45min. at flyve fra Billund til Boston Logan Intl. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Nantucket

Find de billigste fly til disse Nantucket-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Boston

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Nantucket

København (CPH) til Boston (BOS)

Fly til Nantucket ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Boston Logan Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 3.377 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Nantucket

Rejsende, som flyver til Nantucket, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: West Tisbury Martha's Vineyard (44 km fra Nantucket centrum), Lufthavn: Hyannis Barnstable (45 km fra Nantucket centrum), Lufthavn: New Bedford Regional (84 km fra Nantucket centrum), Lufthavn: Provincetown (88 km fra Nantucket centrum) eller Lufthavn: Boston Logan Intl (142 km fra Nantucket centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.


Hvilke flyselskaber flyver til Nantucket?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Nantucket

Kom i gang med at planlægge din rejse til Nantucket


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Nantucket, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Nantucket, så du sparer tid og penge.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Nantucket, så du kun får vist dem med fleksibel booking.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.