Find billige flybilletter til San Francisco

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 3.8
tir 10.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til San Francisco. De nuværende restriktioner til San Francisco er baseret på USA rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for USA

De billigste fly til lufthavne i nærheden af San Francisco

Find de billigste fly til disse San Francisco-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
San Francisco

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL San Francisco

København (CPH) til San Jose (SJC)

Fly til San Francisco ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til San Jose, hvor den gennemsnitlige pris er 3.039 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SAN FRANCISCO FRA KØBENHAVNnovember21% billigereAt flyve fra København til San Francisco ​​koster i gennemsnit blot 2.523 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SAN FRANCISCO FRA KØBENHAVNjuli63% dyrereDet koster cirka 5.191 kr. at flyve til San Francisco ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SAN FRANCISCO FRA KØBENHAVNoktober203% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til San Francisco fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til San Francisco?

Med sine milde temperaturer året rundt og sin fantastiske beliggenhed ud til Stillehavet, er denne californiske by populær hele året rundt. Den tørre periode løber dog fra omkring maj og frem til oktober, og det anses derfor for mange som værende det bedste tidspunkt at rejse hertil. De varmeste måneder er perioden fra august til oktober. Men hvornår er det billigst at flyve til San Francisco? Du finder typisk de bedste priser på billetter i november og februar, og så kan du med fordel prøve at booke ca. 52 dage før afrejse (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – San Francisco, januar 2018).

Kultur, spændende gastronomi og aktivt natteliv gør San Francisco til en populær destination for rejsende fra hele verden.

 • Hvilket er det absolut billigste fly til San Francisco?

  Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til San Francisco fra Los Angeles for 304 kr.. Det er 92% billigere end de fleste flyrejsetilbud til San Francisco. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til San Francisco fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til San Francisco?

  Generelt er november den billigste måned at flyve fra Danmark til San Francisco på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 2.523 kr.. Hvis du ikke kan rejse til San Francisco i november, så rejs fra Danmark i september, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 2.630 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til San Francisco?

  De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 35 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til San Francisco. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 3.194 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til San Francisco på?

  Vores data viser at onsdag er den billigste dag at flyve til San Francisco på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 2.947 kr.. Hvis du rejser ud på en søndag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til San Francisco for omkring 3.929 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til San Francisco?

  Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til San Francisco normalt er dem med afrejse om aftenen. Vores brugere har fundet fly til San Francisco om aftenen helt ned til 2.472 kr.. Undgå at købe billetter om morgenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 3.527 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af San Francisco?

  Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af San Francisco. Hvis du har planer om at flyve til San Francisco, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Oakland (19 km fra San Francisco centrum), Lufthavn: Concord Buchanan Fld (38 km fra San Francisco centrum), Lufthavn: Napa County (48 km fra San Francisco centrum), Lufthavn: San Jose (64 km fra San Francisco centrum) eller Lufthavn: Sacramento Intl (123 km fra San Francisco centrum).

 • Findes der en billigere måde at flyve til San Francisco på?

  Med en gennemsnitspris på 2.542 kr. pr. person er Lufthavn: Concord Buchanan Fld den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til San Francisco. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for San Francisco?

På nuværende tidspunkt inkluderer USA rejserestriktioner rejser til San Francisco. Indrejserestriktioner

USA har begrænset indrejsen for alle udenlandske statsborgere, der har passeret eller været i Kina, Iran, de fleste europæiske lande (Østrig, Belgien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenia, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Sydafrika og Brasilien indenfor de seneste 14 dage. Med undtagelse af visse rejsende, som omfatter visse familiemedlemmer til amerikanske statsborgere eller fastboende, herunder ægtefæller, børn (under 21 år), forældre (forudsat at hans/hendes amerikanske statsborger eller fastboende barn er ugift og under 21 år), og søskende (forudsat at både søskende og den amerikanske statsborger eller fastboende udlændinge er ugifte og under 21 år); Der er også en undtagelse for A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som ansat i TECRO eller TECO eller den ansattes nærmeste familiemedlemmer), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, NATO-1, gennem NATO-4 eller NATO-6 visum. Medlemmer af de amerikanske væbnede styrker, ægtefæller og børn af medlemmer af de amerikanske væbnede styrker; Rejsende med invitation fra USA's regering til et formål relateret til indeslutning/afbødning af coronavirus (COVID-19); Rejsende med dokumenter udstedt af US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection eller US Department of State, der indikerer, at den rejsende er undtaget fra begrænsningen; B1-besætningsmedlemmer, der beskæftiger sig med lightering, OCS-aktivitet (OCS), vindmølleparkaktivitet, privat luft-/søbesætning og andre lignende besætningsmedlemsaktiviteter. Studerende med et F-1 eller M-1 visum og deres F-2 og M-2 afhængige, hvis de ankommer fra eller har været i Irland, Storbritannien eller Schengen-området de sidste 14 dage.

Indrejsekrav

Alle rejsende over 2 år (inklusive amerikanske statsborgere og transitpassagerer) skal fremvise et negativt COVID-19 viral- eller antigen testresultat udstedt 72 timer før afgang, eller have bevis på at have kommet sig over COVID-19 inden for de seneste 90 dage inden ombordstigning på flyet. Undtagelser eller afkald på testkravene kan gives af CDC på en ekstremt begrænset basis, når nødrejser (som en akut medicinsk evakuering) skal forekomme for at bevare en persons liv, helbred mod en alvorlig fare, eller fysisk sikkerhed og test kan ikke udføres og afsluttes inden rejsen. Amerikanske statsborgere og permanente beboere, der ankommer fra Storbritannien, skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR eller antigen-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende, der ankommer til staten New York, skal udfylde Traveler Health Form . Rejsende, der ankommer til Massachusetts, skal udfylde Massachusetts Health Form .

Karantænekrav

Rejsende rådes til at blive testet 3-5 dage efter rejsen og forblive hjemme og gå i selvkarantæne i 7 dage efter rejsen. Selv hvis de tester negativt, skal de stadig være hjemme og være i karantæne i de fulde 7 dage. Hvis testen er positiv, skal de isoleres for at beskytte andre mod at blive smittet. Rejsende, der ikke blev testet, rådes til at blive hjemme og gå i selvkarantæne i 10 dage efter rejsen.

Alle andre oplysninger

Rejsende er underlagt COVID-19-foranstaltninger, der er fastsat af den stat/det område, hvor de endeligt skal bestemmes. Du kan læse mere på CDC-website.

Hvis du planlægger rejser til San Francisco nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til San Francisco

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til San Francisco fundet af momondos brugere for nylig
TAP AIR PORTUGAL
12. dec.
CPH11:10København Kastrup
31t. 50min.
1 stop
SFO19:00San Francisco
20. dec.
SFO11:40San Francisco
21t. 55min.
1 stop
CPH09:35København Kastrup
3.574 kr.
Find lignende
Lufthansa
14. jan.
BLL02:00Billund
14t. 30min.
1 stop
SFO16:30San Francisco
28. jan.
SFO09:45San Francisco
13t. 50min.
1 stop
BLL23:35Billund
3.593 kr.
Find lignende
Lufthansa
22. aug.
CPH02:40København Kastrup
15t. 10min.
1 stop
SFO17:50San Francisco
29. aug.
SFO10:55San Francisco
14t. 20min.
1 stop
CPH01:15København Kastrup
3.650 kr.
Find lignende
Air Canada
14. jan.
BLL02:00Billund
18t. 18min.
2 stop
SFO20:18San Francisco
28. jan.
SFO08:05San Francisco
15t. 30min.
2 stop
BLL23:35Billund
3.882 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
14. jan.
BLL02:00Billund
18t. 18min.
2 stop
SFO20:18San Francisco
28. jan.
SFO09:45San Francisco
18t. 30min.
1 stop
BLL04:15Billund
3.901 kr.
Find lignende
Turkish Airlines
15. jan.
BLL12:45Billund
31t. 50min.
1 stop
SFO20:35San Francisco
28. jan.
SFO13:15San Francisco
30t. 30min.
1 stop
BLL19:45Billund
3.926 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til San Francisco

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til San Francisco, så se nogle af vores tilbud herunder fra TAP AIR PORTUGAL og Vueling
Flere flyselskaber
2. sep.
CPH07:10København Kastrup
35t. 45min.
2 stop
SFO18:55San Francisco
1.699 kr.
Find lignende
Vueling
19. okt.
CPH13:15København Kastrup
35t. 10min.
1 stop
SFO00:25San Francisco
1.957 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
2. sep.
CPH07:10København Kastrup
34t. 40min.
3 stop
SFO17:50San Francisco
2.001 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til San Francisco?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til San Francisco

Amerikanske flyselskaber som US Airways, Major US Carrier og American Airlines samt de europæiske flyselskaber som KLM, Lufthansa, Finnair, Air France m.fl. står alle klar til at flyve dig til San Francisco. En rejse med direkte fly kan klares på ca. 11 timer.


Lufthavne i nærheden af San Francisco

Neden for finder du alle lufthavne i San Francisco samt deres afstand til centrum

San Franciscos internationale lufthavn består af 4 terminaler, der tager imod mere end 53 millioner passagerer om året, hvilket gør den til den syvende mest travle lufthavn i USA.

Når du skal fra San Francisco International airport til centrum er det billigst at tage bussen, hvor du kan vælge mellem nummer 292, 397, 398 eller KX til en pris på ca. 15 DKK og en rejsetid på omkring 45 minutter. BART-toget er hurtigst med en rejsetid på ca. 30 minutter til en pris på omkring 135 DKK (Information tjekket 22/06/2017).


Populære fly til San Francisco

Find dine flybilletter til San Francisco blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til San Francisco
Hurtigste flyvetid11t. 15min.
Laveste pris3.467 kr.
Fly fra Billund til San Francisco
Hurtigste flyvetid38t. 55min.
Laveste pris3.687 kr.
Fly fra Aalborg til San Francisco
Hurtigste flyvetid41t. 20min.
Laveste pris4.789 kr.
Fly fra Aarhus til San Francisco
Hurtigste flyvetid40t. 45min.
Laveste pris6.016 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i San Francisco?

San Francisco er en af de tættest befolkede byer i USA, og er kendt for sin hyggelige arkitektur samt bakkede terræn. For de friske gangere er det nemt at komme rundt til fods, bare husk et par komfortable sko så du er klar til at gå byen tynd.

Byen er fyldt med effektive transportmidler, som du naturligvis også kan gøre brug af på længere afstande, eller hvis fødderne bliver trætte. Muni er byens populære bus- og metrosystem, som også står for togkørsel samt de berømte sporvogne (de såkaldte cable cars) der er et helt unikt transportmiddel i San Francisco.


Kan man rejse til San Francisco uden pas eller visum?

Danske statsborgere kan rejse visumfrit med til San Francisco i op til 90 dage, forudsat at ens pas er gyldigt under hele opholdet. Det er desuden et krav at ansøge om en såkaldt ESTA-godkendelse online 72 timer før afrejse. Bliver denne ansøgning afvist, skal du søge om visum. Husk altid at tjekke de nyeste regler hos den amerikanske ambassade.


Kom i gang med at planlægge din rejse til San Francisco


Tips og gode råd til San Francisco

Hvordan får man den billigste flybillet til San Francisco?

Man får den billigste flybillet ved at rejse udenfor højsæsonen der varer fra maj til oktober. I november og februar finder du oftest de bedste priser på flybilletter (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – San Francisco, januar 2018).

Hvad skal man se i San Francisco?

Mange seværdigheder venter, når man rejser til San Francisco. Golden Gate Bridge er en af de største og mest kendte attraktioner i byen – og figurerer på alverdens rejsemagasiner og postkort. En tur i en cable car er også en sjov oplevelse, hvor man ser byen fra oven til en pris på ca. 45 DKK. Den gamle fængselsø Alcatraz, der lukkede i 1960, er også et must see, og her kan man kan få en guidet tur. PIER 39 ved Fisherman’s Wharf med de solslikkende søløver er en hyggelig attraktion for både store og små. Besøg også Chinatown, hvor San Franciscos ældste gade ligger, og hvor man kan købe lækker mad.

Aktiviteter for børn

California Academy of Sciences vækker begejstring hos de fleste børn, da museet byder på et akvarium, planetarium og en regnskov. San Francisco Zoo er også en oplevelsesrig affære, hvor man kan vinke til sneleoparder, aber, giraffer og mange andre dyr.

Skal man købe rejseforsikring?

En rejseforsikring anbefales altid når du rejser udenlands, så du er dækket i tilfælde af uheld undervejs.

Kan man drikke vand fra hanen?

Man kan godt drikke vand fra hanen i San Francisco.

Giver man drikkepenge i San Francisco?

I USA er man vant til at give en del i drikkepenge, så regn med at lægge ca. 15-20%.

Hvor er der god shopping?

Union Square, Fisherman’s Wharf og SoMa byder på gode shoppingmuligheder.