Find billige flybilletter til San Francisco

Returrejse
Economy
Fra?
San Francisco (SFO)
tir.. 24.11.
tir.. 1.12.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

De billigste fly til lufthavne i San Francisco

Find de billigste fly til disse San Francisco-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
Der er i øjeblikket ingen data for den valgte rute. Vælg venligst en ny afrejselufthavn

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til San Francisco?

Med sine milde temperaturer året rundt og sin fantastiske beliggenhed ud til Stillehavet, er denne californiske by populær hele året rundt. Den tørre periode løber dog fra omkring maj og frem til oktober, og det anses derfor for mange som værende det bedste tidspunkt at rejse hertil. De varmeste måneder er perioden fra august til oktober. Men hvornår er det billigst at flyve til San Francisco? Du finder typisk de bedste priser på billetter i november og februar, og så kan du med fordel prøve at booke ca. 52 dage før afrejse (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – San Francisco, januar 2018).

Kultur, spændende gastronomi og aktivt natteliv gør San Francisco til en populær destination for rejsende fra hele verden.

Hvilket er det absolut billigste fly til San Francisco?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til San Francisco fra Los Angeles for 303 kr.. Det er 91% billigere end de fleste flyrejsetilbud til San Francisco. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til San Francisco fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til San Francisco?

november måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til San Francisco fra Danmark, med flest priser fundet omkring 2.518 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til San Francisco i november, så er det også billigt at flyve i september. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 2.625 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til San Francisco?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til San Francisco fra Danmark, når du bestiller 35 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til San Francisco for omkring 3.187 kr., når du søger 35 dage forud. Folk har dog, de seneste 72 timer, fundet priser på fly fra Danmark helt ned til 2.342 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til San Francisco på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til San Francisco er på en onsdag hvor priserne kan findes helt ned til 2.923 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Fly fra Danmark til San Francisco på en søndag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 3.923 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til San Francisco?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til San Francisco normalt er dem med afrejse om aftenen. Vores brugere har fundet fly til San Francisco om aftenen helt ned til 2.561 kr.. Om morgenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til San Francisco, så priserne er ofte dyrere på omkring 3.620 kr. pr. billet.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af San Francisco?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af San Francisco. Hvis du har planer om at flyve til San Francisco, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Oakland (19 km fra San Francisco centrum), Lufthavn: Concord Buchanan Fld (38 km fra San Francisco centrum), Lufthavn: Napa County (48 km fra San Francisco centrum), Lufthavn: San Jose (64 km fra San Francisco centrum) eller Lufthavn: Sacramento Intl (123 km fra San Francisco centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til San Francisco på?

Med en gennemsnitspris på 2.210 kr. pr. person er Lufthavn: Oakland den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til San Francisco. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Gode tilbud på fly til San Francisco

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til San Francisco fundet af momondos brugere for nylig
Billigst
Bedst
Hurtigst
TAP AIR PORTUGAL
13. maj
CPH
København Kastrup
17t. 40min.
1 stop
SFO
San Francisco
23. maj
SFO
San Francisco
21t. 25min.
1 stop
CPH
København Kastrup
2.342 kr.
Find lignende
Alitalia
19. apr.
CPH
København Kastrup
34t. 25min.
2 stop
SFO
San Francisco
30. apr.
SFO
San Francisco
34t. 50min.
2 stop
CPH
København Kastrup
2.876 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
14. maj
CPH
København Kastrup
24t. 25min.
2 stop
SFO
San Francisco
24. maj
SFO
San Francisco
21t. 05min.
2 stop
CPH
København Kastrup
2.907 kr.
Find lignende
Norwegian
19. apr.
CPH
København Kastrup
17t. 30min.
1 stop
SFO
San Francisco
30. apr.
SFO
San Francisco
14t. 55min.
1 stop
CPH
København Kastrup
3.108 kr.
Find lignende
Virgin Atlantic
28. dec.
CPH
København Kastrup
14t. 15min.
1 stop
SFO
San Francisco
15. jan.
SFO
San Francisco
14t. 20min.
1 stop
CPH
København Kastrup
3.265 kr.
Find lignende
TAP AIR PORTUGAL
13. maj
CPH
København Kastrup
17t. 40min.
1 stop
SFO
San Francisco
22. maj
SFO
San Francisco
21t. 25min.
1 stop
CPH
København Kastrup
2.643 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til San Francisco

Hvis du leder efter enkeltbilletter til San Francisco, så se nogle af vores tilbud herunder.
Billigst
Bedst
Hurtigst
Flere flyselskaber
19. dec.
CPH
København Kastrup
49t. 45min.
3 stop
SFO
San Francisco
1.670 kr.
Find lignende
Turkish Airlines
5. jan.
CPH
København Kastrup
26t. 10min.
1 stop
SFO
San Francisco
2.103 kr.
Find lignende
SWISS
19. dec.
CPH
København Kastrup
16t. 05min.
1 stop
SFO
San Francisco
2.461 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til San Francisco?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til San Francisco

Amerikanske flyselskaber som US Airways, Major US Carrier og American Airlines samt de europæiske flyselskaber som KLM, Lufthansa, Finnair, Air France m.fl. står alle klar til at flyve dig til San Francisco. En rejse med direkte fly kan klares på ca. 11 timer.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i San Francisco samt afstand til centrum

San Franciscos internationale lufthavn består af 4 terminaler, der tager imod mere end 53 millioner passagerer om året, hvilket gør den til den syvende mest travle lufthavn i USA.

Når du skal fra San Francisco International airport til centrum er det billigst at tage bussen, hvor du kan vælge mellem nummer 292, 397, 398 eller KX til en pris på ca. 15 DKK og en rejsetid på omkring 45 minutter. BART-toget er hurtigst med en rejsetid på ca. 30 minutter til en pris på omkring 135 DKK (Information tjekket 22/06/2017).


Hvordan kommer man nemmest rundt i San Francisco?

San Francisco er en af de tættest befolkede byer i USA, og er kendt for sin hyggelige arkitektur samt bakkede terræn. For de friske gangere er det nemt at komme rundt til fods, bare husk et par komfortable sko så du er klar til at gå byen tynd.

Byen er fyldt med effektive transportmidler, som du naturligvis også kan gøre brug af på længere afstande, eller hvis fødderne bliver trætte. Muni er byens populære bus- og metrosystem, som også står for togkørsel samt de berømte sporvogne (de såkaldte cable cars) der er et helt unikt transportmiddel i San Francisco.


Kan man rejse til San Francisco uden pas eller visum?

Danske statsborgere kan rejse visumfrit med til San Francisco i op til 90 dage, forudsat at ens pas er gyldigt under hele opholdet. Det er desuden et krav at ansøge om en såkaldt ESTA-godkendelse online 72 timer før afrejse. Bliver denne ansøgning afvist, skal du søge om visum. Husk altid at tjekke de nyeste regler hos den amerikanske ambassade.


Kom i gang med at planlægge din rejse til San Francisco


Tips og gode råd til San Francisco

Hvordan får man den billigste flybillet til San Francisco?

Man får den billigste flybillet ved at rejse udenfor højsæsonen der varer fra maj til oktober. I november og februar finder du oftest de bedste priser på flybilletter (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – San Francisco, januar 2018).

Hvad skal man se i San Francisco?

Mange seværdigheder venter, når man rejser til San Francisco. Golden Gate Bridge er en af de største og mest kendte attraktioner i byen – og figurerer på alverdens rejsemagasiner og postkort. En tur i en cable car er også en sjov oplevelse, hvor man ser byen fra oven til en pris på ca. 45 DKK. Den gamle fængselsø Alcatraz, der lukkede i 1960, er også et must see, og her kan man kan få en guidet tur. PIER 39 ved Fisherman’s Wharf med de solslikkende søløver er en hyggelig attraktion for både store og små. Besøg også Chinatown, hvor San Franciscos ældste gade ligger, og hvor man kan købe lækker mad.

Aktiviteter for børn

California Academy of Sciences vækker begejstring hos de fleste børn, da museet byder på et akvarium, planetarium og en regnskov. San Francisco Zoo er også en oplevelsesrig affære, hvor man kan vinke til sneleoparder, aber, giraffer og mange andre dyr.

Skal man købe rejseforsikring?

En rejseforsikring anbefales altid når du rejser udenlands, så du er dækket i tilfælde af uheld undervejs.

Kan man drikke vand fra hanen?

Man kan godt drikke vand fra hanen i San Francisco.

Giver man drikkepenge i San Francisco?

I USA er man vant til at give en del i drikkepenge, så regn med at lægge ca. 15-20%.

Hvor er der god shopping?

Union Square, Fisherman’s Wharf og SoMa byder på gode shoppingmuligheder.

 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class