Find billige flybilletter til Sacramento

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 28.6
tir. 5.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Sacramento

Find de billigste fly til disse Sacramento-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Sacramento

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Sacramento

København (CPH) til San Francisco (SFO)

Fly til Sacramento ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til San Francisco Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 5.103 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Sacramento?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Sacramento fra Ontario for 656 kr.. Det er 89% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Sacramento. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Sacramento fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvis du ikke har mulighed for at rejse i juni, kan du booke flyrejser til Sacramento fra Danmark i maj i stedet. Fly til Sacramento i maj, selvom de ikke er helt så billige som dem i juni, har stadig kun et gennemsnit på omkring 5.364 kr..

Rejsende, som flyver til Sacramento, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Stockton (80 km fra Sacramento centrum), Lufthavn: Napa County (80 km fra Sacramento centrum), Lufthavn: Concord Buchanan Fld (82 km fra Sacramento centrum), Lufthavn: Oakland (116 km fra Sacramento centrum) eller Lufthavn: San Francisco Intl (132 km fra Sacramento centrumr), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Oakland for 5.323 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Hvilke flyselskaber flyver til Sacramento?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Sacramento

Hvilke flyselskaber flyver til Sacramento?

På rejser til Sacramento fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: British Airways, KLM, Lufthansa eller Delta. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.

KLM-fly til Sacramento

Der er 14 fly med KLM til Sacramento på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er Seattle Tacoma, og den bedste pris på en KLM-billet, der er set på momondo, er 4.299 kr. (seneste 72 timer, fra Billund til Sacramento). KLM har en bedømmelse på 7,7 fra 133 brugeranmeldelser på momondo.

United Airlines-fly til Sacramento

Et andet populært valg for fly til Sacramento er United Airlines (7,3/10, 868 anmeldelser). De fleste United Airlines-fly, der lander i Sacramento, kommer fra Denver Intl, men der er 24 United Airlines-fly til Sacramento fra alle afgangssteder globalt set, så priserne kan variere betydeligt. Det bedste tilbud med United Airlines, der blev fundet på momondo i denne uge, kostede 4.871 kr. (København Kastrup til Sacramento, returrejse).


Kom i gang med at planlægge din rejse til Sacramento


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Sacramento. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Alle flysøgninger til Sacramento på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Når alle potentielle fly til Sacramento vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Sacramento lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Sacramento og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.