Billeje i Sacramento, Californien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Sacramento, Californien

Sacramento, CA, USA
12. dec. — 19. dec.
Sacramento, CA, USA
tir. 12.12
Middag
tir. 19.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Sacramento

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Sacramento

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Sacramento?

De billigste udlejningsbiler i Sacramento kan normalt findes gennem Budget. Når du booker hos Budget, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 229 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Sacramento er 231 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Sacramento har flest lokationer?

Enterprise Rent-A-Car har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Sacramento, med 12 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Sacramento?

Til gennemsnitligt 452 kr./dag (og helt ned til 446 kr./dag) er udlejning af en Toyota RAV4 in Sacramento det mest populære valg blandt vores brugere. Leje af en Kia Soul in Sacramento for 231 kr./dag i gennemsnit (231 kr./dag ved et godt tilbud) er et andet populært valg.

Bedste tilbud på lejebiler i Sacramento, Californien

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Sacramento, Californien
Economy307 kr./dag
Lille mellemklasse307 kr./dag
Stor mellemklasse308 kr./dag
Standard320 kr./dag
Stor320 kr./dag
Lille varevogn327 kr./dag
Leverandørvalg310 kr./dag
Mellemstor SUV325 kr./dag
Kompakt SUV334 kr./dag
Standard SUV404 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Sacramento

Biludlejning i Sacramento er en fantastisk måde at se byen på. Sacramento, som også kaldes River City, har en betagende naturskøn udsigt over havet og eventyr på floden. Tjek Old Sacramento Historic Park for at vende tilbage i tiden til Sacramento's historie. Sacramento Zoo omfatter mange hektar og byder på en række forskellige dyr. Nyd en middag på Old Sacramento Waterfront, hvor der er masser af forskellige restauranter at vælge imellem. Der er også en overflod af betalingsparkering i hele byen. Interstate 80 Business (i-80 BL), også kaldet Capital City Freeway, er en business loop af Interstate 80 (i-80) gennem Sacramento. Sacramento Regional Transit District har mange forskellige busruter og kilometerlange letbane. Den bedste måde at komme rundt i Sacramento er i bil. Og heldigvis er Biludlejning i Sacramento tilgængelige over hele byen. Også transitsystemet kan blive lidt overfyldt, især i weekenden.

Er det under et besøg værd at leje en bil, mens man besøger Sacramento?

Den mest logiske måde at se Sacramento og de omkringliggende forstæder på er ved hjælp af luksusBiludlejning. Biludlejning i Sacramento er let tilgængelige og så meget sjovt at køre. Der er masser af parkeringspladser, da byen kan klare mange parkeringspladser og garager i gåafstand fra Capitol Park. Som mange andre byer kan trafikken være tung, og nogle motorvejsafsnit er placeret dårligt på grund af trafikpropper. Dit bedste bud er at bruge GPS til alternative ruter, men gå ikke glip af turen i en billig udlejningsbil i Sacramento på Route 160, River Road Scenic Byway. Mens centrum har gangbare områder, for at komme til centrum eller de omkringliggende parker, skal du bruge en udlejningsbil. Den landlige vej snor sig gennem Californiens delta og har en smuk udsigt. Delta er et historisk og landbrugsmæssigt rigt område fyldt med fantastisk landskab og eklektiske byer.

Hvilke forskellige færdselslove skal jeg huske, når jeg kører i Sacramento?

Der er mange biludlejningssteder i Sacramento i den internationale lufthavn Sacramento samt i hele byen. Før du kører din billige Biludlejning i Sacramento, er her nogle regler, du bør følge. Føreren skal køre ind i en anden vognbane, når han nærmer sig eller passerer en skraldevogn med de gule lamper tændt. Når føreren drejer til højre på en motorvej med afmærkede baner, drejer føreren til højre ind i en vognbane, der er lovligt tilgængelig for trafik i den retning. HOV-baner (køretøjer med høj belægning) er tilgængelige på de fleste motorveje, men husk på, at det er til flere passagerer. SMS'er under kørsel din økonomi Biludlejning er ikke tilladt og er stærkt håndhæves med bøder. Sikkerhedsseler er obligatoriske. Hvis du planlægger at tage ud og få en drink, foreslår vi, at du lader din billeje ligge og ikke drikker og kører. I staten Californien er det ulovligt at køre med et indhold af alkohol i blodet på 0,08 % eller mere. Du kan kontakte Sacramento Department of Motor Vehicles for at få oplysninger om eventuelle lovopdateringer.

Kan jeg krydse grænsen med en udlejningsbil fra Sacramento?

De fleste af de kendte biludlejningsbureauer tillader passage af den canadiske grænse i Sacramento Biludlejning. Hvad angår den mexicanske grænse, bliver det sværere at finde et agentur, der tillader det, selvom nogle steder gør det. Grænserne til begge lande er ganske langt, så sørg for også at finde Biludlejning i Sacramento uden en kilometergrænse, hvis du skal til et af disse lande under dit besøg. Hvis du imidlertid ønsker at tage din udlejningsbil med til Mexico, skal du kontakte udlejningskontor på forhånd for at bekræfte, at det er muligt. Du skal have gyldige indrejse- og udrejsetilladelser og visa samt en mexicansk ansvarsforsikring for biler, som du ikke kan få i Mexico, og som du tidligere skal købe hos biludlejningsstederne i Sacramento. Det er også tilladt at krydse statsgrænser, men husk at overholde den tilstødende stats love, når du besøger området.

Kan man leje en udlejningsbil i Sacramento uden kreditkort?

Hvis du ønsker at leje en bil uden et kreditkort, er der et par muligheder for at få Biludlejning i Sacramento med et betalingskort i stedet. Nogle af de agenturer, der er til rådighed i Sacramento, som DOLLAR, tillader betalingskort fra store banker uden at foretage nogen form for kreditkontrol. Bekræft på forhånd med biludlejningskontoret, hvis de foretager kreditkontrol for betalingskortbrugere. Hvis du ønsker at betale med et betalingskort, kan du blive bedt om at fremvise et bevis for rejseplaner som f.eks. en returbillet eller togbillet samt en ekstra form for identifikation, f.eks. et pas. Det er også almindeligt, at navnet på det kort, der bruges til at foretage betalingen, skal stemme overens med navnet på lejeren. Nogle af biludlejningsfirmaernes begrænsninger varierer afhængigt af, hvilket kontor du lejer bilen fra. Vi foreslår, at du bekræfter tidligere, hvis du vil være i stand til at betale med et betalingskort, når du henter din billejei Sacramento.

Hvilke dokumenter skal en international rejsende bruge for at leje en bil i Sacramento?

For Biludlejning i Sacramento skal du være mindst 20 år. Der er udlejningsbiler i Sacramento i hele byen. Bilen kan kun køres af en autoriseret fører, der lejede bilen. Personen skal fremvise et gyldigt kørekort og et aktuelt større kreditkort eller betalingskort. Et udenlandsk kørekort skal være aktuelt og udstedt af det land, hvor lejeren er bosat, og eventuelle yderligere førere. Selvom forsikringsdækning ikke er nødvendig for at købe gennem biludlejeren, er lejere ansvarlige for eventuelle skader på køretøjet under kørslen. Hvis du besøger Sacramento fra et fremmed land, behøver du ikke en særlig tilladelse, som f.eks. en international køretilladelse, for at køre i Californien, medmindre du opholder dig i mere end 90 dage. Men hvis du planlægger at krydse statsbaner, skal du overholde den tilgrænsende stats love, og politiet kan kræve en international kørselstilladelse i tilfælde af en ulykke.


Find billig billeje i Sacramento, Californien

Find den lejebil i Sacramento, der passer til dine behov

Lille cars

196 kr. - 637 kr.

Alle biltyper

202 kr. - 669 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Sacramento, USA er 214 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Sacramento, USA er i oktober. Prisen er 9% lavere end resten af året og ligger på kun 196 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 32% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Sacramento. I Sacramento kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille car i Sacramento.

Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

307 kr./dag

14 dec. - 19 dec.
Volkswagen Polo
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

307 kr./dag

14 dec. - 19 dec.
Peugeot 208

Biludlejningsfirmaer i Sacramento

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Sacramento, Californien

National

1 kontor
Oversigt

Rengøring

9,6

Comfort

9,6

Samlet

9,6

Afhentning/aflevering

9,6

Value

8,8

Alamo

1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,6

Comfort

8,5

Samlet

8,2

Afhentning/aflevering

8,5

Value

7,9

Enterprise Rent-A-Car

12 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,3

Comfort

8,4

Samlet

8,1

Afhentning/aflevering

7,9

Value

7,7

Hertz

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

7,5

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

6,8

Value

7,0

E-Z Rent-A-Car

1 kontor
Oversigt

Rengøring

7,0

Comfort

7,3

Samlet

6,3

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,6

Payless

1 kontor
Oversigt

Rengøring

6,5

Comfort

6,9

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

6,7

Value

6,8

Avis

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,2

Comfort

7,3

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

6,5

Value

6,5

Budget

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,9

Comfort

7,2

Samlet

6,4

Afhentning/aflevering

6,3

Value

6,6

Hurtige fakta om biludlejning i Sacramento

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Sacramento

Populære biltyper

Intermediate, Economy, SUV

Billigste lejebil

229 kr.

Den mest populære model

Toyota RAV4
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Sacramento i de seneste 72 timer: Intermediate, Economy, SUV.
Den laveste pris for en lejebil i Sacramento er 229 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 231 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Sacramento i de seneste 7 dage er Toyota RAV4. Vores brugere foretrækker også Mazda Mazda3 som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Sacramento

Herunder vises de mest populære hoteller i Sacramento

Kørsel i lejebil i Sacramento – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Sacramento, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Sacramento, Californien biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Sacramento tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Hertz, Budget og Dollar, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er den bedste type bil at leje i Sacramento i januar måned?

Vi anbefaler at leje en bil i økonomi klassen, når du besøger Sacramento i januar måned. Økonomibiler er ikke de bedste til at håndtere vejrforhold med sne eller is, men er en ideel lejebil til milde temperaturer og regn. I januar måned i Sacramento ligger temperaturen i gennemsnit på 10 °C med 89 mm nedbør - ideelle forhold til at leje en bil i økonomi klassen. Leje af en Economy i Sacramento koster 297 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Sacramento, Californien?

Sacramentos hastighedsbegrænsning er 40 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Sacramento er hastighedsbegrænsningen 120 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 120 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvordan er vejret i Sacramento, CA i december?

I december måned er gennemsnitstemperaturen i Sacramento 8 °C, og den forventede nedbør er 84 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Sacramento.

Minder vejret i Sacramento om vejret i resten af Californien?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Sacramento til et roadtrip til de omkringliggende områder i december måned, er det vigtigt at vide, at resten af Californien normalt har en temperatur på 11 °C, og at du kan forvente 63,3 mm nedbør.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Sacramento?

Priser for biler i Sacramento opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Sacramento?

Antallet af udbydere for biler i Sacramento er 45 fra december 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Sacramento?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Sacramento. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Sacramento?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Sacramento. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Sacramento?

Hvis du booker billeje i Sacramento via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Sacramento?

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Sacramento på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Viser momondo tilbud på billeje i Sacramento med gratis afbestilling?

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Sacramento med gratis afbestillig.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Sacramento på momondo?

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Sacramento.

Kan jeg finde billeje i Sacramento, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Du kan specifikt filtrere for at se billeje med øget rengøring i Sacramento på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Sacramento med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Sacramento.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Sacramento på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.