Lej en bil i Telford, England

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Telford, England

Telford, ENG, Storbritannien
26. sep. — 3. okt.
Samme aflevering
Telford, ENG, Storbritannien
søn. 26.9
Middag
søn. 3.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Telford

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Telford, England
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

9,5

Afhentning/aflevering

9,0

Valuta for pengerne

9,5
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Telford, England til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Manchesters biludlejningsdisk

Biludlejning i Telford

Vi har foretaget 88 søgninger på biludlejning i Telford denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Telford for at reducere spredningen af COVID-19?

Enterprise er ét ud af mange biludlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Telford som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Telford. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Telford, ENG?

50 km/t. er fartgrænsen i Telford, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Telford er henholdsvis 100 km/t. og 115 km/t.. Hvis du lejer en bil i Telford så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Telford?

De fleste momondo-brugere lejer en Hyundai Accent in Telford, og det næstmest populære valg er ifølge vores data Fiat 500. Hvis du er interesseret i at leje en Hyundai Accent, er priserne i gennemsnit på 181 kr. om dagen. Nogle brugere har fundet udlejningstilbud på Hyundai Accent in Telford på helt ned til 94 kr. om dagen. Leje af en Fiat 500 in Telford ligger i gennemsnit på 177 kr. om dagen, og nogle af de billigste tilbud ligger på 89 kr. om dagen.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Audi A4 in Telford?

Europcar har en Audi A4 (og andre lignende køretøjer i kategorien Luksus) til udlejning in Telford. Dukan forvente at kunne leje en Audi A4 in Telford fra Europcar for 643 kr./dag i gennemsnit.

Hvordan er vejret i Telford, Storbritannien i september?

I september er der normalt 58 mm nedbør i Telford og en gennemsnitstemperatur på 13 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Telford, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Klimaet i Telford under september måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Telford. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Telford plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Hyundai Accent, Fiat 500 og Ford Focus.

Minder vejret i Telford om vejret i resten af England?

Klimaet i England i september er normalt 14 °C med en forventet nedbør på 58,5 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Telford til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Biludlejning i lufthavne i Telford

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Telford

Se flere lejebiler i England

Se vores biludlejningstilbud i byer som Birmingham, Blackpool og Bristol i England

Kom i gang med at planlægge din rejse til Telford