Billeje i Lufthavn: Birmingham

Leder du efter billig biludlejning i Lufthavn: Birmingham? Søg her!

Birmingham, Storbritannien - Birmingham (BHX)
5. apr. — 8. apr.
Samme aflevering
Birmingham, Storbritannien - Birmingham (BHX)
ons. 5.4
Middag
lør. 8.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Oplysninger om billeje i Lufthavn: Birmingham

Når du har fundet dit foretrukne biludlejningsselskab for billig biludlejning og skal til at hente din bil, skal du være opmærksom på, hvilken dokumentation der er brug for. Hos alle selskaberne skal man vise et godkendt kørekort (typisk et EU-kørekort) og pas, når man skal leje bil. Du vil også blive bedt om et kreditkort med samme navn som på dit pas. Herudover gælder der forskellige regler hos de forskellige selskaber. Tjek derfor på forhånd altid betingelserne for så vidt angår påkrævet dokumentation, når du henter bilen. I mange tilfælde vil medarbejderne i biludlejningsselskabet også bede om at se et bevis på din adresse – det kan for eksempel være dit danske sygesikringskort, eller det kan være en el- eller varmeregning eller andet. Herudover vil nogle også gerne se bevis på din indrejse- og afrejsedato. Her kan du bruge din flybillet. Vær opmærksom på, at man skal være mindst 23 år gammel for at kunne leje bil, og man tæller som ung bilist indtil man er 25. Det vil sige, at man typisk vil skulle betales ekstra, hvis man er mellem 23 og 25 år.

Mange af biludlejningsselskaberne har en skranke i ankomsthallen. Hvis selskabet ikke er til stede i selve lufthavnen, vil de ligge ret tæt på. De selskaber, der ikke er i selve lufthavnen, vil tilbyde, at du kan blive kørt ud til kontoret eller p-pladsen med en shuttle bus, hvor din bil holder. Vær opmærksom på, at det kan være, at nogle af selskaberne har medarbejdere på parkeringspladsen, som kan hjælpe med udlevering og aflevering af bilen. Vær opmærksom på hvad din lejeaftale siger om brændstof. Hvid det er en del af aftalen, at skal aflevere bilen fuldt tanket, skal også huske at fylde brændstof på, inden du afleverer bilen. Det er oftest det billigste, hvis du afhenter bilen fuldt tanket og tilsvarende afleverer den igen med fuld tank – så kommer brændstofafgift eller afgift for manglende påfyldning ikke som en overraskelse.


Find billig billeje i Lufthavn: Birmingham

Find den lejebil i Lufthavn: Birmingham, der passer til dine behov

Biler i Lille

93 kr. - 513 kr.

Alle biltyper

93 kr. - 674 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Lufthavn: Birmingham er 235 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Lufthavn: Birmingham er i november. Prisen er 61% lavere end resten af året og ligger på kun 93 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 33% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Lufthavn: Birmingham. I Lufthavn: Birmingham kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Lufthavn: Birmingham er 390 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Lufthavn: Birmingham er i september. Prisen er 6% lavere end resten af året og ligger på kun 371 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 11% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Lufthavn: Birmingham. I Lufthavn: Birmingham kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Lufthavn: Birmingham

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Lufthavn: Birmingham

Alamo

1 kontor
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Avis

1 kontor
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

8,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Enterprise

1 kontor
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Europcar

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

9,0

Value

9,0

Budget

1 kontor
Oversigt

Rengøring

6,6

Comfort

6,6

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,6

Value

6,6

Hertz

1 kontor
Oversigt

Rengøring

5,0

Comfort

5,0

Samlet

5,0

Afhentning/aflevering

5,0

Value

5,0

GREEN MOTION

1 kontor
Oversigt

Rengøring

5,0

Comfort

5,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

2,0

Easirent

2 kontorer

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Birmingham

Herunder vises de mest populære hoteller i Birmingham

Billeje i Lufthavn: Birmingham

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Lufthavn: Birmingham, så du er klar til næste rejse

Ifølge vores data er Ford Fiesta den billigste biltype i Lufthavn: Birmingham. Hvis du sammenligner priser på billeje, vil du se, at DRIVALIA tilbyder Ford Fiesta til en gennemsnitspris på 150 kr./dag. Den billigste pris pr. dag for Ford Fiesta fra DRIVALIA er 150 kr., som blev fundet i det forgangne år. Hvis du booker lejebil i Lufthavn: Birmingham i forvejen, vil du måske kunne finde disse gode tilbud på billeje.


Leje af bil i andre byer i Storbritannien

Se vores biludlejningstilbud i regioner som London, Manchester og Stansted i Storbritannien

Se flere lejebiler i Birmingham

Find billige udlejningsbiler i Birmingham

Kom i gang med at planlægge din rejse til Lufthavn: Birmingham


Hvorfor vælge momondo?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Lufthavn: Birmingham, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Lufthavn: Birmingham ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.