Billeje i Manchester

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Manchester

Manchester, ENG, Storbritannien
2. mar — 9. mar
Samme aflevering
Manchester, ENG, Storbritannien
tir 2.3
Middag
tir 9.3
Middag

Hvornår er det billigst at leje en bil i Manchester?

Alle

61 kr. - 328 kr.

Economy

46 kr. - 140 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Manchester er i januar. Med en lejepris på kun 68 kr. pr. dag er prisen 51% lavere end resten af året. Den dyreste måned er juli. Hvis du er på udkig efter en særlig biltype, er det måske værd at leje en Economy-lejebil i marts. I Manchester kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Manchester

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Manchester
Vurdering af udbyder: God 6.7

Vurdering baseret på 37 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 10.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Fantastisk 10.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Fantastisk 9.6

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.9

Vurdering baseret på 18 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.4

Vurdering baseret på 4 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.0

Vurdering baseret på 16 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.0

Vurdering baseret på 12 anmeldelser


Information om din rejse til Manchester

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Manchester?

Manchester er Englands næstmeste besøgte by efter London. Den britiske storby ligger i nordvest og er især kendt for musik, sport og industri. Billeje i Manchester er en fordel, så du kommer hurtigere omkring mellem de store afstande i en by, der tæller flere end 2,7 millioner indbyggere med oplandet. Din alder har betydning for, hvornår du kan benytte biludlejning i Manchester. Derfor er det oplagt at tjekke de forskellige udlejningsfirmaers aldersgrænse for leje af bil. Hos Easirent skal du eksempelvis være mindst 23 år samtidig med, at du skal have haft kørekort i minimum to år. Er du under 25 år, skal du desuden betale et ekstra gebyr på ca. 30 GBP (ca. 260 DKK) pr. dag. Hos Green Motion skal du til sammenligning være mindst 21 år og ligeledes have haft kørekort i mindst to år. Der gælder lignende alderskrav og regler for lejebil hos alle de andre udbydere, hvad enten det er Avis, Budget, Hertz, Dollar, Ace, Alamo og mange andre.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Du kan få stor glæde af billeje i Manchester, men du kan ikke blot trykke speederen i bund. I Storbritannien anvender man miles, og derfor skal du være opmærksom på de lidt skæve kilometertal. I byområder må du køre maks. 48 km/t i din udlejningsbil. På landeveje må du køre maks. 96 km/t, mens du på motortrafikveje og motorveje må køre maks. 112 km/t. I Storbritannien ser de lidt mildere på alkohol og bilkørsel sammenlignet med Danmark, da promillegrænsen er på maks. 0,8. Det er tilladt at køre med kørelyset tændt om dagen, men det er ikke et krav. Der er ingen vejafgifter på vejene omkring Manchester, da M6 i det sydlige, centrale England er den eneste betalingsvej.

Parkering

Billeje i Manchester er også lig med behov for parkering. Det kan være lidt besværligt at parkere under åben himmel, da der mange steder i byen er markeret med dobbeltoptrukket, gule linjer, hvilket betyder parkering forbudt. Til gengæld findes der masser af parkeringshuse i Manchester, hvor du eksempelvis kan parkere din lejebil, så den er videoovervåget. Manchester Piccadilly Plaza, Manchester Deansgate og Manchester King Street West er tre af de oplagte muligheder i centrum. Prisen pr. time er ca. 3 GBP (ca. 26 DKK).

Udflugtsmål i og omkring Manchester

Du kan bruge mange dage på at opleve Manchester by, men der er også gode udflugtsmuligheder i oplandet, så du rigtig kan få glæde af din udlejningsbil. En køretur ud til vestkysten og Blackpool Seaside er oplagt, hvis du er på ferie i Manchester om sommeren. Hvis du er til billig shopping, så kør ud til Cheshire Oak, hvor du finder Storbritanniens største designer-outlet. Det er oplagt at leje en GPS, og måske I også har brug for en barnestol – begge dele og mere kan tilvælges undervejs i bookingen. Så lej bil i Manchester og nyd mere end blot selve byen! Vil du skiftes til at køre med din mand, kone eller andre, så skal der betales et gebyr for hver ekstra chauffør.

Hvilke forsikringer skal man have?

Som udgangspunkt kan du nøjes med den basisforsikring, der som regel automatisk hører med, når du gør brug af biludlejning i Manchester. Vil du være på den sikre side, kan du betale ekstra for at få din selvrisiko sænket helt i nul. Dermed er der ingen egenbetaling, hvis du eller andre laver skader på bilen. Overvej også tillægsdækninger, for generelt er eksempelvis hjul, undervogn, tag og ruder ikke inkluderet i forsikringen.

Kan man bruge sit danske kørekort i Manchester, eller skal man have et internationalt?

Da dit danske kørekort gælder i hele EU – og dermed også i Storbritannien, skal du ikke søge om et internationalt kørekort.

Hvor i Manchester kan man hente og aflevere sin lejebil?

Langt de fleste udlejningsfirmaer har kontor i Manchester Lufthavn. Men udbydere som eksempelvis Hertz og Easirent har også kontorer i centrum. (Information checket 12/05/2019).


Afstanden fra Manchester til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Manchesters biludlejningsdisk

Biludlejning i Manchester

Indtil videre har der i februar været 195 søgninger på biludlejning i Manchester på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Manchester for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Manchester. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Manchester i marts?

I marts i Manchester var gennemsnitsprisen for at leje en bil i en weekend 100 kr., men nogle brugere fandt tilbud helt ned til 100 kr.. Biludlejningstilbud er lidt anderledes, når du lejer for en uge - priser starter omkring 116 kr. og har en gennemsnitspris på 166 kr..

Hvilke biludlejningsfirmaer i Manchester har de billigste biludlejningspriser?

Biludlejning i Manchester er billigst gennem Easirent på et af deres 2 udlejningskontorer i byen. Den bedste daglige pris fundet af en af momondo brugere er 63 kr., men typisk kan du forvente at din biludlejning vil koste omkring 90 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Manchester biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Manchester ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Manchester. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er den bedste type bil at leje i Manchester i marts måned?

En standardbil er ideel at leje på rejser til Manchester i marts. I Manchester kommer der igennemsnit 50 mm nedbør og med temperaturer omkring 9 °C i marts måned. Disse forhold er velegnede for en standardbil, som nemt kan klare lidt regn og klarer sig også fint, hvis temperaturen falder lidt. Leje af en Standard i Manchester koster 162 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Manchester har flest biludlejningssteder?

I byen Manchester er der 7 udlejningssteder ejet af Europcar med en gennemsnitlig daglig pris på 200 kr..

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Manchester?

Rejsende, som lejer en bil i Manchester, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Manchester ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 100 km/t., og på motorvejen er den 115 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Manchester, Storbritannien i februar?

Normalt er vejret i Manchester i februar måned 5 °C og den forventede nedbør er 50 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i februar?

Vejret i Manchester i februar vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Manchester. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Manchester plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Fiat 500, Ford Focus og Opel Corsa.

Minder vejret i Manchester om vejret i resten af England?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Manchester til et roadtrip til de omkringliggende områder i februar måned, er det vigtigt at vide, at resten af England normalt har en temperatur på 5 °C, og at du kan forvente 46,1 mm nedbør.


Biludlejning i lufthavne i Manchester

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Manchester

Se flere lejebiler i England

Se vores biludlejningstilbud i byer som Birmingham, Bristol og Gatwick i England

Kom i gang med at planlægge din rejse til Manchester

 • Få den seneste informatiom om fly til Manchester

  Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

  Find fly til Manchester
 • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

  Få overblik over de bedste hoteller i Manchesters mest populære områder

  Find hoteller in Manchester
 • Ophold i en feriebolig

  Nyd godt af faciliteterne hjemmefra, selvom du er ude. Læs mere om ferieboliger her.

  Find ferieboliger i Manchester