Lej en bil i Manchester, England

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Manchester, England

Manchester, ENG, Storbritannien
5. aug — 12. aug
Samme aflevering
Manchester, ENG, Storbritannien
tor 5.8
Middag
tor 12.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Manchester, England

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

84 kr. - 234 kr.

Alle biltyper

105 kr. - 764 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Manchester, Storbritannien, er 135 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Manchester, Storbritannien, er i januar. Prisen er 39% lavere end resten af året og ligger på kun 84 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 52% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Manchester. I Manchester kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Manchester.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Manchester, Storbritannien, er 189 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Manchester, Storbritannien, er i januar. Prisen er 74% lavere end resten af året og ligger på kun 51 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 33% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Manchester. I Manchester kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Manchester.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Manchester, Storbritannien, er 344 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Manchester, Storbritannien, er i januar. Prisen er 29% lavere end resten af året og ligger på kun 246 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 19% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Manchester. I Manchester kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Manchester.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Manchester, Storbritannien, er 148 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Manchester, Storbritannien, er i januar. Prisen er 61% lavere end resten af året og ligger på kun 58 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 48% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Manchester. I Manchester kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Manchester.

Opel Agila
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
GREEN MOTION

164 kr./dag

15 sep – 20 sep
Opel Agila
Opel Agila
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
GREEN MOTION

165 kr./dag

14 sep – 19 sep
Opel Agila
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
GREEN MOTION

172 kr./dag

15 sep – 20 sep
Chevrolet Sonic Sedan

Biludlejningsfirmaer i Manchester

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Manchester, England
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
6 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,5

Comfort

7,5

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

6,5

Valuta for pengerne

7,5
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,8

Comfort

6,5

Samlet

6,3

Afhentning/aflevering

6,8

Valuta for pengerne

6,8
7 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,1

Comfort

6,4

Samlet

5,7

Afhentning/aflevering

4,8

Valuta for pengerne

5,5
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,0

Comfort

5,7

Samlet

5,5

Afhentning/aflevering

5,1

Valuta for pengerne

5,1
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

4,9

Comfort

4,7

Samlet

3,8

Afhentning/aflevering

3,0

Valuta for pengerne

3,6
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

4,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

2,0
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,0

Comfort

5,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

2,0

Information om din rejse til Manchester

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Manchester?

Manchester er Englands næstmeste besøgte by efter London. Den britiske storby ligger i nordvest og er især kendt for musik, sport og industri. Billeje i Manchester er en fordel, så du kommer hurtigere omkring mellem de store afstande i en by, der tæller flere end 2,7 millioner indbyggere med oplandet. Din alder har betydning for, hvornår du kan benytte biludlejning i Manchester. Derfor er det oplagt at tjekke de forskellige udlejningsfirmaers aldersgrænse for leje af bil. Hos Easirent skal du eksempelvis være mindst 23 år samtidig med, at du skal have haft kørekort i minimum to år. Er du under 25 år, skal du desuden betale et ekstra gebyr på ca. 30 GBP (ca. 260 DKK) pr. dag. Hos Green Motion skal du til sammenligning være mindst 21 år og ligeledes have haft kørekort i mindst to år. Der gælder lignende alderskrav og regler for lejebil hos alle de andre udbydere, hvad enten det er Avis, Budget, Hertz, Dollar, Ace, Alamo og mange andre.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Du kan få stor glæde af billeje i Manchester, men du kan ikke blot trykke speederen i bund. I Storbritannien anvender man miles, og derfor skal du være opmærksom på de lidt skæve kilometertal. I byområder må du køre maks. 48 km/t i din udlejningsbil. På landeveje må du køre maks. 96 km/t, mens du på motortrafikveje og motorveje må køre maks. 112 km/t. I Storbritannien ser de lidt mildere på alkohol og bilkørsel sammenlignet med Danmark, da promillegrænsen er på maks. 0,8. Det er tilladt at køre med kørelyset tændt om dagen, men det er ikke et krav. Der er ingen vejafgifter på vejene omkring Manchester, da M6 i det sydlige, centrale England er den eneste betalingsvej.

Parkering

Billeje i Manchester er også lig med behov for parkering. Det kan være lidt besværligt at parkere under åben himmel, da der mange steder i byen er markeret med dobbeltoptrukket, gule linjer, hvilket betyder parkering forbudt. Til gengæld findes der masser af parkeringshuse i Manchester, hvor du eksempelvis kan parkere din lejebil, så den er videoovervåget. Manchester Piccadilly Plaza, Manchester Deansgate og Manchester King Street West er tre af de oplagte muligheder i centrum. Prisen pr. time er ca. 3 GBP (ca. 26 DKK).

Udflugtsmål i og omkring Manchester

Du kan bruge mange dage på at opleve Manchester by, men der er også gode udflugtsmuligheder i oplandet, så du rigtig kan få glæde af din udlejningsbil. En køretur ud til vestkysten og Blackpool Seaside er oplagt, hvis du er på ferie i Manchester om sommeren. Hvis du er til billig shopping, så kør ud til Cheshire Oak, hvor du finder Storbritanniens største designer-outlet. Det er oplagt at leje en GPS, og måske I også har brug for en barnestol – begge dele og mere kan tilvælges undervejs i bookingen. Så lej bil i Manchester og nyd mere end blot selve byen! Vil du skiftes til at køre med din mand, kone eller andre, så skal der betales et gebyr for hver ekstra chauffør.

Hvilke forsikringer skal man have?

Som udgangspunkt kan du nøjes med den basisforsikring, der som regel automatisk hører med, når du gør brug af biludlejning i Manchester. Vil du være på den sikre side, kan du betale ekstra for at få din selvrisiko sænket helt i nul. Dermed er der ingen egenbetaling, hvis du eller andre laver skader på bilen. Overvej også tillægsdækninger, for generelt er eksempelvis hjul, undervogn, tag og ruder ikke inkluderet i forsikringen.

Kan man bruge sit danske kørekort i Manchester, eller skal man have et internationalt?

Da dit danske kørekort gælder i hele EU – og dermed også i Storbritannien, skal du ikke søge om et internationalt kørekort.

Hvor i Manchester kan man hente og aflevere sin lejebil?

Langt de fleste udlejningsfirmaer har kontor i Manchester Lufthavn. Men udbydere som eksempelvis Hertz og Easirent har også kontorer i centrum. (Information checket 12/05/2019).


Afstanden fra Manchester, England til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Manchesters biludlejningsdisk

Biludlejning i Manchester

Indtil videre har der i juli været 195 søgninger på biludlejning i Manchester på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Manchester for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Manchester. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Manchester, England i august?

I august i Manchester var gennemsnitsprisen for at leje en bil i en weekend 118 kr., men nogle brugere fandt tilbud helt ned til 57 kr.. Biludlejningstilbud er lidt anderledes, når du lejer for en uge - priser starter omkring 44 kr. og har en gennemsnitspris på 163 kr..

Hvilke biludlejningsfirmaer i Manchester har de billigste biludlejningspriser?

Biludlejning i Manchester er billigst gennem Easirent på et af deres 2 udlejningskontorer i byen. Den bedste daglige pris fundet af en af momondo brugere er 64 kr., men typisk kan du forvente at din biludlejning vil koste omkring 92 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Manchester, ENG biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente, at størstedelen af biludlejningsstederne i Manchester ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på, at momondo ikke har indflydelse på afbestillingsreglerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Manchester. Tjek altid afbestillingsreglerne, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er den bedste type bil at leje i Manchester i august måned?

Vi anbefaler at leje en bil i økonomi klassen, når du besøger Manchester i august måned. Økonomibiler er ikke de bedste til at håndtere vejrforhold med sne eller is, men er en ideel lejebil til milde temperaturer og regn. I august måned i Manchester ligger temperaturen i gennemsnit på 14 °C med 80 mm nedbør - ideelle forhold til at leje en bil i økonomi klassen. Leje af en Economy i Manchester koster 117 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Manchester har flest biludlejningssteder?

I byen Manchester, ENG er der 7 udlejningssteder ejet af Europcar med en gennemsnitlig daglig pris på 205 kr..

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Manchester, ENG?

Rejsende, som lejer en bil i Manchester, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Manchester ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 100 km/t., og på motorvejen er den 115 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Manchester, Storbritannien i juli?

Normalt er vejret i Manchester i juli måned 17 °C og den forventede nedbør er 80 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

I betragtning af, at temperaturerne i Manchester typisk er høje i løbet af juli, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Manchester om vejret i resten af England?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Manchester til et roadtrip til de omkringliggende områder i juli måned, er det vigtigt at vide, at resten af England normalt har en temperatur på 17 °C, og at du kan forvente 53,8 mm nedbør.


Biludlejning i lufthavne i Manchester

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Manchester

Se flere lejebiler i England

Se vores biludlejningstilbud i byer som Birmingham, Bristol og Gatwick i England

Kom i gang med at planlægge din rejse til Manchester