Billeje i Manchester, England

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Manchester, England

Manchester, England, Storbritannien
16. aug. — 23. aug.
Samme aflevering
Manchester, England, Storbritannien
tir. 16.8
Middag
tir. 23.8
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Manchester, England

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Manchester, England
Audi A5 Sportback
eller lignende Premium
Op til 5 passagerer

104 kr./dag

8 sep. - 12 sep.
Audi A5 Sportback
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

57 kr./dag

8 sep. - 12 sep.
Nissan Qashqai
Audi Q3
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer
5-dørs køretøjer

86 kr./dag

8 sep. - 12 sep.
Audi Q3
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

39 kr./dag

6 okt. - 13 okt.
Opel Corsa
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

81 kr./dag

8 sep. - 12 sep.
Mazda CX-3
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

79 kr./dag

6 okt. - 13 okt.
Nissan Qashqai
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

53 kr./dag

6 okt. - 13 okt.
Volkswagen Polo
Audi Q3
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer
5-dørs køretøjer

67 kr./dag

8 sep. - 12 sep.
Audi Q3
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

60 kr./dag

8 sep. - 12 sep.
Opel Corsa

Vigtige oplysninger om billeje i Manchester

Manchester er Englands næstmeste besøgte by efter London. Den britiske storby ligger i nordvest og er især kendt for musik, sport og industri. Billeje i Manchester er en fordel, så du kommer hurtigere omkring mellem de store afstande i en by, der tæller flere end 2,7 millioner indbyggere med oplandet. Din alder har betydning for, hvornår du kan benytte biludlejning i Manchester. Derfor er det oplagt at tjekke de forskellige udlejningsfirmaers aldersgrænse for leje af bil. Hos Easirent skal du eksempelvis være mindst 23 år samtidig med, at du skal have haft kørekort i minimum to år. Er du under 25 år, skal du desuden betale et ekstra gebyr på ca. 30 GBP (ca. 260 DKK) pr. dag. Hos Green Motion skal du til sammenligning være mindst 21 år og ligeledes have haft kørekort i mindst to år. Der gælder lignende alderskrav og regler for lejebil hos alle de andre udbydere, hvad enten det er Avis, Budget, Hertz, Dollar, Ace, Alamo og mange andre.

Du kan få stor glæde af billeje i Manchester, men du kan ikke blot trykke speederen i bund. I Storbritannien anvender man miles, og derfor skal du være opmærksom på de lidt skæve kilometertal. I byområder må du køre maks. 48 km/t i din udlejningsbil. På landeveje må du køre maks. 96 km/t, mens du på motortrafikveje og motorveje må køre maks. 112 km/t. I Storbritannien ser de lidt mildere på alkohol og bilkørsel sammenlignet med Danmark, da promillegrænsen er på maks. 0,8. Det er tilladt at køre med kørelyset tændt om dagen, men det er ikke et krav. Der er ingen vejafgifter på vejene omkring Manchester, da M6 i det sydlige, centrale England er den eneste betalingsvej.

Billeje i Manchester er også lig med behov for parkering. Det kan være lidt besværligt at parkere under åben himmel, da der mange steder i byen er markeret med dobbeltoptrukket, gule linjer, hvilket betyder parkering forbudt. Til gengæld findes der masser af parkeringshuse i Manchester, hvor du eksempelvis kan parkere din lejebil, så den er videoovervåget. Manchester Piccadilly Plaza, Manchester Deansgate og Manchester King Street West er tre af de oplagte muligheder i centrum. Prisen pr. time er ca. 3 GBP (ca. 26 DKK).

Du kan bruge mange dage på at opleve Manchester by, men der er også gode udflugtsmuligheder i oplandet, så du rigtig kan få glæde af din udlejningsbil. En køretur ud til vestkysten og Blackpool Seaside er oplagt, hvis du er på ferie i Manchester om sommeren. Hvis du er til billig shopping, så kør ud til Cheshire Oak, hvor du finder Storbritanniens største designer-outlet. Det er oplagt at leje en GPS, og måske I også har brug for en barnestol – begge dele og mere kan tilvælges undervejs i bookingen. Så lej bil i Manchester og nyd mere end blot selve byen! Vil du skiftes til at køre med din mand, kone eller andre, så skal der betales et gebyr for hver ekstra chauffør.

Som udgangspunkt kan du nøjes med den basisforsikring, der som regel automatisk hører med, når du gør brug af biludlejning i Manchester. Vil du være på den sikre side, kan du betale ekstra for at få din selvrisiko sænket helt i nul. Dermed er der ingen egenbetaling, hvis du eller andre laver skader på bilen. Overvej også tillægsdækninger, for generelt er eksempelvis hjul, undervogn, tag og ruder ikke inkluderet i forsikringen.

Da dit danske kørekort gælder i hele EU – og dermed også i Storbritannien, skal du ikke søge om et internationalt kørekort.

Langt de fleste udlejningsfirmaer har kontor i Manchester Lufthavn. Men udbydere som eksempelvis Hertz og Easirent har også kontorer i centrum.


Find billig billeje i Manchester, England

Find den lejebil i Manchester, der passer til dine behov

Biler i Lille

96 kr. - 659 kr.

Alle biltyper

177 kr. - 1.105 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Manchester, Storbritannien er 365 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Manchester, Storbritannien er i januar. Prisen er 74% lavere end resten af året og ligger på kun 96 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 40% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Manchester. I Manchester kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Manchester.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Manchester, Storbritannien er 430 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Manchester, Storbritannien er i januar. Prisen er 87% lavere end resten af året og ligger på kun 59 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 29% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Manchester. I Manchester kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Manchester.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Manchester, Storbritannien er 832 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Manchester, Storbritannien er i januar. Prisen er 66% lavere end resten af året og ligger på kun 285 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 28% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Manchester. I Manchester kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Manchester.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Manchester, Storbritannien er 473 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Manchester, Storbritannien er i januar. Prisen er 86% lavere end resten af året og ligger på kun 67 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 22% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Manchester. I Manchester kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Manchester.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Manchester, Storbritannien er 703 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Manchester, Storbritannien er i november. Prisen er 67% lavere end resten af året og ligger på kun 239 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 15% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Manchester. I Manchester kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Manchester, Storbritannien er 693 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Manchester, Storbritannien er i januar. Prisen er 51% lavere end resten af året og ligger på kun 344 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 14% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Manchester. I Manchester kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

39 kr./dag

6 okt. - 13 okt.
Opel Corsa
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

42 kr./dag

8 sep. - 12 sep.
Volkswagen Polo

Biludlejningsfirmaer i Manchester

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Manchester, England
7 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,9

Comfort

6,9

Samlet

5,4

Afhentning/aflevering

4,9

Value

4,9
2 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,4

Comfort

5,2

Samlet

3,4

Afhentning/aflevering

3,8

Value

4,0
3 kontorer
Oversigt

Rengøring

2,9

Comfort

2,9

Samlet

2,9

Afhentning/aflevering

2,9

Value

2,9
8 kontorer
7 kontorer
6 kontorer
4 kontorer
3 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Manchester

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Manchester

Det mest populære bureau

GREEN MOTION

Populære biltyper

Economy, Compact, Mini

Billigste lejebil

297 kr.

Den mest populære model

Ford Fiesta
Det mest populære biludlejningsbureau i Manchester, der er fundet på momondo i denne måned, er GREEN MOTION . Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Easirent og Europcar
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Manchester i de seneste 72 timer: Economy, Compact, Mini.
Den laveste pris for en lejebil i Manchester er 297 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 440 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Manchester i de seneste 7 dage er Ford Fiesta. Vores brugere foretrækker også Volkswagen Sharan som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Manchester

Herunder vises de mest populære hoteller i Manchester

Kørsel i lejebil i Manchester – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Manchester, så du er klar til næste rejse.

I september i Manchester var gennemsnitsprisen for at leje en bil i en weekend 686 kr., men nogle brugere fandt tilbud helt ned til 593 kr.. Biludlejningstilbud er lidt anderledes, når du lejer for en uge - priser starter omkring 232 kr. og har en gennemsnitspris på 477 kr..

Biludlejning i Manchester er billigst gennem Easirent på et af deres 2 udlejningskontorer i byen. Den bedste daglige pris fundet af en af momondo brugere er 232 kr., men typisk kan du forvente at din biludlejning vil koste omkring 392 kr./dag.

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Manchester ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Manchester. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Vi anbefaler at leje en bil i økonomi klassen, når du besøger Manchester i september måned. Økonomibiler er ikke de bedste til at håndtere vejrforhold med sne eller is, men er en ideel lejebil til milde temperaturer og regn. I september måned i Manchester ligger temperaturen i gennemsnit på 11 °C med 90 mm nedbør - ideelle forhold til at leje en bil i økonomi klassen. Leje af en Economy i Manchester koster 552 kr./dag i gennemsnit.

I byen Manchester, ENG er der 7 udlejningssteder ejet af Europcar med en gennemsnitlig daglig pris på 538 kr..

Rejsende, som lejer en bil i Manchester, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Manchester ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 100 km/t., og på motorvejen er den 115 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Normalt er vejret i Manchester i august måned 17 °C og den forventede nedbør er 90 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvis du leder efter udlejningsbil i Manchester til et roadtrip til de omkringliggende områder i august måned, er det vigtigt at vide, at resten af England normalt har en temperatur på 17 °C, og at du kan forvente 54,5 mm nedbør.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Manchester

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Manchester

Populære udlejningsbiler i Manchester

Lej en af disse populære biltyper i Manchester

Kom i gang med at planlægge din rejse til Manchester


Hvorfor vælge momondo?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Manchester. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Manchester på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Manchester.

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Manchester.

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Manchester.

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Manchester.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.