Billeje i Manchester, England

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Manchester, England

Manchester, England, Storbritannien
12. dec. — 19. dec.
Manchester, England, Storbritannien
tir. 12.12
Middag
tir. 19.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Manchester

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Manchester

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Manchester?

De billigste udlejningsbiler i Manchester kan normalt findes gennem SURPRICE CAR RENTAL . Når du booker hos SURPRICE CAR RENTAL , kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 98 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Manchester er 116 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Manchester har flest lokationer?

keddy by Europcar har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Manchester, med 8 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Manchester?

Når vores brugere lejer bil in Manchester, vælger de fleste en Fiat 500 til 285 kr./dag i gennemsnit. Den næstmest populære bil at leje er en Volkswagen Polo til i gennemsnit 512 kr./dag. Vores brugere har fundet udlejning af Fiat 500 in Manchester for helt ned til 125 kr./dag og udlejning af Volkswagen Polo for helt ned til 256 kr./dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Manchester, England

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Manchester, England
Economy339 kr./dag
Lille mellemklasse138 kr./dag
Stor mellemklasse252 kr./dag
Stor SUV1.006 kr./dag
Mini348 kr./dag
Premium605 kr./dag
Luksus691 kr./dag
Kompakt SUV144 kr./dag
Mellemstor SUV268 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Manchester

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Manchester?

Manchester er Englands næstmeste besøgte by efter London. Den britiske storby ligger i nordvest og er især kendt for musik, sport og industri. Billeje i Manchester er en fordel, så du kommer hurtigere omkring mellem de store afstande i en by, der tæller flere end 2,7 millioner indbyggere med oplandet. Din alder har betydning for, hvornår du kan benytte biludlejning i Manchester. Derfor er det oplagt at tjekke de forskellige udlejningsfirmaers aldersgrænse for leje af bil. Hos Easirent skal du eksempelvis være mindst 23 år samtidig med, at du skal have haft kørekort i minimum to år. Er du under 25 år, skal du desuden betale et ekstra gebyr på ca. 30 GBP (ca. 260 DKK) pr. dag. Hos Green Motion skal du til sammenligning være mindst 21 år og ligeledes have haft kørekort i mindst to år. Der gælder lignende alderskrav og regler for lejebil hos alle de andre udbydere, hvad enten det er Avis, Budget, Hertz, Dollar, Ace, Alamo og mange andre.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Du kan få stor glæde af billeje i Manchester, men du kan ikke blot trykke speederen i bund. I Storbritannien anvender man miles, og derfor skal du være opmærksom på de lidt skæve kilometertal. I byområder må du køre maks. 48 km/t i din udlejningsbil. På landeveje må du køre maks. 96 km/t, mens du på motortrafikveje og motorveje må køre maks. 112 km/t. I Storbritannien ser de lidt mildere på alkohol og bilkørsel sammenlignet med Danmark, da promillegrænsen er på maks. 0,8. Det er tilladt at køre med kørelyset tændt om dagen, men det er ikke et krav. Der er ingen vejafgifter på vejene omkring Manchester, da M6 i det sydlige, centrale England er den eneste betalingsvej.

Parkering

Billeje i Manchester er også lig med behov for parkering. Det kan være lidt besværligt at parkere under åben himmel, da der mange steder i byen er markeret med dobbeltoptrukket, gule linjer, hvilket betyder parkering forbudt. Til gengæld findes der masser af parkeringshuse i Manchester, hvor du eksempelvis kan parkere din lejebil, så den er videoovervåget. Manchester Piccadilly Plaza, Manchester Deansgate og Manchester King Street West er tre af de oplagte muligheder i centrum. Prisen pr. time er ca. 3 GBP (ca. 26 DKK).

Udflugtsmål i og omkring Manchester

Du kan bruge mange dage på at opleve Manchester by, men der er også gode udflugtsmuligheder i oplandet, så du rigtig kan få glæde af din udlejningsbil. En køretur ud til vestkysten og Blackpool Seaside er oplagt, hvis du er på ferie i Manchester om sommeren. Hvis du er til billig shopping, så kør ud til Cheshire Oak, hvor du finder Storbritanniens største designer-outlet. Det er oplagt at leje en GPS, og måske I også har brug for en barnestol – begge dele og mere kan tilvælges undervejs i bookingen. Så lej bil i Manchester og nyd mere end blot selve byen! Vil du skiftes til at køre med din mand, kone eller andre, så skal der betales et gebyr for hver ekstra chauffør.

Hvilke forsikringer skal man have?

Som udgangspunkt kan du nøjes med den basisforsikring, der som regel automatisk hører med, når du gør brug af biludlejning i Manchester. Vil du være på den sikre side, kan du betale ekstra for at få din selvrisiko sænket helt i nul. Dermed er der ingen egenbetaling, hvis du eller andre laver skader på bilen. Overvej også tillægsdækninger, for generelt er eksempelvis hjul, undervogn, tag og ruder ikke inkluderet i forsikringen.

Kan man bruge sit danske kørekort i Manchester, eller skal man have et internationalt?

Da dit danske kørekort gælder i hele EU – og dermed også i Storbritannien, skal du ikke søge om et internationalt kørekort.

Hvor i Manchester kan man hente og aflevere sin lejebil?

Langt de fleste udlejningsfirmaer har kontor i Manchester Lufthavn. Men udbydere som eksempelvis Hertz og Easirent har også kontorer i centrum.


Find billig billeje i Manchester, England

Find den lejebil i Manchester, der passer til dine behov

Lille cars

281 kr. - 459 kr.

Alle biltyper

271 kr. - 951 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Manchester, Storbritannien er 360 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Manchester, Storbritannien er i januar. Prisen er 23% lavere end resten af året og ligger på kun 281 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 43% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Manchester. I Manchester kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille car i Manchester.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Manchester, Storbritannien er 493 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Manchester, Storbritannien er i november. Prisen er 43% lavere end resten af året og ligger på kun 283 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 21% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Manchester. I Manchester kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor car i Manchester.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Manchester, Storbritannien er 836 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Manchester, Storbritannien er i januar. Prisen er 68% lavere end resten af året og ligger på kun 268 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 26% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Manchester. I Manchester kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for stor car i Manchester.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Manchester, Storbritannien er 538 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Manchester, Storbritannien er i januar. Prisen er 68% lavere end resten af året og ligger på kun 176 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 14% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Manchester. I Manchester kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Manchester.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Manchester, Storbritannien er 853 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Manchester, Storbritannien er i januar. Prisen er 63% lavere end resten af året og ligger på kun 324 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 27% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Manchester. I Manchester kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus car bil i Manchester, Storbritannien er 828 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus car bil i Manchester, Storbritannien er i januar. Prisen er 61% lavere end resten af året og ligger på kun 324 kr. pr. dag. Leje af luksus car er normalt 25% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Manchester. I Manchester kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for luksus car i Manchester.

Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

138 kr./dag

14 dec. - 15 dec.
Peugeot 208
Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

269 kr./dag

14 dec. - 15 dec.
Kia Cee'd
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

339 kr./dag

14 dec. - 15 dec.
Volkswagen Polo

Biludlejningsfirmaer i Manchester

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Manchester, England

keddy by Europcar

8 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Firefly

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

8,0

Budget

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

9,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

9,0

Value

8,3

Europcar

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

8,3

Samlet

8,1

Afhentning/aflevering

7,8

Value

7,4

Hertz

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,1

Comfort

8,1

Samlet

7,8

Afhentning/aflevering

7,6

Value

7,0

Enterprise Rent-A-Car

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,6

Comfort

6,3

Samlet

5,6

Afhentning/aflevering

4,6

Value

5,3

Avis

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,6

Comfort

8,0

Samlet

4,6

Afhentning/aflevering

4,6

Value

5,9

GREEN MOTION

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

4,8

Comfort

5,6

Samlet

4,4

Afhentning/aflevering

4,2

Value

4,4

Hurtige fakta om biludlejning i Manchester

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Manchester

Det mest populære bureau

GREEN MOTION

Populære biltyper

Compact, Economy, Standard

Billigste lejebil

235 kr.

Den mest populære model

Class Compact SUV
Det mest populære biludlejningsbureau i Manchester, der er fundet på momondo i denne måned, er GREEN MOTION . Andre populære byer for biludlejningsbureauer er DRIVALIA og Alamo
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Manchester i de seneste 72 timer: Compact, Economy, Standard.
Den laveste pris for en lejebil i Manchester er 235 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 426 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Manchester i de seneste 7 dage er Class Compact SUV. Vores brugere foretrækker også Fiat 500 som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Manchester

Herunder vises de mest populære hoteller i Manchester

Kørsel i lejebil i Manchester – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Manchester, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Manchester, England biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Manchester ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Manchester. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er den bedste type bil at leje i Manchester i januar måned?

En standardbil er ideel at leje på rejser til Manchester i januar. I Manchester kommer der igennemsnit 50 mm nedbør og med temperaturer omkring 5 °C i januar måned. Disse forhold er velegnede for en standardbil, som nemt kan klare lidt regn og klarer sig også fint, hvis temperaturen falder lidt. Leje af en Standard i Manchester koster 582 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Manchester, England?

Rejsende, som lejer en bil i Manchester, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Manchester ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 100 km/t., og på motorvejen er den 115 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Mercedes-Benz V-Class in Manchester?

Hvordan er vejret i Manchester, Storbritannien i december?

Normalt er vejret i Manchester i december måned 4 °C og den forventede nedbør er 80 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Minder vejret i Manchester om vejret i resten af England?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Manchester til et roadtrip til de omkringliggende områder i december måned, er det vigtigt at vide, at resten af England normalt har en temperatur på 4 °C, og at du kan forvente 62,9 mm nedbør.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Manchester?

Priser for biler i Manchester opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Manchester?

Fra december 2023 er der 70 udbydere at vælge mellem for biler i Manchester.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Manchester?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Manchester. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Manchester?

Alle førere, der lejer en bil i Manchester, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Manchester?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Manchester. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Manchester?

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Manchester på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Viser momondo tilbud på billeje i Manchester med gratis afbestilling?

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Manchester.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Manchester på momondo?

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Manchester.

Kan jeg finde billeje i Manchester, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Manchester.

Kan jeg søge efter billeje i Manchester med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Manchester.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Manchester på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.