De seneste tilbud
Indsigter
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Stansted, England

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Stansted, England

Chaufførens alder: 26-65
Thu 23.5
Thu 30.5

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Bedste tilbud på lejebiler i Stansted, England

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Stansted, England
Economy208 kr./dag
Lille mellemklasse233 kr./dag
Stor mellemklasse238 kr./dag
Mini236 kr./dag
Premium351 kr./dag
Kompakt SUV253 kr./dag
Mellemstor SUV267 kr./dag
Standard SUV288 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Information om og trends inden for biludlejning i Stansted

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Stansted

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Stansted?

De billigste udlejningsbiler i Stansted kan normalt findes gennem GREEN MOTION . Når du booker hos GREEN MOTION , kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 182 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Stansted er 212 kr./dag.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Stansted?

En Kia XCeed er den mest populære bil at leje in Stansted ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Kia XCeed på helt ned til 291 kr./dag in Stansted, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 383 kr./dag. En anden populær bil at leje in Stansted er en Volkswagen Polo, der i gennemsnit koster 221 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 102 kr./dag.

Find billig billeje i Stansted, England

Find den lejebil i Stansted, der passer til dine behov

Lille biler

100 kr. - 497 kr.

Alle biltyper

185 kr. - 626 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Stansted, Storbritannien er 267 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Stansted, Storbritannien er i februar. Prisen er 63% lavere end resten af året og ligger på kun 100 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 32% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Stansted. I Stansted kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Stansted.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Stansted, Storbritannien er 447 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Stansted, Storbritannien er i februar. Prisen er 26% lavere end resten af året og ligger på kun 334 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 13% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Stansted. I Stansted kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Stansted.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Stansted, Storbritannien er 548 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Stansted, Storbritannien er i juli. Prisen er 21% lavere end resten af året og ligger på kun 435 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 30% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Stansted. I Stansted kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for stor bil i Stansted.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Stansted, Storbritannien er 332 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Stansted, Storbritannien er i januar. Prisen er 57% lavere end resten af året og ligger på kun 146 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 15% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Stansted. I Stansted kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Stansted.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Stansted, Storbritannien er 540 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Stansted, Storbritannien er i oktober. Prisen er 32% lavere end resten af året og ligger på kun 373 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 29% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Stansted. I Stansted kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

208 kr./dag

25 Jul - 10 Aug
Opel Corsa
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

233 kr./dag

25 Jul - 10 Aug
Peugeot 208

Biludlejningsfirmaer i Stansted

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Stansted, England

Enterprise Rent-A-Car

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Avis

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,3

Comfort

7,3

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,3

Value

9,3

DRIVALIA

1 kontor

Sixt

1 kontor
Oversigt

Rengøring

6,8

Comfort

6,4

Samlet

5,2

Afhentning/aflevering

5,2

Value

6,0

Budget

1 kontor
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

5,5

Samlet

5,0

Afhentning/aflevering

5,0

Value

6,0

Europcar

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

7,1

Samlet

4,8

Afhentning/aflevering

5,5

Value

4,6

Hertz

1 kontor
Oversigt

Rengøring

4,0

Comfort

6,0

Samlet

4,0

Afhentning/aflevering

4,0

Value

4,0

Firefly

1 kontor

Hurtige fakta om biludlejning i Stansted

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Stansted

Populære biltyper

Economy, Compact, SUV

Billigste lejebil

182 kr.

Den mest populære model

Kia XCeed
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Stansted i de seneste 72 timer: Economy, Compact, SUV.
Den laveste pris for en lejebil i Stansted er 182 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 212 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Stansted i de seneste 7 dage er Kia XCeed. Vores brugere foretrækker også Class Compact SUV som alternativ.

Kørsel i lejebil i Stansted – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Stansted, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Stansted, England i juni?

Vores data viser, at du kan forvente at betale omkring 1.263 kr. for at leje en bil i juni i Stansted. Et særligt godt tilbud vil være omkring 1.263 kr., hvilket er den laveste pris, vi har set for Stansted indtil videre. Den laveste pris for en lejebil, der blev lejet i en uge, var 0 kr.. Der var flere valgmuligheder fra omkring 0 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Stansted, England biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Stansted opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Stansted så som Avis, Enterprise Rent-A-Car og Budget der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Stansted, England?

Stansteds hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Stansted er hastighedsbegrænsningen 100 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 115 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Ford Transit in Stansted?

Minder vejret i Stansted om vejret i resten af England?

Klimaet i England i maj er normalt 12 °C med en forventet nedbør på 49,2 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Stansted til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Stansted?

Priser for biler i Stansted blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Stansted?

Fra maj 2024 er der 16 udbydere at vælge mellem for biler i Stansted.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Stansted?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Stansted. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Stansted?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Stansted. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Stansted?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Stansted, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Stansted?

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Stansted på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Viser momondo tilbud på billeje i Stansted med gratis afbestilling?

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Stansted med gratis afbestillig.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Stansted på momondo?

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Stansted.

Kan jeg finde billeje i Stansted, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Du kan specifikt filtrere for at se billeje med øget rengøring i Stansted på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Stansted med ubegrænset kilometertal på momondo?

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Stansted.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Stansted på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Thu 23.5
Middag
Thu 30.5
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Stansted

Populære typer af udlejningsbiler i Stansted