Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Helsinki, Nyland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Helsinki, Nyland

Helsinki, Finland
7. Mar — 14. Mar
Helsinki, Finland
Thu 7.3
Middag
Thu 14.3
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i Helsinki

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Helsinki

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Helsinki?

De billigste udlejningsbiler i Helsinki kan normalt findes gennem Scandia Rent. Når du booker hos Scandia Rent, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 142 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Helsinki er 273 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Helsinki har flest lokationer?

Scandia Rent har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Helsinki, med 11 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Helsinki?

Når vores brugere lejer bil in Helsinki, vælger de fleste en Volkswagen Golf SportWagen til 464 kr./dag i gennemsnit. Den næstmest populære bil at leje er en Volkswagen Polo til i gennemsnit 312 kr./dag. Vores brugere har fundet udlejning af Volkswagen Golf SportWagen in Helsinki for helt ned til 268 kr./dag og udlejning af Volkswagen Polo for helt ned til 206 kr./dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Helsinki, Nyland

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Helsinki, Nyland
Economy241 kr./dag
Lille mellemklasse231 kr./dag
Stor mellemklasse438 kr./dag
Mini217 kr./dag
Varevogn til passagerer858 kr./dag
Kompakt stationcar253 kr./dag
Mellemstor SUV344 kr./dag
Middel stationcar457 kr./dag
Standard SUV539 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Helsinki

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Helsinki?

Helsinki er den nordligste hovedstad i EU. Byen er et oplagt rejsemål, når du har lyst til en storbyferie. Byen har blandt andet været kåret som den bedste storby i verden at bo i. Byen har meget at byde på, og du kan nyde den endnu mere ved at foretage billeje i Helsinki, så du kan komme optimalt rundt. Inden du når så langt, skal du holde øje med udlejningsselskabernes aldersregler i forbindelse med biludlejning i Helsinki. De har hver især fastsat en aldersgrænse for leje af bil. Hos Budget skal du eksempelvis blot være fyldt 19 år for at få glæde af billeje i Helsinki. Mange selskaber opkræver et ungfører-gebyr, men det behøver du ikke at tænke på hos Budget. Samme alderskrav er gældende hos eksempelvis Avis og Thrifty. Vælger du en lejebil hos Alamo, er mindstealderen også 19 år, men der skal du betale et ekstra dagsgebyr på ca. 20 EUR (ca. 149 DKK), hvis du er under 25 år. Alle de resterende udlejningsfirmaer har lignende regler. Lej bil i Helsinki, og drop ventetiden på offentlig transport!

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Billeje i Helsinki er én ting, og landets kørelove er en anden ting. Du skal som bil-lejer have et overblik over fartgrænserne i Finland. I byområder må du køre maksimalt 50 km/t. På landeveje er hastigheden maks. 80 km/t. Når du kører på motortrafikveje og motorveje, skal du altid holde øje med skiltningen, da fartgrænserne varierer mellem 80 km/t, 100 km/t og 120 km/t. I Finland slipper du for at betale vejafgifter. Ligesom i Danmark er promillegrænsen på 0,5, og du skal også køre med lyset tændt i dagtimerne.

Parkering

Parkering af din udlejningsbil i Helsinki kan foregå på flere måder. Du kan eksempelvis parkere i bymidten, hvor der skal betales i hverdagene fra kl. 9.00-21.00 samt om lørdagen fra kl. 9.00-18.00. Timeprisen er ca. 4 EUR (ca. 30 DKK). Du kan også vælge at parkere i et af byens p-huse som eksempelvis Europark City Forum, Autoparkki WTC eller Q-Park Stockmann til timepriser mellem ca. 3-6 EUR (ca. 22-45 DKK).

Udflugtsmål i og omkring Helsinki

Spænd sikkerhedsselerne, indstil din GPS, og monter barnestol og underholdningsskærme for de små! Så er du klar til at køre ud i det blå på udflugter med fri kilometer. Kør med stor glæde ud til Suomenlinna, der er et sø-fort optaget på UNESCO’s verdensarvsliste. Stedet fascinerer med de stjerneformede mure samt den smukke landskabsarkitektur. Det er også værd at køre til Porvoo, som fortryller med en idyllisk middelalderstemning. De historiske træhuse, Porvoo-katedralen og de brostensbelagte gader skaber en eventyrlig kulisse.

Hvilke forsikringer skal man have?

De tilbudte forsikringer i forbindelse med biludlejning i Helsinki er ofte godt og bredt dækkende. Men du har mulighed for at tilpasse forsikringerne til dine individuelle behov. Du kan eksempelvis betale dig fra at have en selvrisiko. Du kan også gardere dig endnu mere ved at tilføje tillægsdækninger på eksempelvis ruder, tag, hjul og undervogn, der ikke er dækket med karosseriet.

Kan man bruge sit danske kørekort i Helsinki, eller skal man have et internationalt?

Du slipper for at ansøge om et internationalt kørekort, når rejsen går til Helsinki. Et dansk kørekort kan uden problemer bruges i alle EU-lande.

Hvor i Helsinki kan man hente og aflevere sin lejebil?

Helsinki Lufthavn fungerer som det oplagte sted at hente din udlejningsbil. Du kan naturligvis aflevere den det samme sted igen. Der er også mulighed for at benytte by-kontorerne, da udlejningsfirmaer som eksempelvis Europcar, Thrifty og Budget holder til i centrum.


Find billig billeje i Helsinki, Nyland

Find den lejebil i Helsinki, der passer til dine behov

Lille cars

244 kr. - 531 kr.

Alle biltyper

298 kr. - 1.084 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Helsinki, Finland er 358 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Helsinki, Finland er i oktober. Prisen er 33% lavere end resten af året og ligger på kun 244 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 27% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Helsinki. I Helsinki kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille car i Helsinki.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Helsinki, Finland er 544 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Helsinki, Finland er i maj. Prisen er 53% lavere end resten af året og ligger på kun 259 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 11% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Helsinki. I Helsinki kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor car i Helsinki.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Helsinki, Finland er 649 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Helsinki, Finland er i marts. Prisen er 15% lavere end resten af året og ligger på kun 558 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 25% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Helsinki. I Helsinki kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Helsinki, Finland er 508 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Helsinki, Finland er i maj. Prisen er 38% lavere end resten af året og ligger på kun 318 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 4% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Helsinki. I Helsinki kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Helsinki.

Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

217 kr./dag

18 Apr - 21 Apr
Volkswagen up!
Volkswagen Golf
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

231 kr./dag

18 Apr - 21 Apr
Volkswagen Golf
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

241 kr./dag

18 Apr - 21 Apr
Opel Corsa

Biludlejningsfirmaer i Helsinki

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Helsinki, Nyland

Autounion Car Rental

3 kontorer

Europcar

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

6,0

Hertz

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

9,0

Dollar

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

GREEN MOTION

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

9,0

Value

8,0

Sixt

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,4

Comfort

8,8

Samlet

8,5

Afhentning/aflevering

8,5

Value

8,0

Enterprise Rent-A-Car

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,6

Comfort

9,4

Samlet

8,5

Afhentning/aflevering

8,7

Value

8,7

Avis

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

8,0

Hurtige fakta om biludlejning i Helsinki

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Helsinki

Det mest populære bureau

Scandia Rent

Populære biltyper

Economy, Compact, Mini

Billigste lejebil

242 kr.

Den mest populære model

Volkswagen Golf SportWagen
Det mest populære biludlejningsbureau i Helsinki, der er fundet på momondo i denne måned, er Scandia Rent. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Sixt og Budget
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Helsinki i de seneste 72 timer: Economy, Compact, Mini.
Den laveste pris for en lejebil i Helsinki er 242 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 377 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Helsinki i de seneste 7 dage er Volkswagen Golf SportWagen. Vores brugere foretrækker også Volkswagen Polo som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Helsinki

Herunder vises de mest populære hoteller i Helsinki
Valo Hotel & Work Helsinki

Valo Hotel & Work Helsinki

Mannerheimintie 109, Helsinki, Uusimaa, Finland

5,0 km fra centrum

Cheapsleep Helsinki - Hostel

Cheapsleep Helsinki - Hostel

Sturenkatu 27B, Helsinki, Uusimaa, Finland

3,6 km fra centrum

Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

Ruoholahdenranta 3, Helsinki, Uusimaa, Finland

0,6 km fra centrum

Scandic Helsinki Hub

Scandic Helsinki Hub

Annankatu 18, Helsinki, Uusimaa, Finland

0,3 km fra centrum

Marski by Scandic

Marski by Scandic

Mannerheimintie 10, Helsinki, Uusimaa, Finland

0,6 km fra centrum

Hotel Haaga Central Park

Hotel Haaga Central Park

Nuijamiestentie 10, Helsinki, Uusimaa, Finland

6,3 km fra centrum

Clarion Hotel Helsinki

Clarion Hotel Helsinki

Tyynenmerenkatu 2, Helsinki, Uusimaa, Finland

0,8 km fra centrum

Hotel Kämp

Hotel Kämp

Pohjoisesplanadi 29, Helsinki, Uusimaa, Finland

0,9 km fra centrum

Hotel Mestari

Hotel Mestari

51 Fredrikinkatu, Helsinki, Uusimaa, Finland

0,4 km fra centrum

Glo Hotel Art

Glo Hotel Art

Loennrotinkatu 29, Helsinki, Uusimaa, Finland

0,1 km fra centrum

Arkadia Hotel & Hostel

Arkadia Hotel & Hostel

Tattarisuontie 1, Helsinki, Uusimaa, Finland

12,7 km fra centrum

Scandic Simonkenttä

Scandic Simonkenttä

Simonkatu 9, Helsinki, Uusimaa, Finland

0,6 km fra centrum

Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki

Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki

Mikonkatu 23, Helsinki, Uusimaa, Finland

1,2 km fra centrum

Scandic Park Helsinki

Scandic Park Helsinki

Mannerheimintie 46-48, Helsinki, Uusimaa, Finland

1,8 km fra centrum

Holiday Inn Helsinki City Centre

Holiday Inn Helsinki City Centre

Elielinaukio 5, Helsinki, Uusimaa, Finland

1,0 km fra centrum

Radisson Blu Aleksanteri Hotel

Radisson Blu Aleksanteri Hotel

Albertinkatu 34, Helsinki, Uusimaa, Finland

0,1 km fra centrum

Hotel Ax

Hotel Ax

Välimerenkatu 18, Helsinki, Uusimaa, Finland

1,2 km fra centrum

Hotel Arthur

Hotel Arthur

Vuorikatu 19, Helsinki, Uusimaa, Finland

1,3 km fra centrum


Kørsel i lejebil i Helsinki – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Helsinki, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Helsinki, Finland i marts?

557 kr. er prisen for at leje en bil en weekend i Helsinki i marts. Tilbud fås helt ned til 413 kr.. Hvis du lejer en bil i en uge i Helsinki i marts, kan du forvente en pris på cirka 0 kr.. De bedste priser fås fra 0 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Helsinki, Finland biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Helsinki tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Europcar, Hertz og Dollar, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er den bedste type bil at leje i Helsinki i marts måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 3 °C og nedbør på 30 mm i marts, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Helsinki. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i marts måned og er et populært valg blandt Helsinki rejsende. Leje af en Standard i Helsinki koster 891 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Helsinki, Finland?

Når du lejer en bil i Helsinki, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Helsinki er henholdsvis 90 km/t. og 90 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Helsinki.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Volvo XC90 in Helsinki?

Hvordan er vejret i Helsinki, Finland i februar?

Normalt er vejret i Helsinki i februar måned -6 °C og den forventede nedbør er 30 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Minder vejret i Helsinki om vejret i resten af Nyland?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Helsinki til et roadtrip til de omkringliggende områder i februar måned, er det vigtigt at vide, at resten af Nyland normalt har en temperatur på -6 °C, og at du kan forvente 30 mm nedbør.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Helsinki?

Priser for biler i Helsinki opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Helsinki?

Antallet af udbydere for biler i Helsinki er 81 fra februar 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Helsinki?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Helsinki. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Helsinki?

Alle førere, der lejer en bil i Helsinki, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Helsinki?

Du bør booke billeje i Helsinki ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Helsinki?

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Helsinki. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Viser momondo tilbud på billeje i Helsinki med gratis afbestilling?

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Helsinki.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Helsinki på momondo?

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Helsinki.

Kan jeg finde billeje i Helsinki, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Helsinki.

Kan jeg søge efter billeje i Helsinki med ubegrænset kilometertal på momondo?

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Helsinki.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Helsinki på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Helsinki

Populære typer af udlejningsbiler i Helsinki


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Biler i Helsinki
Thu 7.3
Middag
Thu 14.3
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo