Lej en bil i Helsinki, Finland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Helsinki, Finland

Helsinki, Finland
7. aug — 14. aug
Samme aflevering
Helsinki, Finland
lør 7.8
Middag
lør 14.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Helsinki, Finland

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

143 kr. - 388 kr.

Alle biltyper

143 kr. - 703 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Helsinki, Finland, er 212 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Helsinki, Finland, er i marts. Prisen er 33% lavere end resten af året og ligger på kun 143 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 30% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Helsinki. I Helsinki kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Helsinki.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Helsinki, Finland, er 225 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Helsinki, Finland, er i februar. Prisen er 12% lavere end resten af året og ligger på kun 198 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 26% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Helsinki. I Helsinki kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Helsinki.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Helsinki, Finland, er 311 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Helsinki, Finland, er i august. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 321 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 3% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Helsinki. I Helsinki kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Helsinki.


Biludlejningsfirmaer i Helsinki

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Helsinki, Finland
9,0
Fantastisk
1 anmeldelse5 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,3

Comfort

8,9

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

9,1

Valuta for pengerne

8,6
8 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
5 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

8,6

Samlet

9,3

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

8,6
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

8,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

8,0
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

6,0
10 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

7,0

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

4,0

Valuta for pengerne

8,0
9 kontorer
8 kontorer

Information om din rejse til Helsinki

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Helsinki?

Helsinki er den nordligste hovedstad i EU. Byen er et oplagt rejsemål, når du har lyst til en storbyferie. Byen har blandt andet været kåret som den bedste storby i verden at bo i. Byen har meget at byde på, og du kan nyde den endnu mere ved at foretage billeje i Helsinki, så du kan komme optimalt rundt. Inden du når så langt, skal du holde øje med udlejningsselskabernes aldersregler i forbindelse med biludlejning i Helsinki. De har hver især fastsat en aldersgrænse for leje af bil. Hos Budget skal du eksempelvis blot være fyldt 19 år for at få glæde af billeje i Helsinki. Mange selskaber opkræver et ungfører-gebyr, men det behøver du ikke at tænke på hos Budget. Samme alderskrav er gældende hos eksempelvis Avis og Thrifty. Vælger du en lejebil hos Alamo, er mindstealderen også 19 år, men der skal du betale et ekstra dagsgebyr på ca. 20 EUR (ca. 149 DKK), hvis du er under 25 år. Alle de resterende udlejningsfirmaer har lignende regler. Lej bil i Helsinki, og drop ventetiden på offentlig transport!

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Billeje i Helsinki er én ting, og landets kørelove er en anden ting. Du skal som bil-lejer have et overblik over fartgrænserne i Finland. I byområder må du køre maksimalt 50 km/t. På landeveje er hastigheden maks. 80 km/t. Når du kører på motortrafikveje og motorveje, skal du altid holde øje med skiltningen, da fartgrænserne varierer mellem 80 km/t, 100 km/t og 120 km/t. I Finland slipper du for at betale vejafgifter. Ligesom i Danmark er promillegrænsen på 0,5, og du skal også køre med lyset tændt i dagtimerne.

Parkering

Parkering af din udlejningsbil i Helsinki kan foregå på flere måder. Du kan eksempelvis parkere i bymidten, hvor der skal betales i hverdagene fra kl. 9.00-21.00 samt om lørdagen fra kl. 9.00-18.00. Timeprisen er ca. 4 EUR (ca. 30 DKK). Du kan også vælge at parkere i et af byens p-huse som eksempelvis Europark City Forum, Autoparkki WTC eller Q-Park Stockmann til timepriser mellem ca. 3-6 EUR (ca. 22-45 DKK).

Udflugtsmål i og omkring Helsinki

Spænd sikkerhedsselerne, indstil din GPS, og monter barnestol og underholdningsskærme for de små! Så er du klar til at køre ud i det blå på udflugter med fri kilometer. Kør med stor glæde ud til Suomenlinna, der er et sø-fort optaget på UNESCO’s verdensarvsliste. Stedet fascinerer med de stjerneformede mure samt den smukke landskabsarkitektur. Det er også værd at køre til Porvoo, som fortryller med en idyllisk middelalderstemning. De historiske træhuse, Porvoo-katedralen og de brostensbelagte gader skaber en eventyrlig kulisse.

Hvilke forsikringer skal man have?

De tilbudte forsikringer i forbindelse med biludlejning i Helsinki er ofte godt og bredt dækkende. Men du har mulighed for at tilpasse forsikringerne til dine individuelle behov. Du kan eksempelvis betale dig fra at have en selvrisiko. Du kan også gardere dig endnu mere ved at tilføje tillægsdækninger på eksempelvis ruder, tag, hjul og undervogn, der ikke er dækket med karosseriet.

Kan man bruge sit danske kørekort i Helsinki, eller skal man have et internationalt?

Du slipper for at ansøge om et internationalt kørekort, når rejsen går til Helsinki. Et dansk kørekort kan uden problemer bruges i alle EU-lande.

Hvor i Helsinki kan man hente og aflevere sin lejebil?

Helsinki Lufthavn fungerer som det oplagte sted at hente din udlejningsbil. Du kan naturligvis aflevere den det samme sted igen. Der er også mulighed for at benytte by-kontorerne, da udlejningsfirmaer som eksempelvis Europcar, Thrifty og Budget holder til i centrum. (Information checket 21/05/2019).


Afstanden fra Helsinki, Finland til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Helsinki Helsinki Vantaas biludlejningsdisk

Biludlejning i Helsinki

I juli har vi foretaget 144 søgninger på biludlejning i Helsinki for momondos brugere.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Helsinki for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Hertz, Avis, og Budget er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Helsinki. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Helsinki, Finland i august?

342 kr. er prisen for at leje en bil en weekend i Helsinki i august. Tilbud fås helt ned til 278 kr.. Hvis du lejer en bil i en uge i Helsinki i august, kan du forvente en pris på cirka 129 kr.. De bedste priser fås fra 128 kr..

Hvilke biludlejningsfirmaer i Helsinki har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde den billigste biludlejning i Helsinki hos Scandia Rent, som har 10 udlejningssteder i byen. momondo brugere har fundet daglige priser helt ned til 129 kr., men den gennemsnitlige biludlejningspris i Helsinki gennem Scandia Rent er 248 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Helsinki, Finland biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Helsinki tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Hertz, Avis og Budget, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er den bedste type bil at leje i Helsinki i august måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 10 °C og nedbør på 60 mm i august, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Helsinki. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i august måned og er et populært valg blandt Helsinki rejsende. Leje af en Standard i Helsinki koster 481 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Helsinki har flest biludlejningssteder?

Scandia Rent er meget populært i Helsinki, Finland, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 10 biludlejningssteder i Helsinki, Finland by, og du kan forvente at betale omkring 248 kr./dag for din udlejningsbil i Helsinki, Finland.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Helsinki, Finland?

Når du lejer en bil i Helsinki, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Helsinki er henholdsvis 90 km/t. og 90 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Helsinki.

Hvordan er vejret i Helsinki, Finland i juli?

Normalt er vejret i Helsinki i juli måned 16 °C og den forventede nedbør er 60 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

Vejret i Helsinki i juli vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Helsinki. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Helsinki plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Volkswagen Polo, Ford Fiesta og Opel Corsa.

Minder vejret i Helsinki om vejret i resten af Nyland?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Helsinki til et roadtrip til de omkringliggende områder i juli måned, er det vigtigt at vide, at resten af Nyland normalt har en temperatur på 16 °C, og at du kan forvente 60 mm nedbør.


Leje af bil i andre byer i Finland

Se vores biludlejningstilbud i byer som Rovaniemi, Kittilä og Ivalo i Finland

Biludlejning i lufthavne i Helsinki

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Helsinki

Kom i gang med at planlægge din rejse til Helsinki