Billeje i Helsinki

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Helsinki

Helsinki, Finland
28. jan — 4. feb
Samme aflevering
Helsinki, Finland
tor 28.1
Middag
tor 4.2
Middag

Hvornår er det billigst at leje en bil i Helsinki?

Alle

162 kr. - 578 kr.

Economy

153 kr. - 311 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Helsinki er i januar. Med en lejepris på kun 162 kr. pr. dag er prisen 32% lavere end resten af året. Den dyreste måned er juni. Hvis du er på udkig efter en særlig biltype, er det måske værd at leje en Economy-lejebil i januar. I Helsinki kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Helsinki

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Helsinki
Vurdering af udbyder: Fantastisk 9.0

Vurdering baseret på 37 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 10.0

Vurdering baseret på 7 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 10.0

Vurdering baseret på 2 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 10.0

Vurdering baseret på 2 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 9.4

Vurdering baseret på 6 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.0

Vurdering baseret på 3 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.0

Vurdering baseret på 2 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.3

Vurdering baseret på 4 anmeldelser


Information om din rejse til Helsinki

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Helsinki?

Helsinki er den nordligste hovedstad i EU. Byen er et oplagt rejsemål, når du har lyst til en storbyferie. Byen har blandt andet været kåret som den bedste storby i verden at bo i. Byen har meget at byde på, og du kan nyde den endnu mere ved at foretage billeje i Helsinki, så du kan komme optimalt rundt. Inden du når så langt, skal du holde øje med udlejningsselskabernes aldersregler i forbindelse med biludlejning i Helsinki. De har hver især fastsat en aldersgrænse for leje af bil. Hos Budget skal du eksempelvis blot være fyldt 19 år for at få glæde af billeje i Helsinki. Mange selskaber opkræver et ungfører-gebyr, men det behøver du ikke at tænke på hos Budget. Samme alderskrav er gældende hos eksempelvis Avis og Thrifty. Vælger du en lejebil hos Alamo, er mindstealderen også 19 år, men der skal du betale et ekstra dagsgebyr på ca. 20 EUR (ca. 149 DKK), hvis du er under 25 år. Alle de resterende udlejningsfirmaer har lignende regler. Lej bil i Helsinki, og drop ventetiden på offentlig transport!

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Billeje i Helsinki er én ting, og landets kørelove er en anden ting. Du skal som bil-lejer have et overblik over fartgrænserne i Finland. I byområder må du køre maksimalt 50 km/t. På landeveje er hastigheden maks. 80 km/t. Når du kører på motortrafikveje og motorveje, skal du altid holde øje med skiltningen, da fartgrænserne varierer mellem 80 km/t, 100 km/t og 120 km/t. I Finland slipper du for at betale vejafgifter. Ligesom i Danmark er promillegrænsen på 0,5, og du skal også køre med lyset tændt i dagtimerne.

Parkering

Parkering af din udlejningsbil i Helsinki kan foregå på flere måder. Du kan eksempelvis parkere i bymidten, hvor der skal betales i hverdagene fra kl. 9.00-21.00 samt om lørdagen fra kl. 9.00-18.00. Timeprisen er ca. 4 EUR (ca. 30 DKK). Du kan også vælge at parkere i et af byens p-huse som eksempelvis Europark City Forum, Autoparkki WTC eller Q-Park Stockmann til timepriser mellem ca. 3-6 EUR (ca. 22-45 DKK).

Udflugtsmål i og omkring Helsinki

Spænd sikkerhedsselerne, indstil din GPS, og monter barnestol og underholdningsskærme for de små! Så er du klar til at køre ud i det blå på udflugter med fri kilometer. Kør med stor glæde ud til Suomenlinna, der er et sø-fort optaget på UNESCO’s verdensarvsliste. Stedet fascinerer med de stjerneformede mure samt den smukke landskabsarkitektur. Det er også værd at køre til Porvoo, som fortryller med en idyllisk middelalderstemning. De historiske træhuse, Porvoo-katedralen og de brostensbelagte gader skaber en eventyrlig kulisse.

Hvilke forsikringer skal man have?

De tilbudte forsikringer i forbindelse med biludlejning i Helsinki er ofte godt og bredt dækkende. Men du har mulighed for at tilpasse forsikringerne til dine individuelle behov. Du kan eksempelvis betale dig fra at have en selvrisiko. Du kan også gardere dig endnu mere ved at tilføje tillægsdækninger på eksempelvis ruder, tag, hjul og undervogn, der ikke er dækket med karosseriet.

Kan man bruge sit danske kørekort i Helsinki, eller skal man have et internationalt?

Du slipper for at ansøge om et internationalt kørekort, når rejsen går til Helsinki. Et dansk kørekort kan uden problemer bruges i alle EU-lande.

Hvor i Helsinki kan man hente og aflevere sin lejebil?

Helsinki Lufthavn fungerer som det oplagte sted at hente din udlejningsbil. Du kan naturligvis aflevere den det samme sted igen. Der er også mulighed for at benytte by-kontorerne, da udlejningsfirmaer som eksempelvis Europcar, Thrifty og Budget holder til i centrum. (Information checket 21/05/2019).


Afstanden fra Helsinki til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Helsinki Helsinki Vantaas biludlejningsdisk

Biludlejning i Helsinki

I januar har vi foretaget 144 søgninger på biludlejning i Helsinki for momondos brugere.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Helsinki for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Alamo, National, og Sixt er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Helsinki. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Helsinki i februar?

584 kr. er prisen for at leje en bil en weekend i Helsinki i februar. Tilbud fås helt ned til 219 kr.. Hvis du lejer en bil i en uge i Helsinki i februar, kan du forvente en pris på cirka 237 kr.. De bedste priser fås fra 127 kr..

Hvilke biludlejningsfirmaer i Helsinki har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde den billigste biludlejning i Helsinki hos Scandia Rent, som har 10 udlejningssteder i byen. momondo brugere har fundet daglige priser helt ned til 127 kr., men den gennemsnitlige biludlejningspris i Helsinki gennem Scandia Rent er 243 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Helsinki biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Helsinki tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Alamo, National og Sixt, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er den bedste type bil at leje i Helsinki i februar måned?

Baseret på vejret i Helsinki i februar måned bør du leje en SUV. I februar har Helsinki gennemsnitligt 30 mm nedbør og en temperatur på omkring -2 °C. På trods af at vejret kan variere fra år til år, er det nok stadig det sikreste at leje en SUV, da den er nemmere at manøvrere gennem sne og is takket være firehjulstrækket. Leje af en SUV i Helsinki koster 393 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Helsinki har flest biludlejningssteder?

Scandia Rent er meget populært i Helsinki, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 10 biludlejningssteder i Helsinki by, og du kan forvente at betale omkring 243 kr./dag for din udlejningsbil i Helsinki.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Helsinki?

Når du lejer en bil i Helsinki, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Helsinki er henholdsvis 90 km/t. og 90 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Helsinki.

Hvordan er vejret i Helsinki, Finland i januar?

Normalt er vejret i Helsinki i januar måned -5 °C og den forventede nedbør er 40 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i januar?

I januar måned kan det anbefales at leje en SUV med firehjulstræk under din tur til Helsinki. Temperaturen falder normalt til under frysepunktet, og der er større sandsynlighed for sne og is.

Minder vejret i Helsinki om vejret i resten af Nyland?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Helsinki til et roadtrip til de omkringliggende områder i januar måned, er det vigtigt at vide, at resten af Nyland normalt har en temperatur på -5 °C, og at du kan forvente 40 mm nedbør.


Leje af bil i andre byer i Finland

Se vores biludlejningstilbud i byer som Rovaniemi, Kittilä og Vaasa i Finland

Kom i gang med at planlægge din rejse til Helsinki

 • Få den seneste informatiom om fly til Helsinki

  Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

  Find fly til Helsinki
 • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

  Få overblik over de bedste hoteller i Helsinkis mest populære områder

  Find hoteller in Helsinki
 • Ophold i en feriebolig

  Nyd godt af faciliteterne hjemmefra, selvom du er ude. Læs mere om ferieboliger her.

  Find ferieboliger i Helsinki