Udlejningsbiler fra ADDCAR RENTAL i Helsinki

Find og sammenlign gode tilbud på ADDCAR RENTAL udlejningsbiler i Helsinki

Helsinki, Finland
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Helsinki, Finland
ons. 6.10
Middag
ons. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Helsinki ADDCAR RENTAL lokationer

Herunder kan du finde information om alle ADDCAR RENTAL biludlejningssteder i Helsinki, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
9 kontorer

Information om ADDCAR RENTAL udlejningsbiler i Helsinki

 • Er det sikkert at leje en bil fra ADDCAR RENTAL i Helsinki under COVID-19?

  ADDCAR RENTAL ønsker at deres kunder og personale i Helsinki skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har ADDCAR RENTAL indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Helsinki. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

 • Har ADDCAR RENTAL en lokation i Lufthavn: Helsinki Helsinki Vantaa?

  Ja, ADDCAR RENTAL har 1 lokation i Lufthavn: Helsinki Helsinki Vantaa som som er beliggende på Helsinki airport arrival hall terminal 2.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra ADDCAR RENTAL når man er i Helsinki i oktober?

  I oktober, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra ADDCAR RENTAL i Helsinki, Economy udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Economy udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 199 kr./dag i gennemsnit og 169 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra ADDCAR RENTAL i Helsinki?

  Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra ADDCAR RENTAL , så burde du overveje at leje en Economy, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i Helsinki. At leje en Economy fra ADDCAR RENTAL koster i gennemsnit 199 kr. per dag, hvilket er 5% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 67% af vores brugere valgt at leje en Economy fra ADDCAR RENTAL for at spare penge på deres rejse til Helsinki.

 • Hvor mange ADDCAR RENTAL biludlejningslokationer er der i Helsinki?

  Helsinki airport arrival hall terminal 2 er den mest populære ADDCAR RENTAL biludlejningslokation ud af de 9 lokationer de har i Helsinki. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 94% af dem der valgte en udlejningsbil fra ADDCAR RENTAL valgt at leje fra Helsinki airport arrival hall terminal 2 lokationen.