Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Pula, Istarska

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Pula, Istarska

Pula, Kroatien
1. May — 8. May
Pula, Kroatien
Wed 1.5
Middag
Wed 8.5
Middag
Chaufførens alder:
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Bedste tilbud på lejebiler i Pula, Istarska

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Pula, Istarska
Economy95 kr./dag
Lille mellemklasse64 kr./dag
Stor mellemklasse99 kr./dag
Standard112 kr./dag
Mini93 kr./dag
Kompakt stationcar108 kr./dag
Kompakt SUV123 kr./dag
Mellemstor SUV153 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Find billig billeje i Pula, Istarska

Find den lejebil i Pula, der passer til dine behov

Lille biler

78 kr. - 374 kr.

Alle biltyper

78 kr. - 1.060 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Pula, Kroatien er 161 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Pula, Kroatien er i marts. Prisen er 52% lavere end resten af året og ligger på kun 78 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 50% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Pula. I Pula kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Pula.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Pula, Kroatien er 241 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Pula, Kroatien er i april. Prisen er 7% lavere end resten af året og ligger på kun 260 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 25% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Pula. I Pula kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Pula.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Pula, Kroatien er 177 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Pula, Kroatien er i oktober. Prisen er 10% lavere end resten af året og ligger på kun 160 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 45% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Pula. I Pula kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Pula.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Pula, Kroatien er 384 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Pula, Kroatien er i maj. Prisen er 4% lavere end resten af året og ligger på kun 402 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 18% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Pula. I Pula kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Hyundai i30
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

64 kr./dag

30 May - 5 Jun
Hyundai i30
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

95 kr./dag

30 May - 5 Jun
Volkswagen Polo

Information om og trends inden for biludlejning i Pula

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Pula

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Pula?

De billigste udlejningsbiler i Pula kan normalt findes gennem SURPRICE CAR RENTAL . Når du booker hos SURPRICE CAR RENTAL , kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 48 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Pula er 49 kr./dag.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Pula?

Til gennemsnitligt 212 kr./dag (og helt ned til 48 kr./dag) er udlejning af en Opel Corsa in Pula det mest populære valg blandt vores brugere. Leje af en Kia Stonic in Pula for 273 kr./dag i gennemsnit (213 kr./dag ved et godt tilbud) er et andet populært valg.

Biludlejningsfirmaer i Pula

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Pula, Istarska

Autounion Car Rental

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Enterprise Rent-A-Car

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Autowill Rent

2 kontorer

Avantcar

2 kontorer

Budget

2 kontorer

ACTIVE RENT A CAR

3 kontorer

AVAX

3 kontorer

Avia Rent A Car

3 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Pula

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Pula

Det mest populære bureau

Routes Car & Truck Rentals

Populære biltyper

Compact, Economy, Intermediate

Billigste lejebil

126 kr.

Den mest populære model

Opel Corsa
Det mest populære biludlejningsbureau i Pula, der er fundet på momondo i denne måned, er Routes Car & Truck Rentals. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Avia Rent A Car og Autowill Rent
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Pula i de seneste 72 timer: Compact, Economy, Intermediate.
Den laveste pris for en lejebil i Pula er 126 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 222 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Pula i de seneste 7 dage er Opel Corsa. Vores brugere foretrækker også Kia Stonic som alternativ.

Kørsel i lejebil i Pula – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Pula, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Pula, Kroatien biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Pula biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Pula tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i Pula i maj måned?

Med gennemsnitlige temperaturer på 19 °C og nedbør på 50 mm, er din bedste biludlejningsmulighed i maj måned en cabriolet. At leje en cabriolet i Pula er en spændende måde at se området på uden at skulle bekymre sig om dårligt vejr. Det er dog altid en god idé at tjekke vejrudsigten, før du rejser, så du kan ændre dine rejseplaner, hvis det bliver nødvendigt. Leje af en Cabriolet i Pula koster 418 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Pula, Kroatien?

Når du lejer en bil i Pula, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Pula er henholdsvis 90 km/t. og 130 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Pula.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Volkswagen T-Cross in Pula?

Hvordan er vejret i Pula, Kroatien i april?

I april er der normalt 70 mm nedbør i Pula og en gennemsnitstemperatur på 11 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Pula, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Minder vejret i Pula om vejret i resten af Istarska?

Klimaet i Istarska i april er normalt 12 °C med en forventet nedbør på 60,5 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Pula til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Pula?

Priser for biler i Pula opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Pula?

Fra april 2024 er der 85 udbydere at vælge mellem for biler i Pula.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Pula?

Blandt forskellige lande, herunder Pula, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Pula?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Pula. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Pula?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Pula, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Pula?

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Pula på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Viser momondo tilbud på billeje i Pula med gratis afbestilling?

Ja, du kan filtrere specifikt for at se biludlejningsbureauer i Pula, der tilbyder gratis afbestilling, på momondo.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Pula på momondo?

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Pula.

Kan jeg finde billeje i Pula, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Pula.

Kan jeg søge efter billeje i Pula med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Pula.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Pula på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Wed 1.5
Middag
Wed 8.5
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Pula

Populære typer af udlejningsbiler i Pula