Find billige flybilletter til Pula

Returrejse
Economy
Washington D.C. (WAS)
Pula (PUY)
man.. 19.4.
man.. 26.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Pula. De nuværende restriktioner til Pula er baseret på Kroatien rejserestriktioner.

Se nuværende Kroatien rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Pula

Find de billigste fly til disse Pula-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
Aarhus
Pula

BILLIGSTE ROUTE FRA Aarhus TIL Pula

København (CPH) til Zadar (ZAD)

Fly til Pula ​​fra Aarhus er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Zadar, hvor den gennemsnitlige pris er 1.357 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Pula?

Langt størstedelen af Kroatiens kystlinje ud til Adriaterhavet er attraktiv blandt turister. Det gælder også Pula, der er den største by på halvøen Istrien. Byen er en udpræget sommerdestination, og det bedste tidspunkt at besøge er højsæsonen fra juni til august, der indbyder til strandture i høj solskin. En del barer og restauranter lukker ned for sæsonen omkring oktober og frem til forårssæsonen, hvilket betyder meget få fly til Pula i lavsæsonen.

Hvilket er det absolut billigste fly til Pula?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Pula fra Stockholm for 238 kr.. Det er 89% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Pula. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Pula fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Pula?

Hvis du ikke kan flyve til Pula i januar, så er april den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Pula i april har en gennemsnitlig pris på omkring 1.402 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Pula?

Det bedste tidspunkt at bestille en flybillet til Pula fra Danmark er 47 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 1.626 kr.. Folk har dog, de seneste 72 timer, fundet priser på fly fra Danmark helt ned til 1.390 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Pula på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Pula fra Danmark på en onsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en onsdag helt ned til 1.605 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis muligt, undgå at bestille dit fly med afgang på en lørdag da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Pula på en lørdag på 1.969 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Pula?

Om aftenen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Pula, hvor du kan finde priser helt ned til 1.501 kr.. Hvis du flyver fra Pula om aftenen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Om morgenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Pula, så priserne er ofte dyrere på omkring 1.856 kr. pr. billet.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Pula?

Lufthavn: Rijeka eller Lufthavn: Zadar kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Pula.

Findes der en billigere måde at flyve til Pula på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Pula Lufthavn: Pula, hvor gennemsnitsprisen er 2.027 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Pula?

På nuværende tidspunkt inkluderer Kroatien rejserestriktioner rejser til Pula. Indrejserestriktioner

Fra den 1. juli 2020 kan alle EU/EØS/Storbritanniens statsborgere og personer, der har fast bopæl i EU/EØS-landene, frit rejse ind i Kroatien uden restriktioner eller karantæne. Alle andre udenlandske statsborgere, herunder amerikanske statsborgere, kan rejse ind i Kroatien af forretningsmæssige, turistmæssige eller andre presserende personlige årsager, hvis de fremlægger relevante beviser. Besøg venligst denne Kroatiens indenrigsministeriums webside for mere detaljerede oplysninger og instruktioner.

Indrejsekrav

Udenlandske rejsende skal fremvise en helbredsgodkendelse med et negativt COVID-19 PCR-testresultat, som er udstedt inden for 48 timer. Rejsende, hvis test er ældre end 48 timer, vil få lov til at komme ind i Kroatien, men de vil få tildelt en selvstændig status og skal testes igen lokalt for egen regning. Rejsende skal udfylde en "Indtast Kroatiens formular" som skal fremvises ved ankomsten. Formularen kan indsendes online inden afrejse. Rejsende, der ankommer fra Sydafrika eller Storbritannien, skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR-testresultat, der ikke er ældre end 48 timer.

Karantænekrav

Rejsende, der ikke giver et negativt PCR-resultat ved ankomsten, skal være underkastet en obligatorisk 7-dages selvisolering, før de foretager en lokal PCR-test. Rejsende, der ikke fremlægger et negativt PCR-testresultat er underlagt PCR-test udført umiddelbart efter ankomsten til Kroatien og forbliver i selvisolering, indtil de får et negativt testresultat. Rejsende kan beordres til at isolere sig selv eller tilbringe 14 dage i officielle statskarantænefaciliteter, hvis det skønnes nødvendigt for at forhindre spredning af COVID-19; anbringelse i karantæne sker på den rejsendes bekostning. Rejsende, der ikke modtager ordrer om selvisolation, får en pamflet med anbefalinger og instruktioner fra Kroatiens folkesundhedsinstitut, som de skal følge i 14 dage efter indrejsen. Rejsende, der ankommer fra Sydafrika eller Storbritannien, udsættes for en 14-dages selvisolering. De har mulighed for at tage en COVID-19 test (for egen regning) efter dag 7 for at forkorte selvisoleringsperioden, hvis de får et negativt resultat.

Alle andre oplysninger

En liste over undtagelser fra indrejse- og karantænekrav findes på https://www.koronavirus.hr/recommendations-and-instructions-for-crossing-the-state-border/736.

Hvis du planlægger rejser til Pula nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Pula

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Pula fundet af momondos brugere for nylig
Croatia Airlines
4. jun.
07:20København Kastrup
4t. 40min.
2 stop
12:00Pula
8. jun.
02:00Pula
13t. 20min.
2 stop
15:20København Kastrup
2.897 kr.
Find lignende
Croatia Airlines
4. jun.
07:20København Kastrup
4t. 40min.
2 stop
12:00Pula
8. jun.
12:30Pula
18t. 00min.
1 stop
06:30København Kastrup
1.390 kr.
Find lignende
Croatia Airlines
31. maj
07:20København Kastrup
4t. 40min.
2 stop
12:00Pula
3. jun.
12:30Pula
18t. 00min.
1 stop
06:30København Kastrup
1.650 kr.
Find lignende
SAS
10. jul.
02:20Aalborg
10t. 50min.
2 stop
13:10Pula
13. jul.
15:15Pula
19t. 45min.
1 stop
11:00Aalborg
3.611 kr.
Find lignende
SAS
10. jul.
02:20Aalborg
26t. 10min.
1 stop
04:30Pula
13. jul.
15:15Pula
19t. 45min.
1 stop
11:00Aalborg
3.201 kr.
Find lignende
Croatia Airlines
31. maj
07:20København Kastrup
4t. 40min.
2 stop
12:00Pula
3. jun.
12:30Pula
42t. 10min.
2 stop
06:40København Kastrup
1.774 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Pula?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Pula

Der er mange valgmuligheder, når du skal med fly til Pula. Fra Københavns Lufthavn kan du eksempelvis rejse med klassiske udbydere som Croatia Airlines, Lufthansa og SWISS. Det er også muligt at booke billige flybilletter til Pula med lavprisselskaber som eksempelvis Ryanair eller easyJet. Fra Billund Lufthavn er KLM, SAS og Norwegian nogle af de udbydere, der tilbyder flybilletter til Pula.

Hvem flyver direkte til Pula?

I højsæsonen er det muligt at flyve direkte med SAS fra Københavns Lufthavn til Pula. Ønsker du at rejse uden for sæsonen eller fra Billund Lufthavn, skal du tage højde for eventuelle mellemlandinger.

Hvor lang tid tager det at flyve til Pula?

Hvis du flyver fra Københavns Lufthavn på en direkte afgang, tager turen ca. to timer. Den hurtigste afgang fra enten København eller Billund med stop undervejs tager blot ca. 3 t og 40 min.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Pula samt afstand til centrum

Pula Lufthavn ligger blot ca. seks km fra byens centrum. Det er nemmest at tage en shuttlebus, der administreres af selskabet Brioni. Prisen for en returbillet er ca. 45 HRK (ca. 45 DKK). Desuden kan du benytte en taxa til en pris på ca. 100 HRK (ca. 100 DKK) pr. vej. Selskabet Udruga Taxi Ližnjan står for ruten, og du kan booke online på firmaets hjemmeside inden ankomst.


Populære fly til Pula

Find dine flybilletter til Pula blandt disse populære flyafgange
Fly fra Aarhus til Pula
Korteste rejsetid
27t. 20min.
Laveste pris
1.111 kr.
Fly fra Billund til Pula
Korteste rejsetid
23t. 00min.
Laveste pris
1.111 kr.
Fly fra København til Pula
Korteste rejsetid
4t. 40min.
Laveste pris
1.390 kr.
Fly fra Aalborg til Pula
Korteste rejsetid
23t. 20min.
Laveste pris
3.202 kr.
Vis flere

Hvordan kommer man nemmest rundt i Pula?

Du oplever bedst Pulas gamle bydel til fods, hvor mange af gaderne i øvrigt er lukket for biler. Derudover kan du benytte en af de mange bybusser, der køres af Pula Promet. Hovedbusterminalen hedder Kolodvor, og en enkeltbillet koster ca. 7 HRK (ca. 7 DKK). Mange turister vælger at leje cykel eller scooter, som er nemmere at navigere med i de til tider kringlede gader i byen.


Kan man rejse til Pula uden pas eller visum?

Da Kroatien er medlem af EU, behøver du ikke at ansøge om visum for at holde ferie i landet. Man deltager endnu ikke fuldt ud i Schengen-samarbejdet, og derfor skal du stadig vise pas, når du ankommer med fly til Pula.


Tips og gode råd til Pula

Hvad skal man se i Pula?

Pula bliver ofte kaldt en miniudgave af Rom. Det skyldes især byens mange historiske seværdigheder. Hovedattraktionen er verdens største amfiteater, der går under navnet Arena. Et andet velbevaret bygningsværk fra fortiden er Augustustemplet samt triumfbuen Sergii, som også bør besøges under en ferie i Pula.

Aktiviteter og oplevelser med børn

De fleste børn vil elske at lave øhop mellem de 14 øer kaldt Brijuni. Der kan du blandt andet tage på safaritur og opleve zebraer og andre vilde dyr samt tage på udflugt eller guidet tur. Øen Cres lige syd for Pula er også et hit, da den huser nogle af de mest børnevenlige strande.

Skal man købe rejseforsikring?

Da Kroatien er et EU-land, er du som udgangspunkt dækket på samme vis som de lokale. Det kan betyde delvis egenbetaling, og derfor er det oplagt at have en rejseforsikring, der kan skræddersys dine behov.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan godt drikke vand fra hanen i Pula.

Giver man drikkepenge i Pula?

I Kroatien betaler du normalt ca. 10 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Giardini er Pulas hovedgade, hvor du finder mange spændende butikker. På Flanaticka Ulica findes der også mange indkøbsmuligheder af international karakter. Lokale produkter som trøffel og honning finder du især i gaderne Kandlerova og Sergijevaca. (Priser checket: 09/04/2019).Find billige flybilletter til andre byer i Kroatien

Kroatien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class