Find billige fly til Le Mans

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 26.9
tir. 3.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Le Mans

Få indsigter om din flyrejse til Le Mans, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Le Mans på?

Hvor lang tid tager det at flyve til Le Mans?

Rejsetiden fra Danmark til Le Mans varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til Rennes Saint Jacques (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 6t. En anden populær rute fra Danmark til Le Mans er at flyve fra Billund til Rennes Saint Jacques, hvilket tager ca. . Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Le Mans

Find de billigste fly til disse Le Mans-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Tours

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Le Mans

København (CPH) til Tours (TUF)

Fly til Le Mans ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Tours St Symphorien, hvor den gennemsnitlige pris er 1.889 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Le Mans

Hvor lang tid tager det at flyve til Le Mans?

Når du skal fra Danmark til Le Mans, er det kun muligt at flyve et stykke af vejen. Herefter er du nødt til at finde en anden form for transport for at nå den franske by. Le Mans har godt nok en lufthavn, Le Mens Arnage, men det er en meget lille én af slagsen, og der er ingen faste flyforbindelser til andre lufthavne. Du er derfor nødt til at flyve til en anden by i Frankrig og rejse videre til Le Mans herfra. I de fleste tilfælde er det hurtigst og nemmest at flyve til Charles de Gaulle (CDG) i Paris og tage et højhastighedstog videre. Fra Københavns Lufthavn (CPH) og Billund Lufthavn (BLL) finder du mange flytilbud til Charles de Gaulle med en rejsetid på ca. to timer. Togturen tager en time og 45 minutter, og hertil kan der være noget ventetid, inden toget afgår.

Hvorfra kan man flyve direkte til Le Mans?

Som skrevet kan du ikke flyve direkte fra Danmark til Le Mans. Der er dog masser af direkte flyrejser fra både København og Billund til Charles de Gaulle i Paris, hvorfra du kan rejse videre til Le Mans med tog, i bus eller i bil. Du får derfor ingen problemer med at finde de flybilletter, du skal bruge, uanset hvilken dag du rejser. Hvis du ønsker at rejse fra en tredje dansk lufthavn, kræver det en længere rejsetid og mindst én mellemlanding. Det vil stort set altid være i København.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Le Mans?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Le Mans. Hvis du har planer om at flyve til Le Mans, kan du overveje at booke flyrejse til Angers Marce Lufthavn (62 km fra Le Mans centrum), Tours St Symphorien Lufthavn (75 km fra Le Mans centrum), Caen Carpiquet Lufthavn (138 km fra Le Mans centrum), Rennes Saint Jacques Lufthavn (144 km fra Le Mans centrum) eller Deauville St Gatien Lufthavn (151 km fra Le Mans centrum).

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Le Mans Arnage Lufthavn?

Priser for fly til Le Mans Arnage Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Le Mans Arnage Lufthavn?

Fraseptember 2023 er der 1 udbyder at vælge mellem for fly til Le Mans Arnage Lufthavn..

Hvor gammel skal du være for at flyve til Le Mans Arnage Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Le Mans Arnage Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Le Mans Arnage Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Le Mans Arnage Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Le Mans Arnage Lufthavn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Hvilke flyselskaber flyver til Le Mans?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Le Mans

Hvilke flyselskaber flyver til Le Mans?


Visumkrav for Le Mans

Hvilke krav til pas og visum er der, når du besøger til Le Mans?

Som borger i EU skal du ikke bruge visum, når du rejser til et andet land inden for unionens grænser, i dette tilfælde Frankrig. Du skal dog være i besiddelse af et pas, der er gyldigt i den tid, du er i landet.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Le Mans


De bedste oplevelser og seværdigheder i Le Mans

Hvad kan man se og lave i Le Mans?

Det er svært at sige navnet Le Mans uden at tænke på Tom Kristensen og hurtige biler. Det populære 24-timers løb er da også en stor grund til, at mange besøger den franske by. Men Le Mans har andet og mere at byde på. Ligesom mange andre europæiske byer er Le Mans en flot blanding af moderne arkitektur og gamle bygninger fra middelalderen. Den gamle bydel ligger højt oppe over den nyere og skal helt bestemt opleves med sine mange velbevarede stenhuse, smalle gader og rolige stemning. Ankommer du i juli eller august, kan du hver aften opleve et imponerende lysshow i gaderne. Længere oppe ligger den flotte Saint Julien-katedral, der blev bygget over flere århundreder, hvilket dens forskellige stilarter afslører. Er du til mere kultur, kan du besøge Tessé-museet og blandt andet få et indblik i oldtidens Egypten. Når alt dette er sagt, er det dog svært at komme uden om byens lange historie med racerløb, og hvis du er bilentusiast, skal du selvfølgelig ikke snydes. Du kan både lægge vejen forbi Musée des 24 Heures du Mans eller få en guidet tur på den berømte bane og lære mere om historien og de mange legender bag løbet.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Le Mans?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Le Mans.

Kan jeg finde fly til Le Mans med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Le Mans med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Le Mans?

Når du har udført en søgning efter fly til Le Mans, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Le Mans lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Le Mans lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Le Mans og giver dig besked, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Le Mans på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.