Find billige flybilletter til Le Mans

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
lør. 2.7
lør. 9.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Le Mans

Find de billigste fly til disse Le Mans-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Rennes

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Le Mans

København (CPH) til Rennes (RNS)

Fly til Le Mans ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Rennes Saint Jacques, hvor den gennemsnitlige pris er 2.620 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Le Mans?

Når du skal fra Danmark til Le Mans, er det kun muligt at flyve et stykke af vejen. Herefter er du nødt til at finde en anden form for transport for at nå den franske by. Le Mans har godt nok en lufthavn, Le Mens Arnage, men det er en meget lille én af slagsen, og der er ingen faste flyforbindelser til andre lufthavne. Du er derfor nødt til at flyve til en anden by i Frankrig og rejse videre til Le Mans herfra. I de fleste tilfælde er det hurtigst og nemmest at flyve til Charles de Gaulle (CDG) i Paris og tage et højhastighedstog videre. Fra Københavns Lufthavn (CPH) og Billund Lufthavn (BLL) finder du mange flytilbud til Charles de Gaulle med en rejsetid på ca. to timer. Togturen tager en time og 45 minutter, og hertil kan der være noget ventetid, inden toget afgår.

Som skrevet kan du ikke flyve direkte fra Danmark til Le Mans. Der er dog masser af direkte flyrejser fra både København og Billund til Charles de Gaulle i Paris, hvorfra du kan rejse videre til Le Mans med tog, i bus eller i bil. Du får derfor ingen problemer med at finde de flybilletter, du skal bruge, uanset hvilken dag du rejser. Hvis du ønsker at rejse fra en tredje dansk lufthavn, kræver det en længere rejsetid og mindst én mellemlanding. Det vil stort set altid være i København.

650 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Le Mans. Dette fly er fra Nice og er 81% billigere end de fleste andre flyrejser til Le Mans. Hvis du vil finde den billigste pris til Le Mans fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Le Mans. Hvis du har planer om at flyve til Le Mans, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Angers Marce (62 km fra Le Mans centrum), Lufthavn: Tours St Symphorien (75 km fra Le Mans centrum), Lufthavn: Caen Carpiquet (138 km fra Le Mans centrum), Lufthavn: Rennes Saint Jacques (144 km fra Le Mans centrum) eller Lufthavn: Deauville St Gatien (151 km fra Le Mans centrum).

Lufthavn: Tours St Symphorien har en gennemsnitspris på 1.418 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Le Mans. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.Hvilke flyselskaber flyver til Le Mans?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Le Mans

Hvilke flyselskaber flyver til Le Mans?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Le Mans fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Air France. Dette flyselskab bør have regelmæssige fly til Le Mans, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.


Lufthavne i nærheden af Le Mans

Neden for finder du alle lufthavne i Le Mans samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man til Le Mans fra Charles de Gaulle?

Der er gode muligheder for at køre fra Charles de Gaulle direkte til Le Mans med højhastighedstog, som på mange måder er det mest praktiske og ikke mindst det hurtigste. Togene kører fra morgen til aften, og priserne er typisk lavere, hvis du booker i god tid. Turen til Le Mans tager omkring en time og 45 minutter. Det er ofte billigere, men også en del langsommere at tage en bus, mens du også kan leje en bil i lufthavnen og køre til Le Mans på cirka to en halv time. Ankommer du sent, er en natbus en mulighed.


Visumkrav for Le Mans

Som borger i EU skal du ikke bruge visum, når du rejser til et andet land inden for unionens grænser, i dette tilfælde Frankrig. Du skal dog være i besiddelse af et pas, der er gyldigt i den tid, du er i landet.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Le Mans


De bedste oplevelser og seværdigheder i Le Mans

Det er svært at sige navnet Le Mans uden at tænke på Tom Kristensen og hurtige biler. Det populære 24-timers løb er da også en stor grund til, at mange besøger den franske by. Men Le Mans har andet og mere at byde på. Ligesom mange andre europæiske byer er Le Mans en flot blanding af moderne arkitektur og gamle bygninger fra middelalderen. Den gamle bydel ligger højt oppe over den nyere og skal helt bestemt opleves med sine mange velbevarede stenhuse, smalle gader og rolige stemning. Ankommer du i juli eller august, kan du hver aften opleve et imponerende lysshow i gaderne. Længere oppe ligger den flotte Saint Julien-katedral, der blev bygget over flere århundreder, hvilket dens forskellige stilarter afslører. Er du til mere kultur, kan du besøge Tessé-museet og blandt andet få et indblik i oldtidens Egypten. Når alt dette er sagt, er det dog svært at komme uden om byens lange historie med racerløb, og hvis du er bilentusiast, skal du selvfølgelig ikke snydes. Du kan både lægge vejen forbi Musée des 24 Heures du Mans eller få en guidet tur på den berømte bane og lære mere om historien og de mange legender bag løbet.


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Le Mans.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Le Mans med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når du har udført en søgning efter fly til Le Mans, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Le Mans lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Le Mans og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.