Lej en bil i Le Mans, Frankrig

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Le Mans, Frankrig

Le Mans, Sarthe, Frankrig
17. jun — 24. jun
Samme aflevering
Le Mans, Sarthe, Frankrig
tor 17.6
Middag
tor 24.6
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Le Mans

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Le Mans, Frankrig
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

7,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

8,0
4 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor

Afstanden fra Le Mans, Frankrig til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Rennes Saint Jacquess biludlejningsdisk

Biludlejning i Le Mans

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Le Mans for at reducere spredningen af COVID-19?

Alamo, National, og Avis er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Le Mans som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Le Mans. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Le Mans, Frankrig biludlejning?

Alle biludlejningsfirmaer i Le Mans har forskellige afbestillingsregler. Hos momondo viser vi altid, hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr, i søgeresultaterne. Alamo, National og Avis er blandt de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Le Mans, så det er værd at tjekke, om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Le Mans, Frankrig?

50 km/t. er fartgrænsen i Le Mans, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Le Mans er henholdsvis 80 km/t. og 130 km/t.. Hvis du lejer en bil i Le Mans så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvordan er vejret i Le Mans, Frankrig i juni?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Le Mans i juni måned, bør forvente temperaturer på omkring 18 °C og ca. 47 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juni?

I betragtning af, at temperaturerne i Le Mans typisk er høje i løbet af juni, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Le Mans om vejret i resten af Pays de la Loire?

Dem, der gerne vil leje bil i Le Mans til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Pays de la Loire i juni måned normalt er ca. 17 °C med 48,5 mm mulig regn.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Le Mans