Billeje i Maspalomas, Kanariske Øer

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Maspalomas, Kanariske Øer

Maspalomas, Gran Canaria, Spanien
3. okt. — 10. okt.
Samme aflevering
Maspalomas, Gran Canaria, Spanien
tir. 3.10
Middag
tir. 10.10
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Maspalomas

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Maspalomas

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Maspalomas?

De billigste udlejningsbiler i Maspalomas kan normalt findes gennem ORLANDO . Når du booker hos ORLANDO , kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 47 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Maspalomas er 302 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Maspalomas har flest lokationer?

Sunnycars har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Maspalomas, med 3 lokationer.

Bedste tilbud på lejebiler i Maspalomas, Kanariske Øer

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Maspalomas, Kanariske Øer
Economy83 kr./dag
Lille mellemklasse129 kr./dag
Stor mellemklasse100 kr./dag
Mini90 kr./dag
Varevogn til passagerer362 kr./dag
Cabriolet304 kr./dag
Kompakt SUV105 kr./dag
Erhvervskøretøj279 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Find billig billeje i Maspalomas, Kanariske Øer

Find den lejebil i Maspalomas, der passer til dine behov

Biler i Lille

107 kr. - 274 kr.

Alle biltyper

141 kr. - 674 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Maspalomas, Spanien er 199 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Maspalomas, Spanien er i september. Prisen er 47% lavere end resten af året og ligger på kun 107 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 42% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Maspalomas. I Maspalomas kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Maspalomas.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i Maspalomas, Spanien er 454 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i Maspalomas, Spanien er i september. Prisen er 59% lavere end resten af året og ligger på kun 191 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 25% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Maspalomas. I Maspalomas kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Maspalomas.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Stor bil i Maspalomas, Spanien er 266 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Stor bil i Maspalomas, Spanien er i oktober. Prisen er 19% lavere end resten af året og ligger på kun 217 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 23% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Maspalomas. I Maspalomas kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Maspalomas, Spanien er 260 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Maspalomas, Spanien er i maj. Prisen er 57% lavere end resten af året og ligger på kun 112 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 25% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Maspalomas. I Maspalomas kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Maspalomas.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Varevogn bil i Maspalomas, Spanien er 310 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Varevogn bil i Maspalomas, Spanien er i oktober. Prisen er 3% lavere end resten af året og ligger på kun 302 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 10% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Maspalomas. I Maspalomas kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Maspalomas.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Cabriolet bil i Maspalomas, Spanien er 255 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Cabriolet bil i Maspalomas, Spanien er i juni. Prisen er 7% lavere end resten af året og ligger på kun 274 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 26% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Maspalomas. I Maspalomas kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

83 kr./dag

18 okt. - 26 okt.
Volkswagen Polo
Fiat Panda
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

90 kr./dag

12 nov. - 29 nov.
Fiat Panda
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

109 kr./dag

21 okt. - 28 okt.
Ford Fiesta

Biludlejningsfirmaer i Maspalomas

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Maspalomas, Kanariske Øer

Cicar

1 kontor

Top Car Canary

1 kontor
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

9,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

10,0

Europcar

2 kontorer

Enterprise Rent-A-Car

1 kontor

Avis

2 kontorer

Sixt

1 kontor
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

2,0

Cooltra

3 kontorer

Sunnycars

3 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Maspalomas

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Maspalomas

Populære biltyper

Economy, Compact, Mini

Billigste lejebil

140 kr.

Den mest populære model

Seat Ibiza
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Maspalomas i de seneste 72 timer: Economy, Compact, Mini.
Den laveste pris for en lejebil i Maspalomas er 140 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 145 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Maspalomas i de seneste 7 dage er Seat Ibiza.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Maspalomas

Herunder vises de mest populære hoteller i Maspalomas

Kørsel i lejebil i Maspalomas – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Maspalomas, så du er klar til næste rejse.

Hvad er den bedste type bil at leje i Maspalomas i oktober måned?

I oktober måned i Maspalomas ligger temperaturerne omkring 21 °C hvilket er det perfekte vej til at leje en cabriolet. Med gennemsnitlig nedbør på omkring 24 mm i gennemsnit i oktober måned i Maspalomas gør en cabriolet det muligt for dig rigtig at nyde seværdighederne, mens du kører. Vær opmærksom på, at det er en god idé at tjekke vejret før din rejse for at være på den sikre side. Leje af en Cabriolet i Maspalomas koster 292 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Maspalomas, Spanien?

Maspalomass hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Maspalomas er hastighedsbegrænsningen 100 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 120 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvordan er vejret i Maspalomas, Spanien i september?

I september er der normalt 9 mm nedbør i Maspalomas og en gennemsnitstemperatur på 24 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Maspalomas, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Minder vejret i Maspalomas om vejret i resten af Kanariske Øer?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Maspalomas og rundt i Kanariske Øer eller til de omkringliggende områder i september måned, kan forvente temperaturer på omkring 23 °C og ca. 6,5 mm regn i løbet af hele måneden.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Maspalomas?

Priser for biler i Maspalomas opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Maspalomas?

Fra september 2023 er der 26 udbydere at vælge mellem for biler i Maspalomas.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Maspalomas?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Maspalomas. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Maspalomas?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Maspalomas. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Maspalomas

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Maspalomas

Udlejningsbiler i populære bydele i Maspalomas

Behøver du en udlejningsbil i et specifikt område af Maspalomas? Begræns din søgning ved at bruge mulighederne neden for

Kom i gang med at planlægge din rejse til Maspalomas


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Maspalomas?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Maspalomas, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Maspalomas?

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Maspalomas. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Maspalomas med gratis afbestilling?

Ja, uanset om det er for biler i Maspalomas eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Maspalomas på momondo?

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i Maspalomas.

Kan jeg finde billeje i Maspalomas, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, der kan søges efter lejebiler i Maspalomas med øget rengøring på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Maspalomas med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Maspalomas.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Maspalomas på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.