Lej en bil i Massy, Frankrig

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Massy, Frankrig

Massy, Essonne, Frankrig
5. okt. — 12. okt.
Samme aflevering
Massy, Essonne, Frankrig
tir. 5.10
Middag
tir. 12.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Massy

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Massy, Frankrig
1 kontor
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,0

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

8,0
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Massy, Frankrig til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Paris-Orlys biludlejningsdisk

Biludlejning i Massy

13 personer har søgt efter billeje i Massy in september.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Massy for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Enterprise er en af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Massy. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Massy, Frankrig?

Massys hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Massy er hastighedsbegrænsningen 80 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 130 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Massy?

En Fiat 500 er den mest populære bil at leje in Massy ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Fiat 500 på helt ned til 76 kr./dag in Massy, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 199 kr./dag. En anden populær bil at leje in Massy er en Hyundai Accent, der i gennemsnit koster 294 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 40 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Mercedes-Benz V-Class in Massy?

I øjeblikket kan du leje en Mercedes-Benz V-Class hos Europcar in Massy for 486 kr. om dagen i gennemsnit. Husk på, at tilgængeligheden af Mercedes-Benz V-Class-lejebiler in Massy hurtigt kan ændre sig.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Klimaet i Massy under september måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Massy.

Minder vejret i Massy om vejret i resten af Île-de-France?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Massy og rundt i Île-de-France eller til de omkringliggende områder i september måned, kan forvente temperaturer på omkring 17 °C og ca. 48 mm regn i løbet af hele måneden.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Massy