Lej en bil i Charlotte, North Carolina

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Charlotte, NC

Charlotte, NC, USA
14. dec. — 21. dec.
Samme aflevering
Charlotte, NC, USA
tir. 14.12
Middag
tir. 21.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Find billig billeje i Charlotte, North Carolina

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Stor

277 kr. - 1.070 kr.

Alle biltyper

249 kr. - 1.070 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Charlotte, USA, er 301 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Charlotte, USA, er i december. Prisen er 8% lavere end resten af året og ligger på kun 277 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 5% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Charlotte. I Charlotte kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Charlotte.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Charlotte, USA, er 318 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Charlotte, USA, er i december. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 326 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 2% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Charlotte. I Charlotte kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Charlotte.


Biludlejningsfirmaer i Charlotte

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Charlotte, NC
1 kontor
Oversigt

Renlighed

8,4

Comfort

8,7

Samlet

8,4

Afhentning/aflevering

8,5

Valuta for pengerne

8,1
14 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,9

Comfort

8,2

Samlet

7,9

Afhentning/aflevering

7,8

Valuta for pengerne

7,8
1 kontor
Oversigt

Renlighed

7,8

Comfort

7,6

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

7,0

Valuta for pengerne

7,0
6 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,3

Comfort

7,3

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

6,8

Valuta for pengerne

6,8
1 kontor
Oversigt

Renlighed

7,0

Comfort

7,3

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

6,8

Valuta for pengerne

7,0
8 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,0

Comfort

7,2

Samlet

6,9

Afhentning/aflevering

7,0

Valuta for pengerne

6,7
1 kontor
Oversigt

Renlighed

6,1

Comfort

6,1

Samlet

5,7

Afhentning/aflevering

5,3

Valuta for pengerne

6,0
8 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,7

Comfort

6,6

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,4

Valuta for pengerne

6,2

Afstanden fra Charlotte, NC til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Charlotte Douglass biludlejningsdisk

Biludlejning i Charlotte

Indtil videre har der i december været 4.158 søgninger på biludlejning i Charlotte på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Charlotte for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Charlotte udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Alamo, Enterprise og Dollar. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Charlotte har de billigste biludlejningspriser?

Daglige priser fra Alamo er typisk de billigste med en gennemsnitspris på 234 kr./dag når du lejer en bil i Charlotte. Den absolut billigste pris fundet på deres udlejningskontor i Charlotte er 234 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Charlotte, NC biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Charlotte biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Charlotte tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i Charlotte i januar måned?

De fleste lejer en bil i økonomiklassen, når de rejser til Charlotte i januar måned. Den kører langt på literen og kan håndtere våde vejforhold, hvilket gør en økonomibil til et god valg, når der er gennemsnitlig 84 mm nedbør og temperaturer omkring 7 °C. Leje af en Economy i Charlotte koster 247 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Charlotte har flest biludlejningssteder?

Alamo er meget populært i Charlotte, NC, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 1 biludlejningssted i Charlotte, NC by, og du kan forvente at betale omkring 234 kr./dag for din udlejningsbil i Charlotte, NC.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Charlotte, NC?

Når du lejer en bil i Charlotte, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 40 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Charlotte er henholdsvis 120 km/t. og 120 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Charlotte.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Charlotte?

Den mest populære bil at leje in Charlotte blandt momondo-brugere er Hyundai Elantra, efterfulgt af Hyundai Accent. Vores brugere har set tilbud på Hyundai Elantra in Charlotte for 363 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 66 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 373 kr. om dagen for at leje en Hyundai Accent in Charlotte, selvom du kan finde priser på helt ned til 98 kr. om dagen.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Audi A4 in Charlotte?

Dollar er det mest populære biludlejningsfirma, som udlejer Audi A4 in Charlotte. Prisen for at leje en Audi A4 fra Dollar er 549 kr./dag i gennemsnit.

Hvordan er vejret i Charlotte, NC i december?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Charlotte i december måned, bør forvente temperaturer på omkring 6 °C og ca. 84 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i december?

Vejret i Charlotte i december vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Charlotte. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Charlotte plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Hyundai Accent, Ford Fiesta og Dodge Grand Caravan.

Minder vejret i Charlotte om vejret i resten af North Carolina?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Charlotte og rundt i North Carolina eller til de omkringliggende områder i december måned, kan forvente temperaturer på omkring 6 °C og ca. 84 mm regn i løbet af hele måneden.


Biludlejning i lufthavne i Charlotte

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Charlotte

Kom i gang med at planlægge din rejse til Charlotte