Lej en bil i Rodez, Frankrig

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Rodez, Frankrig

Rodez, Aveyron, Frankrig
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Rodez, Aveyron, Frankrig
man. 4.10
Middag
man. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Rodez

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Rodez, Frankrig
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Rodez, Frankrig til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Toulouse Blagnacs biludlejningsdisk

Biludlejning i Rodez

4 brugere har søgt efter billeje i Rodez med momondo i september.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Rodez for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Europcar er en af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Rodez. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Rodez, Frankrig?

Rodezs hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Rodez er hastighedsbegrænsningen 80 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 130 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Rodez?

Leje af Hyundai Accent og Ford Focus in Rodez er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Hyundai Accent in Rodez kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 259 kr./dag og kan gå helt ned til 98 kr./dag. Priser på leje af en Ford Focus kan også variere, men plejer at ligge på omkring 580 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 219 kr./dag.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Vejret i Rodez i september vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Rodez.

Minder vejret i Rodez om vejret i resten af Occitanie?

Klimaet i Occitanie i september er normalt 19 °C med en forventet nedbør på 60,8 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Rodez til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Se flere lejebiler i Aveyron

Se vores biludlejningstilbud i byer som Béziers, Carcassonne og Montpellier i Aveyron

Kom i gang med at planlægge din rejse til Rodez