Billeje i Nantes, Pays de la Loire

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Nantes, Pays de la Loire

Nantes, Loire-Atlantique, Frankrig
1. dec. — 8. dec.
Nantes, Loire-Atlantique, Frankrig
fre. 1.12
Middag
fre. 8.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Nantes

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Nantes

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Nantes?

De billigste udlejningsbiler i Nantes kan normalt findes gennem Rentscape. Når du booker hos Rentscape, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 179 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Nantes er 623 kr./dag.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Nantes?

En Renault Twingo er den mest populære bil at leje in Nantes ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Renault Twingo på helt ned til 176 kr./dag in Nantes, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 196 kr./dag. En anden populær bil at leje in Nantes er en Peugeot 2008, der i gennemsnit koster 204 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 190 kr./dag.

Find billig billeje i Nantes, Pays de la Loire

Find den lejebil i Nantes, der passer til dine behov

Lille cars

243 kr. - 543 kr.

Alle biltyper

332 kr. - 624 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Nantes, Frankrig er 322 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Nantes, Frankrig er i september. Prisen er 25% lavere end resten af året og ligger på kun 243 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 19% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Nantes. I Nantes kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Nantes, Frankrig er 413 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Nantes, Frankrig er i september. Prisen er 16% lavere end resten af året og ligger på kun 347 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 5% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Nantes. I Nantes kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Nantes

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Nantes, Pays de la Loire

Europcar

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Alamo

1 kontor

Avis

1 kontor

Dollar

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

9,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

9,0

Value

8,0

keddy by Europcar

4 kontorer

Budget

1 kontor

Rent@Car

5 kontorer

Rentscape

3 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Nantes

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Nantes

Det mest populære bureau

Alamo

Populære biltyper

Compact, Mini, Economy

Billigste lejebil

202 kr.

Den mest populære model

Class Compact SUV
Det mest populære biludlejningsbureau i Nantes, der er fundet på momondo i denne måned, er Alamo. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Enterprise Rent-A-Car og keddy by Europcar
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Nantes i de seneste 72 timer: Compact, Mini, Economy.
Den laveste pris for en lejebil i Nantes er 202 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 288 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Nantes i de seneste 7 dage er Class Compact SUV. Vores brugere foretrækker også Class Commercial Truck som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Nantes

Herunder vises de mest populære hoteller i Nantes

Kørsel i lejebil i Nantes – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Nantes, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Nantes, Frankrig i december?

For en weekend i december er de bedste biludlejningstilbud i Nantes fra omkring 416 kr.-485 kr.. Biludlejningstilbud er lidt anderledes, når du lejer for en uge - priser starter omkring 0 kr. og har en gennemsnitspris på 0 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Nantes, Frankrig biludlejning?

Udlejningsbiler i Nantes fra populære udlejningssteder så som Europcar, Dollar og Hertz tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingspolitikker for biludlejning i Nantes, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din opkommende rejse.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Nantes, Frankrig?

Hastighedsbegrænsningen i Nantes er 50 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Nantes har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 80 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Nantes, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 130 km/t..

Hvordan er vejret i Nantes, Frankrig i november?

I november er der normalt 90 mm nedbør i Nantes og en gennemsnitstemperatur på 8 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Nantes, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Minder vejret i Nantes om vejret i resten af Pays de la Loire?

Klimaet i Pays de la Loire i november er normalt 8 °C med en forventet nedbør på 76,5 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Nantes til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Nantes?

Priser for biler i Nantes opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Nantes?

Antallet af udbydere for biler i Nantes er 55 fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Nantes?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Nantes. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Nantes?

Alle førere, der lejer en bil i Nantes, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Nantes?

Du bør booke billeje i Nantes ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Nantes?

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Nantes ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Viser momondo tilbud på billeje i Nantes med gratis afbestilling?

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Nantes, der tilbyder gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Nantes på momondo?

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Nantes.

Kan jeg finde billeje i Nantes, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Du kan specifikt filtrere for at se billeje med øget rengøring i Nantes på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Nantes med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Nantes.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Nantes på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.